סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 4:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה זאת אומרת "האחוזים שלו מרמים"? אם הבנאדם קולע ב-47% עונתי, אז זה מה שהוא קולע, אני לא מבין איך אפשר לסובב את זה לכך שהוא גורם נזק. הלכתי ובדקתי, במשחקים שהוא זרק לפחות 10 זריקות, ורק אותם בדקתי כי משחק של 0/3 מהשדה בדרך כלל לא מכריע מץ'-אפ אבל משחק של 2/13 נניח, כן יכול. אז העונה יש לו בסך הכל 26 משחקים עם 10 זריקות ומעלה, רק ב-4 מהם הוא ירד מ-40% ובאף אחד מהם הוא לא ירד מ-30% ולעומת זאת ב-12 מתוכם הוא קלע לפחות ב-50%, זה אומר שהסיכוי שהוא ייתן תרומה חיובית משמעותית באחוזי שדה גדול פי 3 מהסיכוי שהוא ייתן תרומה משמעותית שלילית. יותר מזה, האיש לא ירד מ-45.9% עונתי בכל הקריירה שלו, כלומר העונה הזו היא לא אנומליה. אני בטוח שהיו לו משחקים גרועים בקריירה, אבל את זה לכולם יש, רק שלו יש הרבה פחות כאלו. בקיצור, נראה לי שנתפסת על סטיגמה לגביו, כמו שאמרתי, הוא לא שחקן גדול, אבל כפיק-אפ נקודתי לשלשות וחטיפות, הוא מועיל בגלל שברוב המקרים הוא גם לא מזיק בשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 12:55 am 
Junior

יכול להיות שאתה צודק ויש לי משהו נגדו ויכול להיות שאם תבדוק את האחוזים שלו כשהוא פותח בהרכב, תגלה ירידה חדה באחוזים ומשחקי 1-12. מכל מקום, הוא עדיין עדיף על נייט במאצ' אפ עם הבולס.

פורסם שגארנט ישחק (וגם פירס ובראדלי ד"א) מי שלא ישחק הוא ביילס שירד לספסל והקפיץ את פטרסון פנימה. עובדה שתגמור לי את הסיכוי המינימאלי לפייט באסיסטים. אני עדיין משקשק מוובסטר בהרכב אבל העונשין הפוטנציאלי שלו והשלשות עדיפים על אחוזים שהפסדתי כנראה גם כך.

והנה זה קרה, גאסול לא רק גמר אותי באיבודים אלא עשה 0-2 מהקו ואיבד לי את העונשין :evil: מאט בארנס ב1-3 "עזר" לא פחות למאמץ... פאקינג שחקנים של 70% סאמק.

דווייט עם 7-11!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 4:10 am 
Freshman

טוב, אז אחרי שהחלטתי לספסל את דראגיץ׳ ברגע האחרון, אריק מיינור וברנדן רייט יהיו אלו שיכריעו את המאץ׳ ביני לבין מוק.
השלשות סגורות אצלי, בנקודות אני מוביל ב31, בשדה ב0.24, באיבודים ב4 ובאסיסט בודד. התלבטתי אם להשאיר את דראגיץ בשביל העונשין והאס׳ אבל בגלל שהוא איבד ארבעה לפחות בלא יודע כמה משחקים אחרונים שלו, פחדתי לקחת את הסיכוי.
חבל שלא ספסלתי את ג׳ף גרין ורנדולף. נתנו יחד 17 נק עם שישה איבודים וללא אסיסט בודד. דראגיץ במקומם סוגר את המאצ׳.
החטיפות חסימות וריבאונד סגור אצל מוק, וגם העונשין יספיק כנראה אם לא תהיה לו קטסטרופה.
על אסיסט וארבעה איבודים יפול המאצ׳, והתחושה שלי היא שאצליח להפסיד איכשהו, למרות שלכאורה הסיכויים לטובתי. קבוצות שלי לא אוהבות משחקים צמודים.

נכון לשעה זאת רוני נראה בדרך הבטוחה לאליפות. קאמבק מרשים ביותר מעונה בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 7:48 am 
Hall of Famer

יש אליפות!!!

:dan_ser: :ya_hoo_oo: :dr_ink: :ta_n_cor: :chir_lider:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 9:38 am 
Junior

חוסר המזל שלי בפלייאוף הארור הזה המשיך כשקלדרון וביילס לא שיחקו והפסידו לי את המאצ' אפ. שניהם ביחד היו מגרדים לי בקלות את שמונת האסיסטים החסרים.

ברכות לרוקי העונה על הארד ולרוני שהגיע על הקרון האחרון לפלייאוף והדיח את שני מובילי העונה. אין יותר מגיע מזה.

קודוס :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 10:12 am 
Sophomore

ברכות לרוני על האליפות :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 10:20 am 
Junior

וכמובן, ברכות לקיופיפלו, שהתעלה ברגע האחרון וסיים את העונה במקום התשיעי המכובד!
:nez-nayu:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 2:20 pm 
Junior

כל הכבוד רוני, אליפות מרשימה מאוד.

יצא בינוני מאוד מהדראפט, הגיע לישורת האחרונה בלי בחירות 2-3 שלו (קווין לאב ומילסאפ שהוחלף על נאש שנפצע) ועדיין לקח את המצ'אפים בפלייאוף בפערים גדולים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 2:46 pm 
Freshman

מוק, אני די סקפטי שהיית מנצח גם איתם, כי אז לא הייתי מספסל את דראגיץ׳. אבל אלו כבר סתם ספקולציות.

קודם כל מזל טוב לרוני, שלדעתי בהחלט ראוי למאמן העונה. למרות פציעות של לאב, גאסול ועוד שחקני מפתח, ואחרי שהיה בטוח שכבר לא יהיה בפלייאוף, השתחל ברגע האחרון, העיף את שני המובילים ואת אלוף השנה שעברה כל הדרך לאליפות. אין אליפות ראויה מזאת, ובאמת כל הכבוד.

אני אישית מרוצה מהעונה הראשונה שלי. אמנם עם פחות טעויות אולי יכולתי להשיג אפילו יותר, אבל אחרי עונה רגועה מבחינת פציעות, קרו לי הרבה כאלו בפלייאוף ובישורת האחרונה של העונה הסדירה.
מעבר לבחירה בהארדן שסחב אותי רוב העונה, אני חושב שבהתחשב בחןסר הניסיון שלי בחירות הדראפט שלי היו מעולות.
אפילו דרון שרוב העונה נראה נורא יחסית לבחירה השמינית, התעלה בשבועות האחרונים וחזר להיות שחקן טופ 10
גם ההמתנה לג׳ון וול השתלמה מאוד כשנתן שבועות אחרונים מעולים. גם גאסול נואה ורנדולף היו בחירות שמאוד שמחתי עליהן ובסך הכל אני לגמרי מבסוט מהעונה הזאת.
בכלל זה פורמט כיפי שמאוד נהנתי ממנו, ואני מקווה שנעשה משהו דומה בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 3:59 pm 
Hall of Famer

דווקא על גאסול נפלת ביל? הוא היה אצלי ליום אחד בדיוק כל העונה, הנפילות הגדולות שלי היו לאב, מילסאפ (שהוחלף בנאש שנפצע כמובן) ובאטום (שהיה מעולה בחצי הראשון, נפצע ביד בחצי השני ויצא לגמרי מהתמונה באמצע הפלייאוף), 3 מתוך 4 הבחירות הראשונות שלי בדראפט שלא עזרו לי ממש לאורך הפלייאוף, שתיים מהן לא עזרו לי כמעט בכלל. אפשר לכל זה להוסיף את העובדה שבחרתי את וויצ'ביץ' בדראפט, לא הייתה לי סבלנות בשבילו וזרקתי אותו מהר מאוד, וגם לארי סאנדרס שהיה אצלי, היה מצויין לכמה משחקים, נחלש, ויתרתי עליו ומוק רכב עליו כל הדרך למקום הראשון בליגה. מה שכן, ההצלחות הגדולות שלי היו ואסקז בסיבוב ה-12 ו-ווסט בסיבוב ה-11 שבהחלט היו גניבות גדולות בהתחשב במקום שבו הם נבחרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 4:08 pm 
Freshman

זכרתי שהיתה לך איזו תלונה עליו. אולי התבלבלתי. אז עודד בחר אותו בתחילת העונה? לא משנה.
כך או אחרת, כל הכבוד.

וכבוד גם לקיו שניצח את הקרב על המקום התשיעי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: