סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפריסיזן כבר כאן
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 11:28 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ברגיל- לא מעט חיתוכים של הסגלים לקראת העונה- עדיין לא הושלם כמובן.
מעניין יותר עבור השוק באירופה ובעצם גם סין. או עבור אנשים כמוני שבאמת עוקבים אחרי זה..

אז הבולס חתכו את הסגל עד 13 (12 בלי רוז..וגם השאר שם חובבי פציעות), גם יאריץ' נחתך.
עוד שמות שאומרים משהו ונחתכו בשבוע האחרון-
הלייקרס חתכו את דאגלס-רוברטס.
הספרס חתכו את דריק בראון וכאמור אדי קרי שנחת משם בדאלאס.
פיניקס את אייק דיאגו וסולומון ג'ונס
הפייסרס את סונדיאטה גיינס
הפיסטונס את ג'וני פלין וטרנס וויליאמס
סלטיקס את דיונטה כריסמס ומיכה דאונס
וורייורס את טרנס קינסי
קאבס את קלנה אזובוקי
פילי את דן גדזוריץ'

שמות עם רזומה מעט יותר מכובד שעדיין ללא קבוצה:
דרעק פישר, מייקל רד, מייקל פיטרוס, ג'וש האוורד, ג'ייסון קאפונו, ריאן גומס, קניון מרטין, טרוי מרפי, ממו אוקור, כריס אנדרסן..
שמועות על גילברט ארינס בדרך לסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 12:32 pm 
Senior

הלייקרס בלי קובי מפסידים 94-82 ומסיימים את הפרי סיזן בלי ניצחון. די חסר תקדים לקונטנדורית לדעתי. עושה רושם שאנטואן ג'יימיסון די גמור, ככה ששוב הלייקרס יחזיקו באחד הספסלים הקצרים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 12:49 pm 
Sophomore

SUNJ, היחיד שהייתי לוקח מהם לקבוצה שלי הוא קניון מרטין. איך באמת הוא בלי קבוצה עדיין?! (דרישות מוגזמות בשכר?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 12:57 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
הלייקרס בלי קובי מפסידים 94-82 ומסיימים את הפרי סיזן בלי ניצחון. די חסר תקדים לקונטנדורית לדעתי. עושה רושם שאנטואן ג'יימיסון די גמור, ככה ששוב הלייקרס יחזיקו באחד הספסלים הקצרים בליגה.

השאלה היא מי הפך אותה לכזאת, זה כמו הגאלקטיקוס של מכבי בכדורגל בזמנו, החתימו כמה זקנים והחליטו שהם הולכים על הדאבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 1:14 pm 
Hall of Famer

www.dovi כתב:
shachaf78 כתב:

השאלה היא מי הפך אותה לכזאת, זה כמו הגאלקטיקוס של מכבי בכדורגל בזמנו, החתימו כמה זקנים והחליטו שהם הולכים על הדאבל...

ממש, אבל ממש לא קרוב אפילו. הווארד עדיין הסנטר הכי טוב בליגה ולא קרוב אפילו ללהיות זקן, למעשה הוא אמור להיות בשיאו עכשיו. קובי בעונה שעברה היה השוטינג גארד הכי טוב בליגה או לכל הפחות אחד מהשניים הבכירים, גאסול גם כן לא ממש זקן, בסך הכל בן 32 ועדיין יכול וצריך להיות שחקן של 17-18 נק' ו-8-10 ריב'. היחידים שבאמת זקנים הם נאש וג'יימיסון, אבל שניהם אמורים להיות יותר רול-פליירס בקבוצה הזו ולא ממש כוכבים מרכזיים, מה גם שנאש בגילו עדיין נראה בכושר מצויין ולתפור את השלשה החופשית או לתת מסירה מתוזמנת אפשר גם בגיל 50.

אין ספק שהפריסיזן של הלייקרס מאוד משונה עד עכשיו, ממש לא מה שהיית מצפה מקבוצה עם סגל כזה, אבל צריך לזכור שהם נותנים הרצה די רצינית לשחקנים הצעירים והלא מוכרים שלהם, אם הם ירוויחו אפילו אחד מהם כרול-פלייר תורם בזכות זה, הם עשו את שלהם. בכל מקרה, אלא אם כן תהיה קריסה גופנית של קובי, או התמוטטות חברתית מוחלטת, הלייקרס יהיו קונטנדרים לכל דבר ועניין. לא בטוח שהם יראו ככאלו לאורך כל העונה, אבל אני אופתע אם הם יעבירו עונה בריאה יחסית ועדיין לא יהיו בתמונת האליפות בסביבות מאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 1:21 pm 
Junior

shachaf78 כתב:

אתה ברצינות מסיק מסקנות מהפריסזן? שנה שעברה ג'יימסון שיחק רק שני משחקים בפריסיזן (קלע ב32%). לפני שנתיים ב5 משחקי קדם עונה ג'יימסון קלע 4.4 נק' ב21%, השתפר ל18 נק' ב43% בעונה הרגילה. ג'יימסון מיקס היל בלייק ואיבנקס זה ספסל טוב ממה שהיה לאלופה הקודמת.

הלייקרס פייבוריטית לאליפות בעיני. להסיק מסקנות מהפריסזן שבו החמישיה השניה והשלישית משחקות 70% מהזמן זה ממש מצחיק.

רוני, לנאש הייתי נותן יותר קרדיט מזה. שנה שעברה הוא הוביל את קבוצה עם גורטאט היל דאדלי בראון ופריי ל50% נצחונות. דרון לשם השוואה הוביל את הנטס ל33% נצחונות. לפני שנתיים נאש הוביל את הסאנס למאזן שהיה מכניס אותם לפלייאוף מזרח. נאש יריץ את ההתקפות של הלייקרס ולא יתפקד כשוטר, זו עובדה מוגמרת וקובי הודיע על זה מספר פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 2:44 pm 
Senior

הלייקרס לא פייבוריטים לאליפות בעיני, אוקלהומה(עם מאץ' אפ מצויין מול הלייקרס) ומיאמי עם לברון פייבוריטיות. אגב, הייתי ממליץ לקרוא את הטור של ערן סורוקה על הלייקרס. האיש בהחלט התעלה על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 2:49 pm 
Hall of Famer

לא צריך לייחס יותר מדי חשיבות לפריסיזן, אבל בכל זאת... היית חושב שלפחות ישיגו נצחון או שניים.
יחד עם זאת, זו חמישיה חדשה, זו שיטת משחק חדשה. אין ספק שיקח להם זמן להתחבר בהגנה ובהתקפה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 8:50 pm 
Junior

ממשיכים לחתוך כאמור:

מיאמי את וראנדו ורודני קרני
יוטה את כריס קווין ודארנל ג'קסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 9:13 pm 
Hall of Famer

מעניין אם קארני, בגיל 28, יגיע לראשונה לאירופה. שחקן שיכול לתת הרבה תרומה ביבשת הישנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 9:30 pm 
Hall of Famer

sunj כתב:
ממשיכים לחתוך כאמור:

מיאמי את וראנדו ורודני קרני
יוטה את כריס קווין ודארנל ג'קסון.

זהו, נגוז חלום הקו הקדמי האימתני של פיטמן וורנאדו. אי שם במדינת ישראל יושב לו שימי ריגר וונאבי ומוחה דמעה בחושך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 11:12 am 
Hall of Famer

תוצאות הלילה:
שיקגו מסיימת את הפריסיזן עם נצחון יפה באינדיאנה (ולא כמו שרשום שזה היה בשיקגו) 97-90.
בולס: ניייייייייייייט רובינסון הכדורסלן 21 ו-8 אס', דנג 17 ו-7 ריב', בוזר 13 ו-6 ריב', נואה 12 ו-9 ריב', המילטון 12 נק' 6 ריב' ו-5 אס'.
פייסרס: היברט 17 ו-8 ריב', ווסט 16 ו-9 ריב', מהינמי 14, אוגוסטין 10 ו-13 אס', גריינג'ר 10, ג'רלד גרין 10

יוסטון מביסים 108-92 באורלנדו.
מג'יק: איטוואן מור 18, דייקוואן ג'ונס 16, ביג בייבי 12
רוקטס: גרג סמית 15, לין 13 ו-5 אס', פרסונס 12, מוטיונאס 12, דלפינו 11, קווין מרטין 11 ו-5 אס'. אפשר לסכם פריסיזן חלש למדי של ג'רמי לין, וייתכן מאוד שהבלוף יתגלה מוקדם מהצפוי.

דטרויט מנצחת 104-88 את אטלנטה.
פיסטונס: מונרו 16 נק' 11 ריב' ו-5 אס', נייט 16, פרינס 15, דראמונד 13 נק' 10 ריב' ו-2 חס' ב-19 דקות, סטאקי 10, וייל ביינום 4 נק' 7 אס' ו-4 ריב'.
הוקס: לו ויליאמס 17, הורפורד 10

טורונטו מנצחת 120-106 בממפיס.
גריז: ביילס 17 נק' 7 ריב' ו-5 אס', פונדקסטר 16, טוני אלן 15, ספייטס 13, ג'רום ג'ורדן 10
ראפס: ברניאני 21, לאורי 18 ו-7 אס', ולנצ'ונאס 15 ו-7 ריב', קלדרון 11 ו-7 אס', טרנס רוס 10

מינסוטה מביסים 100-76 במילווקי.
באקס: ג'נינגס 19 ו-5 ריב', לאמב 12, אודריך 11, איליאסובה 10 ו-6 ריב', מונטה אליס 1/11 מהשדה בלבד בדרך ל-2 נק'.
וולבס: באדינג'ר 20, פקוביץ' 19 ו-9 ריב', דרק ויליאמס 13 ו-6 ריב', מלקולם לי 10, קירילנקו 8 נק' 10 ריב' 6 חט' ו-4 אס'

ניו אורלינס מנצחת 96-89 במיאמי.
היט: דקסטר פיטמן וג'וש הרלסון ישבו בצד כך שההפסד די מובן. בוש 21 ו-10 ריב', לברון ג'יימס 19 נק' 8 ריב' ו-4 אס', וייד 15 נק' ו-7 איב', ריי אלן 13 נק' 4 ריב' ו-4 אס', מייק מילר 11 ו-9 ריב'
הורנטס: אנתוני דיוויס 24 ו-11 ריב', גריוויס ואסקז 18 נק' 10 אס' ו-5 ריב', ריאן אנדרסון 17 נק' (5/8 לשלוש) ו-7 ריב', אל פרוק אמינו 13 ו-10 ריב', רובין לופז 11 נק' 7 ריב' ו-4 חס'. אוסטין ריברס נפצע אחרי שסובב את הקרסול. ההורנטס למעשה צריכים יום מצוין של כולם, בשביל לגבור על יום בינוני-מינוס של מיאמי...

גם בלי נוביצקי, דאלאס לא מפסידה לשארלוט 99-82.
מאבס: שון מריון 24 ו-12 ריב', מאיו 13 נק' 10 ריב' ו-9 אס', קוליסון 12 ו-6 אס', אדי "בוגדי" קארי !!!! 11 ו-7 ריב', ג'יי קראודר 11 ו-5 ריב', וינס קרטר 10
בובעלך: ג'לרד הנדרסון 17, סשנס 16 ו-4 אס', בי ג'יי מאלנס 16 ו-19 ריב', קיד גילכריסט 7 נק' (0/5 מהשדה, 7/8 מהקו) ו-10 ריב'. אמנם אין יותר מדי מה ללמוד מזה, אבל סטט' די חלשות בפריסיזן למק"ג, ונראה שג'ורדן שוב הצליח לפשל בדראפט.

סן אנטוניו מביסה 100-85 את וושינגטון.
ספרס: דאנקן 16 נק' ו-13 ריב', סטיבן ג'קסון 16, פארקר 14, קאווי לאונרד 11 ו-9 ריב', פטי מילס 10, דני גרין 10
ויזארדס: יאן וסלי 13, איי ג'יי פרייס 13, ארל בארון 12 ו-10 ריב', ג'ורדן קרופורד 11, טרבור בוקר 10, בראד ביל 0 נק' ו-0/6 מהשדה.

פיניקס מנצחת 88-72 את דנבר.
סאנס: ביזלי 29 ו-10 ריב', דראגיץ' 13 ו-6 אס', שנון בראון 10
נאגטס: ג'ורדן המילטון 15 ו-10 ריב', קנת פאריד 12 ו-6 ריב', אנתוני רנדולף 10 ו-8 ריב'. איגואדלה וגלינארי ישבו בצד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 8:07 am 
Junior

עוד חיתוכים לקראת העונה:

פורטלנד מוותרת על אדם מוריסון
טורונטו על מגלויר
הלייקרס יסתדרו בלי אנדרו גודלוק
הספרס חתכו את ג'וש פאואל
ממפיס את פליפ מוריי וג'רום ג'ורדן
אטלנטה חתכה את ג'יימס אנדרסון ודמיון ג'יימס

קליבלנד הורידה את הסגל ל-15 וג'רמי פארגו בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 9:54 am 
Junior

אני לא יודע מה מוריסון עשה בסוף ה-preseason אבל בתחילת הקיץ, לפני שהשחקנים הטובים גם שיחקו הוא היה מאוד טוב
לפי הדיבורים שלו אז, אם אין לו חוזה NBA, אז הוא פורש.
אם ככה, אפשר לוותר קצת לקוואמי ודראקו ולרשום אותו כבאסט יותר גדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

idansha כתב:
אני לא יודע מה מוריסון עשה בסוף ה-preseason אבל בתחילת הקיץ, לפני שהשחקנים הטובים גם שיחקו הוא היה מאוד טוב

יותר לכיוון של לבחור את ג'ורדן כ-GM הכי גרוע שיש... כשעל קוואמי ומוריסון אפשר להוסיף את הבחירה השנה בשחקן דבק לקבוצה שחסרה שחקנים נורמלים להדביק אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:58 am 
Junior

מוריסון היה שחקן קולג'ים נהדר וקונצנזוס לבחירה גבוהה.
אני לא רואה איך אפשר להפיל את זה על ג'ורדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:28 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:

אין מצב שבעולם שמוריסון (או כל אחד אחר, למעט סם בואי וגרג אודן) הוא באסט יותר גול מדארקו. מה גם שהוא נבחר בדראפט מצחין, כשאלה שנבחרו אחריו הם חבר'ה כמו טיי תומאס והסנטר הנוכחי של אליצור שאלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 4:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

סם בואי לא היה כזה שחקן גרוע כמו שאחריו נבחרו 3 HOFים. מוריסון הוא באסט כי לא היה קשה לצפות שהיכולות שלו בקולג'ים לא יתרגמו לרמת הNBA. אודן הוא כנראה הבאסט הגדול מכולם כי הוא שיחק מאז שנבחר ב-82 משחקים סה"כ (אפילו הקנדימן נתן יותר תוצרת ממנו) וזה שחקן שהעריכו שבמקרה הטוב יהפוך את פורטלנד לקונטנדרים לעשור ובמקרה הגרוע ביותר יהיה סוג של דיקמבה מוטומבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 4:45 pm 
Hall of Famer

אבל אודן היה באסט בגלל פציעות כרוניות, מה שנותן לו הנחה מול דארקו, שסתם היה ילד מופרע, אוברייטד, בליין ובעל אופי בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 5:57 pm 
Junior

sir charles כתב:
idansha כתב:

יותר לכיוון של לבחור את ג'ורדן כ-GM הכי גרוע שיש... כשעל קוואמי ומוריסון אפשר להוסיף את הבחירה השנה בשחקן דבק לקבוצה שחסרה שחקנים נורמלים להדביק אותם.

כן לגמרי.
תוסיף לקוואמי ומוריסון שלא הצליחו לייצר קריירה של שחקן שנבחר 30 ילד שעוד לא שיחק משחק ליגה אחד.
תוסיף לו גם את התואר דבק ותגרום למי שכמוך אין לו מושג מי השחקן לחשוב שבאמת כל מה שיש בו זה דבק,
וכמובן גם אל תציין שהוא היה קונצנזוס מוחלט לבחירה טופ 3 כי אז זה יכול להרוס לך את הצחוק על הבחירה של מייקל.

נובמת

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 8:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תגיד לי מה הבעיה שלך? כל תגובה שלך להודעה שלי חייבת לכלול משהו ארסי? מי אתה שתקבע שאין לי מושג מי השחקן?!
אמרתי שלמק"ג יש רק דבק?? אני יודע שהוא שחקן טוב עם רוח תחרותית והרבה פוטנציאל, אבל כרגע הוא שחקן בלי קליעה או הובלת כדור שיכולותיו באו לידי ביטוי כששיחק עם החמישייה הכי טובה במכללות ולא היה צריך לקלוע או לקחת את הקבוצה על כתפיו, ולפי משחקי ההכנה (פחות מ-6 נק' למשחק ב-32% מהשדה) הוא לא עומד ללקק דבש העונה. היו על הלוח את בראדלי ביל, תומאס רובינסון והאריסון בארנס שיכלו לעזור לקבוצה (נטולת הסקוררים הזו) אולי יותר. יכול להיות שהוא יתברר כשחקן יותר טוב משלושתם אבל זה ממש לא קונצנזוס.

ולפני שאתה עונה לי שוב איזושהי תגובה מזלזלת, תחשוב פעמיים אם היית רוצה שככה ידונו אתך. זו תגובה שלישית ברציפות שלך בת'רדים שונים להודעות שלי שטוענת שאין לי מושג או הבנת הנקרא וזה לא מתאים לי אז תתחיל להרגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 8:39 pm 
Junior

התגובה שאליה הגבתי הייתה ארסית כלפי אחרים שלא יכולים להתגונן, אז אל תצטרף לי עכשיו ל"חבורת הנעלבים המקצועיים".
כשאתה רושם שטויות יענו לך בהתאם.

כמו שרשמתי, כשאתה רושם על שחקן שהוא שחקן דבק, אתה גורם לאנשים לחשוב שזה כל מה שיש בו.

בהחלט היה קונצנזוס לבחירה טופ 3. לא היה מוק דראפט שאני זוכר ששם אותו מתחת ל-3.

איך אפשר, תסביר לי נא, להגדיר שחקן כזה, שכזכור עוד לא דרך על המגרש וכולם צופים לו, בגלל המוטור והתחרותיות והלב שלו להפוך לכל הפחות לשחקן על סף אולסטאר, כבר עכשיו- כבאסט כל כך נוראי שצריך להכניס לרשימה עם קוואמי ומוריסון?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 9:07 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

King Chauncey כתב:
התגובה שאליה הגבתי הייתה ארסית כלפי אחרים שלא יכולים להתגונן, אז אל תצטרף לי עכשיו ל"חבורת הנעלבים המקצועיים".
כשאתה רושם שטויות יענו לך בהתאם.

כמו שרשמתי, כשאתה רושם על שחקן שהוא שחקן דבק, אתה גורם לאנשים לחשוב שזה כל מה שיש בו.

בהחלט היה קונצנזוס לבחירה טופ 3. לא היה מוק דראפט שאני זוכר ששם אותו מתחת ל-3.

איך אפשר, תסביר לי נא, להגדיר שחקן כזה, שכזכור עוד לא דרך על המגרש וכולם צופים לו, בגלל המוטור והתחרותיות והלב שלו להפוך לכל הפחות לשחקן על סף אולסטאר, כבר עכשיו- כבאסט כל כך נוראי שצריך להכניס לרשימה עם קוואמי ומוריסון?

1) כשאתה רושם תגובה "ארסית כלפי אחרים שלא יכולים להתגונן" אתה מתכוון שאיכשהו הייתי ארסי כלפי idansha או שאתה מתכוון למייקל ג'ורדן שלא יכול להתגונן?...
2) לגבי המודגש: WTF פעמיים! איך, במטותה ממך, לרשום על שחקן שהוא שחקן דבק עושה אותו כשחקן נטול כל יכולות אחרות? מי הם אותם אנשים שאני גורם להם לחשוב ככה?
3) אפרופו בעיה בהבנת הנקרא, שוב, לא כתבתי שהוא באסט בשום מקום. התייחסתי ליכולות הבחירה בדראפט של ג'ורדן שהן לא מהמעולות בלשון המעטה. אפשר לבחור שחקן טוב שלא מתאים לקבוצה.
אם אתה חושב שאני טועה, אתה מוזמן להביע את דעתך מבלי לרשום שכל מה שאני כותב הוא שטויות. מדובר בנימוס בסיסי.
מעניין אותי מי הם אותם "נעלבים מקצועיים"? כל היוזרים "כותבי השטויות" שהתנשאת מעליהם לאחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 9:19 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נראה לי שהוא התכוון למייקל ג'ורדן.

וגם דארקו היה קונצנזוס טופ 3, ומקום שני על ידי דטרויט בכל מוק דראפט שראיתי. גם אודן לדעתי היה קונצנזוס למקום ראשון. איזה מין טיעון זה? זה ת'רד על באסטים, ואם אכן בסופו של דבר יסתבר שג'ורדן בחר עוד באסט, אז זה יהיה תירוץ קלוש ביותר לטעון שמה אתם רוצים, גם צ'אד פורד חשב שצריך לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 9:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
נראה לי שהוא התכוון למייקל ג'ורדן.

וגם דארקו היה קונצנזוס טופ 3, ומקום שני על ידי דטרויט בכל מוק דראפט שראיתי. גם אודן לדעתי היה קונצנזוס למקום ראשון. איזה מין טיעון זה? זה ת'רד על באסטים, ואם אכן בסופו של דבר יסתבר שג'ורדן בחר עוד באסט, אז זה יהיה תירוץ קלוש ביותר לטעון שמה אתם רוצים, גם צ'אד פורד חשב שצריך לעשות את זה.

בדיוק.
אני כבר שולח להוד אלוהתו מייל התנצלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: