סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 9:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:54 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה שתכתוב פעמיים לא יעזור בקאונטר-ג'ינקס

לעניין אחר - אני מוצף שחקני פנים.
אז ורז'או, הורפורד, צ'נדלר, ואלניצ'יונס למכירה
עדיפות לשחקן SG,PG. עדיפות לאסיסטים, חטיפות וחסימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 4:11 am 
Freshman

טוב, אז ניצחון 6-3 על גימל השבוע, ובכל זאת אני חייב להודות שאני קצת מאוכזב, כי באמת שהיה לו לוח משחקים מחורבן (לברון ובוש עם שני משחקים כל אחד, ההרחקה של רונדו), כך שלקחתי את הקטגוריות שהייתי חייב לקחת, והפסדתי את אחוזי העונשין והשדה והאיבודים, כמובן.
השבוע יש לי את קיו, ונראה שקיבלתי את השבוע הכי גרוע שאפשר לקבל שחקן שלא עושה חילופים - מלבד שלושה שחקנים שמשחקים 3 משחקים כל אחד, כל שאר הסגל משחק ארבעה משחקים :O. מקווה שעם חילופים נכונים אצליח לקחת את זה, אך זה לא הכי מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2012 3:00 pm 
Hall of Famer

המץ'-אפ שלי עם התותח התגלה כהכי פחות מותח שהיה לי עד עכשיו, כרגע אני ביתרון 7-2 כשאני מוביל פחות או יותר מהרגע הראשון ועוד לפני הלילה כל הקטגוריות כבר פחות או יותר מוכרעות. הקטגוריה היחידה שעוד איכשהו קרובה זו חסימות עם יתרון 4 לי, אבל מכיוון שלי יש הלילה יתרון של 5 משחקים שאחד מהם הוא רוי היברט, כנראה שגם זה ילך אלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 12:38 am 
Junior

אני ידעתי כבר בראשון שעבר כשבדקתי את המצ'אפס שהשבוע הזה אין לי סיכוי לנצח את דייס, אבל לא חשבתי שתהיה כזאת תבוסה..
האמת שהתבוסה הזאת היא לחלוטין בגללי, כי בתחילת השבוע ניסיתי לייצר מצב שאולי בטעות איכשהו במקרה אצליח כן לנצח, אז רדפתי אחרי קטגוריות שלא היה לי סיכוי בהן כך שלמרות שבן גורדון הביא לי 8 שלשות במשחק אחד רדפתי לחינם בימים הראשונים על השלשות חסרות הסיכוי, ואז רדפתי אחרי האסיסטים למרות שידעתי שיש לו הרבה יותר משחקים של גארדים אבל ניסיתי לשחק על מזלי, ורק בסוף נזכרתי לרדוף אחרי הקטגוריות שבאמת היה לי סיכוי בהן, חסימות וחטיפות. בינתיים יתרון שלוש וארבע לדייס בהתאמה אז יש עדיין תקווה להפסד מינימלי במקום תבוסה מכאיבה, ואם זה יקרה זה בגלל שהשתוללתי לחלוטין על החילופים בסיום.. מאלינס וברגנאני לא שווים מקום בסגל כשתבוסה 8-1 עם ניצחון רק באיבודים על הפרק.
בתאכלס, אני מפסיד ככה השבוע בעיקר בגלל חילופים גרועים. ביום הראשון היו לי שלושה בינגואים, בן גורדון הביא 8 שלשות, נייט 3 שלשות ו-21 נקודות באחוזים מצויינים ומקסייל 22-10 באחוזים מצויינים עם 6! חסימות, ומאז היום הראשון המדהים הזה כל החילופים כמעט היו חושך, למעט דוהן שאמנם הביא אחלה מספרי אסיסטים אבל כאמור רדפתי אחרי הקטגוריה הזאת לחינם, היה חסר לי עוד משחק של כריס והולידיי השבוע הזה בשביל להאבק על הקטגוריה הזאת כשרוביו עדיין פצוע.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 9:51 am 
Freshman

טוב, אז כמו שצפיתי השבוע הזה היה קשה. לא רק שלקיו היו המון משחקים של השחקנים שלו, אלא איכשהו הם גם קלעו באחוזים מצויינים מהשדה (0.486), כאשר כמובן עד עכשיו העונה הוא לא התקרב לכך. אז השארתי שלוש קטגוריות, שבשתיים מהן הייתי קרוב יחסית. בהחלט לא נורא.
אני עדיין רחוק למדי משני הראשונים, כשדייס ממשיך לברוח והפער שלי ממוק נשאר כשהיה, אבל ההפסדים של היריבות לצמרת נתנו לי קצת מרחב במקום השלישי. השבוע יש לי את הזומבים של עידן שנמצאים בכושר מצויין, פשוט זה לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 10:52 am 
Freshman

אגב, לא לגמרי קשור לסיכום שבועי, אבל קשור לליגה - כמה שאלות כי זו עונה ראשונה שלי.
האם יש טרייד דדליין? האם במהלך הפלייאוף יש הגבלות על השינויים היומיים בסגל או שנשאר רגיל כמו בעונה הרגילה?

ושאלה ספציפית למוק - למה שיחררת את קווין מרטין? :O

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:24 am 
Junior

טוב אחרי שהתלבטתי וחחכתי בדעתי אם לקחת את ביל או בלאטצ' (סליחה על ההחלפה הכפולה :oops: עדיין בתחושה שטעיתי )

עבר שבוע טוב - 7:2 מפתיע למרות היעדרות של כרמלו משני משחקים
דנג, הורפורד, סמית', ורזאו', צנדלר, כולם טובים
אולי אפילו איליאסובה מתעורר וקיד היה הרמה טובה.

שבוע הבא מול הבילים. לפי הסטטיסטיקה של השבוע הנוכחי הייתי מנצח 5:4 ואני קונה תוצאה כזו עכשיו
בטח אחרי הרמה של קווין מרטין והחשש ששחקני הנטס סוף סוף מתעוררים - הרים את בלאצ' אחרי שהחלטתי על ביל וכעת מושקע ב-4 מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:32 am 
Hall of Famer

bill_tipesh כתב:
אגב, לא לגמרי קשור לסיכום שבועי, אבל קשור לליגה - כמה שאלות כי זו עונה ראשונה שלי.
האם יש טרייד דדליין? האם במהלך הפלייאוף יש הגבלות על השינויים היומיים בסגל או שנשאר רגיל כמו בעונה הרגילה?

ושאלה ספציפית למוק - למה שיחררת את קווין מרטין? :O

אין טרייד דד-ליין ואין הגבלות על חילופים, לא בעונה הסדירה ולא בפלייאוף.

לגבי השאלה שלך למוק, אני רק יכול להניח שהוא רצה להגדיל את הרוטציה, אם נסתכל רגע רק על נקודות- נניח שמרטין נותן 15 נק' לערב, אבל משחק רק פעם ביומיים וחצי, אז מוק יקבל רק 6 נק' בכל יום בממוצע, הוא יכול באותה מידה לאסוף כל יום פרי-אייג'נט אחר שייתן לו 8-10 נק' ובסוף השבוע הוא יהיה במצב עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 7:24 pm 
Sophomore

https://www.youtube.com/watch?v=ham6vFy8v2I
אה, וניצחתי בסוף 466-465 באחוזי שדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 7:43 pm 
Junior

מה שרוני אמר ובנוסף, יש לי בסגל 5-6 קלעי שלשות מהטובים בליגה והשוק לא רזה במיידים. בכדי לפנות משבצת היה ברור שאני צריך לוותר על מיידה ומרטין הוא המיידה הכי חד מימדי שיש לי.

מדויק ומועיל, אבל בקטגוריה אחת בלבד וזה לא מספיק בכדי להיות שחקן הרכב קבוע אצלי. אולי בליגת רוטו היה לי יותר קשה לוותר עליו אבל בהד טו הד הוא לא מצדיק את המשבצת. בטח בליגה שיש לה שוק חופשי לא רע בכלל.

השבוע יהיה מעניין כשהשואו דאוון הוקס שלו יפגשו חזיתית את טים ניים לקרב של מקום ראשון- שני.

אני מודע לכך שאתחיל את המאצ' אפ בפיגור, אבל מתכנן לסגור את הפער לקראת סופה"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:29 pm 
Junior

יש טרייד דד-ליין, 7 במרץ.
שבוע וחצי לפני הפלייאוף.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:40 pm 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
יש טרייד דד-ליין, 7 במרץ.
שבוע וחצי לפני הפלייאוף.

הטרייד דד-ליין הוא ב-21 במרץ כרגע, לא ב-7, ובכל מקרה, עדיין אפשר להזיז אותו קדימה או אחורה (או לבטל אותו לגמרי) אם תהיה דרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2012 11:55 pm 
Junior

כן הסתכלתי על ליגה אחרת.
אם אפשר לשנות, אני מציע שנשנה. הפלייאוף מתחיל ב-18 למרץ, אני מציע שנקבע את זה לשבוע שלפני, 10-11 במרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 10:28 am 
Junior

אוו הזדמנות לשאלות נוב
הגבלת טרייד דדליין לא רלוונטית להרמת free agents?
אם כך אולי כן כדאי להגביל את מספר החילופים בפלייאוף?

פלייאוף של 6 קבוצות אומר בשבוע הראשון מקומות 3 מול 6, 4 מול 5
שבוע שני 2 מול המנצחת ב-א' ו-1 מול המנצחת ב-ב?
כלומר שני המקומות הראשונים בבטלה בשבוע ה-1?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2012 3:45 pm 
Sophomore

כן.
הלוואי, אבל לא יקרה (אפשר להגביל רק מראש, לכל העונה).
נכון.
נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 8:23 am 
Hall of Famer

דרעק!

לילה אחרון במץ'-אפ מול קיופיפ, אני מוביל 7-2, ב-5 קטגוריות בקלות ובעוד 2, איבודים וחטיפות, אני ממש על הקשקש ביתרון 2. במשחק המוקדם דרוזן חוטף 3 פעמים, מאבד רק פעמיים ונותן לי מרווח נשימה קצת יותר נוח. התלבטתי אם לספסל את שאר השחקנים שלי ולהסתכן באובדן של החטיפות כדי לנצח באיבודים, בסוף החלטתי לקחת את הצ'אנס ולהשאיר אותם כי ראיתי שלקיו יש את ריברס ולילארד שבטח יאבדו הרבה וישאירו לי את הניצחון. זה כמובן הסתבר כטעות, כל חמשת השחקנים של קיו הלילה איבדו רק 3 פעמים וחטפו רק 3 פעמים ביחד, לעומת גריוויס ואסקז שאמנם נתן משחק ענק, אבל גם איבד 6 פעמים והרג לי את הקטגוריה (וכמובן שלא חטף אפילו פעם אחת). שורה תחתונה, למרות ערב מצויין של ואסקז ו-5X5 של באטום עם 3 שלשות אני נשאר רק עם ניצחון סולידי 6-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 9:40 am 
Freshman

אני לעומת זאת השלמתי הלילה מהפך נחמד.
אחרי שהתחלתי את השבוע בפיגור 7-2 בעקבות היעדרותם של הארדן ממשחק אחד ומתיוז משני משחקים, הצלחתי לחזור לאט לאט בהמשך השבוע, ובשבת כבר לבצע מהפך ולהוביל 5-4. בחטיפות ובאחוזי השדה והעונשין הובלתי בפער שניתן לסגירה, כשבאסיסטים ובריבאונדים עידן הוביל בפער כזה, אבל מכיוון שהלכתי חזק על הריבאונדים בימים האחרונים בשחקנים שהחתמתי, זו היתה הקטגוריה הרלוונטית יותר.
אז אתמול התלבטתי אם להעלות את וורלד פיס או לספסל, מפחד שיהרוס לי את האחוזים ולהישאר עם ניצחון סולידי של 5-4. בסוף החלטתי לנסות לזכות בעוד קטגוריה, ואכן עשיתי זאת, כשסגרתי פיגור של 33 ריב' בערב האחרון, בעיקר בזכות פיס עם שיא ריב' בקריירה וג'ייסון תומפסון. לא הזיק גם ששני השחקנים הפעילים של עידן אתמול חלקו ביניהם ריבאונד בודד, וכך אני יכול להיות מרוצה מאוד מניצחון 6-3, שכאמור בא לאחר פתיחה רעה מאוד לשבוע.
צימקתי את הפער ממוק ל3.5 משחקים, ההפרש מרוני שבמקום הרביעי נותר 3 משחקים כשאנחנו ראש בראש השבוע, מקווה לנצח ולבסס עצמי עוד יותר במקום השלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:38 am 
מנהל פורום

פתיחת עונה מחורבנת שכזו לא זכורה כבר שנים...
הפציעה של אמרה הייתה ידוע מראש, כמו גם החסרון שלי בחוסמים.
אבל הפציעה של הצמד מהוליווד הורגת אותי כבר שבוע שלישי ברצף :cry_ing: :cry_ing: :cry_ing:

מקווה שהם יחזרו במהרה לשחק, ושגם אמרה יבריא כבר.
בינתיים עוד הפסד לאוסף, הפעם הדרקונים מתאוששים על הגב שלי וחורים לתמונה עם נצחון 6-3, אחרי שהניסיון שלי לתפוס את השלשות (8 מינוס לפני הלילה) עלה לי ביוקר באחוזי השדה (לין 3/9 שלשה בודדת, טרנר 6/16, קלייזה 1/6 עם 0/4 משלוש, ארון ברוקס 3/10) ובמקום נצחון 5-4 הפסדתי 6-3...

שבוע הבא קרב מאוד חשוב מול הזומבים, בתקווה לחזרה לפחות של גאסול

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 12:24 pm 
Junior

תכל'ס לא יודע מה חשבתי לעצמי ביום האחרון. הגעתי אחרי החילופים של ביל ומשום מה דאגתי דווקא לשלשות והאסיסטים ולא להפרש של 30 ומשהו ריבאונדים אז לקחתי את סלמונס במקום שחקן גבוה.
בסוף סלמונס לא עזר וגם ארטסט נתן 16 ריבאונד.
הובלתי יפה והרגשתי טוב עד יום שישי שבו הפסדתי עם ב-6% שדה, 100 נקודות, 9 חטיפות ו-7 חסימות.
משם זה רק הדרדר עם פציעה של אנטוני ויום של 1 מ-12 של סמית'.

הכי חבל לי שפספסתי בחצי שעה את ההרמה של קלדרון, אם כי את האסיסטים של השבוע ניצחתי ואת האסיסטים של שבוע הבא הייתי מפסיד גם איתו. עדיין כבר בניתי להגיע הביתה ולהרים אותו :(

להשבוע - אוונס וגאסול חוזרים, לי אדיר (במאמר מוסגר בליגה אחרת עשיתי טרייד זוועה ונתתי אותו בשביל ברנייני, אנטוניו דיוויס וקוואי לאונרד - כן, שניים שנפצעו דקה אחרי הטרייד ואחד שחבל שלא נפצע לפניו ), אפילו וייד פתאום נהיה בריא ואני פסימי :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 3:42 pm 
Sophomore

אז היה שבוע קשה ומתיש, ובסופו ניצחתי את מוק 5-4.
מוק ניצח בחסימות 33-25 - דווקא ללא עזרת המופע של לארי סנדרס (חסימה בודדת) אבל עם ג'ייסון מקסייל (6), 5 כ"א לכל לופז, ו4 לקלאץ'.
אצלי לעומת זאת הווארד תרם 5 בקטגוריה - והבא אחריו היה קובי עם 3.
הפסדתי באחוזי שדה, עונשין ואיבודים וניצחתי בשאר קט' הצבירה, כאשר השלשות (11) והחטיפות (7) היו צמודות יחסית.

המרשימים:
קובי עם 103 נק' אבל באחוזים נמוכים הפעם (43%), 9 שלשות ותרומה מינורית יחסית לשבועות קודמים בשאר הקטגוריות.
הקלע השני בטיבו היה טוני פארקר עם 92 נקודות, שנוספו אליהם גם 32 אסיסטים.
היו גם פיקאפים מוצלחים - דווין האריס לערב אחד של 4 שלשות ו20 נקודות, מאט בארנס עם 21 באחוזים טובים ותרומה קלה בשאר הקטג'.

התגלית - ברנדון נייט חזר והרוויח את מקומו בסגל הקבוע. בינתיים.
הכושלים:
דיאנדרה הבן אדם נמצא ברוטציה שלי מאחורי היקסון!
קונלי הסריח בנק' ואחוזים.
פיקאפים גרועים-
קרטר, פוי, פאצ'וליה, מרוולוס, מריון בערב היחיד שבו הוא לא שיחק, פייטרוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 7:29 pm 
Hall of Famer

בדיעבד כשאני מסתכל על השבוע הזה זה בכלל נס שניצחתי, ווסטברוק עם 13.5 נק' ב-29% מהשדה, לאב עם 11 נק' ב-20% מהשדה, באטום חוץ מערב ה-5X5 שלו היה מאוד חלש, ווסט, מילסאפ, וואלאס ו-ואסקז היו גג סבירים והיחיד אצלי שהתעלה היה פול ג'ורג' עם שבוע פנטסטי של 23.3 נק', 7 ריב', 4.3 אס', 1.7 חט', 1.3 חס', 3 שלשות ו-49% מהשדה. נקווה שלפחות שני הבאנקרים שלי, לאב ו-ווסטברוק, יואילו בטובם להתעורר כי אחרת אני בדרך לחטוף בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 2:31 pm 
Hall of Famer

טוב, המץ'-אפ ביני לבין ביל, כצפוי, הולך להסתיים על הקשקש, התוצאה כרגע 5-4 לטובתי כשהקטגוריות שנעולות פחות או יותר הן אחוזי שדה (ביל ביתרון כרגע 48.8-43.6), שלשות (אני ביתרון 50-25), ריבאונד (ביל ביתרון 322-277) ואסיסטים (אני ביתרון 177-124). מה שפתוח זה אחוזי העונשין (82.5-81.4 לי), נקודות (33 יתרון לי), חטיפות (2 יתרון לי), חסימות (6 יתרון לביל) ואיבודים (3 יתרון לביל). לשנינו יש בעיקרון 7 משחקים, רק שאצלי לאב עם פציעה בעין ולא ישחק ומתיוז בספק אחרי ששיחק הלילה רק 10 דקות ויצא עם פציעה, מה שמשאיר אותי רק עם 5 או 6 משחקים.

העונשין פתוח לגמרי כי לשנינו יש קלעי עונשין טובים בסה"כ, הנקודות כנראה ילכו לטובתי אם לא תהיה הפצצה בלתי צפויה (דרון או ג'ו ג'ו החשודים המיידים כאן), החטיפות נזילות לגמרי, החסימות ילכו לביל אם באטום לא ישתגע שוב עם איזה 5X5 ובאיבודים, חסרון המשחקים שלי בהחלט יכול להעביר אותם לטובתי, אבל שוב אני תלוי בשגעונות בעיקר של מו וויליאמס ובאטום שמאבדים ביחד יותר מ-7 כדורים למשחק בשבוע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 7:28 pm 
Junior

גם מו וויליאמס לא אמור לשחק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 7:36 pm 
Hall of Famer

דרעק.

טוב, במצב כזה קוואדרופל-דאבל של באטום עם איזה 30-40 נק' יעזור לי מאוד, אם כי אני מוכן להתפשר גם על טריפל-דאבל כל עוד הוא כולל נקודות, חטיפות וחסימות ובלי איבודים. בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 3:38 am 
Junior

נראה בבוקר, מי מנצח את משחקון השלשות ואת המשחק על 5-4
בינתיים שיווין 49
כשנשאר לי חצי לאונרד ופוי (למה לא לקחתי את גרין במקומו?) ודראגיץ מול ברוקס וג'ימר
in keith smart we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: