סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 11:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 10:28 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קיופיפלו כתב:
בקשר לטרייד, אני לא מרגיש צורך להצטדק. במיוחד לא אחרי הניצחון הראשון שלי העונה. אני מוכן לעשות את הטרייד ומוכן גם לא לעשות אותו. אני פשוט אעשה טרייד אחר.

זה נחשב כמו הסבר לגיטימי? (אין פה סמיילים מתאימים )

בסוף ניצחון מינימלי עם הפסאודו יתרון משחקים שלי - שאנון בראון רק לקח לי חצי נקודה באיבודים ולא תרם בנקודות ושלשות שכרמלו סידר לבד.

רוני עם מהלך יפה של ניחוס + הרדמה, אבל זה לא יעבוד. החבר'ה יתנו לתוכים המתים את הכבוד המגיע להם. אני לא רואה את עצמי מוציא יותר מ-6 בשבוע הקרוב והכל יישאר צמוד.
מה גם ששלושת המובילים לא משחקים ברצינות, מתנכלים לי ומוכרים משחקים ליריבותיי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 10:53 am 
Junior

אין במילון העברי תוכן שיכול לשפוך לגיטימיות על הטרייד הזה. ספק גם על האנגלי.
אולי באיטלקית, היסטוריה ארוכה של סקנדלים בספורט, אני בטוח שיש ימבה מילות תואר למכירה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:07 pm 
Sophomore

נו טוב נעצרה התנופה. הפסד מינימלי לנסיכות 4-5 כשאני לוקח את האסיסטים בשתיים.
השבוע מוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 11:25 am 
Junior

ציפיתי ששלושת המובילים יקחו 18-20 נקודות השבוע.
בינתיים עומדים על 11, אני לא רואה פה מאבק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 2:40 pm 
Junior

18-20 נק'? אנחנו משחקים בליגות אחרות? :roll:

9 זה שיא הנקודות השבועי...

מישהו הבין למה המשורר התכוון? (חוץ מהעובדה שהוא שיכור מהחבטות בגוויתו של קיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 3:05 pm 
Junior

ניסוח יותר ברור "ששלושת המובילים ביחד יקחו 18-20 נקודות"

היה נכון גם בניסוח הראשון כי הופיע "יקחו" - ברבים.

יכול להיות שלאחת הבחורות שאספת זלף הסיליקון אלייך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 3:17 pm 
Junior

לצערי כבר אין אחת הבחורות... יש אחת שמתעוררים לידה בבוקר (וגם לה אגב, יש סיליקון אבל הוא לא דולף. הייתי מספר לך על דליפות אחרות שהמוקסטר יודע לייצר, אבל מפאת קוראינו הצעירים- אצנזר :twisted: )

נ.ב. אם אתה כבר מדקדק, אז הסיליקון יכול לזלוג עלי ולא אליי. מעבר לכך, בפעם האחרונה שבדקתי היה לי שטרונגול בין הרגליים כך שבכל מקרה הוא יכול היה לזלוג "אליך" ולא "אלייך".
{סתם כי ניסית לתחכם 8) }

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 3:19 pm 
Junior

במקום לשחק אתה מנסה להשוויץ באישה, נו באמת.

יש לה אחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 6:58 pm 
Junior

אני מציע שבכניסה לפורום vgm תהיה אזהרת כניסה מתחת לגיל 18 כדי שמוק לא יצונזר.

ובקשר לטרייד, גם פה אני לא רואה הגיון אבל לפחות זה לא מגוחך כמו הטרייד עם קיו.
אין לי ספק שאם גימל עדיין היה משחק ברצינות (כלומר, אם היינו עכשיו בשבוע 2) הוא לא היה עושה את הטרייד הזה.
אם רוני עודד ואלון, אלה שעלולים להיפגע מהטרייד הנ״ל ייתנגדו, אני אצטרף אליהם ליצירת גוש חוסם...

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 7:15 pm 
Junior

כולכם מזלזלים בארטסט אבל הוא TOP40 על העונה ומשחק הרבה בעמדה 4, כשבעמדה 5 יש 2 מ-3 הסנטרים השבירים בליגה (השלישי ב-GS ), ג'ונסון הרגע נתן משחק שיא וגורדון מכונת נקודות, שלשות וחטיפות שבשתיים מהקטגוריות הוא יותר טוב מלאורי.
הרבה מהטרייד שלי בנוי על זה שיוטה יעשו טרייד ואני חושש שאם הם יהיו מקום 5-6 במערב הם לא יעשו. יכול להיות שעד שהם יעשו פייבורס זה יהיה מאוחר מידי מכדי לתת תפוקה עודפת על ג'ונסון.
יש לי יותר אפסייד עם יותר סיכון.

לפיד לא הצטרף לגוש החוסם והוא יהיה שר בכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 7:53 pm 
Junior

זה לא כזה קריטי במחשבה שנייה, אבל לאורי וגורדון שתי גופות שבירות רק שאם הם בריאים לאורי שווה הרבה יותר מגורדון. להגדיר את גורדון כמכונת שלשות וחטיפות נשמע לי כמו סוכן מכירות של פלאפון לפני חמש שנים מגיע לבית אבות ומנסה לעשות מכירה.

בכל מקרה בתאכלס מה שהכי מפריע לי זה שמישהו שלא משחק עושה טרייד. הפסקת לשחק, אתה כבר לא בתחרות על שום דבר ואתה אפילו לא מסדר הרכב, אז מה הקשר שאתה עושה טרייד עכשיו? הפסקת לשחק לפחות תפסיק לשחק.
זה חטא על חטא על חטא. העיקר לעשות כל יום תר׳ד בוקססקור שאני מניח שלוקח פי 10 זמן מאשר לעשות איזה חילוף יומי ולסדר הרכב במשחק שהתחייבת אליו ואתה מכיר ויודע שאתה פוגע ומעוות לכל חברי הליגה כשאתה בוחר לברוח באמצע,
מילא זה היה מישהו חדש שמגיע לנסות,
מילא אם לא היה עושה זאת כל עונה מחדש.
ואני מניח שהוא אפילו לא ייקרא את זה... אשתמש בזה כנוטיפיקיישן לעצמי, לזכור שאם הבחור נכנס לליגה לשמור ממנה מרחק.

פייבורס ארטסט וג׳ונסון הם פילרים לא כל כך מעניינים, רשמתי לך גם בפרטי כמה פעמים העונה שצריך להסתכל מעבר למה שמופיע בדירוג, וארטסט עם אחוזי גבינת העמק שלו יכול להיות טופ 40 באיזה דירוג שקרי שלא יהיה אבל בתאכלס אני משחק בשש ליגות ובכולן הוא משמש כפיק אפ יומי ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 8:16 pm 
Junior

שמע, אתם (כינוי כולל לותיקים - אתה, רוני, מוק, עודד, אלון) מטיפים לי הרבה שאני מייחס יותר מידי חשיבות לשחקנים שתופסים תקופה ומשאיר אותם יותר מידי בהרכב\חושב שהם שווים משהו בטרייד.
אז הרבה מכירים אתם צודקים, מצד שני יש הרבה מקרים שאני מקשיב לכם ומקלל את עצמי אח"כ - נראה לי שאני האחרון שזרק לוויבר את רדיק, קורבר ובטח יש עוד אחד.
גם וסקז והשנה שנייה של ווצי'ץ של אורלנדו פתאום נהפכו באמצע לסחורה חמה
אז ההערצה הזאת לסטאר פאוור לא תמיד נכונה ומי שבחר את דיאנדרה ג'ורדן ואת ג'ארלד וואלאס יוכל להעיד בעצמו.
אני מרוצה מההחזקה בג'ונסון, נתן לי אחל'ה מספרים.

בקשר לגימל - אני מבין את התסכול שלך על הגוויות בליגה.
אני מאוד מקווה שהוא ינצל את ההזדמנות והשתדלתי שהטרייד יהיה מאוזן גם בגלל שהוא הסיכוי הכי טוב שלי להיכנס לפלייאוף.
לרוני, עודד ואלון יש עוד מפגשים מול Q ומול האבירים שלי כבר אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 8:52 pm 
Junior

לאף אחד פה אין הסכם בלעדיות עם דיוויד שטרן על ניחוש יכולת עתידית, לא לי ולא לחבר׳ה שציינת בעלי הוותק הכפול ממני..
קורבר ברגע שלו נפצע הפך לשלשיונר החזק בליגה שנותן קצת ריבאונד והכי חשוב- בניגוד לג׳יי ריץ׳ וארטסט וכו׳ - קולע באחוזים טובים.
כל שחקן לגופו. בכל מקרה יש הבדל גדול בין להיות שווה משהו לטרייד ובין להיות שווה מקום בסגל. ארטסט יכול להיות שווה מקום בסגל, אבל זה שהוא טופ40 לפי הדירוגים לא אומר שאתה יכול להביא עליו אפילו את מונרו שנמצא מחוץ לטופ100. כי המספרים של מונרו בנקודות עם אחוזים טובים זה לא משהו שאתה יכול למצוא בפרי אייג׳נסי, בעוד השלשות והחטיפות של ארטסט זה משהו שבחילוף יומי אתה מביא יותר ממה שהוא מסוגל להביא גם אם יתחיל לקחת סטרואידים.

פעם ראשונה ביקום שאנו נמצאים בו שדאנדרה וסטאר פאוור נמצאים באותו משפט..
הדבר הכי חשוב בפנטזי זה יציבות. שחקן שאתה יודע מה יביא לך. יש לפעמים נפילות מפתיעות מעט כמו ג׳ראלד, אבל בגלל זה אנשים מקדשים סטאר פאוור, כי מהם אתה יודע מה תקבל לרוב, ואילו מריץ׳ ורדיק וקורבר אתה יכול אחרי שבועיים מוצלחים לקבל שבועיים של 20% מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 10:16 pm 
Junior

אין לי שום בעיה עם הטרייד הזה. לא שווה דיסקוס בכלל...

באשר לדיון הפילרים- סטאר פאוור שלכם.

קודם כל, חייב לומר שאני לא נוגע בשחקן טופ ה40 שלכם באף אחת מהליגות שאני משחק בהן (ויש הרבה כאלו...)

לא אוהב שחקנים סטריקיים ועוד יותר לא אוהב כאלו שבאוף נייט עושים לך נזק שלעתים הוא בלתי הפיך (ליגות ראש בראש)

אם אני צריך חטיפות ישנם חוטפים שלא יכו אותי ירך וישבן באחוזים כמוהו.

ואם אני צריך שלשות, אותו כנ"ל.

לא נוגע בו מאז ימיו באינדי כשהוא בעצמו החזיק ביותר סטאר פאוור מקראש ודאנדרה קשורים לביונסה.

באשר לשמות שהעלת, אתה צריך לעשות הבדלה בין שחקנים כמו גרייוויס וואסקז וניקולה ווצ'ביץ'. שהם שחקנים צעירים שנכנסו לוואקום. סיטואצייה כזו יכולה ללכת לאחד משני כיוונים- הצלחה או כשלון. תמיד זה יתחיל לאט מאוד.
במקרים כאלו הכל תלוי בך ואף אחד לא יכול להגיד לך שהם ישארו פילרים כי אין להם רפרנס עבר בליגה. השאלה היא רק עד כמה אתה מאמין בהם. העובדות הן שב90% מהמקרים השניים הללו נאספו מהווייברז אחרי שבילו כמה לילות במיטות של מנג'רים אחרים לפני שהתקבעו בבית חם כשהתפוקה התייצבה.
אני אספר לך סוד קטן, המון רוקיס שזרקת העונה יהפכו בשנים לבוא לשחקני הרכב קבועים בלא מעט קבוצות. זה חלק מהמשחק.

במקרים כמו קורבר ורדיק זה עניין אחר. לחבר'ה הללו יש היסטוריה בליגה. יש מי שמאמין בהם יותר ויש מי שפחות.
למרות התפוקה הדי יציבה העונה (עונת שיא לשניהם) אני עדיין רואה בהם שחקני רוטצייה. שחקני רוטצייה בכירים אבל שחקני רוטצייה. ברוב הליגות לא הייתי מחזיק אותם על משבצת קבועה, אלא אם לוח המשחקים שלהם מעודד את זה.

קורבר למרות השם הגדול שלו כידית תמיד היה די סטריקי, אפילו כשהייתי הולך על קלעי שלשות ללילה, העדפתי אחרים עליו בעבר. העונה הוא בהחלט מראה יציבות ראויה לציון ואני שמח שזה קורה בקבוצה שלי (הקבוצה האמיתית- לא בפנטזי...)

מאמיר ג'ונסון בהחלט נהנית, אבל צ'ונסי מכנה אותו פילר משום שסביר להניח שבקרוב יחזור לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 1:57 am 
מנהל פורום

באופן כללי גם אני חושב שהטרייד כאן הוא בעצם לאורי על גורדון, כשכל האחרים לא רלוונטיים.
לאחר ההנחה הזאת, בנתונים של היום, בטח ובטח אחרי הטרייד שניקה את קלדרון מהמפה הקנדית, זה טרייד לא מאוזן לחלוטין.

מצד שני, עם איך שהקבוצה שלי נראית העונה, גם אם תשלח את גורדון בעבור 2 קונוסים ומשרוקית, בסיכוי שלי לרשום את העונה הזאת תחת המושג מנג'ר מוצלח שווה לסיכוי של הלייקרס להיות עם יתרון ביתיות בפלייאוף...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 2:41 am 
Junior

אני חייב לציין, שלדעתי, שוב, שאתם שופטים טרייד יותר מידי מהזווית האישית שלכם ופחות האם הוא משפר את שני הצדדים.
אני מבין את התסכול של צ'אנסי מגימל. אני מקבל את זה שלאדם אין זמן לחילופים יומיים אבל דווקא ככה, אתה יכול ב-10 דקות לסדר את הסגל גם לשבועיים קדימה כדי לא להשאיר סתם שחקנים על הספסל.
אבל גם אם הוא יסדר את הסגל, הוא לא יעשה את החילופים היומיים. בחירה שלו ואני מקבל.
לכן, זה לא נכון לקרוא ל-3 השחקנים האחרים בטרייד פילרים. מהסיבה הפשוטה שגימל כן הולך לשמור אותם בסגל (אני אגב גם רוצה לשמור את פייבורס).

בנימה אחרת - אם מישהו בטוח במקומו בפלייאוף ו\או רוצה לקחת הימור - יש הזדמנות לקנות את ביינום בזול :idea:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 7:47 am 
Junior

הפילרים לא רלוונטיים גם לקבוצה שלא עושה חילופים כי שחקן ברמת התרומה של ארטסט הוא יכל לאסוף מהפרי אייג'נסי.
הערך שלו ושל ג'ונסון לטרייד הוא אפסי, גם למי שעושה חילופים יומיים וגם למי שמפסיק לשחק אחרי שבועיים ועושה טרייד אחרי חודשיים.
גם אם ארטסט יישאר בסגל של גימל עד סוף העונה זה לא הופך אותו למישהו שמאזן את ההבדל בין לאורי לגורדון.

אף אחד לא שופט טרייד לפי הזווית האישית שלו. אם זה היה כך אף טרייד לא היה מאושר פה, והיו השנה לא מעט טריידים בשתי ליגות הרוטו של הפורום.
כל טרייד מוצלח תמיד יעזור לשני המשתתפים המעורבים בכך שהוא ישפר אותם בקטגוריות הנדרשות, ותמיד "ייפגע" בשאר משתתפי הליגה בכך שהמעורבים בטרייד משתפרים בקטגוריות שהם חלשים בהן.
כשכרמלו אנטוני עבר אליי תמורת איבאקה וניקולה ווצ'ביץ' בליגת הקיפרים זה עזר לי ולמוק ופגע בארבעת המשתתפים האחרים בכך שאני אעבור אחרים בנקודות ומוק יעבור אחרים בחסימות וריבאונד.
כשבלייק גריפין עבר אליי תמורת מארק גאסול בליגת הרוטו זה עזר לי ולעודד ופגע בשלושת המשתתפים הפעילים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 12:59 pm 
Hall of Famer

אני די בהתלבטות עם הטרייד הזה, אבל אני חושב שבמקרה שיש ספק, אין ספק וצריך לאשר. עכשיו ברור שלאורי "נחשב" הרבה יותר מגורדון, אבל כשמסתכלים על מספרים עונתיים, אז ללאורי יש אקסטרה 3 ריב' ו-3 אס' למשחק, לגורדון יש אקסטרה 3.5 נק' למשחק וכל השאר פחות או יותר מאוזן, כשלאורי בשבועות האחרונים בכושר די זוועתי, לפחות בקליעה, בזמן שגורדון די בסדר. כל האחרים כמובן לא ממש רלוונטיים לטרייד יותר מדי, בסך הכל פילרים. אני מבין לגמרי את הגישה של צ'ונסי שיש בעייתיות עם גוויות או גוויות למחצה שמשפיעות על המירוץ לפלייאוף ועל האליפות בטריידים לא מאוזנים, אבל בעיני עדיף לתת למשחק לזרום כל עוד הטרייד לא חסר איזון באופן קיצוני לגמרי כשזה ברור שמדובר בקבוצה שעושה טאנקינג ועוזרת לקבוצה אחרת.

ואם נתייחס רגע לקרב על הפלייאוף, אז באופן די מפתיע אני ביתרון 7-2 על דייס לפני הלילה האחרון כשאם התוצאה הזו נשארת אני עושה צעד גדול לכיוון הפלייאוף. לי יש הלילה את דראמונד, דרוזן, נאש וג'ף גרין בזמן שדייס עולה עם קובי, דווייט, קורטני לי ו-ווילקוקס. עכשיו המוקש-לי יש 4 וחצי קטגוריות בכיס שהן שלשות (41-27), ריבאונד (292-259), אסיסטים (190-134) וחסימות (35-23) כשהחצי זה הנקודות (617-572, אם לדייס לא היה את קובי הייתי הרבה יותר רגוע). לדייס יש 2 קטגוריות בכיס, עונשין (76-67) וחטיפות (49-37). איבודים (88-86 לטובתי) ואחוזי שדה (48.3-47.9 לטובתי) ילכו על הקשקש עד הסוף. אם אני מושיב, נניח, את דרוזן ואולי ג'ף גרין או נאש, אני די מבטיח לעצמי את האיבודים, אבל עלול לאבד את הנקודות אם קובי או דווייט מתפוצצים או אפילו סתם נותנים משחק מעל הממוצע. לגבי אחוזים, הכל יקום ויפול על דווייט וקובי, החבר'ה שלי, חוץ אולי מדרוזן, לא יכולים להזיק יותר מדי, אבל כנראה שגם לא יועילו בהרבה בזמן שדייס יכול לעלות או לרדת בדי הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2013 3:27 am 
Sophomore

אני לא מבין, באמת חשבת שאני אקרא את ההודעה שלך ואקווה שקובי ייתן 70 נקודות באחוזים טובים כדי שאני אקח את שתי הקטגוריות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2013 8:14 am 
Hall of Famer

לא,אבל אני לא אוהב לספסל שחקנים, מה גם שכשראיתי את הסגל שלך למיטב זכרוני הם לא היו מסופסלים (ודווייט עוד היה אמור לשחק, בסוף הוא לא שיחק) והעדפתי שלא לקחת סיכונים ולהבטיח את ה-5 קטגוריות שלי מאשר ללכת על האיבודים ולפספס קטגוריה אחרת.

בכל מקרה, את אחוזי השדה לקחת על הקשקש אחרי שרוב הערב הם היו אצלי ודרוזן בסוף גנב לי נקודה במו ידיו, האיבודים כמובן שהיו שלך אחרי הסיפסול ובסוף ניצחתי 5-4 במקום 7-2 או 6-3 אבל גם זה יספיק לי כדי לעקוף את וולפסון במקום ה-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2013 9:59 am 
Junior

כדי לעקוף את אלון, לא את וולפסון.
וולפסון נושף בגבי (קצת שמאלה, קצת למעלה.. that's the spot! )

אצלי שבוע מאכזב. רק 6 מול גוויה ושלושת המובילים רק 12.5 מתוך 27 מול שלושת היריבים שלי למקום האחרון בפלייאוף.

נקווה שהפציעות של דאנקן ונוביצקי יעזרו לי לנצח את אלון ולהגיע למקום השישי (1.5 הפרש)
בתקווה שיהיה סוף סוף טרייד אחד שלא יעבוד נגדי (פקוביץ > צ'נדלר, הורפורד משחק לאחרונה יותר טוב מג'פרסון ובנוסף סטאט נותן איזה 16 נקודות ב-80% )
וזה כשלרוני, עודד ואלון יש עדיין משחקים מול הגוויות.
רק גימל יביא שלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2013 10:25 am 
Junior

פקוביץ׳>צ׳נדלר??
אתה מתחיל להישמע כמו בכיין מקצועי..
הביא השבוע בבאק טו באק 40 ריבאונד. אחד המועילים בליגה לאחוזי שדה למרות מספר זריקות קטן (תשאל את מפלצת הכדורסל).
בלי החילוף הזה אתה כמה נקודות פחות עכשיו גם בגלל שפקוביץ היה פצוע שבועיים.
בהתחשב בכך שאם תיכנס לפלייאוף זה יהיה על חודם של כמה נקודות, הטרייד הזה לטובתך בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2013 10:28 am 
Junior

ברור שזה היה בשביל להתבכיין, הרסת לי את שוונג הקיטור ואנטי-ניחוס
אם עכשיו יקרה משהו ללאורי זה יהיה אשמתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2013 11:38 am 
Junior

חס ושלום, לאורי אצלי בשתי קבוצות.
הרפורד אבל יכול לגמור עונה מחר בבוקר מבחינתי. גם דראגיץ׳.
ונאמר אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2013 12:35 pm 
Sophomore

הקבוצה שלי פצועה, נקודה. פשוט לא יאמן.
ג'אמיר, נוביצקי, אפללו, ג'ינובילי, דאנקן.
לקחתי את המחליף של אפפלו, הרקולס - אם שם כזה הייתי רגוע, גם פצוע. וזה אחרי שהשבוע לקחתי את הינריך ליום נפצע גם.

הפסד למוק 6-3 עם כמות הפציעות לא היה הרבה מה לעשות מה גם שסידור המשחקים היה מחורבן ולא הייתי בבית. יש עוד תירוצים אם תרצו, שורה תחתונה הקבוצה הסריחה השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: