צ'אנסי, אני העלתי את חיימוב כאופציה. לדעתי, גם אני לא היחיד.
הוא עשה עונה אישית טובה עם מכבי ת"א(אישית). את הנפילה החופשית שעשתה מכבי היא עשתה כשברק עמד בין הקורות. הוא עדיין שייך למכבי והסיבה היחידה שהוא לא נמצא כרגע בין הקורות של הקבוצה זה בגלל שיורדי זהה הזדמנות להחזיר לפה את אניימה במחיר מציאה. זה לא שבר את חיימוב שעושה עונה טובה בקפריסין ביחד עם הצלע השניה בהצלחה שלו עוד מקריית שמונה - רן בן שמעון. היה לו ולקבוצה גם איזה רצף פסיכי של משחקים ללא ספיגה אי שם בתחילת העונה.
Att כתב:
יואב - הייתי במשחק הצעירה. פעם ראשונה מזה זמן רב שאני הולך למשחק כדורגל. הייתה אווירה טובה, נהניתי (לפחות עד שחזור סיום המשחק מול פורטוגל).
לא כל כך הבנתי את ההרכב של הצעירה. דור מיכה הוא לא שחקן שצריך לשבת על הספסל (והיותו כמעט אחרון בחילופים תמוה אפילו יותר, מדובר על שחקן שמוצא מקום לא פעם אצל מוליכת הטבלה) וגם ללוגסי יש בהחלט מקום בהרכב.
ראינו שתי נבחרות ברמה שונה מבחינת טיפול בכדור והנעתו, אבל בסך הכל הנבחרת שלנו הגיעה ללא מעט הזדמנויות. גולסה היה יותר אקטיבי ודומיננטי בחצי השני והיה אז אחד מהטובים במגרש. לגרמנים יש כמה שחקנים מעולים והם כאמור, רמה אחת או שתיים מעלינו. הנבחרת עמדה יפה, אך לדעתי כמו בבוגרת מול פורטוגל ניתן היה לצאת יותר קדימה, בייחוד אם שחקן כמו מיכה היה בקישור.
מיכה לא רק ש"מוצא מקום מדי פעם" אלא פתח ברוב המשחקים של הקבוצה. בסריית הנצחונות של מכבי הוא פתח בכולם, אולי פרט לאחד, והוא בכלל נמצא בכושר מצוין.
לוזון הגיע עם כמה מועדפים כמו קבהא בקישור האחורי, שלדעתי, הוא לא מתאים את הרמה. גם התעקשות מסוימת על מציאת מקום במגרש לקריאף למרות שהבחור פשוט לא טוב. אבל זו זכותו ומובן לגמרי מצד מאמן לסמוך ולהעדיף שחקנים מסוימים גם אם על-פניו זה נראה תמוה.
אגב, שמישהו לא יחשוב חלילה שההרכב ששיחק אתמול בשורות גרמניה זה אותו הרכב שהולך להגיע לפה גם בקיץ. בטח לא השלד המרכזי שלו. פרט להולטבי, כנראה, שייפתח במשחקים, יגיעו שחקנים כמו שורלה, דרקסלר(שחקן מטורף), טוני קרוס, מריו גצה, טר שטגן, גונדוגאן.