סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 9:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 1:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, בסופו של דבר אף קטגוריה לא זזה לשום מקום ביני ובין ביל פרט לאיבודים שם חסרון המשחקים שלי איפשר לי להגיע לשיוויון ובסיכומו של שבוע ניצחון נאה בהחלט 5-3 לטובתי. מצטיין השבוע היה ראסל ווסטברוק עם 26.3 נק', 6.7 ריב', 9.7 אס', 2.7 חט' ו-88% מהקו על כמעט 11 זריקות למשחק, אבל למרבה הצער הוא גם ניגר 35% מהשדה ואיבד 4 כדורים. בצד השלילי, פול מילסאפ ממשיך עם עונת הזוועות שלו, רק 12 נק' ב-43% מהשדה ו-68% מהקו, 7.2 ריב' ותרומה מינימלית עד אפסית בשאר הקטגוריות, לפחות הוא לא מאבד הרבה.

כרגע המצב בטבלה הוא שמוק ודייס בורחים לכולם בדרך לכרטיס חופשי לחצי הגמר, אחריהם צמודים לגמרי אני, צ'ונסי וביל, ועל הכרטיס האחרון לפלייאוף תחרות צמודה בין גימל, עודד ועידן, קיו ככל הנראה נשר מהתחרות גם ברמה התיאורטית.

השבוע אני מול עידן כשמצד אחד נראה שיש לו יתרון קל בלו"ז, אצלו כל הבכירים משחקים 3 פעמים, אצלי לאב ישחק רק פעמיים והאחרים 3, אבל מצד שני, הוא מחזיק בסגל את אריק גורדון שלא ישחק השבוע ואת ורז'או שסוחב פציעה בברך וגם הוא בסימן שאלה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 2:12 pm 
Junior

אני משחק בליגה אחרת עם הגבלה של 8 חילופים בשבוע וההסתגלות ביניהן קשה לי
פה כאב לי לוותר על מיקס בשביל לקבל עוד שחקן עם שלשות וזה נתן לי חצי נקודה
ורז'או וכרמלו פספסו משחק ויכלו לתת לי את הנקודות אבל ההגינות מחייבת לציין שאצל עודד יש הרבה יותר פצועים
יש יותר מאכזבים מאשר לא מאכזבים אז רק נציין לטובה את ג'ק וכרמלו כשגם דנג סביר

רוני, שכחת את אלון בדיוק בשבוע שהוא ניצח את מוביל הליגה (לשעבר) עם 20 דקות בלבד לנוביצקי
מבין המועמדים לעלייה כנראה שהמצב שלו ושל עודד אחרי שהפצועים חוזרים הכי טוב
אני חושב שצ'אנסי עוד ידרדר קצת אחורה

המפגש עם רוני לא בא לי בטוב.
עם ההחלטה לחכות ללאב וההרמה של באטום יש לו 3 שחקנים ששווים TOP10
נראה לי לא הוגן ואני שוקל להתלונן לקומינישר
אה רגע, שיט - השחיתות שולטת!
בקיצור, מוכן לחתום עסקת טיעון של 5-4 לו כבר עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2012 3:00 pm 
Hall of Famer

צודק, שכחתי את אלון בחבורת הרודפים.

אגב, מעניין למה ציינת דווקא את באטום ולא גם את ג'ורג', הסטטיסטיקות העונתיות שלהם כמעט זהות לחלוטין. בכל מקרה, לא זה ולא זה שחקני טופ-10, הם טובים, סביר להניח שטופ-20-25, אבל אף אחד מהם לא טופ 10 וגם לאב בכושרו הנוכחי עוד לא שם. חוץ מזה, גם לך יש קבוצת אולסטרים טובה מאוד, בטח ובטח בכושר הנוכחי והפסיכי של ג'ק יחד עם מלו, ורז'או וסמית' מצבך בהחלט לא רע בכלל גם למץ' אפ הנוכחי וגם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 2:00 am 
Sophomore

אז מי המאנייק שכתב שקופלנד הולך לקבל דקות בניקס????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 2:42 pm 
Sophomore

יאללה נעדכן, אחרי שבועיים מוצלחים כי כנראה שהתקופה הטובה נגמרה.
אחרי שנתתי לקבוצה שלי שיחות מוטיבציה שפגישה מול ה Kurves זה מה שיהיה בגמר וכדאי לצבור יתרון מורלי כבר עכשיו הצלחתי לצבור נצחון שני בעונה ואפילו 6-3 ( הראשון היה בגירוד של נקודה מול Q במחזור הראשון).
החברה התלהבו וראו שהבונוסים על ניצחון שווים והמשיכו קדימה ונתנו למובילים Team Name בראש. שוב 6-3. לפחות חזרנו קצת לתמונת הפליאוף.
המפתיע של השבוע - שחקן אלמוני שחזר מפציעה וחטף בראש מסאן אנטוניו, נקווה שלא יהרוס לנו את הרוטציה.
אתמול הוצאתי כמעט את כולם למנוחה שיבלו עם המשפחות, אצלנו יודעים לפרגן ולחגוג. גימל ניצל את זה ופתח יתרון על ההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 9:56 am 
Junior

איזה יום מקולל
נכנסתי עם יתרון 7-2 עם פערים מכובדים.
אבל אז ורז'או, דראגיץ' ואנת'וני המשיכו כל אחד לפספס משחק שני השבוע
יתרון קטן בנקודות הפך לפיגור של 35
יתרון מכובד בריבאונד הפך לשיווין
יתרון באסיסטים הצמטק
כנראה אפסיד את שלושתם כאשר הלוויתן הנורבגי הנכחד דווקא יותר בריא ממני עם יותר משחקים
אני חושב שההגינות מחייבת להוריד את כל שחקני שתי הקבוצות לספסל ולסיים את השבוע עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 10:22 am 
Hall of Famer

מצד שני, הפציעות שלך מתקזזות עם שלושת המשחקים שאני הפסדתי בגלל הסופה (ווסט, ג'ורג' והיברט לעומת דנג אצלך) ועדיין אתה ביתרון 6-2. אני חושב שההגינות מחייבת להמשיך לשחק עד הסוף כדי שהשחקנים שלי יוכלו לפשל ברגע האחרון ולהעניק לך את הניצחון.

בברכת- In Greivis Vasques we trust.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 11:10 am 
Junior

הסופה שמנעה ממך 2 משחקי יתרון לא קרובה לאזן את ה-6 משחקים של הפציעות, בטח כשמסתכלים על מי היה פצוע

אבל העיקר שיש לי את איליאסובה לשני משחקים. אפשר לקבל ממנו במצטבר כל דבר בין 5 נקודות ו-5 ריבאונד לבין 50 נקודות ו-30 ריבאונד.
אני שמח שהוא אצלי, אני מרגיש כאילו אני משלב בתוך הפנטזי גם משחק לוטו קטן

נ.ב אני אף פעם לא זוכה בלוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:04 pm 
Hall of Famer

אני ועידן מגיעים ללילה האחרון די צמודים, אני אמנם ביתרון 6-3, אבל יש לא מעט קטגוריות נזילות. הקטגוריות שהוכרעו פחות או יותר הן עונשין (86-69 לטובתי), נקודות (565-442 לטובתי), ריבאונד (241-201 לטובתי) ואיבודים (76-48 לטובת עידן). מה שנשאר זה אחוזי שדה (יתרון של 0.7% לעידן), שלשות (31-30 לעידן), אסיסטים (130-115 לטובתי), חטיפות (31-28 לטובתי) וחסימות (23-21 לטובתי). הזומבים עולים ללילה האחרון עם ג'ף גרין, קוואי לנארד, איליסובה וג'יימס ג'ונסון לעומת מילסאפ, דראמונד וקארון באטלר אצלי.

הקטגוריה שהכי סביר שתזוז זו החטיפות שתעבור ממני לעידן, יש לו את לנארד שלבד חוטף יותר מכל השחקנים שלי, אסיסטים כנראה לא יזוז כי לעידן אין אף מוסר רציני הלילה ואחוזי השדה תלויים לדעתי בעיקר במילסאפ ואיליאסובה, שניהם לא קולעים באחוזים טובים העונה, ערב מצויין של מילסאפ לעומת אחד ממשחקי הזוועה של איליאסובה יכולים להעביר את הקטגוריה הזו אלי, אבל זה לא סביר. שלשות אמנם מאוד צמוד, אבל לעידן יש 3 שחקנים שיכולים לקלוע שלשות לעומת רק אחד אצלי, זה כנראה ישאר אצלו. בחסימות, דראמונד בכושר טוב ואמור להחזיק לי את הקטגוריה הזו כי לעידן אין אף חוסם רציני שמשחק הלילה, נקווה שיצליח. ההימור שלי-יגמר 5-4, אולי לטובתי, אבל יש גם סיכוי שלטובת עידן אם הוא יצליח לגנוב גם את החסימות וגם את החטיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 8:42 pm 
Junior

רציתי ללכת גם על החסימות, אבל לא מצאתי FA שאני מאמין בו. אולי הייתי צריך ללכת על מקסייל
אסיסטים בכלל לא היה מי להרים.
איליאסובה, אתה חייב לי!

נ.ב אני מתנצל שוב על זה שאני ספאמר (למרות שאני כנראה אמשיך :\ )
אני עוד לומד את המשחק ובמיוחד צריך להסתגל להבדלים בין הליגה הזו לליגה אחרת שלי, שמגבילה ל-8 חילופים בשבוע
תודה על הסבלנות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 9:34 pm 
Junior

מצידי תרשום כאן עשר הודעות ביום.

אני וביל נכנסים ליום האחרון ל"קרב על 8 נק'" לפי ספרו של לופא קדוש.

הבלוקים, אסיסטים, ריבאונדים ונקודות סגורים אצלי, אחוזי העונשין שייכים לקבוצת הפנטזי שמייצגת את רוב אוהדי עירוני ר"ג.

4 קטגוריות פתוחות, ביל עם שני איבודים פחות ממני. משחקים אצלו שישה שחקנים היום, אצלי שבעה אבל בדקות המשחק זה אמור להיות דומה. הקטגוריה הזו כנראה תוכרע בין מונרו-קאמאן-נייט מהצד שלו לאייזיאה-בלייק-פול (שמאבד מעט מאוד) אצלי. נייט הולך לאכול את שמירת הלחץ של סקוט סקיילס, ומונרו שלושה איבודים למשחק העונה אז יש סיבות לאופטימיות.

מונרו אמנם יכול להרוס לביל את קטגוריית האיבודים, אבל אני מניח שהוא בונה עליו להציל את אחוזי השדה, שם הוא הוביל כל השבוע עד שאתמול במשחק האחרון של הלילה ג'רו הולידיי נתן הצגה והעלה אותי לראשונה ליתרון בקטגוריה הזו, יתרון מזערי, 44.9 מול 44.6.
בטוטאל זה 215 מ-479 לי מול 171 מ-383 לביל.
יהיו לדעתי לשנינו 55 זריקות +- היום , ושתיים-שלוש קליעות יותר או פחות זה מה שיכריע את הקטגוריה הזו.

בשלשות 4 יתרון לרמת גנים, 4 זורקי שלשות מהצד שלהם מול 6 זורקים אצלי. דרושה התפוצצות של אחד מהאורחים לרגע שלי.
בחטיפות 8 יתרון ל " " , אבל כריס פול יחטוף היום שש מטינסלי קשישא, ומונטה הולך למסור כמה כדורים לסינגלר וגם שם יהיה בסדר.

ניצחתי, שבוע שלישי ברצף, הרביעי בדרך ;)

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

נערך לאחרונה על ידי Chauncey בתאריך ד' ינואר 02, 2013 11:43 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 8:41 am 
Hall of Famer

טוב, זה היה ערב משונה. בניגוד לכל התחזיות שלי, עידן לא הצליח לקחת את החטיפות מצד אחד, ולמרות (עוד) ערב מזעזע של מילסאפ וערב מעולה של איליאסובה, הצלחתי לשדוד לו את אחוזי השדה על חודה של עשירית האחוז (ותודה לקרון באטלר ודראמונד מהצד שלי עם 14/18 משותפות לעומת ג'ף גרין שניגר 5/18 אצל הזומבים) מה שנתן לי את הניצחון 7-2 בסופו של דבר. האמת היא שזה גם לא היה רחוק מלהיות 8-1 עם באטלר שהפציץ 6 שלשות, אבל 3 שלשות של איליסובה מכל האנשים הצילו את הקטגוריה לעידן על חודה של שלשה בודדת.

צ'ונסי, לגבי ההצעה שלך לתיקו, אני מקבל מראש למרות שנורא מתחשק לי לקרוע אותך 5-4 על חודה של קליעת עונשין או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:11 am 
מנהל פורום

נצחון דחוק 5-4 על שם הקבוצה, עם יתרון מזערי בחסימות (יתרון של 2 בלבד, כשויל ביינום עם חסימה מפתיעה מצליח לשמור על היתרון אל מול דאנדרה ג'ורדן), ועוד יותר מזערי בשלשות (שלשה בודדת, כשההרמה של צ'ארלי וי מוכיחה את עצמה עם 3 שלשות הלילה)
מצד שני, הדרקונים של אלון נותנים בראש לגימל, סוגרים שבוע שלישי ברצף עם נצחונות, וחולפים על פני ביעף...

ממחר מתחילים את הסיבוב השני בליגה, והחשבון שלי עם גימל מהשבוע הראשון (7-2 בנוק-אאוט לטובתו) פתוח וממתין לסגירה!!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:41 am 
Junior

צ'אנסי תודה, אבל אני התייחסתי יותר להצעות הטריידים שלי

זה ישמע כמו תירוץ, אבל בשבוע ש-3 הבכירים (כרמלו, ורז'או, סמית) מפסידים בערך 6 מתוך 9 משחקים נשאר לי רק להסתכל על הלוח ולראות שאם היו משחקים את כולם התוצאה הייתה בדיוק הפוכה :(
ג'ייסון נתן את שלו אבל הוא כבר לא ילד, טייסון מתברר כצד החלש בטרייד שעשיתי (איך אפשר היה אחרת) אבל עדיין נותן תפוקה יפה.
ג'ק היה טוב מאוד, אבל לא הצלחתי לסגור עליו טרייד ויש לו רק 2 משחקים השבוע, בימים העמוסים. נפרדנו כאוהבים שהנסיבות הכריעו אותם
וכל השאר זוועת עולם
האדמין לא הסכים להצעה שלי שנשחק במוד בלי פציעות, דווקא בשבוע הזה
מי אמר אגרנט?!

ושבוע הבא יש את האריה הפצוע, dice ירד מגדולתו בשבועיים האחרונים ודווקא מולו צריך לעשות את הטיפוס חזרה לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 12:12 pm 
Sophomore

ממשיך בצלילה. יאהו ז***ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 12:45 am 
Junior

idansha כתב:
צ'אנסי תודה, אבל אני התייחסתי יותר להצעות הטריידים שלי

אז למה לא קיבלתי ממך הצעה כבר איזה חודש?
תציע תציע.. גם את זה מבחינתי פעם ביום.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 10:51 am 
Junior

חשבתי להציע לך קוסטה קופוס תמורת אנטוניו דיוויס, אבל דיוויס זה סיכון פציעות וקוסטה קופוס שם הרבה יותר מגניב אז אני מתלבט

(בצחוק כן )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 11:48 am 
Junior

כשאנטוניו דיוויס משחק עם מקל הסבא שלו, סיכון הפציעה יורד. אני דווקא הייתי הולך על זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 11:55 am 
Hall of Famer

כן, אבל אם דייל דיוויס לא לידו אז הוא יוצא מאיזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 1:40 pm 
Junior

אה, בלי ה-ו' הסופית, הבנתי

אבל אם היינו במוד dynasty שמתחיל לפני 30 שנה (כמו ב-NBAK משהו? ) הייתי מוכן לתת אפילו את טום צ'יימברס כדי לוודא שיש לי את שלושת הדיוויס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 11:44 am 
Junior

rony כתב:

צ'ונסי, לגבי ההצעה שלך לתיקו, אני מקבל מראש למרות שנורא מתחשק לי לקרוע אותך 5-4 על חודה של קליעת עונשין או משהו.

הצעה לתיקו ? לא זוכר..

(בבקשה אל תגיד שלקחת אותי ברצינות ובגלל זה לא עשית חילופים השבוע..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 4:32 pm 
Hall of Famer

האמת היא שדי פישלתי עם חילופים בהד-טו-הד השבוע, כבר פעמיים הגעתי בבוקר, לא היה לי אף חילוף מעורר השראה, הבטחתי לעצמי שאני אחזור לזה בערב כשיהיה לי זמן וכמובן שזה פשוט לא קרה. הכי גרוע היה היום כשהגעתי מאוחר לראות את מי אפשר ללקט, ופשוט לא היה אף אחד, קטסטרופה מוחלטת, נקווה שמחר יהיה יותר מעניין בהיבט הזה.

סביר להניח שרצף הניצחונות שלי הולך להעצר השבוע, מעכשיו זה רק מזעור נזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 8:03 pm 
Sophomore

כן, זכיתי לאסוף את מאט בונר לפניך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 2:53 pm 
Sophomore

יש! זכיתי ב2 ריבאונדים, אסיסט, ו0-6 מהשדה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 3:08 pm 
Hall of Famer

תגיד תודה, הפיקאפ שלי בקיפרים, סטפן ג'קסון, נתן 0/2 מהשדה וחוץ מזה 0 עגול בכל הקטגוריות (מצד שני, ברוטו צדתי את בראה שהיה מצויין).

ואם כבר אנחנו כאן, טרייד שיזעזע את אמות הסיפין של ליגת ההד-טו-הד, סטיב נאש עושה את דרכו צפונה אל הנורבגים שלי, פול מילסאפ המאכזב עושה את דרכו אל הקורבס של עודד שירוויחו את אחד הפאוורים הכי טובים בפנטזי אם יוטה תואיל בטובה לשלוח אותו לקבוצה שאין לה 1000 גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: