סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא רוכב על שום דבר, אני אומר בפה מלא שדקות משחק מקצועניות זה אלמנט מאד חשוב בהתפתחות של שחקנים. אנחנו רואים בעינינו העונה את הפועל ת"א וראינו אתמול את ראשל"צ ואת ההופעה הגדולה של ברקוביץ' ורייס כששני זרים של הקבוצה שלהם לא תפקדו, ואני אומר-תנו לישראלים לשחק. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:35 pm 
Hall of Famer

נדב, עזוב אותך ישראלים וכאלה, מה עם ״פרנקו לך הביתה״? הוא מריץ אותכם לאליפות!

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:37 pm 
Hall of Famer

אין צורך להגזים. אבל "דרוקר תשאר, תהרוס אותם יותר" היה נשמע הולם מאד את מצבכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:40 pm 
Hall of Famer

סיכום משחקי הערב:
הפו' מגדל עדיין ללא נצחון אחרי הפסד 74-77 בקופסל לנתניה.
נתניה: קילינגסוורת 20 ו-5 ריב', דרון וושינגטון 17 ו-5 ריב', ראמל בראדלי 15 ו-7 ריב', אורלנד 14. נתניה ב-55.6% אחוז מהשדה.
ירושלים: פלס 16 ו-5 אס', גראנפלד 11, קרייג סמית 11 ו-5 ריב' ב-19 דקות, דאנקן 10 נק' 5 ריב' ו-4 אס', פולן 5 נק' (2/6 מהשדה), טפירו 8 נק' (3/9 מהשדה, 4 פאולים ב-22 דקות). ניתן להבין מחלוקת הדקות שדרוקר לא היה כ"כ מרוצה מההגנה של סמית, והכניס במקומו את קוקיה, מה שלא עזר כ"כ... יש אישושים מכיוון מי שראה את המשחק?

הרצליה מנצחת 88-74 באשדוד.
אשדוד: סימפסון 19 נק' 12 ריב' 4 חט' ו-2 חס', חג'ג' 17 נק' 4 ריב' ו-4 אס', כריס אלן 11, משה מזרחי 10, קני גבריאל 3 נק' ב-1/8 מהשדה
הרצליה: ג'ומיין ג'ונס 25 נק' 8 ריב' ו-7 אס', רומל בק 22, בן רייס 15, הרב פופ 12 ו-8 ריב', רוזנפלט 10 ו-6 ריב', פלאסיו 2 נק' (1/6 מהשדה) ו-6 אס'

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:41 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:

מצבינו עוד ישתפר, אל תדאג.....צריך ניצחון קטן לשחרר את הלחץ וזה יבוא. שבוע הבא.....אולי......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נדב, אני חושב אחרת. קבוצות מקצועניות - תפקידן לנצח משחקים. גידול השחקנים צריך להתבצע הרבה קודם, ואם אנחנו לא מצליחים בזה - שם הבעייה. המאמר ההוא בוואלה מצא שהשחקן הישראלי הוא פחות או יותר הדבר הכי מוגן בכדורסל האירופי, עוד לפני העונה הזו. מסתבר שמדינות עם הרבה יותר זרים מגדלות כשרונות שאנחנו לא מצליחים לגדל. את הבעייה צריך כאמור לחפש במקומות אחרים. זה יפה שהישראלים מצליחים ומנצחים משחקים, אין לי שום בעייה עם זה, אני לא נגדם - שמי שטוב ישחק ויצליח.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוקטובר 29, 2012 11:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:44 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
nadav_hacohen כתב:

מצבינו עוד ישתפר, אל תדאג.....צריך ניצחון קטן לשחרר את הלחץ וזה יבוא. שבוע הבא.....אולי......

אתה עושה צחוק, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:51 pm 
Hall of Famer

מה נראה לך כל כך מצחיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:56 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
מה נראה לך כל כך מצחיק?

הבעיה אינה מומנטום שלילי חבר, פתח את העניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:56 pm 
Senior

אני יחזור ויגיד שקרייג סמית על כמה שהוא שחקן התקפה טוב הוא שחקן ההגנה הכי גרוע שראיתי שהגיע לפה בשנים האחרונות. פשוט בור ללא תחתית בהגנה וכל גבוה שפגש אותו העונה חגג כאילו אין מחר.

אם אני ירושלים בהחלט הייתי בודק את הטרייד עם מכבי שוב... אולי אפילו מציע להם קצת כסף בתמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 12:05 am 
Hall of Famer

לא שאני כל כך מת על נתניה (וגם לא כל כך איכפת לי מירושלים, מעבר לאתנחתא הקומית התורנית שהיא מספקת) אבל אחרי הראיון הזחוח והשחצני שנתנו לירז ודני כהן אחרי המשחק עם מכבי (משחק שהם הפסידו בו, כן?) היה יכול להיות נחמד לראות אותם היום, ועוד יותר בשבוע שעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 12:22 am 
Hall of Famer

נתניה פשוט קבוצה אלימה, הגנה ברוטלית. אם השופטים נותנים, אז למה לא, אבל בוא נגיד שלא נהניתי לראות את המשחק.
וכשתכננתי לעשות את הפריוויו על ירושלים, אז סימן השאלה שלי היה אמור להיות היכולת של דרוקר להפוך את אוסף השחקנים שלו לקבוצה. זה הפך לסימן קריאה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 12:23 am 
Hall of Famer

המאמר המדובר מוואלה.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2530052

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 12:35 am 
Junior

יאללה, אז נסכם את המשחק באשדוד.

הייתי במגרש, ואני חושב שבאשדוד יכולים להצטער על כמות האוהדים. יש קומץ חזק ששר יפה, אבל באולם של אלף מקומות היו אולי 400 איש. רובם שקטים.

המשחק בסה"כ לא היה כל כך שקול. בני הרצליה שלטו בו לאורך כל הדרך, אבל ביתרונות קטנים לאורך רוב הזמן. קני גבריאל ניסה לשבור את השיא של גילי מוסינזון כשעשה 3 פאוולים בשתי דקות (אבל נעצר בגלל שהמאמן שלו שמר עליו), דבר שבסה"כ היה פלוס עבור הקבוצה שלו. איך לומר את זה, קני הוא לא הכלי הכי מחודד בארגז... הוא ידה המון שלשות מחוץ לשטף והחטיא את כולן מלבד אחת בגרבאז'. כשהוא היה מחוץ לקבוצה היה רק טוב. אשדוד הייתה גם טובה יותר כשחג'ג' שלט במשחק וגוני ישב בחוץ. גוני פשוט לא משחק השנה ברמה של ליגת על, ואני שמאוד לא תופס ממנו אפילו מאוכזב ממנו. חג'ג' היה טוב מאוד, גם בהגנה (מנע מברקוביץ' ופלאסיו לקלוע היום ועשה כמה מהלכי חטיפה מצוינים) וגם בהתקפה. עוד איכזבו באשדוד: כריס אלן שנוטרל ע"י בק ורייס לחילופין וג'יימי סקין שהיה דומיננטי במחצית הראשונה ונעלם בשנייה. הכי טוב היה כרגיל דיימון סמפסון ששלט ביד רמה מתחת לשני הסלים והשאיר את אשדוד במשחק עם מלא הזדמנויות שניות.

בהרצליה, הכל היה ברור מאוד. ג'ונס היה בערב שלשות משוגע והוא לא הצליח להחטיא כמעט כלום. בק הוכיח שהוא אחד משחקני ההתקפה הטובים בליגה כשהוא חופשי מהשגחת מפלצים אתלטיים כגון וושינגטון. הוא קלע כמה וכמה קליעות דיי משוגעות מחוץ לשיווי משקל. פלאסיו ממשיך להיות פשוט לא טוב, וכשהמשחק נהיה צמוד באמצע הרבה השלישי, וברקוביץ' החליף אותו התחילה הבריחה של הרצליה. במקביל, רוזפלט החליף את פופ שפשוט עשה שטויות, ולפי הפרוגרמה הקבועה של המחזור הזה, הבריחה נעשתה כשהישראלים היו הרוב על המגרש, עם רייס, ברקוביץ' ורוזפלט. רייס שוב נתן מחצית ראשונה רעה ומחצית שניה מעולה (2 בראשונה, 13 בשניה). ארבע הדקות האחרונות היו זמן זבל ובית הלחמי אפילו הכניס את הילדים, כולל כאלו שלא ישחקו השנה.

נ.ב: מישהו (ודים אולי) מכיר את הילד דביר ישראל מאשדוד? יליד 92. ראיתי אותו רק בחימומים של הקבוצות ופשוט לא האמנתי למראה עיניי. הוא מוגדר בתוכניה של אשדוד כסמול פורוורד, כתוב שהוא 1.92 (אבל נראה 1.80) והוא פשוט ל-א י-ו-ד-ע כ-ד-ו-ר-ס-ל! הוא נראה כמו ילד מגבות שקיבל כדור! הוא לא מצליח לסיים צעד וחציים, הוא מחטיא הכל ופשוט אין לו שום טכניקה. מה זה הדבר הזה? בן של הבעלים?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 12:45 am 
Senior

הרסי, הניתוח של לא ממש מסתדר עם הסטטיסטיקה... איך זה?

הזרים בהרצליה כולם בדו ספרתי בפלוס מינוס (פלאסיו 12, ג'ונס 13, בק 17, פופ 10), הישראלים בן רייס ורוזנפלד בפלוס גם כן (19 רייס, 10 רוזנפלד)... רק ברקוביץ (משחק חלש?) עם פלוס 2. בהתחשב בזה שלפי מה שאתה אומר בדקות של הבריחה ברבע האחרון ברקוביץ היה על המגרש, זה אומר שהמינוס שלו לפני הרבע האחרון היה לא קטן כנראה.

באשדוד הנתון הבולט זה שבדקות של חג'ג' הקבוצה הצליחה להישאר באזור (מינוס 4) בעוד בדקות של יזרעלי היא התפרקה. שזה דווקא תואם מאד את מה שאמרת :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 12:51 am 
Junior

מה שתיארת לגבי ברקוביץ', זה בדיוק מה שקרה. הרצליה הובילה בערך שמונה עד אמצע רבע שני, ואז ברקוביץ' נכנס ואשדוד חזרה ואפילו הגיע ליתרונצ'יק. ברקוביץ' לא שיחק היום כל כך טוב, אבל במחצית הראשונה פלאסיו היה גרוע פחות ממנו.

לגבי הפלוס מינוס של חג'י וגוני, יש לקחת בחשבון שבחלק מהזמן הם שיחקו ביחד, אז אי אפשר להפיל הכל על גוני.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 1:03 am 
Senior

חג'ג' שיחק 29 דקות וגוני 15, ככה שמקסימום הם שיחקו 4 דקות ביחד (אני לא מניח שאלן שיחק כרכז נכון?). אז בטח יותר קל להפיל את זה על גוני...

שבוע הבא מחזור מאד מעניין, ירושלים בבית מאחרת את אשדוד. גליל בבית מארחת את אילת. שניהם עם הפסדים ביתיים במחזורים הראשונים ובלי נצחונות. מי מהם שלא תנצח מכניסה את עצמה לפינה שיהיה מאד קשה לצאת ממנה אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 1:04 am 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
שמוליק, דן שמיר ניצח את מכבי 5 פעמים סה"כ, מתוכן 3 פעמים ביד אליהו (08-עם י-ם בגביע, 10-בנה"ש בפלייאוף, 11- בניה"ש בליגה).

תודה .
הרגיש לי יותר ...

THE G1 כתב:
התותח המפוברק כתב:
העבירות של מוסינזון זה לא איזה שיא עולמי? נדמה לי שבאן בי איי השיא הוא 3-3.5 דקות.

אני חושב שאשקלון צריכים להוציא מייל הזוי בדומה לאחד שאוהדי מכבי הוציאו אחרי גמר גביע המדינה ב2008...

על איזה מייל מדובר ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 1:37 am 
Junior

כזה שתיאר את העובדה שזה שיא עבירות לרבע ושעל כל פוזשן של ירושלים שרקו פאול...

יכול להיות שיש לי את זה בעבודה...צריך לחפש בארכיון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 3:25 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
חג'ג' שיחק 29 דקות וגוני 15, ככה שמקסימום הם שיחקו 4 דקות ביחד (אני לא מניח שאלן שיחק כרכז נכון?). אז בטח יותר קל להפיל את זה על גוני...

שבוע הבא מחזור מאד מעניין, ירושלים בבית מאחרת את אשדוד. גליל בבית מארחת את אילת. שניהם עם הפסדים ביתיים במחזורים הראשונים ובלי נצחונות. מי מהם שלא תנצח מכניסה את עצמה לפינה שיהיה מאד קשה לצאת ממנה אחרי זה.

לא התכוונתי שאם לא מפילים את זה על גוני אז חייבים להפיל את זה על חג'ג'. היו עוד שחקנים בחמישיה באותו זמן, וגם ארבע דקות יכולות להיות קריטיות מאוד לפתיחת הפרש במשחק. פלוס מינוס זה נתון סטטיסטי חמוד אבל הוא לא אומר הרבה אם לא מסתכלים על התמונה המלאה. בשורה התחתונה ממראה עיניים, היו עוד שחקנים נזק באשדוד מלבד גוני. גבריאל למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 3:39 am 
Senior

ברור שהיו, אבל הנתון של גוני בולט בגלל מיעוט הדקות (כששחקנים משחקים רוב המשחק אז הפלוס מינוס פחות משמעותי, כמו למשל במקרה של מזרחי עם מינוס 18 ו38 דקות משחק. מה שאומר שהוא כנראה שיחק עד סוף המשחק שהיה 20 הפרש וירד לספסל). למשל קני גבריאל שאתה נותן אותו כדוגמא נמצא רק במינוס 2 דווקא ב20 הדקות שלו על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 8:36 am 
Junior

אורן מה המאזן של קטש מול מכבי? ומה המאזן של אטורה מסינה?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 9:37 am 
Senior

קוף ירוק כתב:
חג'ג' שיחק 29 דקות וגוני 15, ככה שמקסימום הם שיחקו 4 דקות ביחד (אני לא מניח שאלן שיחק כרכז נכון?). אז בטח יותר קל להפיל את זה על גוני....

לא, הם שיחקו יחד מינימום 4 דקות, במקסימום הם דווקא שיחקו 15 דקות ביחד

נערך לאחרונה על ידי תומר בתאריך ג' אוקטובר 30, 2012 9:44 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 9:43 am 
Junior

oren_80 כתב:
ואטורה מסינה (12 פעמים- עם וירטוס בולוניה, בנטון וצסק"א).

צוד, זה בשביל השאלה שלך. בענין קטש, נחכה לאורן. אבל לעניות זכרוני (שהתברר כעני מרוד) לא יותר מ3 פעמים. (אלא אם אתה מחשיב את ניצחונותיו כשחקן)

נערך לאחרונה על ידי גינות מיכאל בתאריך ג' אוקטובר 30, 2012 10:12 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 9:52 am 
Sophomore

ניתן לומר שבאירופה המצב הוא שונה לחלוטין כיוון שמתייחסים שם לשחקני בוסמן ולשחקנים אמריקאים בצורה שונה.
אני משער שבגלל הטבות מס של האיחוד האירופאי,לכן ניתן להשוות בין הזרים בליגה הישראלית לבין האמריקאים באירופה וכך הוא המצב
ציטוט:
ביוון - שישה – שלושה אמריקאים ושלושה בוסמנים,
באיטליה שישה- כשניתן לבחור בין שני אמריקאים וארבעה בוסמנים לשלושה אמריקאים ושלושה בוסמנים.
בספרד מספר הזרים המותר הוא שבעה – שני אמריקאים וחמישה בוסמנים
ברוסיה, -חוק רוסי, להחזיק זרים שיהוו עד לרבע ממספר המועסקים בקבוצות.
גרמניה-שישה זרים
בלגיה-שישה זרים
בספרד, איטליה וצרפת הבינו כי חוקי הזרים נוגדים את חוקי האיחוד האירופי והחליטו לבצע מהלך אחר מבחינה משפטית. בשלוש הליגות הללו הועבר חוק בו שחקן לא ייחשב זר בקבוצה ספציפית, גם אם אין לו דרכון מקומי, במידה ששיחק ארבע שנים באותה הקבוצה בין הגילאים 15 ל-22. הרעיון הזה נלקח מהליגה האנגלית בכדורגל והמעמד נקראHG - Home Grown Player.

מה עם מדינות כמו אנגליה,צרפת,כל היגוסלביות לשעבר,מדינות הבלקן וכו'?
מי יודע מה המצב שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], נורטון ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: