סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 12:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אליפות ישראל תפתח מחר ברמה"ש (אם מזג האויר ירשה).
הגמרים בגברים ובנשים צפוים למדי, השאלה היא מי יגיעו לחצאי הגמר השנה.
ארוס ובן צבי,או מישהו מהצעירים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 3:20 pm 
Junior

יאללה לדלג. מה מעניין באליפות ישראל.

הולכת להיות עונה מעניינת במיוחד. מארי אחרי הסרת תווית הלוזר צפוי להיות מארי עוצמתי במיוחד והרבה פחות לחוץ, ג'וקוביץ הראה שהוא חוזר לעצמו בסוף השנה ופדרר זה פדרר, יהיה מעניין לראות אותו במתכונת החדשה של פחות טורנירים. וכמובן, רפאל נדאל שלפחות בעונת החימר יהיה פקטור מאוד משמעותי ואני מקווה שלא רק בחימר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 3:22 pm 
Hall of Famer

אם דל פוטרו בריא, הוא אמור לזנב אחרי הארבעה שהזכרת. בעצם, גם שאלת הבריאות של נדאל היא שאלה מצוינת.
קשה לי להאמין שפרר יכול לשחזר את העונה הקודמת שבה הוא ניצח בכל טורניר קטן (ובפאריז) שהוא שיחק בו, בערך.
חוץ מזה, מעניין אם מישהו יפרוץ. למשל, טומיץ' או האריסון. הגיע הזמן שיהיה קצת שינוי בצמרת העולמית, ואיכשהו, אני לא מאמין ביכולותיהם של שחקנים כמו טיפסרביץ' או צונגה לעשות קפיצת מדרגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 4:04 pm 
Hall of Famer

פדרר און דה ווי דאון דה היל, אני בספק גדול אם הוא יגרד עוד גראנד סלאם,אם הוא יעשה יותר מגמר אחד השנה אני אהיה מופתע.
מארי ודיוקוביץ' מספיק צעירים כדי לתפוס את הצמרת לעוד שנה שנתיים, אני מאמין שהם יחלקו ביניהם איכשהו את 3 הגראנד סלמס על המשטחים הקשים.
עונת החימר, היא הנעלם הגדול, עם נדאל לא יחזור בפורמה טובה מאוד, אני צופה את דיוקוביץ משלים קאריר-גראנד סלאם השנה.

בגזרת הישראלים הלא מעניינת, וינטרוב עם הזדמנות אחרונה לפרוץ את תקרת הזכוכית.(השתתפות בגראנד סלאמס ובטורנירי ATP.)
דודי סלע מתחיל את העונה מחוץ למאיה, אבל עם הרבה בחירות שגויות של טורנירים משנה שעברה.
עם קצת שכל הוא יכול לנווט את מקומו בחזרה אל הטופ 50-60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2012 8:43 pm 
Junior

שינוי בצמרת העולמית הגבוהה בשנה הקרובה יכול לבוא מכיוון ברדיץ' בעיקר. את מארי ונובאק הוא לא יעבור, אבל אני לא חושב שהוא מסיים את העונה הזאת פחות ממקום רביעי. הוא המוכן ביותר לעשות את הקפיצה הזאת, משחקן של שמיניות ורבעי גמרים לשחקן שמועמד לחצאי גמרים בגראנד סלאמים וכאחד שמגיע פייבוריט חזק לטורנירים קטנים יותר.

טומיץ' והאריסון ילדים ורחוקים מאוד מלהיות ברמה בשביל להתחיל לדבר עליהם כצמרת עולמית. בשנה הקרובה הם לא ייכנסו לעשרים. בכלל טומיץ', מהעשרה משחקים פלוס מינוס שצפיתי בו, לא ראיתי אותו פעם אחת מציג משהו שגורם לך לחשוב שהוא מסוגל להיות בטופ העולמי אם יישתפר ב-X או Y. אין לו את הכישרון הזה. שחקנים שיש להם פוטנציאל להיות בטופ העולמי אתה מזהה בקלות אחרי שהם משחקים מאה משחקים בסבב המקצועני. המשחק של טומיץ' לא מרמז על שום דבר שקשור לשחקן שקורץ מהחומר של הגדולים ביותר.
התקרה של האריסון לטעמי הרבה יותר גדולה.

אם רוצים לדבר על צעירים שבאמת בדרך לפריצה לטופ העולמי, הרבה לפני כולם הייתי מדבר על ראוניץ'. הוא מתקדם ומשתפר משנה לשנה ואנחנו מדברים על ילד שלפני כמה שנים כל עולם הטניס ממקנרו עד גראף התחרו בסופרלטיבים לכשרון ולעתיד שלו. סיים את השנה במקום ה-13, בהחלט יכול להתקרב לרמה של טסונגה ודל פוטרו כבר השנה ולנסות לעבור אחד מהם, והוא השם הראשון והיחיד כרגע לצד ברדיץ' שהייתי מדבר עליו כאפשרות לאיים על ההגמוניה של מארי-נובאק ונאדאל (שיהיה בריא) בצמרת העולמית של חמש השנים הקרובות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 2:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ויינטרוב יתחיל את העונה הבאה בצ'לנג'ר ניו קלדוניה, משם ימשיך למוקדמות אוסטרליה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 2:46 am 
Hall of Famer

בינתיים מתקיימים בעולם טורנירי פלייאוף על ויילד קארד לאליפות אוסטרליה.
הטורניר הראשון שהסתיים כבר הוא הפלייאוף של אסיה-פסיפיק. די וו הסיני זכה שם בכרטיס.
ממש בימים האלה יש את הפלייאוף על כרטיס אוסטרלי. הוא נמצא עכשיו בחצי הגמר. האיש והסרבים סמואל גרות' וילד הפלא לוק סאוויל כבר עפו.
הלילה מתחיל הפלייאוף על הכרטיס האמריקאי, מתוקף הסכם בין איגודי הטניס (האוסטרלים מקבלים ויילד קארד אחד לאליפות ארה"ב).
סידור דומה יש גם עם איגוד הטניס הצרפתי. אני לא יודע איך הצרפתים מכריעים את הויילד קארד שלהם.
עוד 4 כרטיסים הם חופשיים של המארגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 9:17 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בינתיים מתקיימים בעולם טורנירי פלייאוף על ויילד קארד לאליפות אוסטרליה.
הטורניר הראשון שהסתיים כבר הוא הפלייאוף של אסיה-פסיפיק. די וו הסיני זכה שם בכרטיס.
ממש בימים האלה יש את הפלייאוף על כרטיס אוסטרלי. הוא נמצא עכשיו בחצי הגמר. האיש והסרבים סמואל גרות' וילד הפלא לוק סאוויל כבר עפו.
הלילה מתחיל הפלייאוף על הכרטיס האמריקאי, מתוקף הסכם בין איגודי הטניס (האוסטרלים מקבלים ויילד קארד אחד לאליפות ארה"ב).
סידור דומה יש גם עם איגוד הטניס הצרפתי. אני לא יודע איך הצרפתים מכריעים את הויילד קארד שלהם.
עוד 4 כרטיסים הם חופשיים של המארגנים.

הגזמת, ברור שזה על ידי "פול" משותף וחלוקה הוגנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 9:52 am 
Hall of Famer

אם זה היה וואן ליינר, לא הבנתי אותו.
אם זה לא היה וואן ליינר, וודאי שלא הבנתי אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 9:55 am 
Hall of Famer

נו, כולה הערה על הסוציאליזם הצרפתי המוגזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2012 2:40 pm 
Hall of Famer

אה.
מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2012 4:29 pm 
Freshman

עוד עונה מעניינת בפתח. לדעתי, השנה נראה אחרי קרוב לעשור גם את פדרר וגם את נדאל מדורגים מחוץ ל2 המקומות הראשונים. אחרי השנה האחרונה בה מארי הצליח להוריד את הקוף, לזכות בגרנד סלאם ובאולימפיאדה מול הקהל הביתי, אפשר לומר סוף סוף שהוא הצטרף באופן רשמי ללבל של טניסאי העל של הדור הזה - פדרר, נדאל וג'וקוביץ'. דל פוטרו, מי שהיה במרחק נגיעה משם ב2009 הוא היחיד לדעתי שיכול לעשות את הקפיצה ולהצטרף השנה ל4 הגדולים, אבל אחרי שהצליח לסיים עונה שלמה בלי פציעות רק במקום השביעי, לא הייתי מהמר על כך.

בעשירייה השניה השחקנים שיותר מעניינים אותי הם ראוניץ' שהוזכר פה וצ'יליץ'. הענק הקנדי עוד לא בן 22 וכבר מרחק נגיעה מהטופ 10. שנה שעברה הוא עשה התקדמות ענקית והפך בין היתר למגיש הטוב במשחק כיום, לדעתי.
הענק הקרואטי נתן גם כן עונה טובה לאחר שחזר מהפציעה שבגללה החמיץ את פתיחת העונה כולל את הAO, מה שמגדיל משמעותית את הסיכוי שלו לחזור לטופ 10 כבר בחודשיים הראשונים של העונה.
עוד שחקן מעניין הוא יז'י ינוביץ', בן 22, שנכנס לתודעה בטורניר המאסטר בפאריז שם הגיע לגמר אחרי שניצח את מארי, טיפסרביץ', סימון, קולשרייבר וצ'יליץ' וקפץ כ40 מקומות אם אני לא טועה, עד המקום ה-26.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 16, 2012 1:41 am 
Junior

ראוניץ' לדעתי המגיש השני הטוב בסבב, אי אפשר עדיין לשים אותו מעל מגיש כמו איזנר שהגיע לטופ 9 העונה אך ורק ובלבד וכו' על ההגשות שלו.

לצ'יליץ' אין את זה בלב עדיין. ראינו עד כמה הוא עצמו לא מאמין בעצמו כשהוא עמד מול מארי ביתרון מערכה ו2-5 ומשם התחיל להזיע כמו שלא הזיע כל השנה האחרונה ביחד והתחיל לעשות טעות אחר טעות אחר טעות.

ההבדל בין שחקני הטניס הטובים כידוע הוא כמעט אך ורק בראש.
ההבדל הוא כשאתה מגיע לנקודות חשובות האם אתה מאמין שאתה השחקן הטוב יותר. למי שלא מאמין שהוא הטוב יותר קשה מאוד לנצח. ההבדל הוא האם אתה אומר לעצמך בנקודות מכריעות שאתה צריך לשחק את הטניס שלך והכל יהיה בסדר או שאתה אומר לעצמך שעכשיו אתה חייב לקחת את זה ואסור לך לטעות כי זאת אולי ה-הזדמנות לקחת את המשחק הזה. מחשבות כאלה כמובן כמעט תמיד מובילות לכך שאכן תטעה או לחלופין, שכל כך תפחד לטעות עד שרק תחזיר כדורים במקרה הטוב למסגרת ותוכל לנצח את הנקודה רק אם היריב יעשה שגיאה לא מחוייבת. על שחקן מפוחד אתה משתלט על הנקודה בשתיים וחצי מכות ותלוי רק בעצמך.

אז אם צ'יליץ' בגיל 24 מגיע למשחק חשוב מול מארי שבסך הכל מבוגר ממנו בשנה,
וכל כך לא מאמין בעצמו שהוא יכול להתמודד ברמה הכי גבוהה של הטניס,
למה שאני אאמין בו..?
שחקן שבשיאו יגיע לדעתי לטופ 6-7. אולי בתקופת מעבר כלשהי של פציעות ופרישות יצליח להיכנס ל4-5, לא מעבר לזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 9:19 am 
Hall of Famer

עוד ויילדקארדים לאוסטרליה הוכרעו. בנג'מין מיצ'ל בן ה-19 זוכה בפלייאוף האוסטרלי ובכרטיס. הוא מדורג 326 בעולם אחרי שכבר היה באזור ה-200.
גם הפלייאוף האמריקאי הוכרע, רין ויליאמס (190 בעולם) הוא הזוכה המאושר.

בהגרלה הראשית לא שמעתי על עוד פרישות מעבר לרודיק, פיש ונלבנדיאן הידועים עוד מקודם. כך שסלע עדיין רביעי בתור. יש שמועות שמיכאיל קוקושקין, שנמצא בתור לפני סלע, פצוע ולא ישחק - הוא עבר ניתוח אחרי סבב הדייויס בספטמבר, היא אמור להיות בדירוג מוגן אבל לא מימש אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 9:30 am 
Hall of Famer

סרטון של חברת פרינס מציג כמה מהכשרונות הצעירים המובילים בעולם (כמובן, מאלה שקשורים לפרינס...) אחד מהם הוא ישי עוליאל שרד כתב עליו כאן.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... lSpyi0WCA#!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:16 am 
Junior

לא הייתי ממהר להספיד את נאדאל. משתי הפציעות הקודמות הוא חזר חד יותר, ולתחושתי גם הפעם הוא יחזור חזק מתמיד, ויסיים את העונה עם שני גראנד סלאמים. הדוד טוני אמר שהשנה הם יצמצמו במספר הטורנירים, כדי למנוע פציעות כאלה בעתיד.

לגבי אליפות ישראל, דווקא אפשר למצוא עניין בכמה מפגשים צפויים: למשל, דניז חזניוק ושחר פאר אמורות להיפגש בחצי הגמר, לראשונה בקריירה, אחרי הלכלוכים והאיום בתביעה. יהיה אש. וגם, בסיבוב הראשון: לרה פטיוק המוכשרת פוגשת את בבואתה, ילדה בת 13 בשם אביטל וולף, שעלתה לסיבוב הראשון (שהוא שמינית הגמר) אחרי שעברה שלושה סיבובי מוקדמות. הייתי אומר שכדאי לשים עליה עין, אבל בעיקר בגלל המראה שלה (מעולם לא ראיתי אותה משחקת).
בגברים - שעמום.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:23 am 
Hall of Famer

לאור התוצאות בגביע, אפשר להניח שאם נועם אוקון והראל לוי היו חוזרים לשחק - עכשיו, כמו שהם, בלי אימונים ובלי כלום - הם היו מגיעים לחצי הגמר מול סלע ו-ויינטראוב. כזה עצוב המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 11:36 am 
Junior

כמו שסלע נראה לאחרונה, וגם וינטרוב כשהוא לא משחק דייויס, נראה לי שאוקון היה יכול גם לזכות בטורניר. בנשים המצב רע מאוד, אבל רק מבחינת העומק. לא הצליחו לגרד מספיק שחקניות, אז בהגרלה הראשית יש רק 16 בנות, ובמוקדמות אפשר היה למצוא גם שחקנית בת 45 פלוס, ועוד כמה שבכלל לא משחקות טניס במהלך העונה. מצד שני, מבחינת כישרונות המצב לא רע - יש את פאר וגלושקו, ופטיוק וחזניוק שיש להם פוטניציאל, ועוד שתיים-שלוש שחקניות ממש צעירות שעושות תוצאות יפות בסבב.
בגברים יש יחסית עומק - הרבה מאוד שחקנים שמשחקים בסבב (atp, itf, te), אבל שום דבר שנראה כרגע כמו שחקני דייויס עתידיים.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 12:03 pm 
Hall of Famer

red כתב:
לא הייתי ממהר להספיד את נאדאל. משתי הפציעות הקודמות הוא חזר חד יותר, ולתחושתי גם הפעם הוא יחזור חזק מתמיד, ויסיים את העונה עם שני גראנד סלאמים. הדוד טוני אמר שהשנה הם יצמצמו במספר הטורנירים, כדי למנוע פציעות כאלה בעתיד.

לגבי אליפות ישראל, דווקא אפשר למצוא עניין בכמה מפגשים צפויים: למשל, דניז חזניוק ושחר פאר אמורות להיפגש בחצי הגמר, לראשונה בקריירה, אחרי הלכלוכים והאיום בתביעה. יהיה אש. וגם, בסיבוב הראשון: לרה פטיוק המוכשרת פוגשת את בבואתה, ילדה בת 13 בשם אביטל וולף, שעלתה לסיבוב הראשון (שהוא שמינית הגמר) אחרי שעברה שלושה סיבובי מוקדמות. הייתי אומר שכדאי לשים עליה עין, אבל בעיקר בגלל המראה שלה (מעולם לא ראיתי אותה משחקת).
בגברים - שעמום.

היא בת 13...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 12:39 pm 
Junior

כבר כמעט 14! בגילה דוגמניות כבר לומדות לאיית את המילה א-נ-ו-ר-ק-ס-י-ה ומצטלמות לקמפיינים לבגדי ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 4:21 pm 
Hall of Famer

רד, לפני זה התפעלת מהאוקראינית הזו שאולי תעלה לארץ. אתה הולך ומתקדם במורד הגיל.
בשלב הבא תתפעל מיופיו של ישי עוליאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 4:34 pm 
Hall of Famer

ולפני כן ישנה את הניק ל"הומברט הומברט".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 4:43 pm 
Junior

ישי עוליאל חתיך הורס. שמעתי שיש גם טניסאית בת 11, מוצלחת מאוד וגם ״מהנאות בסבב״ כפי שנהוג לכתוב בynet ובישראל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 4:49 pm 
Hall of Famer

בקיצור, אתה אומר שאחרי שנים של סמאשנובה - אובזילר - פאר, אנחנו צפויים לעתיד טוב יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2012 10:17 pm 
Junior

שחר פאר אחת מהישראליות הנאות בסבב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה