סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 9:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 11:14 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
גם בתצורה הנוכחית הטרייד הזה בהחלט אמור לקדם את הקורבס.
גם בלי נאש הפצוע, היינו אחד הפרנצ'ייזים המובילים באסיסטים, בעוד בריב' אנחנו מדשדשים יותר.
אז נקווה שלא נרגיש את האובדן של נאש שבעצם כמעט ולא שיחק אצלנו העונה, אבל החבר מילסאפ אמור לעזור במיידי

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 9:40 pm 
Hall of Famer

טוב, אם עוד קיוויתי לגנוב את הריבאונדים במץ'-אפ מול צ'ונסי, כנראה שגם זה הלך, קווין לאב (שוב...) פצוע ולא ישחק הלילה מה שמוריד את הסיכויים הנמוכים ממילא שהיו לי ל-0 מוחלט. בצד החיובי, זה מגדיל טיפה את הסיכויים שלי לקחת את האיבודים ולסיים ב-7-2 במקום ב-8-1, כי בכל הקטגוריות האחרות אני לגמרי בצרות. בכל מקרה, מגיע שאפו לנסיכות שעושות את זה במינוס שחקן (למה אתה מחזיק שם את רוז? הוא גם ככה לא חוזר בזמן הקרוב) ואפילו לא היו צריכות שבוע חלש במיוחד שלי, בדקתי את המספרים שלי ויש כמה קבוצות טובות בליגה שאם הייתי מולן השבוע בדיוק עם אותם מספרים הייתי מוביל כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 12:02 am 
Junior

החלטתי להרים השבוע את רוז כי גם ככה אני עם רוטציה רחבה מאוד, והתחלתי להרגיש בטוח לגבי הגעה לפלייאוף. אם הוא חוזר דרק רוז סטייל, הרווחתי שחקן סופר בכיר לפלייאוף.

לגבי הריבאונדים, הייתי בשוק אם היית לוקח את זה אחרי שביום הראשון ווצ׳ביץ׳ ואשיק הביאו 47 ריבאונדים יחד..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 12:16 am 
Hall of Famer

שמע, ההפרש בסך הכל 21 ריבאונדים כשלי יש יתרון של משחק אחד ויותר משחקים לגבוהים שלי, זה אולי לא מאוד סביר, אבל גם בהחלט לא מופרך אם לאב היה משחק, הוא לבד יכול לתת 20 ריב' במשחק בלי שום בעייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:11 am 
Junior

אין ספק, בגלל זה אספתי את מקסייל הבוקר.
סתם ניצלתי את ההזדמנות להזכיר שעומר וניקולה הביאו 47 ביום אחד..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 8:13 am 
Hall of Famer

דרעק, עכשיו מסתבר שללאב יש שוב סדק באותה היד שהוא שבר והוא עלול להיות בחוץ ל-4-6 שבועות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:42 am 
Junior

הבטיחו שפאריד והווארד לא ישחקו - החלפתי את הנדרסון בברנדן הייוארד והשארתי את ספלושה שיקרקס את דרוזן.
בסוף השוויצרי שיחק נייטרלי והחבר'ה של הקובייה משחקים.

העונשין והשלשות אצלי. הריבאונד והחטיפות אצלו. צריך נס כדי שהוא לא יקח את הנקודות. נרשום את זה אצלו - 3:2 לו
הוא מוביל ב-1% מהשדה וכנראה יישאר אצלו. אני מוביל ב-4 חסימות ומקווה לתיקו. מוביל ב-33 אסיסטים ויש לי את דראגיץ מול קמבה, קונלי ואסופת שחקנים אז כנראה אצלי
אני בפיגור 9 איבודים וזה מאוד נזיל.
אני אשמח לסיים את זה עם 5-4 לי כמו שעכשיו.

בינתיים נקדיש שיר לבריזלאי שהייתי צריך לעשות עליו cash out לפני שבועיים-שלושה, כשאפשר היה לקבל עליו TOP10
ורז'או, מבין האנדרסונים, אהבתי אותך יותר משאת פמלה
https://www.youtube.com/watch?v=QkyvyquCtu4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 8:44 am 
Hall of Famer

טוב, בסוף כצפוי נגמר 8-1 לצ'ונסי למרות שבאופן כללי השבוע שלי לא היה נוראי ואפילו הייתי מנצח כמה קבוצות עם התוצאה שלי, אבל לו פשוט היה שבוע פנטסטי. הפיק-אפ של מקסיל הוכיח את עצמו לצ'ונסי כי הוא היה ההבדל בין תיקו לניצחון שלו והמשחק החסר של לאב היה על גבול הקריטי, צ'ונסי מנצח בריבאונדים על 14, משהו שעוד משחק טוב של לאב היה יכול לסגור, אבל זה כבר חלב שנשפך כי אני לא הולך לראות את לאב עוד המון זמן.

בשבוע הקרוב- אני הולך לחזות מקרוב בישבנו השרירי והפלאי של מוליך הליגה שלנו, בדיוק המץ'-אפ שלא הייתי צריך עכשיו כשלאב נפצע. מצד שני, זה הזמן של הבחורים להוכיח רוח לחימה, עם קצת מזל אולי נצליח לפלח איזה 3-4 קטגוריות ולהשאיר את הישבן הנוצתי הכחלחל שלנו באיזור הפלייאוף כי עוד שבוע כמו האחרון והמקום בטופ-6 בסכנה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 10:19 am 
Freshman

אחרי שהובלתי כל השבוע ו6-3 בשני הערבים האחרונים, הפסד 5-4 מבאס למוק על חודו של אסיסט. למרות ההרמה הטובה של גרט טמפל אתמול ברגע האחרון בשביל תוספת אסיסטים, עדיין הלכתי קצת יותר מדי על ריבאונד שהיה שלי בקלות יחסית. לפחות נתתי פייט טוב הפעם בניגוד לשבוע הראשון לליגה אז הובסתי. סתם קצת חוסר מזל, נואה הפסיד משחק בגלל שפעת, הדביק את רנדולף שהפסיד גם אחד, אבל זה חלק מהעניין.
כך או אחרת, הפסד שלישי ברציפות וממשיכים להדרדר. התיקו בין עודד לגימל השאיר את הפער שלי על הפלייאוף עדיין לשבעה משחקים, ובכל זאת, כדאי גם להתחיל לנצח ואין הזדמנות טובה יותר לעשות זאת מאשר מאצ'-אפ ישיר עם הדרקונים מתחתיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:49 pm 
Junior

בסוף עם המשחק של הווארד הפסדתי את החסימות ב-2 ואת האיבודים ב-1.
בחוכמה שבדיעבד היה עדיף לזרוק את ספלושה וביל תמורת חוסמים טובים יותר ואולי אפילו להושיב את דראגיץ.
בסוף הפסד של 6-3 על הדברים הקטנים.

ולשבוע הבא צ'אנסי כבר התחיל בטראש טוק לחסל את סיכויי כ-late runner לפלייאוף
נקווה ששבוע עם 4 משחקים לניו יורק ולאטלנטה מול 2 של קליפרס יעזור במשהו. אולי אפילו ורז'או ישחק ב-3 מתוך ה-4 שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 7:40 pm 
Sophomore

אז מה שעידן אמר - רק הפוך. היה קרב צמוד בשתי הקטגוריות האלה, וגם הנקודות והאחוזים הוכרעו על הפרש קטן. למזלי , זה היה בעיקר לטובתי.
בשבוע הבא - האבירים של גימל. נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2013 1:10 pm 
Junior

האמת היא שאם לא הייתי מנהל רוטציה חכמה, לא היה לי סיכוי לקחת את המאצ' אפ מול ביל. היו לי פשוט פחות משחקים.
יכלתי לכוון לתיקו בטוח יותר אבל האופי שלי תמיד רוצה ניצחון והלכתי על כל הקופה. קרב האסיסטים היה נראה גמור ובסיכון קטגוריית האחוזים, הלכתי עליו.

למעשה אם ביל היה אפילו מושיב כמה מחרבי שדה, או מרים איזה מוסר או שוט בלוקר הוא יכול היה לקחת את המאצ' אפ.

ומאותה נקודת פתיחה רעה אני מתחיל את המאצ' אפ עם רוני. הלו"ז קצת מתעלל בי בתקופה האחרונה.

הישבן השרירי יצטרך לעבוד שעות נוספות בכדי להדביק את המרחק.

זה נראה כמו מאצ' אפ שני ברציפות שבו ארדוף אחר הקבוצה השנייה. אבל ככה אני הכי אוהב את זה :twisted:

אגב רוני, להפסיד 8-1 בליגה שבה ההפרשים בין מקומות 4 ל7 לא גדולים, זה פשוט סיכון גדול מדי. היה עדיף לך להושיב שחקנים ולפחות להרוויח את האיבודים והאחוזים. כך היית מסיים 6-3 וממוקם היום רביעי.
זו לא ליגת רוטו, צריך לקחת את זה בחשבון בכדי להגיע לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2013 1:17 pm 
Hall of Famer

באחוזים בכל מקרה לא הייתי קרוב מספיק כדי לקחת את הקטגוריה מצ'ונסי (הפרש של כמעט 4%) ולגבי האיבודים, אם הייתי מושיב את כולם בלילה האחרון אז הייתי לוקח אותם, אבל אז הייתי מוותר מראש על 3 קטגוריות שבהן לא הייתי רחוק במיוחד, העדפתי את הספורטיביות ואת הסיכוי הלא-גדול שהיה לי בחטיפות, חסימות וריבאונד על הסיפסול שהיה מבטיח לי את האיבודים. בכל מקרה, תפסיק ליילל על חוסר במשחקים, אני בלי קווין לאב, אם אתה לא לוקח את המץ'-אפ הזה לפחות 6-3 ומעלה, אתה צריך להיות מאוכזב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2013 4:51 pm 
Sophomore

אוסף בכיינים ספורטיבים :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2013 6:14 pm 
Junior

אה, להפסיק?
כי קליבלנד סתם עיכבו את ההודעה על ורז'או 3 שבועות ועכשיו הוא פצוע לחודשיים ואנת'וני הצליח להוציא את עצמו מעוד משחק
אבל אם אתה אומר להפסיק, אז אני לא אגיד את זה

ובכלל, זה רוני שהולך להגיד על קווין לאב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2013 7:01 pm 
Hall of Famer

אני מבקש שלא להזכיר יותר את השם קווין לאב בנוכחותי, תודה :cry_ing:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2013 7:33 pm 
Junior

אפשר במקום להציע לך לראות סדרת טלוויזיה ישנה?
בכיכוב דנה מודן ואסי כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2013 9:50 pm 
Sophomore

ת'רד קיטוורים מה פתאום להפסיק. פשוט רציתי לקטר על משהו גם ועם רצף הנצחונות שנפל עלי לאחרונה היה קשה למצוא על מה.
נראה ללי קצת לא מנומס לקטר על זה שניצחתי 7-2 ולא 8-1 על חודה של חסימה. מצד שני 2 חסימות, 4 אסיסטים ו 20 נקודות בהפרש של קט' שהלכו אליי, אז באמת אין על מה להתלונן.
נראה לי שהשבוע זה יעצר ואוכל להצטרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2013 1:20 pm 
Hall of Famer

לילה אחרון ביני ובין מוק וכצפוי בלי קווין לאב אני מנוקנק די קשות. כבר הייתי בפיגור 4-5 סביר אבל הלילה איבדתי את העונשין (תודה לך מר דראמונד) וכרגע 6-3 לטובתו. הלילה אמנם יש לי יתרון של משחק, אבל אף אחת מהקטגוריות המצטברות לא ממש צמודה, אולי יש לי סיכוי זניח לקחת את הריבאונד (יתרון של 30 למוק), את השלשות (11 למוק) או את החסימות (11 למוק), אבל זה ידרוש איזו התפוצצות מטורפת של מישהו אצלי מה שלא נהוג במיוחד. מצד שני, מוק עוד יכול בסיטואציה מסויימת לגנוב לי את האיבודים (10 לטובתי), את החטיפות (11 לטובתי) או את האסיסטים (24 לטובתי). איפה שכן יש לי סיכוי קצת יותר סביר לגנוב נקודה או אפילו שתיים זה בעונשין באחוזי השדה, שם ההפרשים לא גדולים במיוחד, אבל זה ידרוש סיפסול יצירתי במיוחד והמון מזל, אני לא בטוח שיש לי את כוחות הנפש להתמודד עם זה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2013 1:34 pm 
Freshman

במאצ'אפ שלי מול אלון צמוד מאוד - 4-3 לי, אבל אני די בטוח שאפסיד שוב, בפעם הרביעית ברציפות.
לו יש שתי קטגוריות סגורות יחסית - יתרון 15 בשלשות ו-26 באסיסטים שאין לי ממש איך לסגור. יש לי שני שחקנים יותר היום, מה שכנראה אומר שהאיבודים בהם אנו בשיוויון ילך אליו, כשגם את העונשין אני די בטוח שאפסיד. בריבאונדים אני מוביל בטיפה(+6), אבל לו יש את אולדריג' דאנקן והנסון היום, כשלי מנגד יש את הקו הקדמי של הלייקרס. מקווה אולי לגנוב את הנקודות (-43) ולהשאיר אצלי את החסימות (+6) והחטיפות (+9). אין לי מושג לאן אחוזי השדה ילכו, אבל גם פה נראה לי שלא אליי.

הבשורה החיובית מהשבוע היא חזרתו של ג'ון וול. אחרי ששמרתי אותו נצח בהחלטה שלא בטוח שהייתי חוזר עליה, סוף סוף חזר הלילה, ואני מקווה שיתן את התפוקה המצופה עד סיום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2013 1:52 pm 
Junior

כרגיל אני מתחיל טוב ונחלש עם הזמן.
אמש בכלל ערב חלש כשהפסדתי לצ'אנסי בכל הקטגוריות, כואב במיוחד באסיסיסטים שפיגור 26 אתמול העביר את הקטגוריה אליו, פיגור 11 ריבאונד שהפך את הקטגוריה לפתוחה ונפילה חזקה בעונשין שכנ"ל.

אחוזי שדה וחטיפות אצלו. 90% שגם האיבודים (יתרון 11 לו והבעייתים דווקא אצלי). שלשות ונקודות אצלי. זה אומר 3-2 לו.
צ'אנסי הולך בבירור על הריבאונדים (+25 לי) והחסימות (+3 לי) עם 2 דיוויס (אד ואנתוני), רג'י אוונס, איבאקה, דלמברט, ארל קלארק ואיגי.
אני מציב מולם את אמיר ג'ונסון, ספליטר, איליאסובה, צ'נדלר ודרק וויליאמס, מה שמסביר למה אני חושש.
מנגד החלטתי להתפלל שבקטגוריות לעיל החבר'ה יעמדו בפרץ ולנסות ללכת על האסיסטים (10 לו ) כשאני מציב את הילד הזקן (קיד) והילדים הצעירים של מיני (רוביו ושווד) מול רידנאוור ואיגי (שוב פעם הוא?)
בעונשין יתרון של אחוז לי, שאין לי מושג איך ילך

בסוף אני אסיים עם הפסד 6-3 בסטנדרט ואתהה איפה טעיתי :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 9:08 am 
Junior

טוב, אני מתאר לעצמי שזה דורש קיטור...
אתמול הובלתי 6-3 והייתה לי תקווה שאולי מגיע הניצחון הראשון שלי.
הפסדתי 5-4 על חודו של בלוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 12:10 pm 
Sophomore

טוב, אז ההצבה של האוורד בהרכב למרות שיאהו ורוטו אמרו שהסיכוי קלוש שישחק, השתלם. אומנם זה פגע בתפוקה של האיש והאגדה, רוברט סאקרה, אבל ה22-14, 2 אסיסטים וחסימה זה בדיוק מה שהייתי צריך. ניצחתי בחסימות (הפרש 1), אסיסטים (2), ואפילו אחוזי שדה, גם בגלל ה82% של הווארד.
סה"כ 7-2 במצ'אפ מותח מול קבוצה שלא עושה רוטציות! לאחר שהייתי בפיגור חלק ניכר מהשבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 5:22 pm 
Junior

צ'אנסי הבטיח תבוסה, כנראה שכח שזה שבוע עם 2 משחקים לקליפרס אבל הצליח בכל זאת לגנוב את האסיסטים בערב האחרון.
לא יאומן שזה נפל בסופו על פציעה של טינסלי והבחירה בין שבד לרידנאוור. העיקר הניצחון.

השבוע רק משחק אחד לניקס (WTF?? ) ורק שניים לדארגיץ ואני בפיגור משחקים אפילו מול שחקן שלא עושה רוטציות.
נקווה לטוב, כי בשלושה שבועות הקודמים איבדתי 4-5 נקודות "לא מחוייבות המציאות" ובינתיים אלון ועודד מענישים על כל טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 5:37 pm 
מנהל פורום

נמחקה לי הודעה ארוכה ארוכה...
בקצרה, החיים בזבל, כולם פצועים וחולים אצלי או סתם לא דומים לשחקני כדורסל :ny_tik:

את השבו מול קיו ניצחתי בשיניים עם כמעט 20 החלפות, כשהוא לא מחליף בכלל. ועדיין שנינו שיחקנו אותה כמות משחקים!

שבועיים מכריעים לפני, בקרבות ישירים מול הבילרס ומול הלוויתנים, והפתיחה לא מעודדת בכלל.
הבילרס עם שבוע אדיר מבחינת משחקים (מארק גאסול, ראנדולף, הארדן, וול, קוו מארט ונואה עם לוח מלא של 4 משחקים) בעוד אצלי פרט לגיי, טייריק ולין אף אחד לא מגרד 4... :cry_ing: :cry_ing: :cry_ing:
לפחות נתנחם שאלון ורוני ילחמו אחד בשני, אז אני מקווה להישאר עדיין במרחק סביר ממקום 6...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: