סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 7:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 10:27 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ערן זהבי אדם קטנטן אחרי איך שחגג אתמול את השער- קצת ענווה לא הייתה מזיקה. כבר ראינו בעלי אגו מנופחים כמו כריסטיאנו או אפילו אלירן עטר כובשים נגד האקסיות ושומרים על איפוק והיה לזה מקום גם כאן.

אבל מה שעשה אבוטבול... בלתי נסלח. א-לה נייג'ל דה יונג. אי אפשר להצדיק דבר כזה בשום צורה. הפועל נראו קטסטרופה וזו אשמה גם של אבוטבול, וזו לא סיבה לשבור רגליים. אני מקווה מאוד שהוא ישלם על זה ביוקר- בעיקר כספית, כי העונה של הפועל גם ככה גמורה וכי אני חושב שסנקציות כספיות הן עונש הולם במקרים חמורים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 10:51 pm 
Junior

אין דין זהבי כדין רונאלדו ובטח שלא עטר.
דמאיו וחזי מגן, קרוב לוודאי, הצילו את חייו של אלירן. הם הוציאו אותו מחיי העבריינות והסביבה הבעייתית בה גדל שקרוב לוודאי היו גורמים לו לצאת הלוך וחזור דרך שערי כלא מזדמן. הוא חב להם המון. הוא הגיע לצומת ובה הוא רוצה להתקדם, בני יהודה צריכה מאוד את הכסף. הפרידה, בניגוד למה שאוהדי בני יהודה באופן בלתי מוסבר מנסים להשיג בירידה לחיים שלו, הייתה לבבית וחמימה תוך שהיא מכניסה לקופתה של בני יהודה סכום לא מבוטל שלימים, מחזיק את המועדון ועוזר לה להתחזק.
גם רונאלדו נמכר ברוח טובה בסך הכל. הכניס לקופה הריקה של מנצ'סטר את סכום השיא שהכניסה קבוצה ממכירה של שחקן כלשהו. אם בפרידה הזו היה דם רע, סביר שלא היינו מדברים אחרי ארבע-חמש שנים בכזו חיבה ומחמאות האחד על השני. אגב, רונאלדו לא קשור בכלל כי האנלוגיה צריכה להיות מנצ'טר - סיטי ולא מנצ'סטר - ריאל בדיוק כפי שמדובר במכבי - הפועל במקרה של זהבי.
הבעיה מתחילה עם זהבי זה שאוהדי הפועל הפכו אותו לאליל של ממש בעבורם. הוא עשה דברים עצומים בהפועל, אבל הוא לא באמת היה שחקן בית. לראיה, הוא התחיל בהפועל, מה שלא הפריע לו באמצע לעבור לראשון ואז לחזור להפועל לאחר כשנתיים. עם המעמד שנתנו לו אוהדי הפועל, הייתה תחושה כאילו מדובר פה במשהו כמו יניב קטן שהיה ברור שברגע שחוזר לארץ, יש רק קבוצה אחת אליה הוא יגיע. למרות כל אלו, זהבי רצה לחזור לארץ ולעשות זאת במדי הפועל. רק שהפועל, שכל-כך נהנתה ממכירתו, לא הותירה מספיק כסף בקופה, לא הייתה קרובה בשום ספרה לסכומים שמכבי הציעה ומכאן הפערים - האוהדים של הפועל היו בטוחים שהוא יעדיף את הקבוצה בכל מחיר ובכל תנאי, הוא לא חשב כך. סביר מאוד שלאחר החתימה ובהמשך(בטח אחרי הדרבי הראשון) אוהדי הפועל שהקומץ שלהם הוא פנאטי ומוקצן מאוד, ירד לו לחיים ומירר לו אותם. השמחה הייתה, סביר, סוג של פורקן והוכחה לעצמו שהוא עשה את הבחירה הנכונה.

עם זאת, אני הייתי מאופק יותר בשמחה הזו. לשחקנים לעיתים יוצא לשכוח איפה הקבוצה והצוות שגרם להם לצמוח, לעשות את הקפיצת מדרגה. יהיה נחמד לכבד אותם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:53 pm 
Sophomore

אז? אני לא אגיד לך את מה זה מעניין לאוהדי בניהודה, אתה יכול לראות בפועל איך הם מתייחסים אליו. הם גידלו אותו ותמכו בו בשעה הקשה כדי שמכבי תקצור את הפירות. על אותו משקל זהבי הוא שחקן בית של הפועל תל אביב, הם גידלו אותו (ונשים בצד את השנתיים שהוא שיחק בראשון בגיל 20, כמו רבים וטובים שהולכים לקבוצה אחרת בצעירותם לקבל דקות)- או לשיטתך, בני יהודה נתנו לעטר חיים וקריירה חדשה, זהבי הפחות המוכשר קיבל מהפועל כישורים לקריירה ולמד שם את האלף בית. איך עושים דבר כזה, גם אם סיימת שם בטונים צורמים? בסה"כ מה שמשותף לכולם הוא ששלושתם עברו לקבוצה אחרת מטעמים כלכליים (לגיטימיים)

לא הבנתי מה אתה אומר. מצד אחד "אין דין...", מצד שני "הייתי מאופק... יהיה נחמד לכבד אותם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 12:14 am 
Sophomore

בלי לדעת מה היה מאחרי הקלעים של העסקה של זהבי, הגיע הזמן שאוהדי כדורגל יבינו שלא "הכל מותר". מה באמת חושבים? יאיימו, יקללו ירדו לחיים של שחקן וזה ישאר אדיש? ואני לא מדבר על המגרש, אני מדבר על החיים האמיתיים. קצת מצחיק או קצת צבוע, לראות את אותם אוהדי הפועל שכל משחק מתפללים לשבירת רגל של זהבי, מתבכיינים על החגיגות שלו.

מה שעשה אבוטבול, גרם לי לחייך. למה? זה הזכיר לי את הוולה של מוסא לאוהד הפועל, אז הרגישו אוהדי מכבי שהוא "הציל את הכבוד", זה לרגע השכיח את המצב המקצועי של הקבוצה וההפסד הצורם בדרבי. זאת הפועל הנוכחית, קבוצה חלשה, עם שחקנים אפורים שמה שנשאר להם זה לסחוט כמה מחיאות כפיים על נסיון לשבירת רגליים, הקטע שגם בזה הם נכשלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 6:15 am 
Junior

פאנוש, אז למה אוהדי בני יהודה לא כועסים על אנדלובו? הביאו אותו לארץ משום מקום, נתנו לו את הבמה ובום אחרי עונה עובר להם לחיפה ועוד תמורת איזה מיליון דולר עלובים. למה הם לא כועסים על לירוי צעירי שהם בנו אותו, עזב לבלגיה וכשחזר הלך לחיפה ולא חזר לשכונה?
בני יהודה בנתה את הקריירה לעטר כי זה השתלם לה. כי הוא היה כבר אז חלוץ של דו-ספרתי שערים ואח"כ הכניס כסף רב למועדון.

אני מסייג את הדברים כי אין פה שחור ולבן. יש אמוציות, רגשות, מטענים שאנשים סוחבים איתם. הייתי מתנהג אחרת כי ככה צריך ולא כי ככה זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 7:49 am 
Freshman

יואב צודק במאה אחוז. חלק מהאוהדים ציפו שזהבי יוותר על כסף בדומה לגילי ורמוט ויחזור הביתה. אבל כמו אצל שמעון גרשון, גם כאן הכסף קבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 5:52 pm 
Sophomore

יואב כתב:
פאנוש, אז למה אוהדי בני יהודה לא כועסים על אנדלובו? הביאו אותו לארץ משום מקום, נתנו לו את הבמה ובום אחרי עונה עובר להם לחיפה ועוד תמורת איזה מיליון דולר עלובים. למה הם לא כועסים על לירוי צעירי שהם בנו אותו, עזב לבלגיה וכשחזר הלך לחיפה ולא חזר לשכונה?
בני יהודה בנתה את הקריירה לעטר כי זה השתלם לה. כי הוא היה כבר אז חלוץ של דו-ספרתי שערים ואח"כ הכניס כסף רב למועדון.

אני מסייג את הדברים כי אין פה שחור ולבן. יש אמוציות, רגשות, מטענים שאנשים סוחבים איתם. הייתי מתנהג אחרת כי ככה צריך ולא כי ככה זה נכון.

לא הבנתי, איך אנדלובו וצעירי תורמים לדיון? אני יודע מה עובר לאוהדי בניהודה בראש?

galsh כתב:
יואב צודק במאה אחוז. חלק מהאוהדים ציפו שזהבי יוותר על כסף בדומה לגילי ורמוט ויחזור הביתה. אבל כמו אצל שמעון גרשון, גם כאן הכסף קבע.

גילי ויתר על כסף? אתה מתכוון, גרמני...? המניעים שלו היו במקרה הזה דקות משחק כשהוא עזב את גרמניה למקום שהיה עוד תחנה בקריירה עבורו (היוש הפועל חיפה). סליחה, לבית הבראה שהאוהדים שלו מקללים אותו ומשלם לו בוחטות. 50 אלף דולר יותר בצד הצהוב של העיר והוא היה משחק שש-בש עם אבי סטרול, אין חיות מקצועניות שלא היו עושות את זה כשהפרנסה מונחת על הכף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 6:01 pm 
Freshman

פאנוש כתב:
יואב כתב:

לא הבנתי, איך אנדלובו וצעירי תורמים לדיון? אני יודע מה עובר לאוהדי בניהודה בראש?

galsh כתב:

גילי ויתר על כסף? אתה מתכוון, גרמני...? המניעים שלו היו במקרה הזה דקות משחק כשהוא עזב את גרמניה למקום שהיה עוד תחנה בקריירה עבורו (היוש הפועל חיפה). סליחה, לבית הבראה שהאוהדים שלו מקללים אותו ומשלם לו בוחטות. 50 אלף דולר יותר בצד הצהוב של העיר והוא היה משחק שש-בש עם אבי סטרול, אין חיות מקצועניות שלא היו עושות את זה כשהפרנסה מונחת על הכף.

אין סיבה שגילי לא יהיה שחקן הרכב במכבי (הוא בטח יותר טוב ממיכה או מזהבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2013 6:21 pm 
Sophomore

זו דעתך. בינתיים כבר שנתיים שלמות שהוא לא פורע שטרות, או יותר נכון, שנה וחצי בקריירה הוא כן פרע. אני מעדיף בכל יום שחקני בית כמו מיכה ודאבור שגם מספקים את הסחורה על אחד שנפצע או סתם לא בכושר רוב הזמן. וזהבי... קילר כמוהו אתה לא מוצא בכל מקום. בן אדם קטן, שחקן טוב- אבל סוחף ועם טונות של טירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2013 12:46 pm 
Junior

הגדולה של זהבי זה שהוא פשוט מגיע למשחקים הגדולים. ככה זה מרגיש. ורמוט ההיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2013 2:08 pm 
Freshman

matan 2.0 כתב:

גמר גביע 2010 + משחק האליפות בטדי רשומים על שמו של ורמוט. זה שזהבי דחף את הכדור לא אומר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2013 3:03 pm 
Junior

9,000 אוהדים צהובים הבטיחו את מקומם למשחק בשבת מול בני יהודה. מי שחושב שעקב מכירת מספר כרטיסים כה גדול, בני יהודה תזכה לתשואה כספית הולמת, טועה.
לא רק שדמאיו לא ירוויח כסף מהמשחק הזה, הוא עוד יפסיד כ-50 אלף ש"ח היות והמשטרה מבקשת להקצות למשחק 240 שוטרים ו-320 מאבטחים למשחק. הבקשה המוגזמת נובעת מהצורך, ע"פ המשטרה, להגדיל את הכוחות הפזורים בשביל למנוע חיכוכים בין אוהדי הפועל ת"א ומכבי חיפה במשחק שיתקיים באותו האצטדיון בשעה 15:30. אגב, גם במשחק של הפועל, נדרשה ההנהלה להקצות מספרים אסטרונומים למשחק מול מכבי חיפה.
השאלה היא למה בני יהודה צריכה לשלם על זה שמתקיים משחק מוקדם. למה, לכאורה, בשביל חצי שעה-ארבעים דקות של חיכוך בין מחנות אוהדים, בני יהודה תצטרך לשלם תעריף של משחק מלא? ועוד ועוד.
ככה זה בכדורגל, דמאיו שמוכר כבר כמה שנים כרטיסים ב-50 ש"ח, צריך להפסיד כסף על משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 11, 2013 5:37 am 
Sophomore

השאלה הבאמת שערורייתית היא מי בכלל קובע משחק 4 ברציפות של מכבי בערוץ 1 עם הפרש גדול בפסגה, כאילו אין משחק הרבה יותר מעניין בין שתי קבוצות גדולות עם מסורת וכאילו אין קרבות עקובים מדם בתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 11, 2013 7:13 am 
Freshman

בעיקרון לשני המשחקים אין משמעות, אבל הפועל-חיפה עדיף לדעתי בגלל האווירה שתהיה (מצד שני אני אוהב להגיע לבלומפילד בצהריים אז אני לא מתלונן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 11, 2013 1:08 pm 
Junior

galsh כתב:
matan 2.0 כתב:

גמר גביע 2010 + משחק האליפות בטדי רשומים על שמו של ורמוט. זה שזהבי דחף את הכדור לא אומר כלום.

ראית משחקים של הפועל בשנים האחרונות? לא היה כמעט דרבי שזהבי לא היה טוב (ההיפך על ורמוט) וגם משחקים בצ'מפיונס. מישהו דיבר על משחק האליפות או הגמר גביע? דיברתי על תופעה שמתרחשת. להגיד שורמוט מגיע למשחקים גדולים זה... איך לנסח את זה... לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 11, 2013 2:10 pm 
Hall of Famer

ובכל זאת, גם לגילי היה חלק באותו משחק בטדי...

"ורמוטטטטטטטטטטט..........הרוש הודףףףףףףףףףף........"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 11, 2013 2:24 pm 
Freshman

oren_80 כתב:
ובכל זאת, גם לגילי היה חלק באותו משחק בטדי...

"ורמוטטטטטטטטטטט..........הרוש הודףףףףףףףףףף........"

היה חלק? הוא הבקיע את הגול הראשון והוא בנה את המהלך של שער האליפות. זהבי בסופו של דבר רק דחף את הכדור פנימה.

matan 2.0 כתב:
galsh כתב:
matan 2.0 כתב:

ראית משחקים של הפועל בשנים האחרונות? לא היה כמעט דרבי שזהבי לא היה טוב (ההיפך על ורמוט) וגם משחקים בצ'מפיונס. מישהו דיבר על משחק האליפות או הגמר גביע? דיברתי על תופעה שמתרחשת. להגיד שורמוט מגיע למשחקים גדולים זה... איך לנסח את זה... לא נכון.

אני לא אמרתי שזהבי לא טוב, ההפך הוא הנכון. אבל לדעתי גילי שחקן יותר טוב ומוכשר ממנו, ולהגיד עליו שהוא לא מגיע למשחקים גדולים זאת שגיאה לדעתי כי ההיסטוריה מוכיחה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 11, 2013 4:26 pm 
Junior

היתה לי תחושה בתקופה ששניהם שיחקו בהפועל שזהבי כמעט תמיד הגיע למשחקים גדולים וורמוט הרבה פחות. זה שגילי יותר מוכשר אני מסכים, אבל אני לא חושב שהוא שחקן יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2013 3:45 pm 
Junior

איזה גול של אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2013 6:33 pm 
Freshman

אחד המשחקים הטובים שראיתי בבלומפילד העונה. קצב, מצבים, שערים + אי הפסד נגד קבוצה יותר טובה מאיתנו. אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 11:01 am 
Hall of Famer

טוב, נסעתי אתמול לרמת גן לראות את הזוועתון בין הפועל המקומית לנתניה, וכל מה שאני יכול להגיד זה שהטבלה לא משקרת ושמגיע למכבי נתניה להיות במקום האחרון. אם לא השוער צ'נאמו, שקיבל 8 היום בידיעות אחרונות, היינו חוטפים בקלילות 0-2 לפחות. הדבר היחיד שנראה היה כמו מצב נתנייתי לשער עד הפס שצ'ראן מסר לידיים של ארקין בזמן פציעות, היה נסיון הרמה של מגן בשם שומוביץ' שיצא לו כל כך עקום, עד שהתעופף בזווית שהתקרבה לחיבורי השער. בדקנו אחרי המשחק וגילינו שאין נסיעות אקזוטיות במיוחד בליגה הלאומית בשנה הבאה, ועל כך צערינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 11:44 am 
Junior

אהממ, אהממ, הפועל עפולה.... אהממ, אהממ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 7:02 pm 
Junior

בתור אוהד מכבי שעתיד להיפגע אם לבסוף יוחלט שרמה"ש תארח בגרונדמן, אני לא רואה פה בכלל שאלה.
לא סתם קבוצות התבקשו למסור את שמות האיצטדיונים בהם יארחו בפלייאוף העליו בשביל לייצר תרחישים ותכנונים עם המשטרה.
אופציה ובה מכבי מגיעה למשחק ההכתרה או סיכויים סבירים שבסיכום הכללי עם המשחק של חיפה הוא יהיה המשחק האחרון, יתקיים ברמה"ש לא נלקח בחשבון? אם אישרו את המגרש הזה לפלייאוף, צריך לשחק בו. מספיק לייצר דרמות ותפניות בעלילה - המשטרה אישרה את המגרש לפלייאוף העליון, תנאי הפתיחה צריכים להיות שווים לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 7:08 pm 
Hall of Famer

מסכים לחלוטין. מהזווית האגואיסטית אשמח אם יהיה בר"ג, ככה אוכל ללכת בקלות, אבל אם נהיה הוגנים- השטות הזו של "לא מוסגלים להתמודד עם כמויות האוהדים שירצו לבוא" היא שטות שנובעת מבטלנות של המשטרה. אפשר לחשוב שאלפי אוהדים הולכים להסתער על הגדרות, לדרוס ולרמוס כל מה שבדרכם ולפרוץ את השערים של גרונדמן.

נערך לאחרונה על ידי oren_80 בתאריך א' אפריל 14, 2013 9:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 9:27 pm 
Sophomore

נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: