סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פוטבול וצפיה.
הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 6:45 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יוסטון עוברת את הבנגלס בזכות הגנה אדירה, אבל את הפטריוטס בחוץ בשלב הבא הם כבר לא יעברו, וזה בגלל שהתקפה שהבקיעה 2 טאצ׳דאונס בשלושת המשחקים האחרונים לא יכולה לנצח שם משחק פלייאוף.

בצד השני של הבראקט, גרין ביי מטאטאים את מינסוטה בקלות, וזה היה הדבר הכי צפוי בערך בשנים האחרונות בפלייאוף הnfl מאחר שמינסוטה עלתה עם הקיו.בי המחליף ווב, שאמנם בדרייב הראשון השילוב שלו ושל פיטרסון נראה מפחיד עם ההטעיה החוזרת שהשניים עשו וההגנה הירוקה לא ידעה למי ללכת במהלכים האלה, אבל בהמשך כל המסירות הארוכות החשובות של ווב הלכו שוב ושוב מ-א-ו-ד רחוק מהרסיברים, ועם נשק רציני אחד, אפילו שזה נשק הריצה הכי חזק בליגה, אי אפשר לנצח בגרין ביי.

בסיבוב הבא המפרץ הירוק מגיע למפרץ סן פרנסיסקו למפגש ענקים, על, כנראה, המקום בסופרבול. ( לא רואה את וושינגטון/סיאטל/אטלנטה עוברות את המנצחת שם.)
בצד הזה אני עדיין עם ה-49, כמו לפני חודש וחצי.
בצד השני מאז איבדתי תקווה על יוסטון כאמור, והגמר הצפוי שם בין הברונקוס לפטריוטס זה משחק שאי אפשר יהיה להמר עליו בהיגיון גם שעה לפני המשחק.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:37 am 
מנהל פורום

אני כמובן בעד סיאטל וההתקפה המופרעת שלהם. מה שאומר, וזה גם הגיוני, שהם לא עוברים טת המשחק הראשון אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 9:46 am 
Hall of Famer

אחרי הרבע הראשון זה נראה שהתחזית שלך מדוייקת, כגריפין הינדס שני דרייבים לטאצ'דאון. אבל אז הוא נפצע וסיאטל חזרה עם קאמבק וניצחון בוושינגטון.
הרייבנס במשחק די מכוער חיסלו את אנדרו לאק והקולטס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 10:34 am 
מנהל פורום

כן, מרשואן לינץ' גבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2013 3:07 am 
Senior

האמת היא שהווילד קארדס היו די מאכזבים, חצאי הגמר בשבוע הבא אמורים להיראות אחרת ובראשם כמובן המשחק בין גרין ביי לניינרז בקנדלסטיק שיש לו פוטנציאל גדול עצום ורב.
גם שאר המשחקים - דנבר בולטימור, אטלנטה סיאטל ואפילו הפאטס נגד יוסטון שנראה לא כוחות, אמורים לספק הרבה פוטבול טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 12, 2013 11:03 pm 
Senior

ואף מילה על ריי לואיס שהודיע על פרישה ורקד השבוע בפעם האחרונה מול הקהל בבולטימור?
מסוג השחקנים שהליגה הזו לא תיראה אותו הדבר בלעדיהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2013 4:02 am 
Junior

אוף איזה משחק
פאלאקו מאריך את הקריירה של ריי לואיס בעוד כמה דקות
אני לא עומד בזה

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2013 4:52 am 
Junior

אימפריה. גמר AFC שני ברציפות. סתיו, בגלל זה לא מדברים על ריי לואיס. יש זמן לכל דבר.

והפרחים למנינג על המסירה האחרונה. הענק פשוט לא ענק במזג אוויר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 8:12 am 
Junior

טוב, בולטימור נוסעת לגמר שני ברציפות לניו אינגלנד. לא היה אוהד בולטימור אחד שלא עודד אתמול מול הטלוויזיה את הטקסנים שסיימו מצויין את המחצית הראשונה מול הפטריוטס, אבל לא עמדו בקצב של המחצית השנייה בדרך לניצחון מאוד צפוי של הקווטרבאק הטוב בהיסטוריה (?) ששבר את שיא הנצחונות בפלייאוף של ג'ו מונטנה.

ג'ו פלאקו ותצוגת קור הרוח והמסירות על כל המגרש ברגעים המכריעים של הפלייאוף הזה מסדרים לו את החוזה הענק בקיץ הקרוב. אלא, אולי, אם יפשל בגדול בגמר הקונפרנס, מה שכנראה ייקרה.

אטלנטה ומאט ריאן וגונזלס שוברים את הנאחס וסוף סוף משיגים ניצחון פלייאוף, וזה היה חתיכת ניצחון קשה, מי שקורא ובמקרה לא ראה שיילך לראות את התקציר. משחק משוגע כשסיאטל חוזרת מפיגור של 20-0 במחצית ו7-27 בסוף השלישי, ראסל וילסון עשה קפרניק מהערב הקודם והתחיל לרוץ לחורים של ההגנה והחזיר את סיאטל עם שלושה טאצ'דאונס ברבע האחרון עד ליתרון נקודה, חצי דקה לסוף.
ואז הגיע הרגע הגדול בקריירה של מאט ריאן, שמסר שתי מסירות גדולות על 50 יארד אחרי אחת מהחזרות הכדור הגרועות שראיתי מצד סיאטל והביא את אטלנטה לעמדת בעיטה, שניות לסוף.
המאמן של סיאטל לקח פסק זמן רגע לפני בעיטת השדה המכריעה במטרה לקרר את הבועט, להיכנס לו לראש.
הבועט שברח לי שמו בעט את הכדור רגע אחרי השריקה, בעיטת חימום. ממה שאני מבין, ספק אם זה חוקי אבל לא הספקתי לראות מה אמרו על זה בספורטסנטר מעבר למסיבת העיתונאים של מאמן סיאטל שרטן על העניין וטען שהוא שאל את השופטים לפני המשחק בדיוק על מקרה כזה, האם לבועט מותר לבעוט את הכדור אחרי השריקה לטיים אאוט והם אמרו לו שבשום אופן לא, באנגלית אבל.
הראו גם קטעי ארכיון על "קירור" בועטים בטיים אאוט ודיברו על אחוזים חלשים יותר. המאמן של סיאטל עשה את המהלך הנכון שהיה אמור לתת לו יתרון במהלך הספציפי, אבל הבועט פשוט עבד עליו והפך את זה ליתרון שלו עם הכוונון הזה שהוא עשה לרגל. פשוט לא הוגן.

סן פרנסיסקו יגיעו לאולם של אטלנטה בראשון הבא, 22:00 שעוננו.
פטריוטס מארחים את הרייבנס מיד אחרי, 1:30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 7:13 pm 
מנהל פורום

איזה משחקים נהדרים היו לנו בשני ערבי חצאי הגמר.
המשחק הראשון אולי היה המשחק. התחילו רע מאוד, כשאיפשרו החזרת פאנט של 90 יארד, אבל ניצלו הגנה רעה של דנבר ומסירה נהדרת של פלאקו בצוותא עם אינטרספשן לא הכי מחוייב של פייטון, ועלו ליתרון נגדי.
מה שכן, הם ידעו לנהל את השעון בחוכמה, מה שקשה להגיד על דנבר.
כבר בסיום המחצית הם הצליחו להשוות שוב עם מסירה ל-32 יארד של פלאקו, כשנשארו על השעון 36 שניות בלבד.
את החצי השני הם פתחו בדיוק מאותה נקודה, עם החזרת קיק-אוף של 104 יארד, אבל ידעו לחזור גם כאן, עם עוד טעות של פייטון בפאמבל ממש לא מחוייב המציאות.
3:16 לסיום, ביתרון 7 לברונקוס, בולטימור הלכו על דאון רביעי מתבקש, ופלאקו מסר אינקומפליט.
במקום שדנבר ינהלו שעון כמו שצריך, וימשכו את הדרייב עד הסיום, הם הלכו הכי שמרני וצפוי, ניסו רק לרוץ, ומצאו את עצמו עם פאנט 1:09 לסיום. פלאקו עשה ריצה קטנה ובמהלך הבא שחרר פצצה של 70 יארד לג'ונס, שאמר תודה להגנה מאוד רשלנית של דנבר, והמשחק הלך להארכה.
אגב, עד עכשיו אני לא מצליח להבין את הנילינג של פייטון עם חצי דקה לסיום ועוד שני TO ביד. למה לעזאזל לא לנסות משהו, אולי אפשר להגיע לשער שיגמור את המשחק לפני הארכה??
בהארכה פייטון נראה רע, כמעט ולא הצליח להשלים מסירות, וגם הצליח למסור לאינטרספשן מטומטם ביותר, שהוביל לבסוף לשער השדה ולנצחון של הרייבנס.

שבוע הבא, הרייבנס מגיעים לביקור בפוקסבורו, ואני ממש לא רואה אותם יוצאים משם עם נצחון. הפטריוטס היו מאוד ממוקדים הלילה, ידעו מה הם רוצים, הלכו די על בטוח, ופרט ל-3 דקות רעות בסיום המחצית, לא היה ספק לרגע מי יצא עם הנצחון. הדבר היחיד שיכול לעצור אותם הוא ההיעדרות החוזרת של גרונקוסקי, ששוב שבר את היד, אבל אם ורן ישחק כמו הלילה, הם יתגברו גם על זה.

בצד השני, זה יהיה משחק שבו המדורגת השנייה מגיעה כפייבוריטית נגד הראשונה.
אטלנטה פתחו את המשחק נגד הסי-הוקס נהדר, אבל אפשרו לסיאטל לחזור עד עמדת נצחון, ולבסוף הצליחו לנצח בקושי עם שער שדה.
הפורטי-ניינרס לעומתם פתחו חלש נגד גרין-ביי, כשקפרניק מוסר לאינטרספשן כבר במסירה השנייה שלו, והרבע נגמר ביתרון של הפאקרס.
מכאן הייתה רק קבוצה אחת על המגרש, כשקפרניק משכיח לחלוטין את האינטרספשן הנ"ל, עושה בהגנה של גרין ביי שפטים, ומשלים 283 יארד באויר עם 2 TD ועוד 181 יארד על הקרקע עם 2 TD נוספים, כולל אחד מדהים בריצה של 56 יארד!
אם המשחק הזה היה במפרץ, הייתי שם את מיטב כספי על הניינרס, אבל הוא יהיה בג'ורג'יה דום באטלנטה, ואולי הדשא הסינטטי והתנאים השונים באולם סגור יצליחו בכל זאת להטות את הכף לטובת הפאלקונס שלפחות בעיני הם הקבוצה הפחות טובה מבין הצמד
בצד השני,

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 12:18 pm 
מנהל פורום

טוב אז יצאתי חצי פיתה
הניינרס באמת ניצחו בדום, אחרי עוד פתיחה מצויינת של הפלקונס שהובילו 17-0, ומשם לא נראו יותר באיזור...
הניינרס עוד החטיאו בעיטת שדה שיכלה לעשות שיוויון, נכנסו קצת ללחץ, אבל הצליחו בסוף להשיג את הTD המיוחל שנתן יתרון.

בפוקסבורו, זה היה אחד המשחקים הכי חלשים של הפאטס שזכורים לי, בטח ובטח בפלייאוף.
בריידי היה בינוני ומטה, אבל היו כמה מסירות לא רעות שלו שהרסיברים פשוט לא הצליחו לתפוס. הפאמבל של רידלי היה המהלך שהכריע את המשחק, וכמובן שאחרי המשחק הגדול בשבוע שעבר, ורן הלילה היה על תקן נעדר/נפקד, והחסרון של גרונקווסקי היה מכריע למדי.
בצד השני פלאקו היה טוב מאוד, ולשם שינוי הצליח לנהל את החזרה בחצי השני גם כשאלו היו מסירות קצרות ודרייבים ארוכים למדי, ולא בבומבות הרגילות שלו ל50 יארד וצפונה.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 9:54 pm 
Junior

שני דברים דומים בין קבוצות הסופרבול - שתיהן קבוצות הגנה מפחידות ושתיהן מאומנות על ידי בן למשפחת הרבו.

למה זה יכול ללכת לבולטימור ? כי סן פרנסיסקו עוד לא פגשה בפלייאוף הזה קבוצה עם כל כך הרבה כלים. פלאקו בכושר הטוב בקריירה ואני בטוח שמבחינתו הוא היה שמח אם הסופרבול היה בראשון הקרוב, בולדין תופס לאחרונה כדורים מפחידים וצמד הרצים פירס ורייס זה סיוט מצ'אפ לכל קבוצה, בטח כשצריכים גם לפחד מהזריקות הארוכות של פלאקו באותו הזמן שאתה מפחד משני הסילונים האלה.
ריי לואיס כנראה במשחקו האחרון בקריירה רוצה תואר סופרבול שני.
קפרניק אאל"ט זה הQB החסר ניסיון בהיסטוריה שמגיע לסופרבול. הוא צריך להתמודד עם הגנה שלא איפשרה סקור אחד לפטריוטס במגרשם הביתי במחצית השנייה.

לפני פתיחת העונה קדפמ הציגו סרטי סיכום על העונה של קבוצות הפלייאוף. הסצינה הסוגרת של הרייבנס הייתה כמובן בחדר ההלבשה בניו אינגלנד, כשכל השחקנים שבורים וריי לואיס עומד מעליהם ומסביר להם איך השבר הזה יביא אותם חזקים יותר, מוכנים יותר ורוצים יותר לשנה הבאה, שם, הוא הבטיח, הם הולכים לכפר בגדול. הבטיח וקיים.
באמת שבאותו הרגע ידעת שהרייבנס הולכים עד הסוף השנה, ואז לואיס נפצע וחשבנו שזה לא יקרה. ואז לואיס חזר וידענו שהוא הולך לקיים את ההבטחה.

אגב הרבה יותר משבריידי היה בינוני ומטה, ההגנה של הרייבנס עשתה לו טרור.
אגב 2, קצת יותר משההגנה של סן פרנסיסקו הייתה גדולה, מאט ריאן פשוט נחנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:20 pm 
Senior

ההגנה של הניינרס היתה מעולה, ריאן דווקא הצליח למסור פה ושם אבל הם לא הפסיקו להגיע אליו (ובגל זאת, לא בדקתי אבל נדמה לי שאחוזי ההשלמה שלו די סבירים). וויליס נתן (עוד) משחק אדיר ואם מישהו איכזב זה ה הסקונדרי שלא הסתדר עם ג'ונס הכספיתי (וכמובן גונזאלס).
בכל מקרה, אטלנטה היו יכולים לנצח אבל בדרייב האחרון שלו נפצע ראין בכתף שמאל (שלוש דקות לסיום בערך) והפסיק לתפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:26 pm 
Hall of Famer

נו, אז הרוצח הגיע לעוד גמר סופרבול, סחתיין עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:37 pm 
Junior

תומר אמנם אחוזי ההשלמה של ריאן היו בסדר, אבל לא רשמתי שהוא היה חלש, רשמתי שהוא נחנק. מה שהחזיר את ה-49 למשחק היה איבוד שלומיאלי של ריאן עם מסירה קצת מוזרה לידיים של מגן ואי היכולת שלו להשלים את המסירות החשובות במחצית השנייה, גם לפני שנפצע שלוש דקות לסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:13 pm 
Senior

אני לא חושב שהוא נחנק, אני חושב שחנקו אותו
קו ההגנה והליינבקרים של ס"פ היו פשוט גדולים על ה OL שלו, ריאן הוא QB של פוקט וכשהפוקט חוזר ונפרץ הוא בבעיה (ושוב, הוא היה יכול לנצח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה