קוף ירוק כתב:
הליגה לא נגמרה (אפילו לא הסדירה, הבתים זה חלק מהליגה הסדירה) אז לא נראה לי שאפשר לקיים בחירות כאלה עכשיו מוקדם (אפשר אבל זה לא רציני).
גליל למשל עוד יכולה להגיע לגמר הליגה, גם הפועל ת"א, כמו שלמדנו בשנה שעברה.
את הבחירות צריך לעשות בסיום העונה ולא בסיום הסיבוב השני זה קצת הזוי לבחור שחקן העונה, מאמן או כל דבר באמצע העונה.
מסכים
כמעט ברור עם זאת שמאמן העונה יכול להיות רק אחד מהשנים : גרינברג או קטש. גם אם ליובין יוביל את גליל לגמר האליפות לא יגיע לו על כל העונה שעשה. היחידי לדעתי שעוד יכול להפתיע בענין זה הוא ארז אדלשטיין אם דרך מקום 7 יגיע לגמר האליפות.
שחקן העונה - גם כאן נראה לי הכי הגיוני שזה יהיה מישהו מחיפה (סמית / קלאת'ס / מקל) או מאילת (הופסון / הולמן) תלוי מי תגיע רחוק יותר ומי יסיים את העונה טוב יותר. לא מאמין ששחקנים מצוינים מקבוצות שעשו עונה חלשה או בינונית ראויים (כגון האסל שכאלו).
תגלית העונה כבר כן ניתן לבחור - שון דאוסן גם אני חושב. בר הוא כוכב נבחרת העתודה עוד מלפני העונה הזו והוא לא תגלית, גם אם עשה קפיצה יפה העונה. מי שכן יכול להיות מועמד מסוים מול דאוסן זה יותם שירן. גם שולדנבראד הפתיע מאד, מי החזיק ממנו שחקן לגיטימי בליגה טרם העונה ?
הרצליה וי"ם יתחרו על תואר המאכזבת. אם י"ם לא תגיע לחצי גמר הפליאוף היא תזכה בקלות. אם היא כן תגיע לשם דרך מקומות 4/5 ותסיים דרכה מול מכבי ת"א בסויפ זה יהיה קרב צמוד כשגם אז לדעתי י"ם מאכזבת יותר.
שחקן מאכזב - טפירו מועמד, גם כדיר וגרונפלד, בטח ובטח שקרייג סמית הקרנף אבל נהוג משום מה לבחור ישראלי, ז'אק רוזן מאכזב רק למי שהאמין לסיפורי הסוכנים שלו ולא למי שמכיר וציפה פחות או יותר לשחקן ברמת הרכז המחליף של ליגת על עם פוטנציאל להשתפר בשנים הקרובות, ג/ומיין ג'ונס מאד מאכזב, אופיר פרחי שאמור היה לקבל במה רצינית בחולון כפיש היה אמור בעונה שעברה בגליל ממשיך מאד לאכזב, שמוליק ברנר באי יכולתו להשתלב העונה בליגה וביכולת החלשה בגליל גם הוא ברשימת המאכזבים ספציפי לעונה זו למרות שעשה קריירה מצוינת בסה"כ. טישמןגם כבר מזמן היה צריך לפרוץ.
לביזאר של העונה הייתי מוסיף את סיפור החתמתו של יואב ספר ואת עצם המושג גילי מוסינזון. גם ארוע פניני - שולדבארנד.