סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הארדן לרוקטס !!!!
הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:19 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לאמב פוטנציאל גדול אבל פציע וחלש ומעלה המון ספקות לגבי יכולתו לממש את הפוטנציאל בליגה של הגדולים עם כל הלחץ והרוע שצריך בשביל להיות בטופ.
דיברו עליו כבחירה טופ 5 ופוטנציאל להיות אחד משני השחקנים הטובים מהמחזור לאורך רוב הקולג'.
לא תראה אותו מוביל כדור לפחות בשנתיים הבאות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:26 pm 
Hall of Famer

בדראפט האחרון נבחרו לראשונה שני שחקנים מאותו קולג' - אנתוני דיוויס ומייקל קיד גילכריסט.
האמת שלאורך העונה (או יותר נכון קצת לפניה) היה צפי שזה יקרה, רק שהשחקנים היו אנדרה דראמונד וג'רמי לאמב.
דראמונד תויג בתור הסנטר הבא של האן בי איי. גבוה מסיבי שהולך לתת הגנה חזקה ולדרוס כל דבר שעומד בדרכו.
לאמב לקח עונה לפני זה אליפות מכללות יחד עם קמבה ווקר. שוטינג גארד גבוה יחסית (195 ס"מ), סקורר, והיה טבעי שיעשה התקדמות השנה.
בפועל, עונת בלהות של ההאסקיז שנגמרה במפח נפש, כשהם אפילו לא הצליחו להעפיל לטורניר המכללות. כןכן, עם שני שחקני לוטרי, הם לא הגיעו לטורניר.
לגבי לאמב, חלק טענו שיש לו בעיות אופי, חלק טענו שהסיבה למה יוקון הייתה כ"כ רעה, היא שלאמב בשלב מסוים התחיל להתעניין יותר לשפר סטט' אישיות לפני טור הנצחונות של הקבוצה.

מבחינת תקרה, באופן קצת מצחיק, לדעתי הוא יכול להיות תואם קווין מרטין שכזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 1:22 am 
Junior

האמת היא שאני די מופתע מכמות הלא מאמינים כאן בהארדן. מדהים מה שגמר אחד יכול לעשות לאאוטלוק של שחקן.
הארדן נתפס בעיניי כסוג של קונצנזוס ומתברר שלפחות כאן הוא לא.

אין לי ספק שהוא יכול להיות פרנצ'ייז פלייר, אני מאוד אוהב את הטרייד עבור יוסטון. לא חושב שיש יותר מדי שחקנים צעירים בליגה שהייתי מעדיף לבנות פרנצ'ייז סביבם. אם ההצעה על השולחן אני לא מחכה לכוכב אחר בקיץ.

אני גם בהחלט מבין את הצד של הארדן. זה דבר אחד להתפשר על כסף בשלב מאוחר של הקרירה ולבוא לקחת אליפות כצלע שלישית. ודבר אחר לגמרי להרגיש שזה הזמן שלך ואתה צעיר ולקראת הפיק אבל אתה גם לא מקבל את המקס וגם עולה מהספסל.
אני לחלוטין יכול להבין את הרצון שלו להיות טופ דוג. ואני גם חושב שהוא יהיה כזה.

מהצד של אוקלהומה, כשהיא הבינה שהיא לא תשיג אותו בפחות ממקס הם קיבלו החלטה מושכלת ובהחלט עדיף לחתוך לפני פתיחת העונה מאשר במהלכה או לאחריה.
הם הביאו פרוספקט צעיר וסקורר מוכח. כפי שצ'ונסי אמר מיינור בהחלט יהיה משמעותי יותר השנה והוא יהיה מוביל הכדור הראשון מהספסל כפי שהוא היה טרם הפציעה ולא הארדן. כך שאפשר להציב לצידו את ווסטברוק או את קיי מארט כקלעי.
זו יכולה להיות אחלה התקפה.

ואני דווקא חושב כמו גימל שהקיץ של פרי ג'ונס סיבב הרבה ראשים באוק סיטי. עם העברתו של הארדן ג'ונס יראה הרבה דקות. הוא אמור לקבל אותן בעיקר ב3 ולא ב4. הרכב שני של מיינור, מרטין ופרי ג'ונס, יוכל להיות משהו ששווה לראות.

כן, הם איבדו פיסה עצומה ושחקן פנטסטי, אבל השיגו תמורה לא רעה בכלל. אוקלהומה עדיין נותרה מועמדת רצינית לתואר (באשר להגנה, בשביל זה ספולושה שם)

ויוסטון כרגע בתמונת הפלייאוף ובדרך הנכונה לבניה מחדש (המון נכסים וכשרונות צעירים)
אני דווקא מאוד מצפה לראות את הארדן בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 2:18 am 
Junior

אני דווקא לגמרי איתך בכל הנוגע לפוטנציאל של הארדן.
לדעתי בהחלט בעוד שנתיים הוא יהיה כוח רציני מאוד בליגה, סופרסטאר ששם אותך בפלייאוף לבדו.
רק לגבי העונה הקרובה, אני לא בטוח שאוקלהומה תפגע מההחלפה.

העתיד של יוסטון עם הארדן יכול להיות פנטסטי.
יוסטון זה שוק גדול מאוד שיכול לקרוץ ללא מעט שחקנים, ועכשיו כשיש להם שחקן בקליבר של TEAM USA וחבורה צעירה שיכולה להתפתח בשקט העונה,
זה יכול להיות מאוד קורץ להרבה שחקנים.

הם צפויים להיות באיזור ה13-14 מיליון מתחת לתקרה, אחרי השימוש באופציות על הצעירים ואחרי החתמות רוקיז צפויים מהדראפט הבא.
זה סכום שאפשר לסגור איתו בקלות מקסימום, בהתחשב בכך שרוב הקבוצות יסכימו לסיין אנד טרייד שבו יקבלו את אחד הצעירים של יוסטון.

כריס פול יכול להחליט בקיץ שהוא לא רוצה להמשיך בקבוצה שמנוהלת על ידי בדרנים, שבעונת החוזה שלו עשו פיאסקו מנושא המאמן-ג'נרל מנג'ר.
אנדרו ביינום יכול להחליט שבפילדלפיה אין לו סיכוי להתחרות על תארים.
פקוביץ' יכול לצאת.
איגי יכול לצאת.
אל ג'פרסון ומילסאפ.
ג'וש סמית' כבר רגל וחצי בפרי אייג'נסי.

כל אחד מהחבורה הזאת יחשוב ברצינות על יוסטון ויכולה להתפתח שם קבוצה אדירה בהנהגת הארדן, עם חבורה צעירה וכשרונית מאוד סביבו,
שכמה שהיא כשרונית זאת כנראה אחת הקבוצות הצעירות בהיסטוריה, והם לא ינצחו יותר מדי העונה,
וזה יכול לתת להארדן חבר מהדראפט הבא, אולי קודי זלר, שאם ייתפתח למה שצופים לו יוסטון תהיה קונטנדרית נעולה איתו ועם הארדן.
ויוסטון כרגע פייבוריטית די רצינית להיות בעמדה לקחת אותו בדראפט הבא..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 7:35 am 
Sophomore

עם הארדן בקו האחורי יוסטון יכולה לקבל גם ג'רמי לין טוב יותר. אם קודם היה אפשר לחשוב על לחץ על לין כמו שעשתה מיאמי לפני האולסטאר, כעת יש ליוסטון עוד מוביל כדור שיוריד ממנו הרבה לחץ ומן הסתם את כמות האיבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 12:16 pm 
Hall of Famer

מישהו עדיין חושב שלין הוא רכז בקליבר של הגדולים? רציני?
לין הולך להיות אכזבת העונה -הבן אדם יגמור עם 10-12 נקודות באחוזים של גבינה (מהמר על 35% מהשדה) ומעט אסיסטים.
הוא רכז בינוני בליגה. לא בליגה של פרקר למשל.
אשיק שחקן הגנה טוב וריבואנדר טוב. לא קולע.
יוסטון תמשיך לדשדש במקום 8-10 במערב.
הימור שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 3:46 pm 
Freshman

עברתי על הדעות כאן, והם עזרו לי לגבש את המחשבות.

הנה דעתי בנושא http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEnt ... r=1&skip=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 4:11 pm 
Sophomore

שגיא רפאל כתב:
עברתי על הדעות כאן, והם עזרו לי לגבש את המחשבות.

הנה דעתי בנושא http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEnt ... r=1&skip=1

לייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 7:36 pm 
Hall of Famer

אני רחוק מלהבין ב-NBA כמו מרבית החברים כאן , אבל כל עוד ההשפעה של הטרייד על העונה הנוכחית של אוקלהומה היא משהו שניתן לויכוח ( ולא כולם כאן הסכימו שתהיה ירידה ) , אזי האופק הצפוי להם בעקבות הטרייד ( לאמב המדובר ובחירות דראפט עתידיות ) מכריע לטעמי את הכף לזכות . הטרייד יכול לתת את אותותיו בשנים הקרובות , ואולי בעוד איזה 5-6 שנים , הטרייד הזה ייזכר כצעד שהחל בשושלת של אוקלהומה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 8:18 pm 
Junior

אל תטעה- רוב רובם של ״המבינים בnba" (שאני מכניס לזה את הפרשנים האמריקאיים וחברי הפורום שלנו) , גם אלה שלא בטוחים שאוקלהומה תפגע העונה, ממש לא אוהבים את הטרייד הזה.

גם כאן, גם אני, אמנם לא בטוחים אם אוקלהומה תיפגע העונה, אבל בטוחים שאוקלהומה הייתה קונטנדרית אמיתית לתואר לולא הטרייד. עכשיו? לא בטוח שתיפגע, ולא בטוח שלא תהיה קונטנדרית אמיתית העונה, אבל זה בהחלט אפשרות, שהחיסרון של הארדן יוריד אותם מדרגה.
זה שאני לא בטוח שאוקלהומה תיפגע אחרי הטרייד לא אומר שהייתי חושב אפילו לעשות את הטרייד הזה, כי אם יש לך קונטנדרית אמיתית ביד, אתה לא מתעסק איתה ולוקח לה חתיכה חשובה רק בגלל שלא בטוח שזה ייפגע בך. כי זה בהחלט יכול לפגוע, אפילו שזה לא בטוח.. אם הם היו מאבדים את הארדן תמורת שחקן שלא יכול לתרום ולהשתלב , אז הם בטוח היו נפגעים. צירפו את מרטין, אז לא בטוח. זה הכל.

ואל תטעה #2
גם מי שלא בטוח שהם נפגעו לעונה הקרובה, די בטוח שהם נפגעו לעתיד, וכאן טמונה עיקר הביקורת.
מרטין הרי זה השכרה לשנה אחת,
מעטים האנשים מחוץ למשפחת לאמב שמאמינים שג׳רמי יהיה חצי שחקן מהארדן, (כן, לאמב כישרון גדול כמו שרשמתי ורשמו אחרים, אבל הוא לא בספירת הכישרון של הארדן, האחרון בשקט יכול תוך שנה-שנתיים להיות פרנצ׳ייז פלייר שלוקח את הקבוצה שלו למקום 4-6 בפלייאוף גם אם אין כלום סביבו, לאמב לא יהיה לעולם ה גו-טו-גאי של קבוצת nba. )

והבחירות דראפט לא משמעותיות, בחירה מוגנת לוטרי של טורונטו שכנראה לא תגיע לאוקלהומה בדראפט הבא ובחירה על המיקום של הלייקרס שלמרות משחקי האימון החלשים לא הרבה יהמרו שתהיה מעל 25.

אז איך אפשר להגיד שזה טרייד טוב לעתיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 9:34 pm 
Hall of Famer

הטרייר טוב כי הארדן בכל מקרה היה נעלם תוך עונה.
חוץ מזה חשבתי שהבסט קייס סצנריו של לאמב הוא רגי מילר שזה עדיף מהארדן. וכן אני יודע שהסיכויים שהוא אכן יהיה מילר הם קלושים אבל הם לפחות קיימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 9:46 pm 
Junior

א. הארדן כישרון גדול יותר גם מרג׳י מילר.
ב. הוא לא היה נעלם בחינם תוך שנה. הוא היה רסטריקטד. להזכיר לך איזה הצעה מינסוטה הגישה לפורטלנד בשביל שתיתן לה את באטום שהיה במעמד רסטריקד? אוקלהומה היו יכולים לעשות קולות של חושבים להשוות את ההצעה והם היו מקבלים הצעות כאלה מפיניקס ויוסטון בשביל לנסות להבטיח את ההגעה שלו לצד שלהם.

הארדן כישרון מוכח בליגה, כשרון ברמת טופ 3 בכל דראפט. אני לא הייתי מחליף אותו תמורת משהו אחר מבחירה לא מוגנת של קבוצה שאני מאמין שגם עם הארדן תהיה בוטום 3.
בקיצור, הייתי עושה את הטרייד הזה עם יוסטון, אבל בתמורה לבחירה הראשונה שלהם בעונה הבאה, לא בשביל הפוטנציאל הגבולי של לאמב ושתי בחירות נמוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 9:57 pm 
Hall of Famer

האמת היא שאתה פשוט מחזיק מהארדן יותר ממני. כל לדעתי מילר לא רואה אותו ממטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2012 10:29 pm 
Sophomore

לדעתי הסיכוי שדוראנט ווסטברוק יריבו או שאחד מהם יפצע בצורה רצינית בשנתיים הקרובות יותר גבוה מהסיכוי שמרטין ולאמב ישלימו את החסר.
בNBA עדיפה אליפות אחת ואחריה נפילה על עשר שנים רצופות בפלייאוף.
לאוקלהומה הייתה את הקבוצה הטובה בליגה, הם היו פייבוריטים בגמר ורק פיק ברכיים מנע מהם את האליפות.
השנה הם היו אמורים כמעט בוודאות להשתפר.
לפרק את כל זה כדי אולי להשתפר בעתיד נראה לי מהלך מסוכן מדי.

מצד שני פרסטי מכיר את הקבוצה ואת הדינמיקה הפנימית שלה יותר טוב ממני ככה שנחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 12:45 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
על איזה פיק ברכיים אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 12:48 am 
Hall of Famer

או.קיי, נחשפתי לעוד עובדה שעושה את הטרייד להרבה יותר הגיוני מבחינת הארדן. מסתבר שיוסטון יכולה להציע להארדן עונה חמישית בחוזה המקס' שלה בעוד שאוק סיטי היו יכולים להציע רק 4 שנים (קשור לחוזה החדש ולעובדה שהם נתנו חוזה מקס' כבר לווסטברוק). כלומר לא מדובר על הבדל של 60 מיליון לעומת 55 מיליון, אלא על משהו כמו 72 מיליון ל-5 שנים לעומת 55 מיליון. על מעט יותר ממיליון לשנה הייתי עוד יכול לבקר, אבל 17 מיליון במצטבר זה כבר סכום משמעותי מאד. הארדן הלך לקראת אוק סיטי, כשהוא היה מוכן לקחת את החוזה מקס' ל-4 שנים במקום האפשרות לקחת חוזה מקס' ל-5 שנים במקום אחר. פרסטי לא רצה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 12:50 am 
Junior

ראובן כתב:
על איזה פיק ברכיים אתה מדבר?

זה כנראה הכינוי החדש של לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 1:06 am 
Senior

נורא קשה לי לראות את הארדן בתור פרנצ'ייז פלייר שאשכרה סוחב קבוצה לפלייאוף. פשוט כי הוא אול אראונד מוכשר מאוד אבל אין לו איזושהי יכולת שהיא יוצאת דופן לכשלעצמה. אני חושב שהתקרה שלו היא מין ג'ו ג'ונסון לעניים כזה. שזה לא רע בכלל אבל ספק אם יספיק לפלייאוף במערב עם הסגל הנוכחי של יוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 1:23 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
התקרה שלו היא ממש, ממש לא ג'ו ג'ונסון לעניים. הוא יותר טוב מ"ג'ו ג'ונסון לעניים" כבר עכשיו (אם כי אי אפשר לאמר שהוא יותר טוב מג'ו ג'ונסון). התקרה שלו זה ג'ינובילי לעשירים. הבעייה העיקרית ביוסטון כרגע היא מחסור באופציה התקפית נורמלית בקו הפנים - בלי זה גם לשחקני החוץ הכי טובים בעולם קשה להצליח.

ולב, בשילוב עניין המסים זה כבר משהו כמו 20 מיליון. 20 מיליון דולאר ! כ-78 מיליון ש"ח למי שמתקשה, על זה טוענים כאן שהארדן היה צריך לוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 8:11 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
או.קיי, נחשפתי לעוד עובדה שעושה את הטרייד להרבה יותר הגיוני מבחינת הארדן. מסתבר שיוסטון יכולה להציע להארדן עונה חמישית בחוזה המקס' שלה בעוד שאוק סיטי היו יכולים להציע רק 4 שנים (קשור לחוזה החדש ולעובדה שהם נתנו חוזה מקס' כבר לווסטברוק). כלומר לא מדובר על הבדל של 60 מיליון לעומת 55 מיליון, אלא על משהו כמו 72 מיליון ל-5 שנים לעומת 55 מיליון. על מעט יותר ממיליון לשנה הייתי עוד יכול לבקר, אבל 17 מיליון במצטבר זה כבר סכום משמעותי מאד. הארדן הלך לקראת אוק סיטי, כשהוא היה מוכן לקחת את החוזה מקס' ל-4 שנים במקום האפשרות לקחת חוזה מקס' ל-5 שנים במקום אחר. פרסטי לא רצה.

אם תקרא את הטור האחרון של סימונס בגראנטלנד, הוא טוען שם שהארדן היה מוכן לחתום באוקלהומה תמורת 60 מיליון ל-4 שנים אם אוקלהומה תבטיח לו טרייד קיקר, שזו כבר הנחה נאה ביחס למה שהוא יכול לקבל בשוק (עד 78 מיליון ל-5 שנים למעשה, שזה כנראה מה שיוסטון תיתן לו), אבל אוקלהומה לא הייתה מוכנה לתת לו יותר מ-53 מיליון ל-4 שנים בלי טרייד קיקר. זאת אומרת שהת'אנדר לא רק דרשו ממנו לקחת הנחה רצינית ביחס למה שהוא יכול לקבל בשוק, ~13 מיליון לעונה לעומת כמעט 16 מיליון, ולא רק זה שהם יכלו להציע לו רק חוזה קצר בשנה ביחס לקבוצות אחרות (לכל קבוצה יש רק 2 חוזים של 5 שנים שהיא יכולה להציע, הת'אנדר כבר ניצלו את שני החוזים שלהם על דוראנט ו-ווסטברוק), הם גם לא הסכימו לתת לו סוג של תעודת ביטוח שהם לא יבעטו אותו בהזדמנות הראשונה בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 10:33 am 
Junior

shachaf78 כתב:
נורא קשה לי לראות את הארדן בתור פרנצ'ייז פלייר שאשכרה סוחב קבוצה לפלייאוף. פשוט כי הוא אול אראונד מוכשר מאוד אבל אין לו איזושהי יכולת שהיא יוצאת דופן לכשלעצמה. אני חושב שהתקרה שלו היא מין ג'ו ג'ונסון לעניים כזה. שזה לא רע בכלל אבל ספק אם יספיק לפלייאוף במערב עם הסגל הנוכחי של יוסטון.

היכלת יוצאת הדופן שלו היא לייצר נקודות. לו ולאחרים.
הארדן הוא אחד השחקנים הכי מגוונים בליגה, כתוב לו פרנצ'ייז לרוחב כל המצח.
אולי אין לו סטרוק נקי כמו של נוביצקי או את האלגנטיות של קובי אבל יש לו חבילה שיש למעט מאוד שחקנים.
קודם כל יש לו את מה שהאמריקאים אוהבים לכנות מוטור. יש לו את הדרייב הזה שלכ"כ הרבה כשרונות אין. אתה לא צריך להניע אותו הוא משחק כל הזמן בהילוך גבוה.
הוא לא צריך רכז כי הוא יודע ליצור לעצמו מצבי קליעה, הוא יודע לנהל משחק, הוא פנטסטי באופן קורט. הוא חזק ופיזי, משחק פנימה כל הזמן ואין לו פחד מדקות הכרעה.
אני לא יודע מה צריך לבקש יותר ממישהו שאתה שם פרנצ'ייז על הכתפיים שלו.
להוציא את לברון, אני לא רואה סווינגמן אחד בליגה שהייתי בונה פרנצ'ייז עליו לפני הארדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 6:14 am 
Junior

נורטון כתב:
האמת היא שאתה פשוט מחזיק מהארדן יותר ממני. כל לדעתי מילר לא רואה אותו ממטר

כן אני זוכר את התר'ד בו נתת את רשימת הדרישות לנערץ הבא על ידך, כולם התאימו בול להארדן,
אני רשמתי לך הארדן זה השחקן שלך, ואתה הסברת למה אתה לא אוהב אותו.

כבר אז אמרתי לך שאני חושב שאתה טועה בגישה שלך אליו כי הוא משחק כשחקן שישי, ליד שני ענקים כמו ווסטברוק ודוראנט שמאפילים עליו.
וגם עכשיו אני אומר לך- אני בטוח שאם תיתן לו הזדמנות אתה תהיה המעריץ מספר 1 שלו בפורום.. גם בגלל שהוא ענה לכל הדרישות שלך, גם בגלל שהוא באמת ענק.

עכשיו המושכות של קבוצה אצלו ויש לך הזדמנות לראות אותו משחק אותה 40 דקות בערב כאיש על המגרש של הקבוצה שלו. תראה איך הוא מתנהל, תראה איך הוא מבצע, תראה איך הוא עושה מה שהוא רוצה.

כמו שאמרתי בנושא המשחקים את הבכורה ברוקטס אני אראה בהקלטה,
אבל תראה את הסטטיסטיקות של הבכורה שלו.. זה מפחיד.
זה מספרים שרק הגדולים ביותר, רק, הביאו. במשחק בכלל, לא בבכורה כלשהי. בירד, מג'יק, מייקל, לברון, ועוד שניים-שלושה לא זוכר איזה, בטח מג'יק שם.

וזה לא נגד איזה גולדן סטייט של נלי שלא שומרת ונותנת לך 100 פוזשנים במשחק. זה היה בדטרויט, נגד קבוצת סלואו טמפו, עם סטאקי שהוא שומר טוב מנגד ומול אני מניח טיישון פרינס שגם שמר עליו לא מעט דקות בתור השומר הבכיר של הקבוצה שפוגשת שחקן בערב כזה.

אז עזוב אם בסופו של דבר הוא באמת יתרגם להצלחה,
אבל הכישרון כדורסל שלו גדול הרבה הרבה יותר משל רג'י מילר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 6:22 am 
Hall of Famer

אין כ"כ מה להשוות, שחקנים שונים לחלוטין. הארדן יותר מגוון, רג'י אחד מקלעי השלשות הכי טובים בהיסטוריה ולפחות בטופ10 (אם לא טופ5) של שחקני הקלאץ' בכל הזמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 9:48 am 
Hall of Famer

האמת היא שהסיבה המרכזית שאני לא אוהב את הארדן, היא משחק "רובוטי" מדי, התנועות שלו לא יפות. הוא מהיר מספיק והחדירה שלו מהאמצע עובדת, שזה דבר מאד יפה, ודי נדיר. הוא קלעי טוב, הוא מוסר נחמד מאד. אבל אין בו שום דבר מרגש, חוץ מהזקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 12:08 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
חוץ מזה חשבתי שהבסט קייס סצנריו של לאמב הוא רגי מילר שזה עדיף מהארדן. וכן אני יודע שהסיכויים שהוא אכן יהיה מילר הם קלושים אבל הם לפחות קיימים

הסיכויים שג'רמי לאמב, שחקן שבעונה האחרונה זרק 6.2 שלשות קולג' למשחק וקלע 34% מתוכן, יהפוך לרג'י מילר, הם לא ממש קיימים.
כמו שכבר כתבתי, סוג של קווין מרטין, אולי מונטה אליס. רג'י קלע יותר מ-2,500 שלשות בקריירה. לאמב חותם היום על חצי מזה.

ולגבי מה עושה את הארדן מיוחד יחסית לאחרים, בשבילי זה בעיקר החדירה לסל והסיומת המצוינת. הוא לא אלגנטי כמו קובי, כוחני כמו לברון, או סילוני כמו ווסטברוק או רוז, אבל הוא מצליח להגיע לאן שהוא רוצה ולסיים באחוזים גבוהים. מעבר לזה, ראיית משחק טובה, והגנה טובה על אף שאין לו סייז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 174 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה