סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
האח של סומו כתב:
nadav_hacohen כתב:
ראשל"צ היא אולי הקבוצה היחידה בליגה שיכולה להקשות על אלקטרה העונה.

וגם אז זה ייגמר 15.

דווקא נגמר 17....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
באמת מוזר הקטע עם תומס. בכלל, בלאט נראה שהגיע זחוח למשחק הזה, לא מוכן בכלל. בהמשך לזחיחות שלו בסוף המחצית הראשונה וברבע השלישי מול ירושלים. החל מאי ההלבשה של סמית, דרך הקטע עם תומס, ועד להרכבים המוזרים במחצית השנייה.
כל הכבוד לראשון, ומכבי - פשוט חושך. החל מהמשחק הקבוצתי וכלה ברמת ביצוע אישית, כדורים חופשיים שלא מצליחים לשים בסל. יום גרוע של כל הגארדים.
קיינר מדלי - לדעתי לא יסיים את העונה. לנדסברג, אם לא היה ישראלי, היה הולך עוד לפניו. שרמדיני... כתבתי את זה עוד במשחקים של נבחרת גרוזיה. פסיבי וחלש. ועכשיו אפילו העונשין לא נכנס.
במשחק כזה כנראה גם סמית לא היה עוזר, אבל פשוט מדהים לראות את המתאם המושלם - איך מכבי נראית עם סמית ואיך היא נראית בלעדיו. הבדל כזה תהומי, ועקבי כבר לאורך משהו כמו 10-15 משחקים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:41 pm 
Hall of Famer

טוף, נסכם.

מכבי ת"א מושפלת בנוקיה 17 הפרש, 81-64.
מכבי אלקטרה ת"א: שון ג'יימס 19 נק' 6 ריב' ו-4 חס', יוגב 12 נק' 4 איב' ו-0 אס', לוגאן 7 נק' (3/8 מהשדה), היקמן 7 נק' (3/9 מהשדה), קיינר מדלי 7, אליהו 4 (2/9 מהשדה), שמנמנדיני 4, לנדסברג 4, מורן רוט 0 נק' ב-0/3 מהשדה, פניני 0 נק' ב-0/3 מהשדה. סה"כ 21 איב' למכבי.
ראשל"צ: יוטר 22 נק' 9 ריב' ו-3 חס', ג'וליאן רייט 22 נק' 9 ריב' ו-4 חט', וויל וורן 14 ו-4 אס', חנוכי 9 ו-6 אס', סולומון 8, בנדה 6

הפו' ת"א מנצחת 78-70 את אשקלונה.
הפועל: שולדרבראנד 19 ו-8 ריב', ג'ף אלן 19, מתנאור 15,
אשקלון: מרכוס מור 20 נק' 6 ריב' ו-5 אס', טאז' גריי 14 ו-6 ריב'

חולוניה מנצחת בגליל 92-88.
גלבוע/גליל: סנדרס 25, האנטר 10 ו-6 ריב', וואט 10
חולוניה: דייסון הגבר-גבר 27 נק', פרנק האסל 22 ו-11 ריב', טיילר סמית 14 נק' 6 ריב' ו-6 אס', שון דניאל 11, לורנס היל 10

הפו' אילת מביסה את חיפה 80-62.
אילת: הופסון 19 נק' ו-6 ריב', פרימן 16 נק' (7/16 מהשדה, 2/8 לשלוש) 4 ריב' ו-6 אס', חכמון 12 נק' ו-4 חס', אפיק ניסים 11, ג'רום טילמן 7 נק' 10 ריב' ו-5 חט'
חיפה: דונטה סמית 15, קוז'י 13 ו-6 ריב', ג'יימס תומאס 11 ו-10 ריב', פול סטול 8 נק' (3/16 מהשדה, 2/10 לשלוש).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:42 pm 
Hall of Famer

היכולת של מכבי לעבור מקבוצת יורוקאפ לקבוצה שלוקחת בקלילות את הבית שלה ביורוליג ואז בחזרה למ.כ. הבקעה מינוס פול דילייני בזמן כל כך קצר פשוט מעוררת השתאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:47 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
האח של סומו כתב:
nadav_hacohen כתב:
ראשל"צ היא אולי הקבוצה היחידה בליגה שיכולה להקשות על אלקטרה העונה.

וגם אז זה ייגמר 15.

דווקא נגמר 17....

היא גם לא הקשתה על מכבי. פרגן, הייתי קרוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:52 pm 
Hall of Famer

יאללה, ולפינת המספרים:
- בשלוף מהיר עכשיו, זהו ההפסד ה-3 בגודלו ביד אליהו של מכבי לקבוצה ישראלית. הגבוה ביותר היה להפועל י-ם ב-1991 בתוצאה 89-66. ב-1988 הפועל ת"א ניצחה את מכבי בדרבי 92-72, והערב- 17 הפרש.
- מאז ההשפלה שהעבירה י-ם את מכבי במלחה ב-2009, במה שהוביל לפיטורי אפי (30 הפרש בשיא, 14 בסוף רק בגלל ששארפ קלע כמה שלשות) לא חטפה מכבי סטירה כזו בליגה.
- הפעם האחרונה בה מכבי ירדה בפער גבוה יותר היה בתבוסה למכבי ר"ג ב-31/12/07 (104-86 בזיסמן) שהובילה לפיטורי קטש.
- זהו הנצ' השני של רשל"צ על מכבי ביד אליהו.
- מכבי קלעה רק 25 במחצית. אין לי זמן לבדוק מתי בפעם האחרונה היא קלעה כ"כ קצת, ועוד בהיכל, ועוד בליגה הישראלית, אבל אני מנחש שזה היה מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:57 pm 
Hall of Famer

השדרים בטלויזיה בדקו במחשב, ומצאו שמאז שהתוצאות נשמרות במאגר ממוחשב לא היה דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:58 pm 
Junior

המשחק הזה הוא מכה לכל המחזיקים בתאוריה שאפי מנסה לרדת למחצית כשמכבי מובילים כדי להרדים אותם במחצית השנייה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 12:19 am 
Hall of Famer

אם לאפיין קצת קבוצות בשלב מוקדם זה - הפועל ת"א וראשון לציון נראות כמו קבוצות סופר מאומנות , עם המשכיות משנה שעברה , שיתוף צעירים , ושיטה מאוד מובנה .
היום ראיתי קטעים נרחבים מאילת-חיפה , וגלבוע-חולון , ולרוב המשחק נראה מאוד שכונתי , עם התקפות של 5-10 שניות , וריצה בכל מחיר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 12:44 am 
Junior

הפועל ת"א אאלט משחקת כל הרבע האחרון עם חמישייה ישראלית.
טימור-מתנאור-שולדבראנר זה אחל'ה שלד ישראלי. רק גל איתן מיותר - איזה בן-שימול או אפילו ירון להט היו עושים טוב שם
אני מאמין שטימור עוד שנתיים מתמודד על חולצת הרכב בנבחרת. רק חבל על השבדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:03 am 
Hall of Famer

מתן נאור אחרי 3 משחקים עם 5 חטיפות למשחק. זה לא רע.
ואני לא מבין מה ההפתעה הגדולה בניצחון של ראשון. זה לא שראשון לא ניצחה מספיק פעמים את הקבוצה ששון ג'יימס הוא הכוכב שלה ושחקן ההתקפה הטוב ביותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:23 am 
Junior

הפעם האחרונה שאלקטרה קלעה פחות מזה במחצית(הראשונה לפחות) היה מול צסק"א ב2007... היה משעשע ומעורר רחמים בו זמנית לראות את מורן רוט מועף לספסל בבעיטה...מעניין מתי הוא יראה שוב מגרש והאם הוא יחליט שנשבר לו מתישהו(למרות שהשמועות אומרות שמדובר במישהו שחשוב לו יותר כמה הוא מקבל ופחות כמה הוא משחק)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:48 am 
Sophomore

על מה ולמה "ישבר" לו? הוא מקבל מספיק קרדיט בליגה, מה לעשות שהוא לא מצדיק את זה, ככה זה גם נראה באשקלון שבוע שעבר. מה לעשות, יש ישראלים שיש להם את זה ויש כאלה שאין להם את זה. השאלה למי יש את האופי להישאר, להילחם, להשתפר ולהוכיח שהוא שווה משהו ולמי נוח להיות "כוכב" בקבוצות קטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 3:13 am 
Sophomore

idansha כתב:
הפועל ת"א אאלט משחקת כל הרבע האחרון עם חמישייה ישראלית.
טימור-מתנאור-שולדבראנר זה אחל'ה שלד ישראלי. רק גל איתן מיותר - איזה בן-שימול או אפילו ירון להט היו עושים טוב שם
אני מאמין שטימור עוד שנתיים מתמודד על חולצת הרכב בנבחרת. רק חבל על השבדי

גל איתן ממש לא מיותר, ולראייה המשחק הענק (!) שהוא נתן במלחה בשבוע שעבר. הוא מתרגש נורא וקצת לחוץ, לא נורא, יעבור. לגבי שולדבראנד, זה בסדר, אף אחד לא ידע על קיומו וגם כשהוא חזר ארצה לפני שנתיים לא היו עליו קופצות. אז זה בסדר שהוא אצלנו, נהנים מהשחקן ומהאדם שהוא (דפנטלי השחקן הכי מצחיק בליגה). בר טימור, ילד שאם לא היה משחק בהפועל ועולה איתה ליגה - ספק אם היה מקבל הזדמנות כזו בקבוצה אחרת. שחקן ענק, ילד נשמה, אבל עוד שנה-שנתיים כבר בתחנה הבאה שלו.

לגבי אשקלון: דבר ראשון ואולי יחיד - פשוט איכס. איכס על הכדורסל המזעזע והלא חכם בלשון המעטה, ואיכס על השיר המפגר והגזעני נגד סלים טועמה. אחלה, יורים עליכם, זו לא סיבה להכריז שאתם שונאים את סלים טועמה ואת כל הערבים.

נשבר הזין שכל קבוצות הליגה חושבות שיש לנו איזה יריבות נסתרת איתם ושרים עלינו שירי "אוסישקין חניון" ו"הפועל חיזבאללה". כן, גם ה"אולטראס" המטורפים של גלבוע. אז יאללה, עד שבוע הבא במאזן חיובי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 3:23 am 
Junior

בובה של הפסד לאלקטרה. משחק שלא אומר כלום ואחד השחקנים היחידים שבלאט אוהב להעלים, דהיינו ג׳יימס שיחק מספיק סביר כך של-בלאט לא היה תירוץ לקבור אותו בספסל. כבר אמרתי לפני שבועיים שלושה שאת מי שצריך להצריך עם י״ם זה נק״מ. לרמה של ירושלים נק״מ זה אחלה שחקן למכבי ביורוליג תקרת הזכוכית שלו נמוכה מסמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 3:26 am 
Sophomore

אגב שון ג'יימס, זאת וואחד גניבה. הוא אחד הסנטרים הטובים באירופה, ואחרי שראיתי את קרייג סמית' אני לא מבין מה היה האינטרס של מכבי לעשות את אותו טרייד מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 8:51 am 
Hall of Famer

THE G1 כתב:
הפעם האחרונה שאלקטרה קלעה פחות מזה במחצית(הראשונה לפחות) היה מול צסק"א ב2007... היה משעשע ומעורר רחמים בו זמנית לראות את מורן רוט מועף לספסל בבעיטה...מעניין מתי הוא יראה שוב מגרש והאם הוא יחליט שנשבר לו מתישהו(למרות שהשמועות אומרות שמדובר במישהו שחשוב לו יותר כמה הוא מקבל ופחות כמה הוא משחק)...

ה-2-3 התקפות האחרונות שרוט ניהל לפני שבלאט הוריד אותו לספסל היו פשוט מזעזעות, נראה כמו שחקן שמנסה בכוונה לחבל בקבוצה, פשוט הקפיץ והקפיץ ואז לקח שלשה בלי שאף אחד בערך נוגע בכדור רק כי הוא ראה שהוא הולך לרדת לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 12:13 pm 
Hall of Famer

הבעיה המרכזית במכבי - אין היררכיה ואין בטחון לשחקנים שצריכים בטחון.
אין מצב ששחקן כמו לנדסברג שתפר את הליגה הזאת. מקבל פירורים. הוא לא שחקן שבנוי לעלות ל4 דקות ולקבל פרצופים חמוצים. בטווח הארוך עדיף לתת לו לשגות קצת ולצבור בטחון ומאשר שכל טעות הוא יורד לספסל.
כנ"ל לגבי רוט - הבן אדם הרכז הכי טוב בליגה בכמה שנים אחרונות. כאשר הוא רקד על המגרש בבטחון הוא היה אדיר. היה עצוב לראות אותו (סטייל דרור חג'ג') במכבי עולה, עושה טעות, מקבל פרצוף מאבד את הבטחון ויורד.

אני אישית לא אוהב את שיטת האימון של - טעית = רד לספסל. אם זה משהו עקבי אז כן. ואגב, פניני ממשיך להסריח את הפרקט עונה שניה רצוף ומקבל ים דקות.מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 12:15 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
המשחק הזה הוא מכה לכל המחזיקים בתאוריה שאפי מנסה לרדת למחצית כשמכבי מובילים כדי להרדים אותם במחצית השנייה.

ה"תאוריה" הזאת היא לא יותר מפיקציה של עתונאים משועממים שלא מבינים כלום בכדורסל, ומעולם לא היתה קיימת במציאות.

אגב עתונאים משועממים שלא מבינים כלום בכדורסל, בסיום המשחק המצלמות התמקדו בדיוויד פדרמן, ואז נראתה בחורה שחומה בחצאית קצרצרה משליכה עצמה עליו והם צועדים יחד במעין חיבוק לחדר ההלבשה הצהוב. לבחורה קוראים ורד כהן, היא עובדת ב"וואלה", והמקור שלה הוא דיוויד פדרמן. לפי האינטימיות שנראתה שם, אולי הוא גם טובל את המקור שלו-אבל אנחנו מתרחקים מרכילות.

כדורסל, רבותיי (רגע אחרי שתסיימו עם מחיאות הכפיים ליוזר היחיד בפורום שצפה במידה מסוימת את מה שיקרה...):

ראשל"צ קבוצה לעילא ולעילא. הקו הקדמי שלה מורכב משני זרים מצוינים, על יוטר כבר השתפכו פה ובצדק ועל ג'וליאן רייט אני השתפכתי ואתמול הוא הוכיח למה. אחד הדברים שאהבתי ברייט זה שהוא נראה מאד מחובר לקבוצה ולחברים שלו, מוחא כפיים, מדרבן, מכניס לרבאק. ממש לא פוזת ה"אני שיחקתי בNBA ואתם נייטיבס עלובים". מקצועית, רייט הוא מיס מאץ' לכל קבוצה בליגה. גבוה נייד, אתלט אדיר, ריבאונדר מצוין, יכול לשמור על כל פורוורד ואתמול הראה גם קליעה מחצי מרחק. יופי של שחקן. אגב, מבחינת אווירה, גם יוטר בראיון של סוף המשחק דיבר על אור סולומון ועל חנוכי וראית איך החיבור הקבוצתי שם חוגג. אפי דיבר אחרי המשחק על זה שיוטר שחקן יותר טוב מקייל היינס של אולימפיאקוס (השווה ביניהם בגלל מימדי הגוף הדומים), ואני מסכים איתו. הוא נראה כבד ומגושם, אבל יש לו אחלה שליטה בכדור, אחלה כושר גופני (כמעט לא ירד מהמגרש אתמול ועדיין זינק לכל כדור), ואחלה כשורי כדורסל. כמעט לא ייאמן באיזה תחנות הוא נאלץ לעבור לפני שמכירים בו כשחקן שהוא. מאד אהבתי את איך שנראה דיוויד לוגן, ששוב הראה שכסט שוטר הוא אחלה, אבל אם שומרים אותו חזק הוא לא מסוגל לעשות כלום. ולוגן עוד היה אדיר ליד ההופעות של קיינר-מדלי ורוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 12:16 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
אני אישית לא אוהב את שיטת האימון של - טעית = רד לספסל. אם זה משהו עקבי אז כן. ואגב, פניני ממשיך להסריח את הפרקט עונה שניה רצוף ומקבל ים דקות.מוזר.

אל תשכח שאלקטרה משחקת חוק רוסי. ורוט עף לספסל כי כמו שתיארו כאן קודם-הוא חירב לאלקטרה את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 12:30 pm 
Junior

שהפועל ניצחה את מכבי באוסישקין 25 הפרש, אז ברבע השלישי מכבי קלעה 6 נקודות, כולם מהקו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 12:40 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
הבעיה המרכזית במכבי - אין היררכיה ואין בטחון לשחקנים שצריכים בטחון.
אין מצב ששחקן כמו לנדסברג שתפר את הליגה הזאת. מקבל פירורים. הוא לא שחקן שבנוי לעלות ל4 דקות ולקבל פרצופים חמוצים. בטווח הארוך עדיף לתת לו לשגות קצת ולצבור בטחון ומאשר שכל טעות הוא יורד לספסל.

נו, אז אתמול הוא שיחק 16 דקות ושגה הרבה. לפי התיאוריה שלך הבטחון שלו אמור להיות בשמיים עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:14 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
satriani כתב:

אל תשכח שאלקטרה משחקת חוק רוסי. ורוט עף לספסל כי כמו שתיארו כאן קודם-הוא חירב לאלקטרה את המשחק.

זה לא מתחיל מאתמול. זה מתחילת העונה.
תראה איך נראה לנדסברג.
ואגב, אם זאת השיטה - מדוע גיא השמנמן פניני משחק 22 דקות? (אפס נקודות)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:19 pm 
Hall of Famer

כנראה גם הוא צריך בטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:29 pm 
Hall of Famer

פניני נראה כמו אחד שסובל מעודף בטחון האמת.
ועודף משקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 96 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: