סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 3:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 26, 2013 12:07 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
אגב, אני מתחיל לחשוב שאם לא יהיו מצטרפים חדשים לליגה, אולי כדאי להגדיל את מספר הקיפרים לכל קבוצה, מה אתם אומרים?

אני דווקא אשקול להצטרף אם יסכימו שאני אציע טרייד לשחקן לשבוע ויוותרו לי על ג'ו סמית :P

סתם. דברו איתי בתחילת העונה הבאה ונראה אם אחרי כל הקיפרים עדיין נשארת אפשרות להתמודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 26, 2013 1:40 am 
Junior

הרעיון של קניית שחקן והוספתו למצבת הקיפרים לא נכון לדעתי, זה מעקר קצת את הרעיון שיש גם מאגר שחקנים טובים שיוצאים לדראפט בכל שנה והם חופשיים לכולם. להתחיל מסחרה כספית על שחקן עוד לפני הדראפט לא נראה לי נכון.

אם יש כוונה לצרף שחקנים חדשים, אני מציע שננסה לצרף שניים כדי ליצור בסיס סופי של 8 משתתפים, שהשניים האלה יהיו ביל ועידן אותם נכריח בדרכים שונות ומגוונות כולל איומים והטרדות, ולאור כך שהם מתחילים בחיסרון בכך שכל השחקנים החזקים כבר תפוסים נמצא דרך הוגנת לפצות אותם על כך.
אם אכן ייצטרפו, לדעתי צריך לוותר לפחות לעונה זו על רעיון הטריידים לפני הדראפט, בכדי שהמצטרפים החדשים יוכלו ליצור לעצמם שביעיית קיפרים לפי בחירתם מפול השחקנים החופשיים. זאת התחלה של פיצוי על ההתחלה המאוחרת שלהם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 26, 2013 8:38 am 
Hall of Famer

צ'ונסי, קודם כל, אין לי התנגדות למה שהצעת אני רק אעיר שכמות הקיפרים בליגה, בדיוק כמו סכום הכסף שנמצא במערכת, לא משתנה (עדיין 7 קיפרים כפול 6 קבוצות, סה"כ 42), ההבדל היחיד הוא שלא בהכרח לכל קבוצה יש 7 קיפרים כשהיא נכנסת לדראפט, לקבוצה אחת יכולים להיות 8 או 9 ולאחרת 5 או 6 כי הם עשו טרייד. אחרי הדראפט, כמובן שכל קבוצה תצטרך לקבוע שוב קיפרים לפי מה שהחלטנו ואותם היא לא תוכל להחליף עד סוף העונה, פרט לחלון באולסטאר.

ולגבי הפיצוי, כבר קבענו מראש-קבוצות שהיו בליגה יקבלו תקציב של בין 220 (לקבוצה שסיימה אחרונה) ל-170 (לזו שסיימה ראשונה), קבוצות חדשות יקבלו 400, זה אומר שלקבוצות החדשות יש יתרון בילט אין כי הן מקבלות 20 פר עמדה ברוסטר לעומת פחות מ-17 פר עמדה לקבוצה החלשה ביותר וקצת יותר מ-13 לקבוצה החזקה ביותר. אם רוצים אפשר לדאוג לעוד פיצוי, אבל זה נראה לי מספיק, בעונה הראשונה ואפילו השנייה הם יהיו בחסרון מסויים, אבל זה יתאזן מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 26, 2013 11:26 am 
Junior

כמה שחקנים בסגל? 20?

החישוב שלך לא מדויק לדעתי כי 7 השחקנים הראשונים עולים בערך כמו כל שאר השחקנים.
בכל מקרה, אני מתמקד כרגע בליגה של השנה, יהיה זמן לזה ביולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 26, 2013 12:14 pm 
Hall of Famer

20 שחקנים בסגל כש-7 (אחד לכל עמדה, אחד יוטיליטי ואחד רוקי שממשיך מהעונה הקודמת) כבר משובצים ב-6 הקבוצות הותיקות. הקיפרים של הקבוצות הותיקות בכל מקרה מחוץ לתחום לקבוצות החדשות, אבל מכל שאר השחקנים בדראפט, הקבוצות החדשות יוכלו להציע יותר מהישנות די בקלות, בטח ובטח בהתחשב בעובדה שלפחות ה-3-4 בחירות האחרונות בדראפט עולות דולר אחד לכולם (ולפעמים זה גם יכול להגיע ל-5-6), אז בעצם כל הפער בתקציב יבוא לידי ביטוי רק בשחקנים הטובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 26, 2013 1:49 pm 
Freshman

אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי בחודשים הקרובים, אשמח להצטרף לליגה שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 1:09 am 
Junior

ככה מתמקחים??

היית נותן לי קצת זמן, הייתי משיג לך את הארדן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 1:41 pm 
Freshman

idansha כתב:
ככה מתמקחים??

היית נותן לי קצת זמן, הייתי משיג לך את הארדן!

אל תדאג חבר, אני לומד מבנט. קודם כל אני גורם להם לחשוב שאני בכיס שלהם, כשיגיע הזמן כבר נסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 2:34 pm 
Sophomore

הצעה : אולי כדאי לשים את החוקים וההגדרות באיזה ת'רד נפרד ( ודביק) כך שיהיהו זמינים בצורה נוחה ?

שאלה : טרייד על הרוקי שלי מול רוקי אחר זה בסדר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 2:42 pm 
Hall of Famer

אלון כתב:
הצעה : אולי כדאי לשים את החוקים וההגדרות באיזה ת'רד נפרד ( ודביק) כך שיהיהו זמינים בצורה נוחה ?

שאלה : טרייד על הרוקי שלי מול רוקי אחר זה בסדר ?

טרייד של רוקי מול רוקי זה בסדר גמור, רק שהטרייד צריך להיות בחלונות שהגדרנו (בפגרת האולסטאר ולפני תחילת העונה), כלומר כרגע אתה תקוע עם הרוקי שלך עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 3:17 pm 
Sophomore

שיהיה, רציתי לפתות מישהו לקחת את נוביצקי ואותו תמורת איזה רוקי לוהט, נחכה אם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 3:59 pm 
מנהל פורום

בואו נתחיל לדבר על איך מגדילים את הליגה.
גם עידן וגם ביל בעניין, ואלא אם הוא שינה את דעתו, גם עמוס לב אמר לי שזה מעניין אותו.

בזמנו דיברנו על תקציב גדול משמעותית לשחקנים חדשים, אבל אני חושש שזה לא יספיק כשכל 30 השחקנים הראשונים בליגה כבר יהיו נעלוים אצלנו.
אני מציע לעשות שילוב של תקציב מוגדל אבל פחות דרמטי, ביחד עם דראפט התרחבות שבו לדוגמא כל אחד יוכל להגן על 3 מתוך 6 הקיפרים המרכזיים, והשאר יוצאו לבחירה של החדשים.
בצורה הזאת אנחנו עדיין שומרים על מבנה הקיפרים מצד אחד, גם מאפשרים לחדשים לקבל שחקנים מהלבל השני לפחות, וגם מצליחים להיכנס לדראפט בצורה שיוויונית כזאת או אחרת.

כמובן שמי שקיפר/ים שלו נבחרו בדראפט ההתרחבות, יקבל פיצוי בתקציב הדראפט ויוכל להשקיע יותר בשקנים שישארו לבחירה.

דעתכם?

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 4:12 pm 
Junior

אני מהסס האמת, כי עשיתם ליגה עם רוסטר 20 ו-16 מקומות פעילים על 6-7 קיפרים ואני לא בטוח אם יש לי ראש לשתי ליגות עם הרבה חילופים.

מישהו יכול להראות את הטבלה שאני אראה מיקום לצד מספר חילופים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 4:16 pm 
מנהל פורום

כמובן שפועל יוצא מהוספת משתתפים יהיה הקטנת הרוסטרים.
עפ"י המפתח הידוע של 120-150 שחקנים, אני מניח שנלך על איזור ה-15 שחקנים לקבוצה.
הקיפרים הם 8, לפחות עוד 2-3 הם כאלה שלא נוגעים בהם, משמע לא יהיו המון חילופים על הנייר.

מצד שני, איכשהו תמיד בקבוצות שלי הכלב אוכל את הנייר, כי אני מגיע לכמויות חילופים שאפילו אני לא מבין אותן...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 4:28 pm 
Sophomore

Rank Team Points Pts Change Pts Back Waiver Moves
1. Farting Dragons 36 -1.5 - 2 166
2. Kurves Keepers 35 0.5 1 3 525
3. Mook's Keringtons 32.5 -0.5 3.5 5 138
4. Salnews Keepers 30 0 6 6 242
5. Billups Dream Team 28.5 0.5 7.5 4 472
6. Dead parrot 27 1 9 1 224

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 4:30 pm 
Sophomore

לא ממש אוהב את הרעיון של הגנה על 3 מתוך ה6 קיפרים. כל השנה כולם בראש של לתכנן מי יהיו ה6 שלהם ופתאום זה משתנה ...
מצד שני להוסיף שלושה שחקנים לליגה זה מבורך.
צריך לחשוב קצת איך עושים את זה, כנראה שאין ברירה אלא לוותר על קצת קיפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 4:41 pm 
מנהל פורום

סה"כ אני חושב שאנחנו צריכים לבוא לקראת החדשים, אחרת יהיה קשה להם להדביק את הפער.
מספיק שהם יקבלו 3 קיפרים כ"א, סה"כ קיפר וחצי ויתור בפועל של כ"א אצלנו, ובליווי התקציב המוגדל אנחנו הופכים אותם לשחקנים תחרותיים לגמרי.
נגיד 3 קיפרים כ"א מציב בדראפט התרחבות, נעשה הגרלה והם יבחרו עפ"י הסדר (עולה ויורד) את השלישייה שלהם.
אני מניח שזה יציב אותם עם שלישייה, חלקנו עם רביעייה וחלק אחר עם חמישייה.
נקבע שעל כל קיפר שבחרו מאצלך, אתה מקבל נגיד 30 דולר תוספת לתקציב (לפי מדרגות התקציב שבנינו בזמנו), והם במקום לקבל את ה-400 שדובר עליהם, יקבלו נגיד רק 320.

בנוסף צריך להשוות להם תנאים בעניין הרוקיז שיהפכו לסופמורס.
אפשר אולי לקבוע כאן מנגנון שיאפשר החלפה תמורת כסף גם לותיקים, אבל זה לא חובה.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:09 pm 
מנהל פורום

אגב, למען הסר ספק, ובגלל שאני רואה את זה מגיע, סטף לארך כל העונה מוגדר גם כSG.
שלא נגע פתיחת העונה הבאה ופתאום הוא יוגדר רק PG ואני אתקע בלי סקנד לקיפרים.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:12 pm 
Junior

מסכים לגמרי עם עודד. אם ייצטרפו 2-3 חדשים ולא נשנה את מבנה הקיפרים הם יתחילו עם סגלים חלשים יותר משמעותית, וזה לא פער שיהיה פשוט להדביק אותו אפילו על טווח של שנתיים-שלוש, כשכל השחקנים הטובים בליגה נעולים אצל שש קבוצות, ושלושת האחרות מסתפקות בשחקני הדרג השני.

לא יודע איך בדיוק צריך לפצות את החדשים, אם זה באמצעות הגנה על שלושה בלבד מהסגלים המקוריים, או אולי לפי מפתח של דירוג השחקנים בדראפט, יש עוד כמה חודשים, נמשיך לדסקס על זה ונגיע לפתרון הוגן.

לגבי הסופמורס יהיה הכי פשוט אם לחדשים תהיה שנה חופשית מהמשבצת.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:42 pm 
Sophomore

יאללה תמציאו איזה חוקים שתרצו זה לא יעזור לכם :hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:56 pm 
Hall of Famer

אם יצטרפו אלינו עוד 2-3 משתתפים זה בהחלט יהיה מעולה ולגבי הקיפרים, הנה רעיון לאיך זה יעבוד:

* כל קבוצה מהותיקות מסמנת קיפר אחד אקסטרה (מעבר ל-7 שסיכמנו עליהם) בעבור כל קבוצה חדשה שמצטרפת לדראפט, כלומר אם מצטרפת קבוצה חדשה אחת אז כל קבוצה ותיקה תסמן 5 קיפרים לפי עמדה, 2 יוטיליטי וסופמור אחד, אם מצטרפות שתי קבוצות חדשות אז 5 לפי עמדה, 3 יוטיליטי ו-1 סופמור וכן הלאה.
* כל קבוצה חדשה בוחרת קיפר אחד מכל קבוצה ישנה תחת אותה הגבלת עמדות של הקבוצות הישנות (כלומר-אי אפשר לקחת 3 סמולים ו-3 רכזים, חייבים אחד לכל עמדה+1 יוטיליטי).
* הקבוצה החדשה "משלמת" לקבוצה הישנה על הקיפר שהיא קונה לפי הערך שבו הוא ניקנה בדראפט הקודם או לפי הערך הממוצע שלו לשנה הבאה (לפי מה שנחליט, לדעתי עדיף לפי הערך לשנה הבאה כדי שקבוצות שאספו מציאות בדראפט הקודם לא יענשו בכך שיקחו להם קיפרים טובים בזול).
* אם רוצים, אפשר יהיה להוסיף אופציה של שחקני פרנצ'ייז לקבוצות הותיקות, כלומר שחקנים שהחדשים לא יכולים לגעת בהם, אבל הפיצוי של תשלום לפי ערך השחקן (כלומר-שחקן חדש שירצה לקחת את לברון יצטרך לשם יותר מאשר שחקן חדש שרוצה לקחת את אל הורפורד) גם מבטיח שהחדשים לא יוכלו להתפרע לגמרי על הקיפרים הכי טובים ואם הם יעשו את זה, הם יגיעו בעמדת נחיתות גדולה לדראפט. בכל מקרה, זה ידרוש מחשבה עמוקה על התקציבים לקבוצות החדשות.

התוצאה תהיה שלכל קבוצה, גם מהחדשות וגם מהותיקות, יהיו 6 קיפרים, לותיקות יהיה גם קיפר אחד סופמור ובנוסף, כל קבוצה תצטרך לבחור רוקי בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 6:03 pm 
Sophomore

לדעתי חייבים לתת לקבוצות הותיקות אופציה להגן לפחות על חלק מהקיפרז. די דומה למה שעודד הציע כבסיס. שלושה שחקנים מוגנים ושלושה שניתן לבחור מהם או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 9:36 pm 
Junior

אני לא חושב שצריך "להעניש" שחקנים וותיקים בכדי לקדם חדשים.

אתם שוכחים שזו ליגת קיפרים, כמו ליגה אמיתית יהיו בה קבוצות חלשות וחזקות. החכמה בליגה הזו היא לתכנן לטווח ארוך. אם המנג'רים החדשים ידעו לבחור בדראפט גם פרוספקטים וככאלו שיסיימו במקומות האחרונים גם תהיה להם קדימות בדראפט הבא, הם יוכלו בקלות להפוך לכח רציני בזכות ולא בחסד.

אם לכל אחד מאיתנו יש רוקי, אני לא רואה סיבה שבשנה הבאה לחא נבחר שוב רוקיס. מעבר לתקציב הגדול יותר נוכל לתת לקבוצות החדשות קדימות בבחירת רוקיס. כלומר כשיוקצו להם קיפרים תהיה להם האפשרות לבחור רוקיס טרם הדראפט. זה נראה לי כמו כח מטורף בליגת קיפרים.

נ.ב. מכיוון שאנחנו ליגה קטנה השדוק מוצף בשחקנים איכותיים. יש בסה"כ רק דוראנט, לברון ואולי גם הארדן שהם מעל הליגה. הפער אח"כ לא כזה גדול שהוא מצדיק פעולות דרסטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 18, 2013 12:04 pm 
Junior

Mook כתב:
החכמה בליגה הזו היא לתכנן לטווח ארוך. אם המנג'רים החדשים ידעו לבחור בדראפט גם פרוספקטים וככאלו שיסיימו במקומות האחרונים גם תהיה להם קדימות בדראפט הבא, הם יוכלו בקלות להפוך לכח רציני בזכות ולא בחסד.

כמו שארלוט בובקאטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 18, 2013 12:17 pm 
מנהל פורום

idansha כתב:
Mook כתב:
החכמה בליגה הזו היא לתכנן לטווח ארוך. אם המנג'רים החדשים ידעו לבחור בדראפט גם פרוספקטים וככאלו שיסיימו במקומות האחרונים גם תהיה להם קדימות בדראפט הבא, הם יוכלו בקלות להפוך לכח רציני בזכות ולא בחסד.

כמו שארלוט בובקאטס

או כמו אורלנדו מג'יק ומיאמי היט

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה