סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 2:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 11:29 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
שיהיה ליוגב בהצלחה בקובאן. אני חושב שכל אוהדי מכבי פה היו רוצים לראות רכז פותח קצת יותר מוצלח. הייתי שמח לראות אותו כמחליף אבל אני בספק גדול מאוד שהוא יבחר להישאר במכבי עם פיחות במעמד. ד"א זה לא יהיה מדויק להגיד שהוא לא יציב... מתברר שהממוצעים שלו בין השלב הראשון לשני הם זהים כמעט לחלוטין: 7.7 נק', 2.7-8 כ"ח, 3.9-4 אס', 0.9 חט', 9 נק' מדד. ההבדלים היחידים הם באיבודים (ירידה מ-2 ל-1.3 בטופ 16) ובאחוזים (עלייה ב-%מהקו וירידה ב-% מ-2). גם ביום שישי הוא פתח מצויין עם 8 נק' ו-4 אס' ברבע הראשון אאל"ט ובסיום... 8 נק', 3 כ"ח, 4 אס', 9 נק' מדד (התרומה היחידה שלו עד הסיום בעצם היתה מס' ריבאונדים יפים). רכז טיפה יותר אגרסיבי ובטוח בעצמו היה חודר על ספנוליס ומוציא ממנו עבירות ולא משחק לרוחב.
כמובן שיכול להיות שמכבי תעלה להצלבה ויוגב יטרוף את הקלפים וייתן עוד סדרה לפנתאון...

בכל אופן, ממש קשה לי להחליט איזה רכז פותח הייתי רוצה לראות בעונה הבאה:
נראה לי שאפשר להוריד מהרשימה את: פארמר, דיאמנטידיס, ספאנוליס, תאודושיץ', פלאניניץ' והוארטס שכולם או בעלי חוזה או יקרים מדי. מה שמשאיר את:
בו מקאלב - יקר, "מוביל" את פנר' לעונה זוועתית ונראה לא בשיאו (24% עונתיים מ-3 עם פחות משלשה למשחק ורק 2.5 אס' על 1.7 איב'), אבל עדיין סקורר אקספלוסיבי שמסוגל להשתלט על משחקים ויש לי הרגשה שתחת בלאט הוא יחזור לעצמו, פלאס אני משער שהוא ישמח לברוח מהסיטואציה בטורקיה.
ארון ג'קסון - נותן עונה לא מרשימה ברוסיה (4.5 נק', 1.5 אס', 0.5 חט') ויושב על חוזה יקר, אבל יכול להיות שישמח לחזור להוביל קבוצה ומאוד אהבתי אותו בבילבאו כרכז גבוה ואתלטי שחושב על מסירה.
שאראס יסקיביציוס - הפדרמנים מאוד רוצים לראות אותו שב ללבוש צהוב (ולפי פרסומים גם הוא ישמח). כוחו עדיין במותניו, אבל לא מסוגל לשחק יותר מ-15-20 דקות וזו אופציה רק אם יוגב נשאר לצידו כאשר הם חולקים את העמדה. כמובן שאי אפשר להתעלם מכך שבלאט לא מתלהב להחזירו ומכך שצריך להחביא אותו בהגנה.
גל מקל - נותן עונה מצויינת בחיפה. הרכז הישראלי הכי פיזי. יכול לשלב בין יכולות סקורינג וניהול משחק. לא אמור להיות יקר מדי. הבעיה שנראה שהוא מעדיף לנצח את מכבי מלהצטרף אליה.
רכז מהיורוקאפ - טייווין מקי או זאק רייט.
רכז ממנש - יש סיכוי להביא את אריק מיינור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 11:34 am 
Sophomore

בו מקאלב גם יקר וגם בעל חוזה.כנ"ל ג'קסון.
ז'אק רייט הוא אופצייה מאוד מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 11:43 am 
Hall of Famer

עוד אופציה מעניינת לדעתי הוא קנדל מרשל שלחלוטין לא עושה כלום ב nba אבל עוד יכול להתגלות באירופה כביאה השניה של אד קוטה בשיאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 11:49 am 
Sophomore

להביא רוקיז או סופרמורס זה בעייתי כי הם בד"כ לא נוטשים את חלום הNBA כ"כ מהר.
במיוחד מרשל שסה"כ מקבל דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 1:05 pm 
Sophomore

אני עם רוני פה - הסקת המסקנות שלכם מהירה מדי.
הבורר אכן קיבל את החוזה המקורי כלשונו, מה שמציב בבעייתיות רבה את העובדה שיוגב חתום על חוזה נוסף בקובאן. לא אפשרי ולא חוקי ששחקן יהיה חתום על שני חוזים במקביל, תקנו אותי אם אני טועה.

לגבי הרצונות של יוגב - ראי צודק שהם באמת יכולים להתהפך למראה כמה מאות אלפי דולרים, אבל דווקא אחרי הקיץ האחרון ההרגשה היא שהוא יוותר על התענוג ומה שכרוך בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 1:15 pm 
Hall of Famer

זורקין, מה בדיוק גורם להרגשה הזאת? אני לגמרי בדעתו של ראי שיוגב אמר מה שצריך להגיד, כי זאת דיפלומטיה. הוא לא יגיד "אני משחק כאן בעל כרחי ורק מת להשתחרר, ולא שכחתי שדני המניאק קרא לי פרחח מרוקאי". אבל כשהוא יהיה שחקן חופשי בקיץ, הכסף ידבר וכאמור קובאן מעוניינת בו ובכסף גדול. לא רואה אותו נשאר באלקטרה בהנתן התנאים האלה.

לגבי מארשל, כמו שאמר צ'רלי, יש לו חוזה מובטח לעונה הזו ולעונה הבאה בפיניקס ואופצייה של הקבוצה עליו שנתיים לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 3:44 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שידבר לדעתי זה לא הכסף אלא עורכי הדין. אם קובאן תנצח במאבק המשפטי אוחיון ישחק בה, ואם לא, אני לא אתפלא אם מכבי יצליחו להצמיד את אוחיון לכיסא על כל ניסיון לטעון שאין לו התחייבות חוזית מול מכבי (במידה שבכלל הוא יחשוב על עזיבה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 4:34 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
נדמה לי שההחזרה של אליהו זה מהלך שרשום בעיקר על שמו של דני פדרמן. הוא אמר בעצמו שזה היה המהלך הראשון בקבוצה שהוא היה מעורב.

ואחד מהלך להתגאות בו :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 10:31 am 
Sophomore

שני הסנט שלי: עד כמה שאני מבין, יש סיבה שמכבי ואוחיון לא חותמים על החוזה החדש. החתימה, כמובן, תסבך את שני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 3:18 pm 
Sophomore

ועל זה ימר ״יפה שעה אחת קודם״
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2629371

ייתכן שמכבי ואליהו יפרדו שנית הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 3:47 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
עוד אופציה מעניינת לדעתי הוא קנדל מרשל שלחלוטין לא עושה כלום ב nba אבל עוד יכול להתגלות באירופה כביאה השניה של אד קוטה בשיאו

אה? הוא משחק מאחורי גורדן דראגיץ' שנותן אחלה עונה עד כה - 14.5 נק' ו-7.2 אס' על 2.6 איב'.
לפני שהוא הופך לאד קוטה, הוא צריך להרים את המשחק שלו בכל הנוגע לסקורינג. הוא לא צריך להפוך בין לילה לצ'ונסי בילאפס או סטפון מרבורי, אבל כן לאחד שיכול לאיים על הסל ולקלוע 15-20 נק' אם צריך. בכל מקרה, למכבי הוא לא רלבנטי, כי הוא תחת חוזה רוקי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 3:51 pm 
Hall of Famer

מעבר לעובדה שברור שכרגע מארשל הוא לא אופציה לאירופה, לא הבנתי למה לפני שהוא נהיה אד קוטה הוא צריך להיות מישהו שמסוגל לשים 20-15 נק' בNBA. אד קוטה עשה את זה מתישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 3:52 pm 
Hall of Famer

בדיוק. קוטה ממש אבל ממש לא היה סקורר גדול אבל הוא אחד המוסרים הטובים בתולדות היבשת שזה בדיוק הטיקט של מרשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:16 pm 
Senior

שחקנים תחת חוזה רוקי אי אפשר לחתוך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפרופו מוסרים טובים, מה לגבי סקוט מצ'אדו? היה מלך האסיסטים במכללות לפני שנה ומקושש דקות השנה ביוסטון. בעונתו האחרונה במכללת איונה קלע 13.6 נק' (50%, 40%, 81%), 4.9 כ"ח, 9.9 אס', 1.6 חט', 3.3 איב'. בן 23, 1.86 מ', 92 ק"ג. רכז לא אתלטי או מהיר במיוחד (לרמת המנש) אבל רכז טהור ומנהל משחק מצוין.
(הושווה ב-nbadraft.net למיודענו עומר קוק - http://nbadraft.net/players/scott-machado) אני לא חושב שהוא מוכן לקבוצה כמו מכבי אבל בעל פוטנציאל אד קוטהיות מעניין. https://www.youtube.com/watch?v=PQcW-35bKZc

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:29 pm 
Senior

אני חושב שהימור בעמדת הרכז זה אחד הגרועים שמכבי יכולה לעשות. במקרה הטוב נופלים על פארגו, במקרה הרע על שחקן שלא שווה גם את ה-200K ששילמו לו והעונה נדפקת. עדיף לשים את הכסף על שחקן מוכח ומנהל משחק אמיתי כמו פלאניניץ' ולחפש הימורים בעמדות אחרות. זאת אולי העמדה הכי חשובה בכדורסל האירופאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:32 pm 
Hall of Famer

זלגיריס פעם הימרה על אחד, אדני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:34 pm 
Senior

על כל אדני וקוטה יש 10-12 כישלונות פוטנציאליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:36 pm 
Hall of Famer

אני לא מסכים. הימורים מושכלים זה בסדר גמור ואפשר למצוא עוד המון שמות. מה עם אנתוני פארקר למשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:41 pm 
Senior

כל מי ששווה משהו ישאר היום ב-NBA, זה לא המצב שלפני תחילת העשור. יש לך אשכרה שני אתרים שמתעסקים בסקאוטינג ועוד מיליון סקאוטים במשרה מלאה. הסיכוי שיגיע למכבי מישהו ברמה של פארקר שווה לסיכוי שלה להחתים את נבארו, אלא אם כן פתאום תמצא המון כסף(כמו צסק''א) שיביא לפה חבר'ה עם רקורד יחסית מוכח כמו סוני ווימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:51 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
שחקנים תחת חוזה רוקי אי אפשר לחתוך?

חוזה הרוקי עובד ככה שהשנתיים הראשונות מובטחות (כלומר-אפשר לחתוך אותו, אבל הקבוצה תשלם לו את מלוא השכר, כך שלא סביר שאיזושהי קבוצה תעשה את זה לשחקן שהיא רק בחרה בדראפט) ועל השנתיים הבאות יש אופציית קבוצה, כך שהקבוצה יכולה לחתוך שחקן אחרי שנתיים, אני לא זוכר אם מדובר באיזשהו פיצוי מינימלי או בלי פיצוי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:18 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
אני חושב שהימור בעמדת הרכז זה אחד הגרועים שמכבי יכולה לעשות. במקרה הטוב נופלים על פארגו, במקרה הרע על שחקן שלא שווה גם את ה-200K ששילמו לו והעונה נדפקת. עדיף לשים את הכסף על שחקן מוכח ומנהל משחק אמיתי כמו פלאניניץ' ולחפש הימורים בעמדות אחרות. זאת אולי העמדה הכי חשובה בכדורסל האירופאי.

כן, פלאניניץ'. במקרה, הרכז הטוב ביותר באירופה כיום ואחד שאלקטרה לעולם לא תשיג בכושרו הנוכחי. כדאי שתוריד את הציפיות שלך למקומות קצת יותר ריאליים.

אבל גם הרישא שלך מוטעית מיסודה. אלקטרה הימרה בעמדת הרכז על פרקינס והצליחה, הימרה על פארגו והצליחה, אפילו ההימור על יוגב הוא הצלחה יחסית. הכשלון היחיד שאני זוכר בשנים האחרונות היה ויזנייבסקי. לאור העובדות האלה, דווקא ממש רצוי מבחינת אלקטרה "להמר" על עמדת הרכז ולא לנסות להתחרות עם ענקיות אירופה על השמות שכולם מכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:24 pm 
Senior

לא יודע אם הכי טוב(המחצית השנייה שלו ביד אליהו לא ממש שיכנעה אותי בזה, הראשונה הייתה מדהימה), אבל אם מכבי נפטרת מכמה חוזים(כמו זה של אליהו) היא בהחלט יכולה להתחרות עליו, בהתחשב בזה שלקבוצות שמסוגלות להציע לו הרבה יותר כבר יש רכזים בכירים שחתומים לעוד כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
גם ויז'נייבסקי היה כישלון בעירבון מוגבל ביותר (בעונה איתו מכבי הגיעה להצלבה עם ביתיות אאל"ט). ואפילו היקמן ולוגאן אני לא בטוח כמה הם יכולים להיחשב כישלונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:27 pm 
Senior

לוגאן לא כזה הימור. הגיע עם רקורד יורוליג וסך הכל נותן ונתן מה שציפו ממנו. הוא לא הפך פה פתאום לרכז או מנהל משחק כי הוא אף פעם לא היה כזה.
שניהם אבל לא ממש רכזים. היקמן בעיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Y.T, דניאל ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: