מכיוון שראובן לא יספר (בטענה ש״סיפרתי כבר״ או בטענה ש״הבטחתי אבל לא הבטחתי לקיים״ או בטענה ש״אני כותב מעניין אבל מספר משעמם״ או בטענה ש״עדית ג׳אנה ממילא נבחרה אז מה אכפת לי״ או בטענה ש״הצונאמי שעובר עלי וכו׳״, בקיצר הבנתם את העיקרון ומישהו צריך לסגור את הסוגריים האלה, כי הם לא הולכים לסגור את עצמם) אז -
מוטי לא בישל ילד לאוולינה, גם לא ילדה. הוא דווקא היה בעניין אבל זאתי, ימח שמה, באה לו בתירוצים שהשד יודע מאיפה הביאה אותם, כואב לה הראש, יש לה אלרגיות - ככה או ככה, מוטי התחיל מה שנקרא ״ללכת בשיחים״, מה גם שהיה לו רב קו או איך שקוראים לזה שמה באירופה, והיה נוסע חופשי ברכבת בקו ציריך אמסטרדם. הגויים האלה ימח זכרם, אף פעם לא התנגדו לראות יהודים ברכבות.
מפה לשם, האבא שלה תפס אותו יום אחד ואמר לו ״חביבי, נכד לא ראינו ממך, ואני לא הולך ונעשה צעיר יותר - יאללה לך תחזור בקיבוץ שלך, יהודון מלוכלך״.
{האמת, הוא לא תכנן להגיד יהודון מלוכלך, אבל מוטי עשה לו את הטריק של רפאל הלפרין
- ״תגיד יהודון מלוכלך״
- ״למה שאני אגיד יהודון מלוכלך?״}
איך שמוטי שמע את האבא שלה אומר יהודון מלוכלך הוא הבין שזה לא מקום בשבילו. הלך אצל אוולינה ואמר לה ״את ואבא שלך נאצים. תקבלו סרטן בראש הלוואי״. בסוף היא קיבלה סרטן אחר, סרטן נחלים חמוד שהולך הצידה, אבל מוטי בננה כבר לא היה שם כדי לראות את זה קורה. הוא הלך אצל נורטון, בחור נחמד והכל אבל חזיר קפיטליסטי. ומוטי, אמנם כבר לא בדיוק קיבוצניק ודתי ממילא הוא לא היה, אבל בכל זאת, גם דבר אחר וגם קפיטליזם היה לו טו מאצ׳ כמו שאומרים ביידיש. אז הוא גלגל איזה צינגלה קטנה ממה שאח שלו אלוף הפיקוד היה מגדל בתירס. אממה, אירופה זה לא פרטאץ׳ כמו פה. שמה משטרה זה משטרה, תפסו אותו והכניסו בקלבוש עד תום ההליכים באשמה שעבר על סעיף 3.8 בתקנון. הוא כבר תכנן להגיד לשופטת שתדחף את התקנון וכו׳ אבל זה היה שופט. השווניזם באירופה זה משהו נוראי, אני אומר לכם. טו מייק א לונג שטורי סורט, מוטי הבין שאם הוא רוצה לחמוק מהאשמה, שבמקום קטן כמו ציריך יכולה להידבק אליך להרבה שנים, הוא חייב להשמיד את הראיות. אז הוא דחף את השופטת בלאפה (פתאום הוא גילה שהיא שופטת ולא שופט, ושמאחורה היא ממש דומה לירדנה ארזי, אבל כבר היה מאוחר מדי) ובלע אותה כמו שהיא. אחר כך, כדי שלא יזהו אותו, הוא קנה חולצה של ראול, מספר 7 של ריאל מדריד, והתחיל לשחק כדורגל. למרות שעדיין היה מכור ללאפות.
הנה תמונה מאותם ימים.לעניינו אנו, כשהוא הבין שהגל הפמיניסטי שוטף את אירופה הוא עשה ניתוח לשינוי מין ושינה את השם לחגית, אבל זה היה מאוחר מדי. כבר נתנו ת׳אירוויזיון לטרנסג'נדר אחר/ת. אז הוא התפלפ סופית וחזר לארץ. היום עוזי וויל כותב עליו פוסטים ודוקטור כרמון נותן לו שוקים חשמליים.
והכל בגלל האוולינה דה רוטשילד ההיא, ימח שמה.
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.