סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 1:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 7:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
צריך לציין שהמקום השני עם ההצלחה הנמוכה מבין כל הסגניות לא משחק בפלייאוף , וזה עשוי להיות בעייתי עבורנו ( בהנחה שגם אם בדרך נס נסיים במקום השני , זה יהיה עם סדר גודל של 18 נקודות מ-10 משחקים , ובקיזוז המשחקים עם לוקסמבורג נקבל מאזן בינוני מאוד של 12 נקודות מ-8 משחקים ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 9:28 pm 
Sophomore

70 דקות של בונקר נגד אחת הקבוצות החלשות באירופה, ניצול מצבים מטורף וכנראה חד-פעמי בשני המשחקים האחרונים, גורמים לאנשים לפנטז על פליאוף ולעשות חישובים לגביי המקום שני.

אם כבר, אז כבר, לא רואה מצב שהנבחרת תסיים מקום שני עם 18 נקודות בלבד. זה בעצם אומר, לעשות תיקו נגד פורטוגל ולהפסיד לרוסיה. כדי לעלות במצב כזה, צריך שפורטוגל תפסיד לרוסיה בבית (לא רואה אותם מאבדים נקודות נגד צפון-אירלנד או לוקסנבורג) וגם אז יהיה את עניין הפרש השערים. בעצם, כבר בחודש יוני שיתקיים המשחק עם הרוסים, נדע אם אבי לוזון יוכל למלות את רמת-גן בספטמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2013 11:53 pm 
Sophomore

פאקה כתב:
70 דקות של בונקר נגד אחת הקבוצות החלשות באירופה, ניצול מצבים מטורף וכנראה חד-פעמי בשני המשחקים האחרונים, גורמים לאנשים לפנטז על פליאוף ולעשות חישובים לגביי המקום שני.

אם כבר, אז כבר, לא רואה מצב שהנבחרת תסיים מקום שני עם 18 נקודות בלבד. זה בעצם אומר, לעשות תיקו נגד פורטוגל ולהפסיד לרוסיה. כדי לעלות במצב כזה, צריך שפורטוגל תפסיד לרוסיה בבית (לא רואה אותם מאבדים נקודות נגד צפון-אירלנד או לוקסנבורג) וגם אז יהיה את עניין הפרש השערים. בעצם, כבר בחודש יוני שיתקיים המשחק עם הרוסים, נדע אם אבי לוזון יוכל למלות את רמת-גן בספטמבר.

סליחה על הקטנוניות. אבל שתי המילים שאנשים הכי טועים בהן בשפה העברית: למלות - למלא, לקנאות - לקנא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 2:22 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
צריך לציין, עם זאת, ששני הגולים הראשונים נגד פורטוגל וגם שני הגולים נגד צפון אירלנד היו במבצעים קבוצתיים מתואמים ומרשימים, רמת ביצוע גבוהה מאד של כל המעורבים ויכולת סיום פנטסטית של המבקיעים. תשווה את זה לגולים שהנבחרת הכניסה בקמפיין המהולל של אברהם גרנט שבו לא הפסדנו אף משחק - כל מיני נגיחות אחורה עם האזניים, הנוגח אפילו לא ראה את השער, ובפוקס הכדור התרומם למעלה ועבר מעל השוער שלא היה ממוקם טוב. למעשה חוץ מהגולים של בניון נגד שווייץ, שהיו סולו שלו בלי שום יכולת קבצותית או בכלל של שחקן אחר, אני לא בטוח שהנבחרת הכניסה גול ראוי לשמו בקמפיין ההוא.

בכלל, אני לא מבין את הטרוניה של "הגענו ל-3 מצבים והבקענו 3 שערים". אחד הדברים שתמיד אמרו לנו בקמפיינים הקודמים, כשהנבחרת הייתה מחמיצה, זה "חייבים לנצל מצבים כאלה, ברמות האלה לא תקבל הרבה מצבים כאלה!" אז נכון, ברמות האלה אנחנו לא מקבלים הרבה מצבים כאלה, אבל היי, מנצלים אותם. אז שוב לבכות? וכשהמצבים המנוצלים של ישראל גם אשכרה נראים כמו כדורגל ולא פוקסים, בכלל אין מה להתלונן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:13 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
צריך לציין, עם זאת, ששני הגולים הראשונים נגד פורטוגל וגם שני הגולים נגד צפון אירלנד היו במבצעים קבוצתיים מתואמים ומרשימים, רמת ביצוע גבוהה מאד של כל המעורבים ויכולת סיום פנטסטית של המבקיעים. תשווה את זה לגולים שהנבחרת הכניסה בקמפיין המהולל של אברהם גרנט שבו לא הפסדנו אף משחק - כל מיני נגיחות אחורה עם האזניים, הנוגח אפילו לא ראה את השער, ובפוקס הכדור התרומם למעלה ועבר מעל השוער שלא היה ממוקם טוב. למעשה חוץ מהגולים של בניון נגד שווייץ, שהיו סולו שלו בלי שום יכולת קבצותית או בכלל של שחקן אחר, אני לא בטוח שהנבחרת הכניסה גול ראוי לשמו בקמפיין ההוא.

בכלל, אני לא מבין את הטרוניה של "הגענו ל-3 מצבים והבקענו 3 שערים". אחד הדברים שתמיד אמרו לנו בקמפיינים הקודמים, כשהנבחרת הייתה מחמיצה, זה "חייבים לנצל מצבים כאלה, ברמות האלה לא תקבל הרבה מצבים כאלה!" אז נכון, ברמות האלה אנחנו לא מקבלים הרבה מצבים כאלה, אבל היי, מנצלים אותם. אז שוב לבכות? וכשהמצבים המנוצלים של ישראל גם אשכרה נראים כמו כדורגל ולא פוקסים, בכלל אין מה להתלונן.

הבעיה היא ה"ברמות האלה". שברמות האלה אתה בשתי רמות פחות טוב מצפון אירלנד זו הבעיה.
מעבר לכך, הבית שלנו מתחיל להסתמן ככאב ראש אחד גדול לפיפ"א. לא בגללנו כמובן, אנחנו בחיים לא נעלה ומי שחושב כך חי בסרט (לא מאמין שיש מישהו שבאמת חושב שיש לנו סיכוי) אלא בגלל שכרגע גם פורטוגל לא עולה מהבית הזה כי היא המקום השני הגרוע ביותר ומונדיאל בלי פורטוגל זו מכה רצינית מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נכון, אנחנו לא ברמות האלה. אבל זה היה ידוע עוד קודם. לעומת זאת, את טענת ה"לא תקבל עוד הזדמנויות ברמות האלה, חייבים לנצל אותם" שמענו יותר מדי פעמים, גם כשהייתה לנו נבחרת יותר טובה.
אז עכשיו כשמנצלים אותן - גם יש טענות.

ולגבי פורטוגל, בעיני זה יהיה צדק פואטי אחרי שרונלדו אמר "מה כבר עשה מסי, עף ברבע גמר קופה אמריקה?" מעניין אם הוא יגיד "מה כבר עשיתי אני, לא עליתי בכלל למונדיאל מבית עם ישראל וצפון אירלנד?"

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:41 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
נכון, אנחנו לא ברמות האלה. אבל זה היה ידוע עוד קודם. לעומת זאת, את טענת ה"לא תקבל עוד הזדמנויות ברמות האלה, חייבים לנצל אותם" שמענו יותר מדי פעמים, גם כשהייתה לנו נבחרת יותר טובה.
אז עכשיו כשמנצלים אותן - גם יש טענות.

ולגבי פורטוגל, בעיני זה יהיה צדק פואטי אחרי שרונלדו אמר "מה כבר עשה מסי, עף ברבע גמר קופה אמריקה?" מעניין אם הוא יגיד "מה כבר עשיתי אני, לא עליתי בכלל למונדיאל מבית עם ישראל וצפון אירלנד?"

הוא צדק לגבי מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 1:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מכה רצינית למי? לאנושות או לאגו של רונאלדו (אני לא יודע מי יותר גדול)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 1:51 pm 
Junior

ראובן כתב:
מכה רצינית למי? לאנושות או לאגו של רונאלדו (אני לא יודע מי יותר גדול)?

לאנושות, אם להשתמש בשפתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 2:56 pm 
Sophomore

ראי, אם כבר לדייק, אז בשני השערים הראשונים מול פורטוגל, היו שם פוקסים (העקב של חמד שבטח לא ראה את בן-בסט, הכדור בין הרגליים של בן-בסט שגם פוגע בו). גם בשער הראשון נגד צפון-אירלנד, שכטר ממש לא ניסה למסור, יותר בכיוון של לעצור את הכדור. עזוב שטויות, אני לא רוצה להשמע כאילו אני נגד הנבחרת או מבואס מהניצחון, אבל מה לעשות שהנבחרת פשוט נראת רע מאוד ועדיין מוכרים לנו לוקשים של "קבוצה גוטמנית", "קבוצה מאומנת", "קבוצה!!!!".

חאלס, עשינו תוצאות יפות במשחקים גרועים, קחו את הפוקסים האלה ותפסיקו לנסות לפתח תקוות ולעבוד על אנשים. באותה מידה יכלנו להפסיד את שני המשחקים האלה, זה היה הרבה יותר משקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 3:50 pm 
Junior

הנבחרת הזו עוברת תהליך וזו לא סתם אמרה חסרת אחיזה. גוטמן ליכד סביבו את הסגל שהוא רץ איתו עוד מהמשחקים נגד לוקסמבורג.
ככה זה צריך להיראות כשבין המשחקים מפאת פציעות, כושר וכדומה צריכים להיות שינויים קוסמטיים של שחקנים ולא כמו בתקופה של פרננדז שם כל צמד משחקים, היו שבעה או שמונה אחרים. גוטמן חייב להמשיך ולא משנה מה יהיו התוצאות בהמשך - והתוצאות יהיו סבירות כי הנבחרת עוברת תהליך שבו היא מנערת מעצמה מניירות, מרכיבייה הם שחקנים צנועים שעובדים קשה כמו טיבי, נאתכו, חמד ובן בסט. היא הופכת למודעת לעצמה ועובדת קשה במגרש וכזו נבחרת אנחנו רוצים לראות.
בשביל שהתהליך יניב פירות כלשהן - לאו דווקא עלייה לטורניר כדורגל, חזרת הזהות והחיבור לנבחרת זה דבר יותר חשוב, לטעמי. גוטמן חייב לקבל את המפתחות לקמפיין הבא וגם זה שאחריו, לא כי הוא המאמן הכי טוב שאפשר למצוא, אלא כי זה משהו שהיה צריך לקרות כבר ממזמן וכתוצאה מאמונה כי מדובר באיש הנכון, בזמן הנכון ובחיבור עם קאדר של שחקנים שמתאימים לו ולא מתוך קפריזות של יו"ר התאחדות בהמתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 4:50 pm 
Hall of Famer

פרט לפורטוגל שנמצאת בסכנה , עוד נבחרות "בכירות" עלולות שלא להעפיל למונדיאל : צרפת שתהיה כמעט בוודאות בפלייאוף ואנגליה ( שאוקראינה עם לו"ז משחקים נוח מאוד יכולה אפילו להוריד אותה למקום השלישי ) .
אגב , בית ה' נראה לי כמו בית המוקדמות החלש ביותר אי פעם ( או לכל הפחות מועמד ראוי לכך ) - שוויץ , אלבניה , איסלנד , נורווגיה , קפריסין וסלובניה . אולי אין שם נמושה רצינית , אבל גם אין שם כמעט איכות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 4:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
האנושות תשרוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 9:46 pm 
Sophomore

האנושות (ובפרט פיפ״א) הסתדרה בשני המונדיאלים האחרונים בלי רוסיה, במונדיאל שלפניהם בלי הולנד ויוגוסלביה, במונדיאלים של 2002 ושל 1998 בלי צ׳כיה ובמונדיאל שלפניהם בלי צרפת ואנגליה. נבחרות שלאו דווקא נופלות מפורטוגל של היום. אולי בלי שחקן שהוא קונצנזוס לטופ־2 בעולם, אבל אם המונדיאל יסבול אנושות מהיעדרותו של רונלדו ספציפית, הבעיה היא לא בהיעדרות.

שמואליקי: רק במוקדמות המונדיאל הקודם שווייץ שיחקה עם יוון, לטביה, ישראל, לוקסמבורג ומולדובה. יש באירופה מספיק נבחרות בינוניות כדי שבכל טורניר מוקדמות יהיו "בית חיים" או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:08 pm 
Hall of Famer

יניב , הבית שציינת נראה לי חזק יותר ( לפחות מבחינת הנבחרות הפחות חלשות בו ... ) מהנוכחי .
כרגע אלבניה ואיסלנד ממוקמות במקומות 2-3 , וזה עלוב אפילו בהשוואה למאבק דאז בין יוון , לטביה וישראל ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:27 pm 
Sophomore

את אלבניה לא ראיתי – אבל אני לא משוכנע שהיא, איסלנד ונורבגיה נופלות בהכרח מיוון, לטביה וישראל. באיסלנד משחק למשל גילפי סיגורדסון, החביב עליי מאוד, ונדמה לי שגם איידור גודיונסן עדיין פעיל – כבר יותר "איכות", לבקשתך, ממה שמציעות שלוש הנבחרות מהבית האחר. נורבגיה סיימה במוקדמות אליפות אירופה האחרונות מאחורי פורטוגל רק בגלל הפרש שערים.
שני הבתים חלשים, כמובן. לא חייבים להכריע ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: קרטמן ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה