סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 3:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 6:37 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אם הסגלים לא יהיו עמוסים מדי אז אמורים להיות שחקנים סבירים פנויים לא רק ב 10:01
מעבר לזה שלדעתי לא חייבים להחליף כל יום בעיקר ברוטו. לראיה התוצאות מהשנתיים האחרונות ( מצטער לא זמינות לי התוצאות מלפני בקלות).
שנה שעברה מקום ראשון בסיום מקום שלישי בכמות החילופים. ( מקום שני ושלישי היו הראשונים בכמות החילופים, לא בהתאמה).
לפני שנתיים מקום ראשון מ-9 רק מקום 6 בחילופים. תוריד שתי גוויות ותבין שכמות החילופין לא תמיד קובעת. מקום שני היה 5 בכמות החילופין. שני הראשונים בכמות החילופים סיימו 3 ו 6.
כאמור יש יתרון להחליף הרבה ויש יתרון להחליף ב10:01. אפשר גם בלי שניהם, בטח בלי אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 12:13 am 
Junior

חבר'ה, מה הוסכם לעזאזל?

רוני, צ'ונסי. אתם הקומישנרים? אז תפרסמו כבר את התקנון של הליגה הזו.

לא יכול להיות שאוטוטו הדראפט ולא החלטנו מה המסגרת של המשחק. אני צריך לדעת איך להכין את הראנקינג שלי.
וחבל שגם אחרים כאן לא חושבים ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 12:41 am 
Hall of Famer

טוב, מכיוון שלא הגענו להסכמה מוחלטת וכבר באמת מתחיל להיות מאוחר, אני אקבע את החוקים לעונה הקרובה והלאה כסוג של פשרה בין מה שצ'ונסי הציע למה שאני הצעתי. אם תרצו לשנות בהמשך, תעלו הצעה (רצוי בת'רד נפרד כדי למנוע בלאגן) ואם כולם יסכימו עליה, נשנה. עד אז, זה מה שיש:

ליגת רוטו.

דראפט במכרז ביום רביעי ב-22:30, תקציב 300 לקבוצה.

20 שחקנים בקבוצה, 4 על הספסל.

העונה אין קיפרים חוץ מרוקי אחד שכל קבוצה חייבת להחזיק, הרוקי חייב להיות שחקן שנבחר בדראפט על ידי אותה קבוצה. ניתן להחליף ברוקי אחר רק במהלך פגרת האולסטאר או בסוף העונה.

לפני כל עונה (מבחינתי אפשר להגדיר כבר עכשיו את ה-15/10/2013 כתאריך יעד לצורך העניין) כל קבוצה תצטרך להגדיר 7 קיפרים מהסגל שסיים את העונה שעברה, אחד מכל עמדה, אחד פתוח (כלומר יוטיליטי, לא משנה מאיזו עמדה) ורוקי שהיא בחרה בדראפט השנה. סך הכל, החל מהשנה הבאה יהיו לכל קבוצה 8 קיפרים (רכז, שוטינג, סמול, פאוור, סנטר, יוטיליטי, רוקי וסופמור).

כל קבוצה חייבת לבחור לפחות רוקי אחד בכל דראפט ולרוץ איתו שנתיים. אם קבוצה בחרה שני רוקים או יותר בדראפט, היא לא חייבת להצהיר מיד על מי מהם היא שומרת. אם קבוצה בחרה יותר מרוקי אחד והיא זורקת רוקי, ברגע שנשאר לה רק רוקי אחד בסגל, הוא הופך להיות הקיפר אוטומטית ואי אפשר לזרוק אותו עד שהוא מסיים את השנה השנייה (עריכה: פרט לחלונות ההחלפה בפגרת האולסטאר ובסוף העונה כמובן), גם אם אותה קבוצה לוקחת בחזרה רוקי שהיא בחרה וזרקה כפרי אייג'נט.

שיוך הקיפרים לפני הדראפט בשנים הבאות יהיה כמה שיותר קרוב למועד הדראפט כדי שנוכל לעשות שינויים בליגה (כמו להוסיף קבוצות למשל).

הקבוצה שסיימה אחרונה את הליגה תקבל בעונה הבאה תקציב של 220, זו שמעליה 210 וכן הלאה עד לראשונה שתקבל 170. עריכה: במידה ותצטרף קבוצה חדשה לליגה, היא תקבל בשנה הראשונה תקציב של 400 כדי לכסות על הפערים (התקציב של הקבוצה האחרונה בליגה הוא 220 ל-12 שחקנים, כלומר 18.66 לשחקן, של החדשה 400 ל-20 שחקנים, כלומר 20 לשחקן, יתרון קטן פר שחקן כדי לחזק את הסגל).

כל קבוצה תקבל חלון להחלפת הקיפרים במהלך פגרת האולסטאר שבו ניתן יהיה להחליף כל אחד מהקיפרים (כולל רוקים) בשחקן אחר שמתאים לעמדה של אותו קיפר (רוקי ברוקי, סופמור בסופמור, רכז ברכז וכן הלאה). במהלך הפגרה ניתן גם לעשות טריידים בין קיפרים כששוב, שניהם חייבים להיות באותה עמדה.

סעיף שאני בטוח ב-99% שלא יהיה בשימוש, אבל רק לצורך הרשמיות: במידה והקומיש חושב שמנג'ר פועל בצורה מנוגדת לרוח המשחק, נניח לצורך העניין-עושה טאנקינג, משחרר קיפרים, סתם הפך לגוויה מוחלטת או כל דבר אחר שתעלו על הדעת, הוא יכול לקנוס את המנג'ר בדראפט של העונה הבאה, להעביר את הקבוצה שלו למנג'ר אחר או לזרוק את הקבוצה מהליגה. למנג'רים בליגה תהיה זכות וטו על העונש במידה ויש רוב (כלומר במקרה של 6 משתתפים, לפחות 3 שמתנגדים).

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ג' אוקטובר 30, 2012 8:10 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 1:22 am 
Junior

מצויין רוני.

רק כמה חידודים:

1.
ציטוט:
כל קבוצה חייבת לבחור לפחות רוקי אחד בכל דראפט ולרוץ איתו שנתיים. אם קבוצה בחרה שני רוקים או יותר בדראפט, היא לא חייבת להצהיר מיד על מי מהם היא שומרת. אם קבוצה בחרה יותר מרוקי אחד והיא זורקת רוקי, ברגע שנשאר לה רק רוקי אחד בסגל, הוא הופך להיות הקיפר אוטומטית ואי אפשר לזרוק אותו עד שהוא מסיים את השנה השנייה, גם אם אותה קבוצה לוקחת בחזרה רוקי שהיא בחרה וזרקה כפרי אייג'נט.

כפי שהסברת אחר כך, לא חייבים כמובן לרוץ עם הרוקי במשך שנתיים, אפשר להחליף אותו באחד משלושת החלונות להחלפת קיפרים בשנתיים האלה- שתי פגרות האולסטאר והקיץ שביניהם.

2.
ציטוט:
קבוצה תקבל חלון להחלפת הקיפרים במהלך פגרת האולסטאר שבו ניתן יהיה להחליף כל אחד מהקיפרים (כולל רוקים) בשחקן אחר שמתאים לעמדה של אותו קיפר (רוקי ברוקי, סופמור בסופמור, רכז ברכז וכן הלאה). במהלך הפגרה ניתן גם לעשות טריידים בין קיפרים כששוב, שניהם חייבים להיות באותה עמדה.

לשם ההבהרה, מוסכם שניתן להחליף את מעמד הקיפר גם בשחקן שכבר נמצא אצלך בסגל, כן?
למשל, אם סימנתי לעונה הבאה את מונרו כסנטר הקיפר שלי, ואספתי את גאסול בדראפט. אני יכול, במהלך פגרת האולסטאר, לעשות חילוף קיפר, ולסמן את גאסול כסנטר הקיפר שלי שאותו אסור להחליף.

3.
במקרה של 6 משתתפים, 3 שמצביעים על משהו צריכים להספיק, ולא 4.
השישי הוא הרי מושא ההצבעה, אז 3 מתוך 5 הם הרוב.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 8:07 am 
Hall of Famer

קיבלתי את התיקונים צ'ונסי, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 2:07 am 
מנהל פורום

זה היה דראפט מגניב!!

היו לי שתי טעויות לאורך הדראפט, הראשונה כשהתמהמתי עם בחירת מועמד והמחשב בחר עבור את לאב. רציתי לחכות הרבה יותר הלאה איתו...
השנייה הייתה שלא הלכתי יותר חזק על איבקה, פשוט לא חישבתי נכון את הכסף של כולם, והייתי לחוץ להשאיר משהו בשביל רוז.

לא יודע עדיין איך אני מגדיר כאן קיפרים לעזאזל, חוץ מ-3 גארדים ורוקי אני ממש לא בטוח מה אני עושה הלאה, אבל נזרום ונראה
אני מוכן לשמוע כל הצעה על פורוורד/סנטר מצדכם, אחד שישמש כקיפר, תמורת מי שתרצו מהגארדים שלי כולל כולם!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 1:46 pm 
Sophomore

סתם שאלה קטנה, איך מחליטים מי ניצח ?
כלומר אחרי שאתן לכם בראש השנה ושנה הבאה ונגיד שבעוד שנתיים מוק או צ'ונסי או עודד או רוני או דייס פתאום יהיו ראשון כי אשתעמם אז מה ?
סופרים גביעים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 6:41 pm 
Junior

כל שנה אלופה חדשה.

נגיד ככה- עוד 22 שנה? כשאיזה לברון ג'ונסון יישלוט בליגה ואני אתן לך לקחת אותו בדראפט כדי שיהיה לך סיכוי? ואז תגיד אה הנה לקחתי את לברון החדש יש לי סיכוי לקחת אליפות אם צ'ונסי יחליט לא להשקיע השנה? ואז תיכנס לטבלת הזכיות של הליגה כדי לראות לאיזה מעמד היסטורי תיקח אותך האליפות הזאת? ותראה שם 16 אליפויות של קבוצת החלומות של בילאפס?
או אז תדע מי ניצח.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 7:00 pm 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
נגיד ככה- עוד 22 שנה? כשאיזה לברון ג'ונסון יישלוט בליגה ואני אתן לך לקחת אותו בדראפט כדי שיהיה לך סיכוי? ואז תגיד אה הנה לקחתי את לברון החדש יש לי סיכוי לקחת אליפות אם צ'ונסי יחליט לא להשקיע השנה? ואז תיכנס לטבלת הזכיות של הליגה כדי לראות לאיזה מעמד היסטורי תיקח אותך האליפות הזאת? ותראה שם 16 אליפויות של קבוצת החלומות של בילאפס?
או אז תדע מי ניצח.

אמר זה שסיים 5 ו-6 ברוטו בשנתיים האחרונות לזה שלקח את שתי האליפויות האחרונות... :-ok-:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 7:40 pm 
Sophomore

הליגה הזאת כנראה נועדה יותר לטראש-טוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 7:40 pm 
Sophomore

הליגה הזאת כנראה נועדה יותר לטראש-טוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 7:47 pm 
Junior

rony כתב:
King Chauncey כתב:
או אז תדע מי ניצח.

אמר זה שסיים 5 ו-6 ברוטו בשנתיים האחרונות לזה שלקח את שתי האליפויות האחרונות... :-ok-:

או כמו שאמרתי בנושאים אחרים, בשנתיים האלה הייתה חברה, החברה לקחה את הזמן שהיה צריך ללכת לפנטזי, הפנטזי נשאר ללא זמן, הקבוצות סיימו בתחתית.
עכשיו כשאין חברה ויש מלא זמן פנוי לפנטזי, אני חופשי לתת לכם בראש.
כמו שנתתי לכם בראש לפני שלוש שנים..

עכשיו תאכלס, אני קונה אליפות ומקום 5-6 במחזור של שלוש שנים על פני 0 אליפויות בתקופה הזאת שהשיגו כל המשתתפים האחרים שהם לא אלון ואנוכי.
כך שבתור האלוף האחרון חוץ מאלון, דווקא זכויות הטראש טוק שלי אמורות להיות בשמיים..
:co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 7:52 pm 
Hall of Famer

בתור מישהו שסיים לפנייך בשנתיים האחרונות (ואין לי מושג מה עשיתי לפני 3 שנים, בטח יש דרך לבדוק את זה איפשהו), אני אומר שאתה יכול להתחיל לעבוד על תירוץ חדש, יש לך בערך 5 חודשים לעבוד עליו, אז כדאי שהוא יהיה טוב... :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 10:52 pm 
Junior

לפני שלוש שנים סיימת כסגני.
וזה באמת לא תירוצים...
שנתיים קודמות גם לא היה פה ממש עניין, חצי ליגה הפסיקה לשחק אחרי חודש והשאר כתבו כאן פעם בעונה.
בעונה שעברה את המעט זמן שהשקעתי במחשבה על פנטזי עשיתי על הקבוצה ששיחקתי בה בESPN עם חברי פייסבוק, לא שכל כך עזר, 2 מתוך 5..

זה משהו שגם מוק מתלונן עליו כל הזמן, העובדה שחצי מתעצצים בהתחלה ואף אחד לא כותב על המשחק לא משאיר חשק לשחק.
ואם אין לי חשק לשחק, אני לא אשב להשקיע זמן, שאין לי, על משהו שלא מספק הנאה.

והאמת שמה שהכי "עורר" אותי הייתה ההודעה של רן.
הוא סיפר את האמת, לא היה כיף לשחק כאן פנטזי, ואם זה לא כיף אז זה לא שווה.

אז במצב הזה יש 3 אפשרויות, להמשיך לשחק בעצלתיים ולסיים באמצע כמו שעשיתי בעונה שעברה, לא להמשיך כמו שרן עשה,
או לשנות את מה שקורה, להתחיל לשחק ברצינות ולעזור להפוך את הליגות שלנו לדבר הכי תחרותי ומעניין ומהנה בגזרת הפנטזי, בדרכים שאני יכול.

אנחנו כרגע מבחר מאוד מצומצם של שחקנים ועל כל אחד מאיתנו לדעתי האחריות הזאת להפוך את הדבר שאנחנו כל כך אוהבים למהנה יותר וטוב יותר בשבילנו.
כמו שחפרתי במהלך החודש הקודם בנושאים אחרים - זה לדעתי גם מה שיחזיר את האובדים כמו רן.
לדעתי זה לא אומר יותר מדי מעבר ללקחת את המשחק ברצינות ולנסות לתת בראש לשאר המשתתפים בזמן שבאים לפורום פעם ביום-יומיים-שלושה-שבוע לזיין את השכל לאחרים, אם זה טראש-טוק או מיינד גיימס או סתם כדי לבכות על עוד ערב של איזה ברגנאני עם 2 מ16 או כל דבר אחר.

למרות שאנחנו מבחר מאוד מצומצם אנחנו בהחלט חבורת שחקנים מאוד איכותית. כל אחד פה יכול בשקט לשחק בכל ליגה ולהתחרות בצמרת אם הוא רוצה להשקיע. כולם כאן מבינים פנטזי ומבינים את הליגה טוב כמו בכל מקום אחר, אז אין סיבה שהליגות שלנו יהיו כל כך רדומות.
כן, גם אם הבנתם שזאת הדרך הכי טובה להתמודד איתי ועם מוק, גורמים להרדמה כללית וכך אין השקעה יתרה..
(צוחק. אף אחד לא גרם לכלום אלא כולנו ביחד, האשמה על המתלוננים לא פחותה כהוא זה. אף אחד מאיתנו לא רשם הודעה כל העונה שעברה.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 4:44 pm 
מנהל פורום

יחסית לאחד שעד היום מאזן הגביעים שלו הוא אחד (אמנם מזהב שזה יפה, אבל עדיין אחד כי הפסלים לא באמת נחשב), אתה מדבר הרבה הרבה יותר מידי!!
החברה לשעבר יודעת שאתה מאשים אותה בהפסדים בפאנטזי?? כי בשנתיים האחרונות הסרחת את האמא אמא של המגרש :)-(:
מזל שהליגות שלנו השנה קטנות, ככה בטוח תוכל לשפר את התוצאות מהשנה שעברה (6 קבוצות, כשהמקום הכי טוב היה מקום שישי וגם הוא בליגה של 8...). העונה יש לך במינימום שני מקומות 6 מובטחים, שזה כבר שיפור עצום ::yaz-yk:

אגב, אני בטוח שאלון על אשתו וכל טפיו עסוק לפחות פי 2 ממך, אבל הוא מוצא דרך לנצח כאן כבר שנתיים רצוף, ולמען האמת אני משוכנע שהזמן הפנוי שלי הוא אולי רבע משלך, וגם אני מצליח לנצח ולקחת גביעים בעיקביות :za_da_va_la: :za_da_va_la: :za_da_va_la:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 6:58 pm 
Junior

לא התכוונתי לכך שלא היה לי זמן להשקיע, התכוונתי לכך שאת מעט הזמן שהיה לי לא השקעתי לשניה בפנטזי. כי לא היה כיף, לא בגלל האקסית שתלך ל...

לא אומר שבטוח הייתי מנצח ולא שהייתי מגיע למקום 3 אפילו. כי אני יודע והבהרתי זאת מספיק שכולכם תותחי פנטזי אחד אחד. אני יכול להשקיע גם 5 שעות ביום, בסופו של דבר אם ההימורים שלי על איזה שחקנים יהיו טובים ואיזה לא ייכשלו אז מן הסתם אתחיל בנחיתות מול שחקנים רציניים כמו שיש לנו.

אבל קח דוגמא, לפני שלוש שנים נהניתי לשחק פה.
אז ישבתי פעם בחודש לעשות חישובים על הקבוצה שלי, חישובים על הקבוצות שלכם על קטגוריות שאני רוצה לעבור אתכם, ישבתי לבדוק כל אחד ממכם מה הצפי מהשחקנים שלו להמשך העונה כדי לדעת איזה טרייד יעבוד בשבילי הכי טוב, למשל למי לא אכפת לי להעביר שחקן בכיר כי הוא לא צפוי לאיים עליי, אבל בעזרת השחקן הנוסף הזה הוא יכול לקחת נקודה ממי שכן מתחרה איתי. בקיצור שיחקתי בשיא הרצינות כל העונה, אז לקחתי את התואר.

בשנתיים האחרונות לא הקדשתי שניה למחשבה או בדיקה על הקבוצות שלכם, לא ניסיתי בכלל להתחיל מו"מ על טריידים, לא הוצאתי פצועים והעדפתי לחכות להם שבועיים-חודש שיחזרו כי לא היה לי כוח לעוד משבצת רוטציה יומית. שיחקתי בצורה הכי חובבנית שאפשר, אז סיימתי למטה.

בקשר להצהרות- אני לגמרי צוחק. לא חושב שאני שחקן פנטזי טוב יותר מאף אחד פה. מנסים להכניס עניין...
מה שכן, אני גם בטוח שאני לא שחקן פנטזי פחות טוב ממישהו, וההתמצאות שלי בליגה לא נופלת משל אף אחד, כולל מוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 03, 2012 12:21 am 
מנהל פורום

מוק רק עושה רוח, ולפחות אחת לשבוע ממציא איזה שם של שחקן שמשחק 2.5 דקות בממוצע, ואז אנשים כמוך חושבים שהוא מתמצא! :)-(:

לגבי הדוגמא שנתת, אין שום סיכוי שאני מנסה לחשב אצל קבוצות אחרות, כי גם אצלי אני כמעט ולא מחשב...
אבל אני מצדיע לך אם אתה עושה את זה, הלוואי שהיה לי זמן להתעסק בזה כמו לפני שנולדו הילדים :ny_tik:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 03, 2012 5:34 am 
Junior

טוב אחרי כריס קופלנד הבחור שכל כך מתרגש מזה שנותנים לו דקת משחק בניקס,
שמוק יגן על עצמו....
פצועים פצועים, קצרים קצרים, כריס קופלנד בקושי שחקן אימונים שם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 12:12 pm 
Junior

מה יש להגן? הניקס פתחו את הליגה עם שני משחקים והוא היה בסה"כ פילר לפתיחה.

היה לו אחלה פריסיזן והוא הפאוור היחידי שיש להם בסגל (נובאק משחק אצל פינוקיו סמול). מה שנחמד אצלו זה שגם יש לו יד מבחוץ.

ההגיון אמר שהוא יראה לפחות 20 דקות לערב וייתן תפוקה חביבה של ריב' ושלשות.

אבל מה שמפתיע הוא שמכל האנשים דווקא פינוקיו בחר לשחק סמול בול. בעצם, זה לא כזה מפתיע בהתחשב בעובדה שהוא אימן קבוצה שבה הסמול שיחק פאוור והפאוור שיחק סנטר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 12:11 am 
Junior

לא זוכר אם דיסקסנו את זה, אין לי כח לבדוק חמישה עמודים, אז בואו נדסקס זאת עכשיו -
מה לגבי טריידים בפגרת הליגה, לפני שסוגרים את הסגלים וכל אחד מעביר שישיית קיפרים?
בליגת הקיפרים שאני מוק ועודד משחקים הוחלט על השבוע שקודם ליום סגירת הסגלים כחלון בו אפשר לבצע טריידים בעל פה והקומישינר מציב את השחקנים.

מצד אחד זה בעייתי כביכול כי יכולים להיות טריידים שלא ממש קשורים לטקטיקת משחק והם יותר בקטע של לעזור לחבר שצריך קיפר,
מצד שני אפשר לסמוך הרי על החברים שכאן שאף אחד לא יעשה טרייד כשכל המעורבים בו הם לכל הפחות כאלה שנכנסים אצלו לשיקול שמירה בין הימים של הטרייד ליום הסגירה.

מה אומרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 8:36 am 
Hall of Famer

בעיני אין בעייה לטריידים כאלו, אבל ברמה הטכנית, עד כמה שאני רואה את המערכת של המשחק, הם יצטרכו להיות בעל פה, לא? כי טכנית לפני שסוגרים את רשימת הקבוצות ומשייכים קיפרים אז לאף אחד אין בעצם רוסטר לשחק איתו. בכל מקרה, לדעתי אפשר גם לעשות טרייד של שחקן תמורת שחקן אבל גם טרייד של שחקן תמורת "כסף", אם נניח לשחקן שסיים אחרון יש 220 דולר ולזה שסיים ראשון יש 8 שחקנים ברמה של קיפרים, אז זה שסיים אחרון יכול "לקנות" קיפר מזה שסיים ראשון תמורת סכום מסויים.

כך או כך, אם אנחנו רוצים שהאופציה הזו גם תהיה שימושית באמת ולא רק על הנייר אז נראה לי שנצטרך להגדיל את כמות הקיפרים לכיוון ה-10-12 לכל קבוצה, לדעתי קשה יחסית להנדס טריידים כשלכל קבוצה יש רק 7 קיפרים, אבל אפשר לנסות.

ובכל מקרה, הייתי עושה הפרדה בין ת'רד של קיטורים על הליגה לבין ת'רד של הצעות לסדר כדי שהודעות לא ילכו לאיבוד. וולפסון, אולי אתה יכול לפצל את ההודעות שלי ושל צ'ונסי לת'רד חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 10:01 am 
מנהל פורום

אני בהחלט יכול לפצל, אבל הוא דווקא כתב בת'רד הנכון, ולא בת'רד של הקיטורים.
לא ישנת מספיק טוב בלילה כנראה... ::yaz-yk:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 11:13 am 
Hall of Famer

טוב, עכשיו אתה סתם קטנוני! :evil:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 8:39 pm 
Junior

הבעיה עם טריידים לפני שהליגה החלה טמונה בעיקר בחשש משוק ומקשרים בין שחקנים קרובים יותר ופחות.
אם עושים את זה, לדעתי צריך לקבוע תאריך יעד קצר טווח לפני תחילת הליגה. וכל מי שירצה לעשות טריידים יהיה מחוייב לפרסם בת'רד יעודי את השחקנים שהוא מעמיד בטריידינג בלוק שלו. מכאן והלאה אם הכל יהיה במסגרת הפורום- פרטיות, זה יכול להיות מסודר ונקי בהחלט.
כששניים סגרו טרייד, יפרסמו אותו באותו הת'רד והוא יצטרך לקבל אישור של הליגה או הקומיש.

רוני הרעיון של התקציב הוא מגניב בעיקרו אבל בעייתי מאוד. כי אם מישהו לא יעשה טריידים בכלל הוא יפסיד. זה יעודד שחקנים לעשות טריידים גם אם הם לא חייבים רק בכדי להשיג עוד כסף שייתן להם יתרון בדראפט. וזה בעייתי מאוד...

אם זה לא יהיה מסודר, יהיה כאן טקסס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 9:00 pm 
Hall of Famer

טריידים על תקציבים לא יכולים לעודד שחקנים לעשות טרייד שהם לא צריכים כי זה לא שנוצר עוד כסף במערכת שהם מרויחים אותו, כמות הכסף נשארת כמו שהגדרנו בהתחלה, זה משחק סכום 0 כשהדבר היחיד שמשתנה זו החלוקה הפנימית של הכסף והקיפרים, או שאתה מרוויח שחקן לפני הדראפט או שאתה מרוויח כסף. השיטה שנראית לי הכי הגיונית היא שכל שחקן מצהיר על 7 הקיפרים שלו, אחר כך (לפני שמשייכים אותם בפועל), אם לשחקן א' יש תקציב של 200 ולשחקן ב' תקציב של 180 נניח, שחקן א' יכול להציע לשחקן ב' 40 תמורת אחד הקיפרים שלו. אם שחקן ב' קיבל את ההצעה, אז בדראפט לשחקן א' יהיה קיפר נוסף שישוייך אליו לפני הדראפט (8 קיפרים סה"כ) ותקציב התחלתי של 160 ולשחקן ב' יהיה קיפר אחד פחות (6 סה"כ) ותקציב התחלתי של 220 לבחור בדראפט.

אגב, אני מתחיל לחשוב שאם לא יהיו מצטרפים חדשים לליגה, אולי כדאי להגדיל את מספר הקיפרים לכל קבוצה, מה אתם אומרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: