סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 9:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 21, 2012 8:24 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בכל מקרה בראה שחקן חופשי עכשיו. הוא גם פצוע כרגע. הבאתי במקומו את תומאס רובינסון הרוקי של הקינגס ולא אתם לא צריכים להריע לי אני יודע שזו החתמה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2012 12:58 am 
Junior

משנה רק ההבדל בין BN לבין השאר. נראה לי שהטענה היא שאתה לא מעדכן אפילו את זה
ושאתה ממעט בחילופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2012 7:14 pm 
Junior

אני כן מעדכן. אני נכנס כל כמה ימים ומשנה לכמה ימים הקרובים. אולי יצא פה או שם שהחמצתי מה שלא נראה לי למרות שאין ספק שאני מפסיד הרבה משום מה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 8:18 am 
Hall of Famer

דרעק, נכנסתי ללילה האחרון בפיגור 4-5 סביר לחלוטין עם סיכוי אפילו למהפך, אבל לילה זוועתי של כל הקבוצה שלי חוץ מדרוזן הוריד אותי להפסד 7-2 מול עודד ולא רק זה, הפסדתי בשתי קטגוריות האחוזים ב-0.1% אחרי שהובלתי בהן עד הלילה. בסך הכל למרות התבוסה המץ'-אפ היה די צמוד, חוץ משלשות לטובת עודד ואיבודים וחסימות לטובתי אף קטגוריה לא הייתה בלו-אאוט. שבוע הבא אני הולך לחטוף בראש מהקבוצה הלוהטת של דייס, נקווה שווסטברוק ולאב יגיעו מפוקסים, שמו וויליאמס יפסיק להפצע וג'ראלד וואלאס יתאפס על עצמו כי כרגע אני בדרך לבעוט אותו לאלף עזאזלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 9:14 am 
Junior

ואני נתתי 2-7 לאלוף, שלא ממש היה בספק מיום שני שעבר כשספרתי את המשחקים הצפויים, אבל בכל זאת, הסיבות העיקריות-

1. שעשיתי 5 חילופים יותר
2. שאלון לא קיבל תוצרת משלושת השחקנים הבכירים שלו, ובצורה כזאת כמעט בלתי אפשרי להתמודד.
אל ביינום ונוביצקי הצטרף למרקוס, ואם השחקן המצטיין שלו השבוע זה תאודור יאנג, עם כל הכבוד לשבוע הדי מוצלח שהיה לבחור, זה די אומר הכל.

השבוע הזדמנות לנקמה, אלון ואני נפגשים בליגת הד2הד אחרת שבה אנחנו משתתפים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 9:46 am 
Freshman

אחרי שני ניצחונות רצופים פגשתי השבוע את דייס, שהלם בי מהרגע הראשון וניצחונו לא הוטל בספק לרגע.
עם זאת, הצלחתי בערב האחרון לחזור מפיגור משמעותי לניצחון בשתי קטגוריות, וכך לאחר שכל השבוע פיגרתי 7-2, הפסדתי לבסוף 5-4 סביר ומכובד, כך שאני בהחלט מרוצה.

קוסטה קופוס ורובין לופז, שהוחתמו לערב האחרון בשביל ריבאונד וחסימות, בהחלט סיפקו את האחרונות, עם 9 משותפות שסייעו למהפך. גם דרון וויליאמס, עם ארבע חסימות ושלוש חטיפות אתמול, עשה לי שירות גדול.

בקיצור, מבסוט מההפסד המינימלי, ודאי בשבוע בו ממפיס משחקים רק פעמיים. אני שמח שג'ו-ג'ו סוף סוף נראה כמו שחקן כדורסל השבוע, ואולי נגד קבוצות שפויות יותר יוכל לעזור לי לנצח, יחד עם מתיוס שנתן גם הוא שבוע מוצלח.

בכלליות, זאת פעם ראשונה שאני כותב כאן (לדעתי), ובהתחשב בכך שזו עונת הפנטזי הראשונה שלי ושהלו"ז שלי בתחילת העונה לא היה קל, אני די מרוצה בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 10:15 am 
Junior

סוף סוף ניצחון
זה היה קשה היה כואב, הצטמצם מ-6-3 אבל בסופו של דבר ניצחון ראשון
החבר'ה נתנו את כל מה שהם יכולים (פחחח) והשארנו את הלב על המגרש
גו' סמית ואל הורפורד נתנו קצת תקווה אטלנטית, פקוביץ הראה לי שלהעביר אותו זה טעות
כרמלו זה כרמלו וג'ייסון ריצ'רדסון למרות משחק אחרון חלש זה אחל'ה פיקאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 10:49 am 
Sophomore

King Chauncey כתב:
ואני נתתי 2-7 לאלוף, שלא ממש היה בספק מיום שני שעבר כשספרתי את המשחקים הצפויים, אבל בכל זאת, הסיבות העיקריות-

1. שעשיתי 5 חילופים יותר
2. שאלון לא קיבל תוצרת משלושת השחקנים הבכירים שלו, ובצורה כזאת כמעט בלתי אפשרי להתמודד.
אל ביינום ונוביצקי הצטרף למרקוס, ואם השחקן המצטיין שלו השבוע זה תאודור יאנג, עם כל הכבוד לשבוע הדי מוצלח שהיה לבחור, זה די אומר הכל.

השבוע הזדמנות לנקמה, אלון ואני נפגשים בליגת הד2הד אחרת שבה אנחנו משתתפים.

בדיוק מה שבאתי לכתוב, רק שבH2H עודד האלוף.
הקבוצה שלי כרגע מסריחה למדי, התקווה היא שנוביצקי יחזור בעתיד הקרוב ויעזור במשהו. לגבי ביינום אני מתחיל לאבד תקווה, בכל מקרה אם אני לא מגיע לפליאוף אז אין מה לשמור אותו ...
כמו שהקבוצה השניה שלי נראית שם המצב חמור עוד יותר ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 12:32 pm 
מנהל פורום

על אף הנצחון כאמור, שהושג עם הרבה דם יזע דמעות, פתיחת העונה של האלופים נראית לא משהו.
נאש ואמרה בינתיים מגרבצים על הספסל, ובהיעדרם י שפתח את הפער אתמול היה ולנצ'יניוס עם משחק מפתי באחוזים מצויינים מכל הטווחים.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 2:27 pm 
Sophomore

bill_tipesh כתב:
אחרי שני ניצחונות רצופים פגשתי השבוע את דייס, שהלם בי מהרגע הראשון וניצחונו לא הוטל בספק לרגע.
עם זאת, הצלחתי בערב האחרון לחזור מפיגור משמעותי לניצחון בשתי קטגוריות, וכך לאחר שכל השבוע פיגרתי 7-2, הפסדתי לבסוף 5-4 סביר ומכובד, כך שאני בהחלט מרוצה.

קוסטה קופוס ורובין לופז, שהוחתמו לערב האחרון בשביל ריבאונד וחסימות, בהחלט סיפקו את האחרונות, עם 9 משותפות שסייעו למהפך. גם דרון וויליאמס, עם ארבע חסימות ושלוש חטיפות אתמול, עשה לי שירות גדול.

בקיצור, מבסוט מההפסד המינימלי, ודאי בשבוע בו ממפיס משחקים רק פעמיים. אני שמח שג'ו-ג'ו סוף סוף נראה כמו שחקן כדורסל השבוע, ואולי נגד קבוצות שפויות יותר יוכל לעזור לי לנצח, יחד עם מתיוס שנתן גם הוא שבוע מוצלח.

בכלליות, זאת פעם ראשונה שאני כותב כאן (לדעתי), ובהתחשב בכך שזו עונת הפנטזי הראשונה שלי ושהלו"ז שלי בתחילת העונה לא היה קל, אני די מרוצה בינתיים.

אמא של דהחואן בלייר ז*^&. פרטים בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 01, 2012 7:22 pm 
Sophomore

יושב עבדכם הנאמן ומנסה לטכס עצה איך לנצח את הקומישינר הדיקטטור של הליגה הזאת, ומגיע למסקנה אחת - חילופים.
שמח וטוב לב הוא מגיע ליום רביעי ורואה שלמחרת יש רק שני משחקים, ורוב השחקנים הטובים כבר נלקחו. במאמץ רב הוא מוצא עוד שני FA שאמורים לתרום ולשחק ואוסף אותם לקבוצתו - סה"כ: 4 שחקנים בליין אפ!
פאסט-פורוורד לשישי בבוקר:
לעזאזל!!!!!! דני גרין נח, טוני פארקר נח, שיין באטיה היה על אזרחי. הוא דה פאק איז דני גרין שנותנים לו לנוח משחק????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 01, 2012 10:16 pm 
Hall of Famer

ראוי לציין שהדיקטטור בקושי עושה חילופים השבוע מתוך פחד בלתי מוסבר שאל-פארוק אמינו יהפוך בין לילה לביאה השנייה של לברון למרות שכרגע הוא נראה יותר כמו הביאה השנייה של עומרי כספי (בתוספת כמות נאה של חטיפות, תחום שהקבוצות שלי באופן מסורתי לוקות בו, מה שהופך את המשימה של לזרוק אותו למרתפי הרוטציה הפכה למשימה בלתי אפשרית מבחינתי), כל זה בתוספת שבוע די זוועתי של רוב ההרכב שלי, מינוס דיוויד ווסט, גורם ליתרון 6-3 שיש לי כרגע להראות די בלתי סביר. אני עדיין מחכה שיאהו יודו שהם טעו בחישוב איפשהו ויעניקו לי את ההפסד 8-1 שמגיע לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 9:07 am 
Hall of Famer

ואחרי הקיטורים של דייס, לפני הערב האחרון של המץ'-אפ אני אמנם ביתרון 6-3 אבל די בצרות, 4 מתוך הקטגוריות שבהן אני מוביל יכולות בקלות לעבור לדייס בזמן שלי אין שום סיכוי להוסיף אף קטגוריה. לדייס יש את קובי, הווארד, פלטון, דאריוס מוריס ופריגיוני היום בלילה ולי רק את המלפפון הצהוב א'טוון מור, אחרי שנפרדתי בצער עמוק מפארוק תסגור ת'תריס. הקטגוריות הנזילות הן שלשות (9 יתרון לטובתי, קובי ביום טוב סוגר את זה לבד), נקודות (59 יתרון לי, קובי והווארד ביום סביר מול האין הגנה של אורלנדו סוגרים את זה לבד, למעשה גם קובי לבד אם ממש בא לו), אסיסטים (20 לי, קובי ופלטון לבד צפויים לתת 14-15 לפי הפרוג'קטד סטטס של יאהו) וחטיפות (5 לטובתי, כמעט ודאי שיעבור לדייס).

שורה תחתונה, אם לא יהיה איזה בלו-אאוט שיגביל מאוד את הדקות של קובי והווארד, סביר להניח שאני אפסיד את המץ'-אפ לפחות 4-5 כשזה יכול להגיע בקלות גם ל-7-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 10:02 am 
מנהל פורום

הדו קרב שלי השבוע זימן את היחיד שמתחרה איתי בכמות החילופים - צ'ונסי והנסיכותץ
לאחר שבוע צמוד והפכפך, אני נכנס לערב האחרון ביתרון 5-3, ומקווה לפחות לשמור עליו.
שיוויון מוחלט בנקודות, אני מוביל ב-3 ריב', 5 חט' ו-3 איב'. צ'ונס מוביל ב-6 חסימות ו-5 שלשות.

אצלו ישחקו לפניו רוני ברואר, ג'ארד דאדלי וראשיד. אצלי יעלו על הפרקט שאנון בראון, ביזלי ואוניל קטן, ולסיום הערב יש עוד הופעה של הגאסול הגדול נגד אורלנדו.
מניח שהנקודות ילכו אליי והריב' ישאר אצלי.
האיבודים בטח יחליפו צד אליו, ואנחנו נשארים עם 3 קטגריות פתוחות יחסית שיקבעו את גורל השבוע.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 8:14 pm 
Junior

אחלה פריוויו ליום האחרון.

אתמול עוד הייתה לי תקווה לקחת את החטיפות, היינו צמודים בלילה ורק במחצית האחרונה של המשחקים, בשבע בבוקר בגולדן סטייט, לי וקארי הביאו לך עוד 3 חטיפות וכנראה סגרו את הקטגוריה.

בעיקרון הנקודות והריבאונד אמור ללכת אליך בלי בעיה, בעוד השלשות יהיו שלי אם לא יהיה ערב ממש מטורף של שאנון בראון או ביסלי.

הסיכוי היחיד שלי לקחת את הנקודות או הריבאונד זה שניו יורק ייתנו בלואאוט מפחיד, מה שאומר שביסלי יחטיא הרבה מה שאומר שיהיו הרבה כדורים חוזרים לרוני וראשיד לאסוף..

*
8 דקות ראשונות לפי התוכנית.. ברואר חם וחוטף כבר 2, דאדלי נכנס וכבר מביא נקודות, ביסלי נראה כמו ביסלי.
אני מתחיל להצטער שלא זרקתי את מאלנס בשביל שחקן למשחק המאוחר של היום.. שעה חשבתי על זה אתמול.

ועכשיו ראשיד מורחק מהמשחק. מקווה שגאסול מחליק עכשיו באמבטיה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 10:23 pm 
Hall of Famer

קיטורים זה פה?

לא יודע מי הבנאדם, אבל יש אחד שכבר כמה פעמים הציע לי הצעות, שאנשים אחרים על מעשים פחות חמורים נכנסו לכלא. ג'יי ריץ' תמורת קייל לאורי?? המחשב שלי גם ככה מקרטע, אז תחסוך ממני את ה-reject.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 10:46 pm 
Hall of Famer

טוב, משחק אחד נגמר, פלטון הפציץ, פריגיוני לא עשה כלום חוץ מחטיפה אחת שעלולה להיות קריטית, ועכשיו הכל תלוי על כתפיו הצנומות של א'טוון "הילד ההולנדי הקטן" מור שינסה להכניס כמה אצבעות לסכר המתפורר ולשמור על הניצחון שלי. דייס נכנס למשחק האחרון עם שלישיית גלאדיאטורים שכוללת את קובי, דווייט ודאריוס מוריס שתנסה למחוק פערים של 6 שלשות, 36 נקודות, 13 אסיסטים ו-4 חטיפות. לצערי הסבירות היא שלפחות החטיפות והנקודות יעברו לדייס, על שתי הקטגוריות האחרות הסיכויים שלי לשמור קצת יותר טובים, אבל גם הם תלויים קודם כל בגיד האכילס החמקמק של ג'אמיר נלסון שכרגע מוגדר כ-game time decision, אם הוא ישחק, הסיכויים שלי בקאנטים, אם הוא בחוץ, אולי רגע לפני חנוכה יהיה כאן שיחזור רופף של נס פך הפאטי מילס מהעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 11:19 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
קיטורים זה פה?

לא יודע מי הבנאדם, אבל יש אחד שכבר כמה פעמים הציע לי הצעות, שאנשים אחרים על מעשים פחות חמורים נכנסו לכלא. ג'יי ריץ' תמורת קייל לאורי?? המחשב שלי גם ככה מקרטע, אז תחסוך ממני את ה-reject.

:cry_ing:
אתה צודק, נסחפתי קצת היום (ובכלל)

אני אפתח שרשור ללימוד הנוב בתקווה שזה יעזור להוריד את כמות הספאם שלי וישפר את רווחת הקהל

בעניין אחר - קיוויתי שדראגיץ' ואנטוני יחלקו ביניהם 12 אסיסטים וצ'נדלר וג'יימסון יקששו עוד 3 ואני אוכל את החילוף שלי להשקיע בג'יימסון שעם עוד 2 משחקים של 30 נקודות יוחלף בטרייד על דוויט הווארד (ואתם אמרתם שאני חי בסרט!!)
אבל במקום זה נשאר לג'יימסון לקחת 6 אסיסטים. זה לא יגמר בטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:15 am 
Sophomore

מה שמעניין - התלבטתי המון האם להעיף אצלי גם את מריון ולקחת את מור, אבל אחרי ניסיון רע איתו השנה החלטתי לוותר. וחבל - כי זה היה סוגר לי את הקטגוריות הנ"ל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:37 am 
Junior

עודד וולפסון כתב:
לאחר שבוע צמוד והפכפך, אני נכנס לערב האחרון ביתרון 5-3, ומקווה לפחות לשמור עליו.
שיוויון מוחלט בנקודות, אני מוביל ב-3 ריב', 5 חט' ו-3 איב'. צ'ונס מוביל ב-6 חסימות ו-5 שלשות.

אצלו ישחקו לפניו רוני ברואר, ג'ארד דאדלי וראשיד. אצלי יעלו על הפרקט שאנון בראון, ביזלי ואוניל קטן, ולסיום הערב יש עוד הופעה של הגאסול הגדול נגד אורלנדו.
האיבודים בטח יחליפו צד אליו, ואנחנו נשארים עם 3 קטגריות פתוחות יחסית שיקבעו את גורל השבוע.

עכשיו נשארה רק השאלה האם אתה ער כדי להוציא את גאסול מההרכב..
אני סיימתי את משחקיי להיום כשהכל מוכרע למעט האיבודים, בשוויון 67.
עודד בכל מקרה עם 5 נקודות מהמפגש השבועי בינינו, אם יוציא את גאסול מההרכב זה ייגמר 3-5 ותיקו אחד,
אם גאסול יישאר ויאבד אחד זה ייגמר 4-5 ונקודה מתנה בשבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:12 am 
Hall of Famer

זה היה קרוב, אבל בסופו של דבר היתרון שלי החזיק מעמד, לפחות חלקית, ואני מנחיל לדייס הפסד ראשון העונה 5-4. קובי והווארד עשו עבורו את העבודה בשבילו בנקודות, אבל שניהם יחד עם מוריס הוסיפו רק 2 חט', 8 אס' ו-0 עגול בשלשות, אז 3 הקטגוריות האלו הלכו אלי. ג'אמיר נלסון כן שיחק בסוף והרג את הערך של מור, אבל בהתחשב בעובדה שהוא היה צריך לקלוע 23 נק' כדי שאני אקח את הקטגוריה, זה כנראה לא היה מעשי בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 10:10 am 
מנהל פורום

King Chauncey כתב:
עודד וולפסון כתב:

עכשיו נשארה רק השאלה האם אתה ער כדי להוציא את גאסול מההרכב..
אני סיימתי את משחקיי להיום כשהכל מוכרע למעט האיבודים, בשוויון 67.
עודד בכל מקרה עם 5 נקודות מהמפגש השבועי בינינו, אם יוציא את גאסול מההרכב זה ייגמר 3-5 ותיקו אחד,
אם גאסול יישאר ויאבד אחד זה ייגמר 4-5 ונקודה מתנה בשבילי.

נראה לך באמת שהייתי מפספס את ההוצאה הזאת של הגאסול?? ::yaz-yk:
סה"כ אני יוצא בשן ועין ממפגש קשה מול היחיד שמחליף כאן לא פחות ממני...
עוד שבוע בלי נאש, סטודמאייר והפעם גם בלי טייריק, ואני עדיין שומר על מאזן של 50% ונמצא במקום שמוביל לפלייאוף.
סה"כ פתיחה סולידית של הבחורים :men:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 10:48 am 
Junior

סוף סוף ניצחון מעורר.
למרות שגם פקוביץ נותן נתונים נהדרים לצד לאב, אני מרוצה מהחילוף של צ'נדלר.
דראגיץ' וואלנצ'יוניס נחלשו אבל דנג, הורפורד, סמית וג'י ריץ' יציבים וורז'או נתן שבוע עם 74 נקודות, 75 ריבאונדים ב-60% מהשדה

ובמבט לשבוע הבא - עם הסטטיסטיקה של השבוע הזה, הייתי מנצח גם את היריב הבא 7-2
אבל עם ההתעוררות של אפללו, נלסון, ג'ינובלי, הרמה נהדרת של פרסונס וההחלטה המבישה לא להתחשב ב-new guy ולהפסיק להשתמש בביינום כ-cup holder ולהחליף בשחקן רוטציה שבאמת ישחק, זה לא נראה כל כך טוב
ניקס וקליבלנד עם 4 משחקים השבוע, אטלנטה עם 3, אז עוד יש סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:19 pm 
Sophomore

זה נשמע לרגע כאילו אני הולך לעצור את רצף ההפסדים. תרגיל בניחוס למתחילים.
השבוע חטפתי בראש ממוק נגמר 6-3. 6 אסיסטים לטובתו שני איבודים לטובתי והשאר לא ממש צמוד.
החלטתי לזרוק את ביינום, אם אני לא בפלייאוף אין מה לחכות לו. אם קודם סתם לא אהבתי אותו עכשיו יש סיבה טובה. נשאר לחכות לנוביצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:19 pm 
Sophomore

זה נשמע לרגע כאילו אני הולך לעצור את רצף ההפסדים. תרגיל בניחוס למתחילים.
השבוע חטפתי בראש ממוק נגמר 6-3. 6 אסיסטים לטובתו שני איבודים לטובתי והשאר לא ממש צמוד.
החלטתי לזרוק את ביינום, אם אני לא בפלייאוף אין מה לחכות לו. אם קודם סתם לא אהבתי אותו עכשיו יש סיבה טובה. נשאר לחכות לנוביצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: