סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אן בי איי לרביעי
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 7:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פילי - דנבר. איגי מתארח, ביינום לא פותח. נאגטס.

טורונטו - אינדיאנה. גריינג'ר בחוץ, נלך בכל זאת עם אינדי.

דטרויט - יוסטון. בכורה להארדן, לין ואשיק. בדטרויט גרג מונרו ייתן את הטון, ויקוו גם לתפוקה מאנדרה דראמונד. רוקטס.

ניו אורלינס - סן אנטוניו. שידור ישיר בקדפמ ב-2 בלילה. הבכורה של אנתוני דיוויס, ואיך לא, דווקא מול שחקן שהשוו אותו אליו כמה פעמים, טים דאנקן. ספרס.

שיקגו - סקרמנטו. הבולס פותחים עונה מוזרה בלי רוז. קירק היינריך ישחק. נלך דווקא עם הבולס.

יוטה - דאלאס. המאבס אחרי נצחון מפתיע באל איי. יוטה פותחת עונה, וקשה לי לראות את המאבס מתמודדים עם הקו הקדמי הכי עמוק בליגה (ג'פרסון, מילסאפ, פייבורס, קאנטר). ג'אז.

פיניקס - גולדן סטייט. זכרונות עמומים מראן אנד גאן שפעם שתי הקבוצות היו משחקות. סטפן קארי צפוי לשחק, בוגוט אולי ישחק. הריסון בארנס (כצפוי) קיבל את משבצת הסמול הפותח.

קליפרס - ממפיס. לוב סיטי פותחת עונה, ואפשר רק לחכות בסבלנות איזה היילייטים כריס פול, גריפין ודיאנדרה מתכננים לנו להערב.

פורטלנד - לייקרס. אולי הפעם? משחק חוץ קשה ללייקרס שעדיין לא ניצחו בהרכב החדש (מזכיר קצת את מכבי של אפי בזמנו, או נבחרת ישראל של גוטמן). נלך עם הבלייזרס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אן בי איי לרביעי
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 8:17 pm 
Hall of Famer

ההשוואה של הלייקרס לנבחרת ישראל של גוטמן היא אחת המוזרות ששמעתי...אבל גם אלקטרה של אפי ניצחה את המשחק הראשון שלה בליגה (וכשהוא פוטר היתה במאזן 1-4 בליגה) וגם נצחה 2 משלושת המשחקים הראשונים שלה ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 8:59 pm 
Hall of Famer

כן, אבל שתיהן לא ניצחו במשחקי הכנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 31, 2012 9:04 pm 
Hall of Famer

אבל הלייקרס הפסידו משחק רשמי אתמול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 3:53 am 
Junior

משחק בכורה של יוניברואו, ועוד מול דאנקן, לא נשב לראות?

בינתיים ואסקז גונב את ההצגה. זאת לא פעם ראשונה שאני רואה אותו כמובן אבל זאת פעם ראשונה שיוצא לי לכתוב עליו-
הבחור הולך להיות רכז אדיר בליגה הזאת, והשנה עם המפתחות בניו אורלינס הוא הולך להוכיח את זה בענק.
4 דקות ברבע השני וכבר יש לו 8 אסיסטים. הבחור הופך את החברים לידו לטובים יותר והוא מאוד מאוד חכם, יודע מתי צריך לרוץ כדי לנצל ריפיון בהגנה, ולא מדובר רק על מתפרצות פרופר. יש לו חוש חזק לזה.
פעם אחר פעם הוא נותן את הכדור לחברים שלו ברגע הנכון בעמדה הנכונה בשביל סל קל.
היו דיבורים שעם ריברס וגורדון בסגל מונטי ינסה לגדל אותם כקו אחורי משותף וללמד את ריברס להיות רכז. עכשיו כשגורדון פצוע, ואסקז הולך להריץ את הקבוצה הזאת וזה הולך להיות מלהיב לצפייה, בטח כשהגו טו גאיז שלו עכשיו הם ריאן אנדרסון וחד גבה.
ריאן אנדרסון כרגע הוא לגמרי הגו טו גאי. הכדור הולך אליו כמעט כל התקפה שנתקעת. זה הבחור שהחברים שלו מאמינים שיחלץ אותם כשהם צריכים.

יתרון מפתיע מאוד לצעירי עיר הג׳אז, 7 כשאנחנו באמצע הרבע השני. בסן אנטוניו משחקים את התרגילים הרגילים שלהם לזריקות, הכדור רק לא ממש רוצה להיכנס.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 4:39 am 
Hall of Famer

אחרי דרמה בטורונטו , אינדיאנה מגרדת בשיניים ניצחון 90-88 אחרי פיגור 10 לקראת סיום הרבע השלישי. ב-10 הדקות האחרונות , לפייסרס קלעו רק שניים - ווסט (14 נקודות ברבע האחרון מתוך 25) והיל (רק 8 נקודות אמנם , אבל סל ניצחון 2 שניות לסיום).

חוץ משני אלה , היברט וג'ורג' עם 14 נקודות (9 ו-15 ריב' בהתאמה) וזהו פחות או יותר.....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 4:48 am 
Junior

ואחרי ירידה למחצית בפיגור שבע, הספרס פותחים בבליץ ויתרון 7 אחרי 6 דקות.

דיברו על זה הפרשנים במהלך הרבע השני והמחצית- זה המבחן של קבוצות צעירות מדי בnba, מה הן עושות אחרי שהן מובילות. לייצר ריצות וכדורסל טוב כל קבוצת nba יכולה, בכל 30 הקבוצות יש טונות של כישרון כדורסל.
הבעיה מתחילה במחציות שניות, כשהקבוצה השנייה מתחילה לעשות דברים קצת אחרת והצעירים מתבלבלים, פתאום הם צריכים לשמור על יתרון, חוסר הניסיון גורם לך לאכול לעצמך את הראש ״אסור לעשות טעויות״ מה שכמובן אוטומטי מביא לטעויות.
פתאום אתה 2 דקות לא מרוכז, כל היתרון שעבדת עליו קשה מחצית שלמה נעלם תוך 2 דקות, ואז הבאסה על כך שב2 דקות הרסת את כל המחצית הראשונה גורם לך להמשיך לא להיות מרוכז לחלוטין בעבודה על המגרש, שוב כי אתה צעיר מדי ואתה עוד לא יודע איך שמים הכל מאחורה וממשיכים לשחק כרגיל.

ובינתיים הארדן גורם לי להצטער שלא העדפתי את הבכורה שלו ברוקטס, אבל אין לי ספק שאראה את המשחק הזה מוקלט מתישהו בסופ״ש.
שחקני פרנצ׳ייז כמו הארדן לא צריכים זמן להתאקלם לקבוצה. הם מגיעים אליה ובלי אימונים נותנים במשחק הראשון הופעת סופרסטאר. אחרי 25 נקודות ב-25 הדקות הראשונות, עם 4 ריבאונד ו-7 אס׳, עכשיו הוא על 34 ב-34 עם 13-23 מהשדה.
יוסטון עשו את אחד הטריידים הגדולים והמוצלחים של העשור.

*
ועוד יותר בינתיים, ההורנטס עומדים במבחן הפרשנים.
מתאוששים מאיבוד יתרון 10 בשניות האחרונות של המחצית עד לפיגור 7 באמצע השלישי,
וחוזרים לשיוויון 71 בסיום השלישי, הרבה בזכות חטיפות ואקטיביות בהגנה של אל פארוק אמינו, שנראה מוכן לשחק העונה בשביל החוזה שלו בקיץ כל דקה ודקה שנותנים לו.
גם ריברס נתן כמה דקות גדולות עם הרבה אומץ ואחריות וכניסות מרשימות לסל. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 5:23 am 
Hall of Famer

אנתוני דיוויס גבר-גבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 5:40 am 
Hall of Famer

חבל שאין להם גארדים.
נגמר 99-95 לסן אנטוניו.

הורנטס: דיוויס 21 נק' (6/12 מהשדה, 9/9 מהקו) ו-7 ריב', אמינו 17, ג'ייסון סמית 12 ו-6 ריב', ריאן אנדרסון 11 נק' (3/10 מהשדה), אוסטין ריברס 7 נק' (1/9 מהשדה)
ספרס: דאנקן 24 נק' 11 ריב' 5 איב' ו-3 חס', פארקר 23 נק' 6 אס' ו-0 איב', קאווי לאונרד 19 נק' 7 ריב' ו-5 חט'

כאמור אינדיאנה מנצחת בטורונטו 90-88.
ראפס: לאורי 21 נק' 8 אס' 7 ריב' ו-5 חט', ברניאני 16, קלדרון 15, ולנצ'ונאס 12 ו-10 ריב', דרוזאן 10
פייסרס: ווסט 25, היברט 14 נק' 9 ריב' ו-5 חס', פול ג'ורג' 15 נק' 7 ריב' 5 אס' ו-5 איב'

פילי 84-75 על דנבר.
פילי: הוז 16 נק' 12 ריב' ו-5 חס', הולידיי 14 נק' 11 אס' ו-6 ריב', דורל רייט 14 ו-7 ריב', יאנג 13 ו-5 ריב'
נאגטס: לוסון 16 נק' 7 אס' ו-5 ריב', איגואדלה 11 נק' 4 ריב' 4 אס' ו-4 איב', אנדרה מילר 10 נק' 7 ריב' ו-5 אס'.

ג'יימס הארדן מנצח את המשחק הראשון שלו כיוסטון רוקט 105-96 בדטרויט.
פיסטונס: ברנדן נייט 15, מונרו 14 נק' 8 ריב' 4 אס' 4 איב' ו-3 חט', פרינס 12, מקסייל 10 ו-8 ריב', סינגלר 10. דראמונד קיבל 12 דקות וסיים עם 2 נק' 2 ריב' ו-2 חט'
רוקטס: פיר דה בירד! ג'יימס הארדן מפגיז 37 נק' 12 אס' 6 ריב' 4 חט' ו-4 איב' (מדד יעילות 44), דלפינו 15 ו-7 ריב', לינסאניטי 12 נק' 8 אס' 4 ריב' 4 איב' ו-4 חט', אשיק 12 נק' (2/6 מהקו) 9 ריב' 2 חס' 3 איב', פרסונס 11 נק' 7 ריב' ו-6 אס', גרג סמית 10

שיקגו מנצחת משחק ראשון בעונה ללא רוז, סקרמנטו בבית 93-87. הדקות האחרונות נראו כמו משחק יורוליג לכל דבר ועניין. קירק היינריך בקושי יכול להחזיק כדור מול גארד שלוחץ, ולבולס אין אף גו טו גאי שיודע לעשות נקודות.
בולס: נואה אכל את קאזינס לארוחת בוקר עם 23 נק' 10 ריב' 5 חט' ו-3 חס' (מדד יעילות 35), המילטון 19, בוזר 18 ו-8 ריב', היינריך 3 נק' (1/7 מהשדה, 1/3 מהקו).
סקטאון: טייריק 21 ו-8 ריב', תורנטון 15 מהספסל, קאזינס 14 נק' 7 ריב' ו-7 איב', אייזיאה תומאס 10 נק' 1 אס' על 3 איב', ג'יימס ג'ונסון נראה מצוין עם 2 נק' (1/8 מהשדה) 4 איב' ו-3 חט', איך שיקגו ויתרו עליו????????????!?!?!?!!?222

בינתיים יוטה בטירוף מול דאלאס. 13 הפרש וריצה מטורפת עם כמה סלים רצופים. כצפוי הם גם שוחטים בריבאונד. הקו הקדמי של הג'אז עם 43 ריבאונדים, לכל דאלאס יש 35.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 7:54 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בינתיים הלייקרס במינוס 16 בפורטלנד, וזה כשקובי והווארד קולעים 54 נקודות ב17-30 מהשדה ו16-21 מהעונשין. לך תבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 8:15 am 
Hall of Famer

פיניקס מפסידה בבית 87-85 לגולדן סטייט.
סאנס: דראגיץ' 17 נק' 8 אס' ו-6 ריב', סקולה 15 ו-11 ריב', דאדלי 11, פי ג'יי טאקר 10, גורטאט 10 נק' 9 ריב' ו-5 חס'
ווריורס: קרל לנדרי 17 ו-6 ריב' מהספסל, קליי תומפסון 16 ו-8 ריב', ברנדן ראש 14 מהספסל, ג'ארט ג'ק 10 ו-7 אס'. סטפן קארי 5 נק' (2/14 מהשדה, 0/6 לשלוש), דיוויד לי 6 נק' (2/16 מהשדה), בארנס 6 נק' (2/5 מהשדה)

יוטה מביסה את דאלאס 113-94.
ג'אז: מו ויליאמס 21 ו-6 אס', מרווין ויליאמס 21, רנדי פוי 13, מילסאפ 13 ו-15 ריב', ג'פרסון 12 ו-14 ריב', פייבורס 6 ו-10 ריב', קאנטר 6 ו-7 ריב'. חביבו של לואיסקולה, אלק ברקס עם 2:16 דקות ו-0 נקודות.
מאבס: קוליסון 17 ו-7 אס', ברנדן רייט 15, וינס קרטר 12, מאיו 12

הלייקרס מפסידים 116-106 בפורטלנד. מתי הם מפטרים את מייק בראון ומחזירים את פיל ג'קסון תמורת 20 מיליון דולר לעונה?
בלייזרס: באטום 26 נק' ו-6 ריב', דמיאן לילארד 23 נק' 11 אס' ו-6 איב', מתיוס 22, אולדרידג' 19, היקסון 13 ו-10 ריב'
לייקרס: הווארד 33 נק' (15/19 מהשדה) 14 ריב' ו-5 אס', קובי 30 נק' 6 ריב' ו-7 איב', גאסול 16 ו-9 ריב', מטה וורלד שיט 10 נק' ו-6 איב', נאש 2 נק' ב-16 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 8:26 am 
Junior

ראובן כתב:
בינתיים הלייקרס במינוס 16 בפורטלנד, וזה כשקובי והווארד קולעים 54 נקודות ב17-30 מהשדה ו16-21 מהעונשין. לך תבין.

מאוד פשוט - אין הגנה. במשחק העומד חגגו כל המשחק על פאו גאסול והרכזים, כש-24 האיבודים (אנשים לא מבינים את ההתקפה הקלוקלת) הובילו להרבה נקודות במעבר של באטום ומתיוז.
ידעתי מלכתחילה שבק-טו-בק ברוז גארדן יהיה לא קל מבחינת הלו"ז כשהם יבואו בטירוף במשחק פתיחת העונה. גם ככה הלייקרס רוב הזמן מפסידים במגרש המקולל באורגון.
אבל לצד נקודות חיוביות (יכולת אישית פנטסטית של הווארד ובריאנט) המשחק הקבוצתי ב-2 צידי המגרש נראה כמו בלאגן אחד גדול, הודות למאמן הדגול שעדיין מחזיק בקרני המזבח.
בת'רד אחר הימרתי שפורטלנד לא תגיע לפלייאוף אבל רק עכשיו קלטתי כמה טוב דמיאן לילארד. היה כאן הייפ על דיון ווייטרס, אבל לילארד לפי המשחק הלילה פוטנציאל להפוך לאולסטאר נוסח ראסל ווסטברוק.
עוד 2 נקודות - מתי יהפוך ניקולאס באטום לאולסטאר? מותק של שחקן ב-2 הצדדים. והאם ג'יימיסון גמר את הסוס? דווקא השחקן שהיה אמור להרים את אחד הספסל הפחות טובים בנ.ב.א.... מבאס. געגועיי למאט בארנס.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך ה' נובמבר 01, 2012 8:29 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 8:29 am 
Hall of Famer

הקליפרס מנצחים 101-92 את ממפיס. כריס פול היה מעולה בקלאץ' וגם ג'מאל קרופורד.
קליפרס: קרופורד 29 נק' (10/14 מהשדה) מהספסל, בלדסו 13 נק' 4 ריב' ו-4 אס' מהספסל ב-17 דקות, פול 12 נק' 12 אס' ו-4 חט', דאנדרה ג'ורדן 12 נק' 7 ריב' ו-9 איב', גריפין 11 ו-7 ריב', באטלר 10
גריז: גיי 25 ו-7 ריב', גאסול 20 נק' 7 ריב' ו-5 אס', רנדולף 15 ו-16 ריב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 9:42 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:

בת'רד אחר הימרתי שפורטלנד לא תגיע לפלייאוף אבל רק עכשיו קלטתי כמה טוב דמיאן לילארד. היה כאן הייפ על דיון ווייטרס, אבל לילארד לפי המשחק הלילה פוטנציאל להפוך לאולסטאר נוסח ראסל ווסטברוק.

לא היה כאן שום הייפ על דיון ווייטרס, ואם אתה מדבר על התלהבות אחרי המשחק הראשון-זה האמאמא של הבדיעבד. היוזר היחיד עוד מאז הימים שלפני הדראפט ועד אתמול שהיה על המניה של ווייטרס הוא עבדך הנאמן. עוד מאד מאד מוקדם לדבר על משהו, אבל אם וייטרס יהיה שחקן גדול-אף אחד פה לא ממש יכול לקחת קרדיט על הזיהוי. כאילו, חוץ ממני :men:

ואני גם אמרתי שהארדן יכול להיות אחלה פרנצ'ייז פלייר וכוכב בפני עצמו. לפי אתמול הוא באמת יכול, למרות שרוב היוזרים המלומדים פה בפורום גרסו אחרת.

וכן, לילארד שחקן מגניב לאללה (ונמאס לי להלל את עצמי כסקאוט גדול, אבל יש פה גם הודעות מכמה משחקי פריסיזן שבהן אני מביע את התלהבותי כי רבתה ממנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 10:03 am 
Sophomore

הספסל של הלייקרס עם 15 נק' ב-71 דקות, ועם מדד +- של 73-

הווארד היה על המגרש 41 דקות ואפילו קלע 15-19 מהעונשין, אבל הלייקרס היו ב 2- איתו.
קובי גאסול ושלום עולמי היו בפלוס יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 12:17 pm 
Hall of Famer

לגבי הארדן, בואו לא נגזים - הצגה גדולה בהחלט, מול יריבה עם קו אחורי מהחלשים בליגה (וויל ביינום מוסר ד"ש עם 9 נק').

לגבי המשחק של שיקגו, ראיתי את רוב הקראנץ' טיים. הרבה החטאות של קאזינס וגם של קפטן קירק היינריך. בהתקפה החשובה ביותר במשחק לקינגס הם יצאו מטייםאאוט ואיבדו את הכדור מיד כי טייריק לא הצליח למסור את הכדור ב-5 שניות :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 12:22 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שמישהו מגזים לגבי הארדן. היו כאן ויכוחים לגבי השאלה האם הוא יכול או לא יכול להיות פרנצ'ייז פלייר של קבוצה חזקה, ואנחנו נצטרך לחכות לפחות כמה עשרות משחקים עד שנוכל לקבל כיוון לתשובה. אבל ההופעה הראשונה הזו בהחלט מרמזת משהו על הפוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 12:50 pm 
Freshman

באטום לדעתי יהפוך השנה סופית לסופרסטאר.

מישהו יודע עד מתי ביינום, אריק גורדון וקיימן יהיו בחוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 12:54 pm 
Hall of Famer

לכל השלושה פציעות קלות יחסית וההערכה האופטימית שכולם יחזרו איפשהו בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 12:56 pm 
Hall of Famer

נדב, אני לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע הזה, אבל ממה שידוע לי כרגע עוד אין עידכון רשמי. קיימן נראה מהדיווחים הכי קרוב לחזרה, כנראה בימים הקרובים, ביינום וגורדון מוגדרים כ-out indifinetly מה שאומר שהם כנראה לא יחזרו בימים הקרובים, הדיווחים לגבי גורדון נשמעים הכי פסימיים מבין השלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 12:57 pm 
Hall of Famer

מפה: http://www.cbssports.com/nba/injuries

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 1:14 pm 
Junior

אם הייתי אוהד לייקרס הייתי מתפלל לעוד 4-5 הפסדים רצופים ולפיטורים של בראון שיבואו אחר כך. הליצן הזה לא צריך לאמן את הקבוצה עם הפוטנציאל ההתקפי הכי גבוה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 1:22 pm 
Hall of Famer

stpsg כתב:
אם הייתי אוהד לייקרס הייתי מתפלל לעוד 4-5 הפסדים רצופים ולפיטורים של בראון שיבואו אחר כך. הליצן הזה לא צריך לאמן את הקבוצה עם הפוטנציאל ההתקפי הכי גבוה בליגה.

לא רק פוטנציאל התקפי, גם הגנתי. אתה מדמיין מה מאמן כמו תיבודו נניח היה יכול לעשות עם שחקנים כמו ארטסט והווארד? אז נכון שנאש כבר לא ממש זז בהגנה, שגאסול רך כמו כרית פוך ושגם קובי כבר לא שומר כמו פעם, אבל עדיין, גם פוטנציאל לקבוצה הגנתית לכל הפחות סבירה יש כאן. אם בקליבלנד בראון לפחות הוציא את זה מהקבוצה שלו, כאן גם ההגנה לא ממש מתפקדת. מצד אחד אני ממש לא מאמין בבראון, מאמן זוועתי בעיני, אבל בכל זאת, אני חושב שזו קבוצה חדשה שדורשת זמן, אני בהחלט יכול לראות אותם מקרטעים חודש-חודשיים ראשונים עד שהכל מתחבר להם ואז עושים את הריצה שלהם לצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 1:25 pm 
Junior

אז אני אוהד לייקרס, ולא צריך לחכות לכמה הםסדים אלא מתפלל ישירות לפיטורין שלו ממתי שהוא נהיה המאמן.

לא ברור מה חשב מי שמינה אותו, ובכלל לא ברורה התופעה שכל העולם רואה דבר מצד אחד ורק בעל הקבוצה רואה את הצד שני (ובדרך כלל רוב העולם צודק בסופו של דבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 2:15 pm 
Hall of Famer

ונגיד שיפטרו. מי בא בחשבון במקומו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא