סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 05, 2024 8:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 14, 2013 9:34 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
והכיוון שלי לא טוב. שני השחקנים הבכירים פצועים, השלישי סתם שיחק גרוע ויש לי יתרון נקודה בלבד וגם בשאר הקטגוריות שום דבר לא בטוח.
אם יהיו פחות מ-8 למוק אני לא רואה איך אני עולה

בהתמודדות הכי פחות מעניינת:
דייס ביתרון קטן של 5-4 על הלברוניה.
עם פציעות לטיג וברייאנט קשה לראות אותו לוקח את השלשות או אחוזי העונשין אך כנראה אולי זה יעזור לאחוזי השדה?
מעריך שיסתיים 6-3 לדייס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 10:37 am 
Junior

ההתמודדות הלא מעניינת הבאה בתור:
קורבס מול Q -
אגב Q אחרי טרייד וויבר אתה צריך לעדכן את הסגל, יש שחקנים פעילים שנמצאים על הספסל

קיירי פצוע, קוליסון הפך לשחקן ספסל ועודד מפגיז בחילופים => הקטגוריות המצטברות יסתיימו ב 6-1 לעודד
יחד עם הארדן העונשין ישאר אצל Q, יש לי הרגשה שבאחוזי השדה הוא גם יקח ויסיים עם 6-3
וככה עודד, לא נשתמש במילה "גונב", אולי לוקח בכוח את הכרטיס לגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 1:12 pm 
Hall of Famer

טוב חייב להגיד שהת'רד הזה שעשע אותי.
האמת שדי בתחילת העונה התחילו אצלי די הרבה פציעות בקבוצה, ובשילוב עם לו"ז די צפוף בחיים האישיים לא יצא לי תמיד להשקיע... חבל שאין פה דבר כזה כמו טנקינג :roll:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 2:16 pm 
Sophomore

שמח שמשהו פה שעשע אותך.
מוזמן לבוא לקרוא גם בשנה הבאה. לשחק זה כבר סיפור אחר, אני יודע איך אני מתכוון להצביע בנידון. :evil:
ואם היה הטנקינג זה היה משנה משהו מאיך ששיחקת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 15, 2013 4:04 pm 
Junior

איזה פציעות בתחילת העונה? אני זוכר רק את רונדו ופקוביץ והם היו באמצע העונה הרבה אחרי שלב הטאנקינג.
בחרת ראשון או שני ויש לך את לברון. המקום השני בטבלה בחר אחרון והתמודד עם פציעות וכושר מזעזע של הווארד.

באשר לנושא הזמן - היה לך זמן לעשות סיכומי בוקר של משחקים (שזה אחל'ה, תודה על זה! ) אז אתה מצפה שנאמין שלא היה לך זמן לעדכן סגלים?
עכשיו עם כפתור start active players אני קוני למל אם לוקח אפילו 10 דקות לארגן סגל לשבועיים קדימה.
לדעתי באחד השבועות ניצחתי אותך איזה 7-2 כשלברון היה על הספסל שלך וזה היה ההבדל ל-7-2 לטובתך. הרווחתי מזה ועדיין זה היה מבאס.
לאדם שלא עושה חילופים זה המינימום ומספיק פעם אחת בשבועיים.
הייתי האחרון להלעיז אבל זה נשמע לי כמו גללי שור.
אם תהיה הצבעה אני גם אצביע נגד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 7:40 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
איזה פציעות בתחילת העונה? אני זוכר רק את רונדו ופקוביץ והם היו באמצע העונה הרבה אחרי שלב הטאנקינג.

באשר לנושא הזמן - היה לך זמן לעשות סיכומי בוקר של משחקים (שזה אחל'ה, תודה על זה! ) אז אתה מצפה שנאמין שלא היה לך זמן לעדכן סגלים?
עכשיו עם כפתור start active players אני קוני למל אם לוקח אפילו 10 דקות לארגן סגל לשבועיים קדימה.

פציעות - קייל לאורי, גלן דיוויס, רונדו, דרק פייבורס, פקוביץ' (לקראת סוף העונה).

עדכון סגלים - אין לי מושג מה זה start active players. אצלי לפחות אין כפתור כזה בדף של הקבוצה. (עריכה: טוב לדעת שקיים כזה דבר... בשבוע האחרון של העונה :roll: ). בכלופן, בשבועות הראשונים סידרתי הרכבים לשבוע-שבועיים מראש, מתוך ידיעה שלא תמיד יש לי את הזמן לזה. אח"כ קרה כמה פעמים שרציתי לעדכן הרכבים והייתה תקלה באתר, ומבחינתי אחרי שזה חזר על עצמו איזה 3-4 פעמים, לא היה לי יותר מדי חשק לחזור חזרה בשביל שעוד פעם האתר יתקע ויבזבז לי זמן ועצבים. גם הקטע שהוא מבקש סיסמא על כל החלפת הרכב די מעיק אבל על זה עוד הבלגתי... אז ככה יצא שנכנסתי בתדירות יותר נמוכה. בכלופן, מתנצל אם מישהו נפגע. לדעתי דווקא אני המפסיד העיקרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 10:15 am 
Junior

גלן דיוויס ופייבורס הם שחקני קצה. לאורי היה אדיר ואז נפצע ל~שבועיים כך שקשה להניח שזה הספיק כדי להוציא את הרוח מהמפרשים
פציעות מאוחרות, כמו רונדו ופק, לא רלוונטיות כי הפכת לעציץ בשלב מוקדם יותר.

זה נראה כאילו אתה מאשים את שאר המשתמשים שלא היית מודע לאפשרות בתקציב הקבוצה?!?
מה שעוד יותר עצוב שגם הטענה הזו לא נכונה. אני מקווה שזה לא יחשב אאוטינג - ה"פ שלי אלייך ב-5.2 (סליחה שלא שלחתי באוקטובר..):
idansha כתב:
אתה יודע, אגב, שאתה יכול ב-5 דקות בשבוע לסדר שחקנים לכל השבוע, לא רק ליום הקרוב.
פשוט לעבור ליום הבא בלו"ז, ובכל יום לעשות submit changes (אפשר אפילו לעשות lineup tools -> start active players שעושה זאת בשבילך )
פשוט אתמול למשל הייתה לך משבצת פנויה והשארת את שנצס ואת קווין מרטין על הספסל סתם

אתה לא המפסיד העיקרי כי פשוט לא היה איכפת לך.

שזה לא יראה כאילו אני רק תוקף - נהניתי לקרוא גם את סיכום הבוקר, תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 4:51 pm 
Junior

סיפורי מעשיות תותח, אני פה עונה רביעית ובשלוש ששיחקת התעצצת מאוד מוקדם, כל פעם מ"סיבה" אחרת, אז איזה נפגע ואיזה עיקרי.

תקלות באתר היו שתיים בכל העונה. אני נכנס כל יום אז אני יודע...
את הסיסמא הוא דורש ממך כל פעם שאתה מסדר הרכב בגלל שאתה נכנס לאתר ומסדר הרכב פעם בשבועיים..

להתייחס לפציעות של רונדו ופקוביץ' זה פשוט מגוחך, על מי אתה מנסה לעבוד? על חבורת אנשים שיודעת בדיוק מתי הם נפצעו ובדיוק מתי התעצצת, שזה חודשים לפני הפציעות שלהם?
פייבורס? ברצינות?

גם מגוחך שאתה "מתנצל אם מישהו נפגע". אתה מכיר את המשחק הזה מספיק טוב וידעת מספיק טוב כשנכנסת שהתעצצות שלך תפגע בכל מי שמשחק בליגה הזאת. זה שאתה כל אוקטובר חוזר לשחק וכל דצמבר חוזר להתעצץ הפך לכרטיס הביקור שלך בפנטזי.. אז עכשיו לספר שאתה מתנצל אבל לא נכנסת בגלל חוסר זמן (בזמן שאתה כל בוקר משקיע פי חמש מהזמן הדרוש לחילופים ברשימת סטטיסטיקה יומית בדף הראשי, משהו שלא התחייבת אליו, בניגוד לליגת הפנטזי ) ובגלל פציעות (שהיחידים שרלוונטיים הם לאורי ודיוויס, כולנו עברנו יותר פציעות מזה), זה לא רק מגוחך, זה שקר.
מצטרף לעידן ואלון בהצבעה. הליגה היחידה שאני מוכן לשחק עם אחד כמוך שמזלזל במודע ובמופגן בהשקעה של שאר החבורה זו ליגת עציצים אם וכאשר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 6:34 pm 
Hall of Famer

עידן - גלן דיוויס היה שחקן של 15 ו-7 ריב' בואקום שנוצר באורלנדו אחרי עזיבת הווארד. אולי מבחינתך זה קצה. מבחינתי ממש לא.
ולפי בדיקתי, הפסקתי להחליף הרכבים במהלך חודש ינואר, שזה בדיוק הזמן שרונדו נפצע (25 בינואר), ככה שהפציעה של רונדו היא ממש לא "מאוחרת" כאילו זה קרה רק אתמול. לאורי נפצע בסוף דצמבר וגם אחרי שחזר לקח זמן עד שקיבל דקות/נתן תפוקה. גלן דיוויס אגב נפצע בסוף דצמבר, חזר לכמה משחקים וגמר את העונה בסוף ינואר.
בקיצור, הפציעות הללו של שחקני מפתח קרו בתקופה שחופפת עם התקופה שהפסקתי להחליף הרכבים.

לגבי שינויי ההרכב, זה שכתבת לי מתישהו בה"פ לא אומר שהייתי מודע לזה ובאופן מכוון החלטתי לעשות דווקא. אני רגיל להחליף הרכבים לבד, ולא שמתי לב שיש אופציה כזאת, למרות שרשמת.

אני חושב שאני המפסיד העיקרי, כי כן איכפת לי אבל מה לעשות שיש דברים אחרים שהם יותר חשובים לי.

צ'ונסי - אז היו שתי תקלות אצלך, אצלי לדעתי היו יותר ואני יודע להגיד בודאות שהיה שבוע שבו סידרתי הרכב, ובדיעבד הסתבר לי שהוא לא שמר את ההרכב וקיבלתי "הודעת התנצלות" באימייל מהמארגן של הפנטזי ביאהו. הבקשות התכופות לאישור סיסמא היו גם בתחילת העונה...
בנוגע לפציעה של רונדו, רשמתי למעלה וזה גם מגובה בתאריכים.
שמח שאתה דואג לזמן הפנוי שלי אבל בפעם האחרונה שבדקתי אני לא חייב לך דין וחשבון בעניין. בוא תראה לי כמה הודעות כתבתי בבקרים במהלך שבוע בפורום כלשהו באתר הזה בחצי שנה-שנה האחרונה. אני בספק אם תמצא יותר מ-10 הודעות. אז מי פה משקר?

אגב, גם עם ה-VGM הפסקתי בערך בסוף דצמבר-תחילת ינואר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 7:25 pm 
Junior

אתה אכן לא חייב לי דין וחשבון ואין ספק שהזמן הפנוי שלך לא מענייני והוא חשוב לי כקליפת השום מתחת למקרר של עידן.
הזמן שכן מעניין אותי זה הזמן שאני משקיע בהנאה שלי, והזמן ששותפיי להנאה הזאת משקיעים, הנאה אשר אתה כל פעם מחדש דואג לפגום בה.

כאמור זה ריטואל קבוע אצלך הרי, פתיחת עונה נרשם - שבוע 3-5 נתקע בתחתית - מפסיק לשחק - מפסיק לסדר הרכבים - מספר סיפורים בסוף העונה שהפסקת לשחק כי כל שנה אתה מקבל בחירות נמוכות (כאילו זה לא קורה לכולנו ומתמודדים, דייס מקום ראשון עם בחירה אחרונה השנה) או שאם קיבלת את לברון אז התירוץ הוא שנפצעו לך שניים וחצי שחקנים או שהמערכת עושה רק לך בעיות.
בשורה התחתונה אתה כל פעם מחדש מפסיק לשחק בשלב מוקדם מאוד של העונה. כל פעם מחדש. לא יודע אם אתה משקר לנו או לעצמך כשאתה אומר שהמשחק הזה חשוב לך.

זאת קהילה שמשחקת את המשחק בהשקעה רבה וברצינות גדולה. מישהו שכל פעם מחדש מתעצץ בתחילת העונה ופוגם בהנאה ובהשקעה של שאר הקהילה לא צריך להיות חלק ממנה אם היא לא בקטע סדיסטי או היפי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 8:14 pm 
Junior

Chauncey כתב:
אתה אכן לא חייב לי דין וחשבון ואין ספק שהזמן הפנוי שלך לא מענייני והוא חשוב לי כקליפת השום מתחת למקרר של עידן.

למה להעליב? הייתה עוזרת אתמול!

מעניין לעניין
עודד החליט לנצל את יום החילופים האחרון של השבוע בהכנות לשבוע הבא, עם שחקנים של דנבר
אני מציע שכבר ייקח את דרק רוז ויתכונן לשנה הבאה, אז יהיה לו יותר סיכוי

אלון מאידך, דווקא לא מתאבד על המשימה למרות שהוא חייב לנצח 7-1 ומעלה כדי לעלות ומשאיר שחקנים כמו וובסטר הנדרסון ומרווין ויליאמס למרות שהם לא משחקים.

צ'אנסי עם אשיק וצ'נלדר כסנטרים בנוסף לפורוורד\סנטרים בלייק, איבאקה וניקולה מחליט שחסר לו סנטר ולוקח את פקוביץ עם הבחירה מספר 1

בהתמודדות הבאה שנסקור - כאמור אלון עוד לא סיים את החילופים שלו כנראה אבל
השלשות ואחוזי העונשין אצל אלון. אני מעריך שגם האיבודים והחסימות.
הריבאונדים אצל ביל יחד עם אסיסטים ואחוזי שדה כנראה.
הם רבים על חטיפות שכרגע אצל ביל ולונג שוט של אלון לאחוזי שדה ואסיסטים.
אם אלון יצליח לסיים עם 6-3 או 7-2 לטובתו זה לא יעזור לו אבל לפחות יוכיח ש-the jewish people suffered enough ואני אכנס לפלייאוף
ניצחון 7-1 כאמור ואלון כנראה בפלייאוף
שיהיה לו בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:07 am 
מנהל פורום

לא בטוח שאלו השחקנים הכי טובים שאני יכול לדוג, אבל בהחלט זה בראייה לשבוע הבא.
דרק רוז זה הסקשיין של ביל, לא שלי ::yaz-yk: ::yaz-yk:
אני כבר יותר משבועיים מספר לכם שאני בפלייאוף ואתם תריבו בין עצמכם על שאר המקומות.

אתם פשוט מסרבים להקשיב... :)-(: :)-(: :)-(:

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:28 am 
Freshman

האמת שאני די בטוח שאהיה מחוץ לפלייאוף.
אחרי כל השטויות שעשיתי בשבועות האחרונים, אני מניח שזה גם ראוי.

לא נורא, לא יהיה כזה אסון לצאת לחופש מוקדם יותר, ואלמד לשנה הבאה.

מה שכן, מדהים שהצלחתי לעשות את הטרייד הכי גרוע אי פעם בערך.
נתתי את הארדן, ששווה לבדו בערך כמעט כמו כל השלושה שקיבלתי, והוספתי אליהם את מונרו וג'ונסון.
בסוף מתוך השלושה שקיבלתי, שניים כבר שוחררו בגלל פציעות, כשגם הורופורד סיים את התקופה הטובה שלו בדיוק כשהצטרף אליי.
הו וול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:36 am 
מנהל פורום

עניין של ניסיון כנראה.
טרייד על שחקן כמו הארדן תמיד תמיד צריך לערב שחקן בטופ לבל כמוהו, וכמובן עוד תוספות והתאמות לשניכם.
אי אפשר להעביר את הארדן על הורפורד ולצפות לטוב...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:47 am 
Freshman

קל להגיד עוד שחקן בלבל של הארדן, אבל כמה כאלו כבר יש?
ניסיתי להציע שלל הצעות שכוללות את הארדן כדי להביא את לברון, ונדחתי.
רציתי להוסיף את גבוה דומיננטי ובעיקר לשפר את הלו"ז שלי - כל השלושה שהעברתי היו עם שלושה משחקים בשבועות הקרובים, ובהתחשב בכך שלא היו לי יותר מדי החלפות (בגלל הסטאשינג הטיפשי שעשיתי), חשבתי שזה יאפשר לי הגעה לפלייאוף.
כמובן שדברים לא הלכו כמו שחשבתי, אפילו לא קרוב לכך. אבל בגלל שהאמנתי שרוז או לאב כן יחזרו בזמן סביר, הייתי חייב להעלות את כמות המשחקים כדי לשרוד.

ולמרות הבכי על הטרייד- ראוי לומר שגם אם הייתי משאיר את השלושה, מצבי נכון להיום לא היה טוב יותר במאצ'אפ.(בעיקר בגלל שלאלון יש שבוע עונשין מטורף, שגם הארדן לבדו לא יכול לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 9:47 am 
Sophomore

נכון לעכשיו אתה עדיין בפלייאוף, למרות כל המאמצים שלי. הסיכויי שלי די תיאורטי אבל כל עוד יש סיכוי שווה לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 10:14 am 
Freshman

לדעתי שנינו לא נהיה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 10:21 am 
Junior

ביל, איך פולני כמוך הגיע לרמת גן?

אם אלו היו התוצאות הסופיות אז השינוי היחיד בטבלה הוא שוולפסון עולה למקום הרביעי.
צ'אנסי שלישי, רוני חמישי וביל שישי.

אנו נחכה לתוצאות הסקר של מינה וולפסון (או עודד צמח) לפני שנמשיך בניתוח
אבל אין ספק שאתמול היה זוועתי בשבילי עם התוצאות של צ'אנסי ורוני

הייתה לי טעות מביכה כשהתלבטתי בין פטריק בוורלי+לא ידוע לבין שון ליווינגסטון ובחרת בוורלי - לא נתתי מספיק משקל לזה שאירווינג פצוע ולזה שלוויניגסטון הוא ליומיים רצופים.
זה ההבדל בין יתרון 7-2 למצב הנוכחי, שגם וולטון אחד מגדולי המושמצים בתולדות הלייקרס ומקרוברטס עושים עבודת קודש בשביל צ'אנסי - הרמות מצוינות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 10:30 am 
Freshman

אבל אלו לא התוצאות הסופיות.
אמנם יש די הרבה דרכים בהן אני עולה אם אני שומר על ה-4 שיש לי כרגע(אם עידן לא עושה מעל 6.5 או שרוני יעשה 3.5 ומטה), אבל אני כבר לא מאמין שזה יקרה.
גם כי אני בטח אאבד לפחות אחת מבין האס' והחטיפות, אם לא שתיהן, וגם כי אתם תעשו תוצאות טובות מספיק גם כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 10:30 am 
Hall of Famer

האמת היא שהמץ'-אפ ביני לבין מוק סופר צמוד, חוץ מאשר אסיסטים לטובתי אני לא חושב שיש אפילו קטגוריה אחת שלא יכולה להתהפך הלילה, שום תוצאה שבין 8-1 למוק ועד 6-3 או אפילו 7-2 לטובתי לא תפיל אותי מהכיסא, בטח ובטח בלילה שבו לשנינו יש הרבה משחקים. ולמרות זאת, למוק יש יתרון במשחקים הלילה גם כמותית וגם איכותית, ההערכה שלי היא שאני אקח את האסיסטים, הנקודות והשלשות והוא את כל השאר, כלומר 6-3 לטובתו. במצב כזה, לביל יספיק הפסד 5-4 כדי לעקוף אותי ועידן יצטרך ניצחון של 6-2 ומעלה כדי להכנס לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 12:44 pm 
מנהל פורום

éàììä òøá àçøåï ùì äìéâä äñãéøä.
äèáìä ðëåï ìòøá äìéìä äàçøåï ùì äùáåò:

1. ùí ÷áåöä -
2. ùåàåãàåï äå÷ñ -
3. ôøéðññ 9.5
4. ðåøååâéí 14.5
5. ÷åøáñ 15
6. áéìøñ 15
7. æåîáéí 18
8. ãøâåðñ 20.5
9. àáéøéí àãåîéí 35
10. ÷éå 52.5

úåöàåú ðëåï ìëøâò: 6-3 ùìé òì ÷éå, âéîì îåáéì òì ãééñ 5-4, ëîå âí òéãï òì ö'åðñ åàìåï òì áéì. îå÷ åøåðé áùéååéåï 4-4
ääòøëåú ììéìä äàçøåï:

÷åøáñ 6 - ÷éå 3
7 îùç÷éí àöìé ìòåîú 6 àöì ÷éå.
5 ñâåøåú àöìé (ùãä, ð÷', øéá', çè', çñéîåú). äàéá' åëðøàä òåðùéï ùì ÷éå.
éúøåï ùì 5 àñ' ì÷éå éëåì ìäúäôê á÷ìåú, åâí 6 ùìùåú ìé éëåì ìäúäôê òí äàøãï åîåðèä àöì ÷éå, ùéëåìéí ìäùúåìì áéåí ðúåï.
äòøëä ñåôéú: ÷åøáñ 7 - ÷éå 2 (ìîøåú ùàðé ìà àåôúò î8-1 áñéåí)

äå÷ñ 4 - ðåøååâéí 4
10 îùç÷éí ìîå÷ îåì 9 ìøåðé.
òåðùéï ñâåø ìîå÷, àñ' ìøåðé.
àçåæé äùãä éìëå ëðøàä ìîå÷. ùìùåú éùàøå àöì øåðé. 70 äôøù áð÷åãåú æä äîåï åâí ëàï øåðé éçæé÷ îòîã. äøéá' éùðå ëéååï ìîå÷, ëùìøåðé ðáçøú øéá' çìùä ìäòøá. çñéîåú éìê ìîå÷ àìà àí úúøçù ÷èñèøåôä.
ðùàøðå òí 4-3 ìèåáú îå÷ ìáéðúééí, ëùäëì éåëøò òì çè' åàéá'. áçè' éäéä ÷øá îàåã öîåã (ðäîø âí òì îå÷ ëàï), àáì äîòøëä úåëøò òì äéúøåï 11 ùì îå÷ áàéá', åäåà ëðøàä éöìéç ìùîåø òìéå
äòøëä ñåôéú: äå÷ñ 6 - ðåøååâéí 3

ôøéðññ 5 - æåîáéí 4
äôøéðññ éùç÷ òí 9 (ö'àðãìø äåìê ìðåç òåã) áòåã àöì äæåîáéí éùç÷å 11.
ùãä åàéá' ùì ö'åðñ. òåðùéï àöì òéãï.
60 ð÷' éñôé÷å ìæåîáéí åáèç åáèç 4 ùìùåú, òí äøëá ãì áùìùåú ùì ö'åðñ. 11 äôøù áàñ' îàåã îàåã âáåìé, àðé ãåå÷à àìê ëàï òì îäôê ìòéãï.
7 áìå÷éí éñôé÷å ìòéãï, àìà àí àéá÷ä éùúåìì ãåå÷à äéåí. 3 áçè' ìèåáú ö'åðñ æä îàåã âáåìé åâí éúøåï 5 ìòéãï áøéá' ùáéø, àí ëé ìòéãï òãéôåú äìéìä. àðé îàîéï ùúäéä çìå÷ä ùååä ëàï.
äòøëä ñåôéú: æåîáéí 6 - ôøéðññ 3

ãøâåðñ 5 - áéìøñ 4
11 ìàìåï îåì 9 ùì áéì.
3 áèåç ìàìåï (òåðùéï, ùìùåú, ð÷') îåì àçåæé ùãä åøéá' ùì áéì.
8 çñ' éñôé÷å ìàìåï ìîøåú ìééï-àô îàåã ìà îøùéí áúçåí äìéìä. 11 àñ' éñôé÷å ìáéì ëîå âí 7 çè'. áàéá' éäéä öîåã, àáì àìåï éçæé÷ áùéðééí.
äòøëä ñåôéú: ãø÷åðéí 5 - áéì 4

ùí ÷áåöä 4 - àáéøéí 5
10 îùç÷éí àöì âéîì ìòåîú 4.5 (ìà áøåø äîöá ùì ÷åáé) àöì ãééñ.
4 øùåîåú òì âéîì (ùãä, òåðùéï, ùìùåú, àéá'). 4 ùì ãééñ (øéá' åáìå÷ áèåç. àñ' åçè' ëîòè áèåç.
äãá äéçéã ëáéëåì ôúåç äåà äð÷åãåú,ò í äôøù ÷èï ìâéîì, àáì ìàåø îöáú äùç÷ðéí äìéìä, äåà ñâåø ìâîøé.
äòøëä ñåôéú: ùí ÷áåöä 4 - àáéøéí 5

äèáìä òô"é ääòøëåú äàìå:
1. äå÷ñ -
2. ùí ÷áåöä 2
3. ðñéëåú 12.5
4. ÷åøáñ 14
5. áéìøñ 17
6. ðåøååâéí 17.5
7. æåîáéí 18
8. ãø÷åðéí 21.5
9. àáéøéí 36
10. ÷éå 56.5

îå÷ ìå÷ç àú äáéúéåú, ãééñ îñééí ùðé.
ö'åðñ ëøâò ôåâù àú øåðé, äîðöç îåì ãééñ.
àðé îåì áéì, åäîðöç îåì îå÷.

îöã ùðé, áäçìè éëåìåú ìäéåú úðåãåú äìéìä, ëùäæåîáéí òåã éëåìéí ìúôåñ àú äøëáú äàçøåðä ìôìééàåó ò"ç øåðé àå áéì.
áäöìçä ìëåìí!!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 12:48 pm 
Junior

יש את זה גם בעברית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 12:50 pm 
Hall of Famer

קטנוני אתה עידן, עד שסוף סוף מתחשבים כאן בקהל הנורבגי המסור של הפורום ונותנים לו משהו בשפת המקור אתה עוד בא ומדכא את עודד בפאשיזם הלאומני שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 12:54 pm 
מנהל פורום

איזה באסה!!
המחשב שלי בעבודה גם ככה דפוק, עד שכתבתי הכל עשיתי קופי למקרה שזה לא יקלט ישר (מה שהסתבר כנכון), אבל אחרי זה בפייסט יצא ג'יבריש...
יש לי את זה עדיין בקליפבורד, אם למישהו יש הצעה לפתרון העניין!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 12:56 pm 
Junior

לפי גוגל זה בכלל שוודית. נו שוין, במילא לא חובב בלונדיניות

אני בישראל ואני דורש שחומר הקריאה יהיה באחת השפות הרשמיות.

במילא הוא חוזה שאני אשאר במקום ה-7 אז אני לא רוצה לקרוא :ne_ne_ne:

עודד, תנסה ב-WORD או במייל כלשהו לשנות encoding

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: