הפריים בד"כ נהדר, אבל מאחר והם עשו לי משהו מעצבן במפגש הפורום האחרון, החלטתי השנה לנסות את הדאנסינג.
במה שטוב בפריים זה תפריט מאד מגוון וטעים. אחד המקומות היחידים שאפשר לאכול בו סושי טוב מחד, והמבורגר מצויין מאידך. הדאנסינג היא לא ממש מסעדה ביום יום אלא מבשלת שיכר/פאב, אבל לפי הבנתי בסופרבול הם עורכים תפריט מיוחד שגם מוצלח, אם כי לא ברמות הגיוון של הפריים. בבירה כמובן הם חזקים - יש להם בירות מיוחדות מאד שהם מכינים בעצמם.
המסך בפריים די ענקי ויש שם גם לא מעט מסכים קטנים בזויות אחרות של המסעדה. ממה שראיתי בדאנסינג יש שם מסך די סטנדרטי של פרוז'קטור, אם כי מספק בהחלט.
כאמור בפריים הכיסאות נוחים יותר.
בפריים תמצא כל מני אנשי תקשורת וכן חברה מליגת הפוטבול הישראלית. בדאנסינג האוירה קוסמופליטית משהו עם הרבה אמריקאים.
בפריים עד כמה שדעתי מגעת אתה צריך להכיר מישהו שיכול להכניס אותך לרשימה. אני בד"כ עובר דרך ארבל. בדאנסנינג בד"כ יש הרשמה דרך אתר/פייסבוק, משום מה לא נפתח עדיין השנה, נרשמתי ידנית מולם ישירות.
עוד אופציות צריכות להיות המאש (יש שניים, אני הייתי רק בזה שבדיזינגוף, בהחלט נחמד, אוכל בארים משודרג, המקום קטן ומערתי משהו אבל חמים ומסביר פנים) והמייקס פלייס שלייד השגרירות האמריקאית (הייתי פעם, זוועה).
|