יאללה ערב אחרון של הליגה הסדירה.
הטבלה נכון לערב הלילה האחרון של השבוע:
1. שם קבוצה -
2. שואודאון הוקס -
3. פרינסס 9.5
4. נורווגים 14.5
5. קורבס 15
6. בילרס 15
7. זומבים 18
8. דרגונס 20.5
9. אבירים אדומים 35
10. קיו 52.5
תוצאות נכון לכרגע: 6-3 שלי על קיו, גימל מוביל על דייס 5-4, כמו גם עידן על צ'ונס ואלון על
ביל. מוק ורוני בשיוויון 4-4
ההערכות ללילה האחרון:
קורבס 6 - קיו 37 משחקים אצלי לעומת 6 אצל קיו.
5 סגורות אצלי (שדה, נק', ריב', חט', חסימות). האיב' וכנראה עונשין של קיו.
יתרון של 5 אס' לקיו יכול להתהפך בקלות, וגם 6 שלשות לי יכול להתהפך עם הארדן ומונטה אצל
קיו, שיכולים להשתולל ביום נתון.
הערכה סופית: קורבס 7 - קיו 2 (למרות שאני לא אופתע מ8-1 בסיום)הוקס 4 - נורווגים 410 משחקים למוק מול 9 לרוני.
עונשין סגור למוק, אס' לרוני.
אחוזי השדה ילכו כנראה למוק. שלשות ישארו אצל רוני. 70 הפרש בנקודות זה המון וגם כאן
רוני יחזיק מעמד. הריב' ישנו כיוון למוק, כשלרוני נבחרת ריב' חלשה להערב. חסימות ילך
למוק אלא אם תתרחש קטסטרופה.
נשארנו עם 4-3 לטובת מוק לבינתיים, כשהכל יוכרע על חט' ואיב'. בחט' יהיה קרב מאוד צמוד
(נהמר גם על מוק כאן), אבל המערכה תוכרע על היתרון 11 של מוק באיב', והוא כנראה יצליח
לשמור עליו
הערכה סופית: הוקס 6 - נורווגים 3 פרינסס 5 - זומבים 4 הפרינסס ישחק עם 9 (צ'אנדלר הולך לנוח עוד) בעוד אצל הזומבים ישחקו 11.
שדה ואיב' של צ'ונס. עונשין אצל עידן.
60 נק' יספיקו לזומבים ובטח ובטח 4 שלשות, עם הרכב דל בשלשות של צ'ונס. 11 הפרש באס' מאוד
מאוד גבולי, אני דווקא אלך כאן על מהפך לעידן.
7 בלוקים יספיקו לעידן, אלא אם איבקה ישתולל דווקא היום. 3 בחט' לטובת צ'ונס זה מאוד
גבולי וגם יתרון 5 לעידן בריב' שביר, אם כי לעידן עדיפות הלילה. אני מאמין שתהיה חלוקה
שווה כאן.
הערכה סופית: זומבים 6 - פרינסס 3דרגונס 5 - בילרס 411 לאלון מול 9 של ביל.
3 בטוח לאלון (עונשין, שלשות, נק') מול אחוזי שדה וריב' של ביל.
8 חס' יספיקו לאלון למרות ליין-אפ מאוד לא מרשים בתחום הלילה. 11 אס' יספיקו לביל כמו גם 7
חט'. באיב' יהיה צמוד, אבל אלון יחזיק בשיניים.
הערכה סופית: דרקונים 5 - ביל 4שם קבוצה 4 - אבירים 510 משחקים אצל גימל לעומת 4.5 (לא ברור המצב של קובי) אצל דייס.
4 רשומות על גימל (שדה, עונשין, שלשות, איב'). 4 של דייס (ריב' ובלוק בטוח. אס' וחט' כמעט
בטוח.
הדב היחיד כביכול פתוח הוא הנקודות,ע ם הפרש קטן לגימל, אבל לאור מצבת השחקנים הלילה,
הוא סגור לגמרי.
הערכה סופית: שם קבוצה 4 - אבירים 5הטבלה עפ"י ההערכות האלו:
1. הוקס -
2. שם קבוצה 2
3. נסיכות 12.5
4. קורבס 14
5. בילרס 17
6. נורווגים 17.5
7. זומבים 18
8. דרקונים 21.5
9. אבירים 36
10. קיו 56.5
מוק לוקח את הביתיות, דייס מסיים שני.
צ'ונס כרגע פוגש את רוני, המנצח מול דייס.
אני מול ביל, והמנצח מול מוק.
מצד שני, בהחלט יכולות להיות תנודות הלילה, כשהזומבים עוד יכולים לתפוס את הרכבת
האחרונה לפלייאוף ע"ח רוני או ביל.
בהצלחה לכולם!!
צ'ארלי, תזכה לבנים זכרים!