סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סן אנטוניו - ממפיס
הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 6:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בדבר אחד אין ספק. עד כה, ממפיס היא הקבוצה הפחות מרשימה מבין הארבע שנותרו, בגלל שהיא היחידה שמשחק ההתקפה שלה לא מתעלה לרמה גבוהה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 6:53 am 
מנהל פורום

זריקות בנק של גאסול לא נכנסות בהארכה ומזה בנוי רוב היתרון של ס"א שהולכת לשלוש אפס. אחרי שתי הארכות בשני משחקים, מה שדי שובר את הלב אם אתה ממפיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 6:56 am 
Hall of Famer

אגב עוד משחק לפנתאון של דאנקן בן ה 37, כשהוא למעשה מנצח את ההארכה עם 7 נקודות ובסך הכל 24, 10 ריבאונדים ו 5 אסיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 8:01 am 
Hall of Famer

כנראה שלא הפנמת את הנתונים שהבאתי. לא הבאתי נתונים מכל הפלייאוף, בדקתי משחקים מכריעים בסדרות בלבד. לדעתי דאנקן נתן משחק מעל לממוצע ב-75% מהמשחקים הללו, משחק מצויין ב-50% מהמקרים ומשחק לפנתיאון ב-33% מהמשחקים הללו. יכולתי להביא לך עוד ועוד הופעות פלייאוף גדולות של דאנקן במשחקים 1-3 בסדרות שהלכו ל-6 או 7 משחקים, אבל זה לא שירת את הנקודה שלי. טים דאנקן הוא ווינר עצום כי הוא מופיע בגדול למשחקים הגדולים. לטים דאנקן היו מספר גדול של משחקים מכריעים שבהם הוא היה יותר מאשר שחקן יעיל ומעולה, אלא סקורר בלתי עציר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 9:01 am 
מנהל פורום

144 משחקים עם דאבל דאבל מתוך 203 סה"כ בפלייאוף (71%) זה לא מספיק טוב??
עוד 30 משחקים עם מעל ל-20 נק' וחד ספרתי בריב' (פעמיים 5, פעמיים 6 והשאר 7-8-9) זה עוד 15%.

זה משאיר בערך 30 משחקים שבהם הוא היה בינוני מינוס (לפחות מבחינת המספרים), כשביניהם כמובן יש משחקים של נגיד 19+9 עם 5 חסימות או 15+7 עם 7 אס' ו-5 חס'.
נוצץ?? בטח שלא.
יעיל ומביא נצחונות ותארים? אין בכלל ויכוח.

קצת נתונים על השאר.
וייד קלע פחות מ-20 ב32 מתוך 120 משחקי פלייאוף (27%)
קובי, אחרי הנחת חבר מועדון על שתי העונות הראשונות שבהן הוא לא פתח בחמישייה בפלייאוף, קלע פחות מ-20 ב-35 משחקים מתוך 200 (17.5%),
לברון קלע פחות מ-20 ב16 מתוך 126 משחקי פלייאוף (13%), וגם במשחקי האלו יש לו כמעט 8 ריב' בממוצע ומעל 8 אס' בממוצע.

מייקל לשם ההשוואה שיחק 179 משחקי פלייאוף, מתוכם רק ב-6 הוא קלע פחות מ-20, כשהכי קצת הוא קלע 15!!!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 9:10 am 
Senior

נו, מה אתם יודעים, דווקא גמר המערב זה הסדרה החד צדדית מבין השתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 9:15 am 
Sophomore

שני משחקים עם הארכה זה לא כזה חד צדדי
אם כי יש לציין ששתי ההארכות עצמן היו חד צדדיות לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 9:19 am 
Junior

עודד תקרא את הנתונים שלך שוב:

דאנקן עם 71% משחקים
וויד קלע פחות ב-27% כלומר כן קלע ב- 73%
קובי לא קלע ב-17.5 אחוז כלומר כן קלע ב- 82.5%
לברון אותו דבר עם 87%

עמוס, עודד: אבל אתם סתם אוספים מספרים, אף אחד לא חולק שדאנקן שחקן ענק, אבל אתם יודעים בדיוק כמוני שוייד קובי לברון ושות משתלטים הרבה יותר על המשחק
ומכריעים יותר משחקים, אתם יודעים כי כמוני ראיתם אותם משחקים וראיתם גם את מייקל, לארי ומג'יק ואתם יודעים שדאנקן לא שם.
סטטיסטיקה לא הופכת אותך לגו טו גי, וסטטיסטיקה לא מספרת לאן הולך הכדור במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 9:29 am 
Hall of Famer

ולרוב החבר'ה שהזכרת, ובטח ובטח שמג'יק ובירד וויד, אבל למען האמת גם כל השאר (פרט לג'ורדן, ואולי בשנתיים האחרונות גם ללברון יש קייס), לא היה את האימפקט ההגנתי בקראנץ' טיים שיש לדאנקן. אפילו לא קרוב.
הדיון כאמור בהתחלה לא היה על המאני טיים, אלא על השאלה האם ההתקפה של השחקנים האלה סחבה את הקבוצות. כי אם זאת השאלה, אז גם שאקיל קטן בהרבה משאר השחקנים שהזכרת, כי בדרך כלל בדקות הסיום, הלייקרס העדיפו לוותר על הכנסה דווקא לאיש שיעשו עליו האקינג. זה מן הבדל שכזה בין גארדים ואנשים שבדרך כלל מחזיקים את הכדור לגבוהים, וכאמור גם לאולאג'ואן אין הרבה רגעים שבהם הוא האיש שניצח את המשחק.
חוץ מזה, מה זה משנה בכלל באלו רגעים אתה נמצא בדיוק. לדאנקן יש 4 אליפויות בכיס, שלוש מהן כאיש המרכזי המובהק, ועוד אחת כשווה לשווה לאיש המרכזי שניצח בתואר (פארקר), כשבעיניי דאנקן היה הטוב יותר בפלייאוף ההוא. זה לא משנה, מתי הוא קלע, והאם הוא תרם יותר בהגנה ובריבאונד, הוא האיש שהאביא ל 3.5 אליפויות. די והותר והותר כדי להיחשב לאחד מהגדולים ביותר בהיסטוריה ובקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 9:34 am 
Junior

חחח נורטון אין כמוך לענות על שאלה אחרת לגמרי מהדיון.
אף אחד לא טען שדאנקן לא גדול ואף אחד לא טען שהוא לא תורם ולא אחד מהגדולים, טופ 15 אולי, טופ 5 או 10 בחיים לא.
הדיון היה על מי סוחב את ההתקפה על הגב שלו וכן במאני טיים.
ומה לעשות דאנקן לא בלבל של מייקל, לארי, בירד, קובי ובמידה מסוימת וייד (עד שהוא החליט שמספיק לו להיות כינור שני).
הוא מופיע למשחקים הגדולים אבל לא ממש לוקח על עצמו את כל הנטל ההתקפי כמו הגדולים באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 9:39 am 
Senior

yoya כתב:
שני משחקים עם הארכה זה לא כזה חד צדדי
אם כי יש לציין ששתי ההארכות עצמן היו חד צדדיות לחלוטין

3-0 זה חד צדדי איך שלא הופכים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 9:39 am 
מנהל פורום

רן, כשאתה רושם שדאנקן פחות גדול מוייד (עזוב את קובי בצד. עליו עדיין אפשר להתווכח), אתה מוציא לעצמך את כל העוקץ מהדיון.
כן, דאנקן היה סקורר פחות טוב מכל שאר הגדולים, אולי למעט ראסל העתיק ובערך שווה למג'יק במחלקה הזאת.

בעיני זה רק מוסיף לגדולתו ולא גורע ממנה.
הוא הצליח להשתלט על משחקים בהגנה, בריב' ובמשחק הקבוצתי, דבר שאין הרבה שאפשר לומר את זה עליהם (בניגוד לסקוררים בלתי נילאים שכאלה יש לא מעט).
זה שהוא לא היה GTG מובהק, אין שום ספק בזה. תמיד היו ליד גם פרקר ובשנות האליפות בעיקר מאנו.
אבל גם לא היו את רגעי הקלאץ' שלו, ואותם אתה פשוט מבטל לחלוטין.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 9:55 am 
Hall of Famer

רן כתב:
חחח נורטון אין כמוך לענות על שאלה אחרת לגמרי מהדיון.
אף אחד לא טען שדאנקן לא גדול ואף אחד לא טען שהוא לא תורם ולא אחד מהגדולים, טופ 15 אולי, טופ 5 או 10 בחיים לא.
הדיון היה על מי סוחב את ההתקפה על הגב שלו וכן במאני טיים.
ומה לעשות דאנקן לא בלבל של מייקל, לארי, בירד, קובי ובמידה מסוימת וייד (עד שהוא החליט שמספיק לו להיות כינור שני).
הוא מופיע למשחקים הגדולים אבל לא ממש לוקח על עצמו את כל הנטל ההתקפי כמו הגדולים באמת.

מכיוון שאני הוא זה שהתחיל את הדיון הזה איתך (כלומר, נראה לי שההודעה הראשונה בנידון היתה שלך, אבל בשביל דיון צריך שניים ואני הראשון שהגבתי), אז כנראה שאני כן יודע על מה הדיון. הוא אולי המשיך בדיון על מאני טיים, אבל הוא לא התחיל ככזה.

דאנקן הוא טופ 10 יותר מלגיטימי, ואני די בטוח שהוא כזה בעיני רוב העולם. ובוא אני אגיד לך משהו - אם הוא ייקח במקרה אליפות השנה, ואפילו אם היא תהיה רק ככינור שני (אבל בטח ובטח אם היא תהיה ככינור ראשון), יהיה לו קייס ויותר מכך, לטופ 5. בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 9:58 am 
Junior

עודד אתה מצליח שוב להסכים איתי לגמרי רק מתעקש להגיע למסקנה אחרת לגמרי.
"כן, דאנקן היה סקורר פחות טוב מכל שאר הגדולים" זה בדיוק מה שהדיון היה.
הדיון היה לגבי השחקנים שסוחבים את הנטל ההתקפי של הקבוצות שלהם, ודאנקן הוא כזה אבל לא ברמה של קובי והאחרים (וייד זה דיון בפני עצמו).
אם אני צריך לבחור את הטופ 10 שחקנים שסוחבים את הנטל ההתקפי של הקבוצות שלהם הוא פשוט לא שם, הוא לא בלתי עציר ולא ברמה של הגדולים באמת.
האם זה הופך אותו לשחקן לא גדול? מי אמר? ברור שדאנקן גדול, דאנקן הוא אחד מהשחקנים הכי אהובים עלי בכל הזמנים.
הוא תרם בים אספקטים של המשחק אבל לא על זה היה הדיון ואף משתתף בדיון לא מנסה להמעיט מערכו או לזלזל בדאנקן, תראה איזה לילה היה לו בגיל 37.
אם הוא היה סקורר כמו קארים, עם היכולות הפיזיות שלו בגיל הזה הוא היה כבר עובר אותו בטבלת הקלעים, קארים היה בגיל הזה שחקן בינוני ומטה ושחקן משלים, דאנקן עדיין שחקן עם תרומה של אולסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 10:01 am 
Junior

נורטון: להלן ההודעה הראשונה שלי בדיון:

ציטוט:
ם כמה שאני לא סובל את קובי השחקן והאדם, הטיעון הזה הפסיק להחזיק מים.
דאנקן הוא הפאוור הטוב והאפור בהיסטוריה. השחקן המרכזי ב-4 אליפויות אבל הוא אף פעם לא היה ה- go to guy של הקבוצה שלו במאני טיים ברמות של קובי או וייד (אני בכוונה אפילו לא מזכיר את הגדולים באמת).
תמיד היה לו אקס פקטור כמו פארקר או ג'ינובילי שהתעלו והם אלו שבאמת הכריעו את המשחקים הגדולים.
דאנקן נתן את ה- 25+15 שלו כמו ענק אבל הוא לא מקוטלג אצלי כמו הווינרים הגדולים.
כמה שקובי מעצבן הוא אחד מהשוטרים הכי גדולים בהיסטוריה של המשחק ורוצח מכל עמדה או סוג מהלך שיש בכדורסל.
עם כל הכבוד לדאנקן הוא היה עציר מבחינת סקורינג, נכון הוא תרם בהמון אספקטים חשובים אחרים של המשחק וכולנו אוהבים לאהוב אותו כי הוא שחקן מעולה, בעל יסודות נהדרים, מוסר עבודה, לא אנוכי ועושה מה שצריך בשביל הקבוצה שלו כולל לתת לאחרים את הבמה.
אבל מה לעשות, הגדולים באמת לא נותנים לאחרים את הבמה, הם משתלטים על המשחק ועל סדרות כמו שגם וייד וגם קובי עשו ב-15 שנים האחרונות הרבה יותר מדאנקן.

עכשיו תראה לי היכן טענתי שהוא לא גדול ותגיד לי האם התכוונתי למאני טיים או לא.

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך א' מאי 26, 2013 10:02 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 10:01 am 
Hall of Famer

רגע, התכוונת לומר שדאנקן הוא לא אחד מ 10 הסקוררים הגדולים בהיסטוריה? עם זה אני מסכים איתך לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 10:03 am 
Hall of Famer

רן כתב:
נורטון: להלן ההודעה הראשונה שלי בדיון:

ציטוט:
ם כמה שאני לא סובל את קובי השחקן והאדם, הטיעון הזה הפסיק להחזיק מים.
דאנקן הוא הפאוור הטוב והאפור בהיסטוריה. השחקן המרכזי ב-4 אליפויות אבל הוא אף פעם לא היה ה- go to guy של הקבוצה שלו במאני טיים ברמות של קובי או וייד (אני בכוונה אפילו לא מזכיר את הגדולים באמת).
תמיד היה לו אקס פקטור כמו פארקר או ג'ינובילי שהתעלו והם אלו שבאמת הכריעו את המשחקים הגדולים.
דאנקן נתן את ה- 25+15 שלו כמו ענק אבל הוא לא מקוטלג אצלי כמו הווינרים הגדולים.
כמה שקובי מעצבן הוא אחד מהשוטרים הכי גדולים בהיסטוריה של המשחק ורוצח מכל עמדה או סוג מהלך שיש בכדורסל.
עם כל הכבוד לדאנקן הוא היה עציר מבחינת סקורינג, נכון הוא תרם בהמון אספקטים חשובים אחרים של המשחק וכולנו אוהבים לאהוב אותו כי הוא שחקן מעולה, בעל יסודות נהדרים, מוסר עבודה, לא אנוכי ועושה מה שצריך בשביל הקבוצה שלו כולל לתת לאחרים את הבמה.
אבל מה לעשות, הגדולים באמת לא נותנים לאחרים את הבמה, הם משתלטים על המשחק ועל סדרות כמו שגם וייד וגם קובי עשו ב-15 שנים האחרונות הרבה יותר מדאנקן.

עכשיו תראה לי היכן טענתי שהוא לא גדול ותגיד לי האם לא התכוונתי למאני טיים או לא.

טוב, צודק. התגובה הראשונה שלי בכל מקרה לא היתה על "מאני טיים". אבל אני מרגיש אני מתקטנן עכשיו, אז עזוב. בכל מקרה, אם במאני טיים עסקינן, אז אותו כנ"ל שאקיל כאמור, ואני די בטוח שכל סנטר או גבוה אחר בהיסטוריה של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 10:05 am 
Junior

זה בדיוק מה שטענתי לאורך כל הדיון, שהוא לא מהסקוררים הגדולים בכל הזמנים ומכיוון שקליעה והשתלטות על המשחק זה חלק סופר קריטי אז הוא יורד מדרגה אחת מתחת לקובים ומייקלים ובירדים וכו'.
אם הסכמת איתי אז למה אתה מושך את הדיון שני עמודים :ne_vi_del:

לא חשוב.
ודרך אגב כן, חוץ מראסל שלא ראיתי מספיק אני לא חושב ששום סנטר נכנס לטופ 10 בכל הזמנים אצלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 10:13 am 
Hall of Famer

כי אני לא מסכים עם הסיפא של המשפט.
דאנקן הוא לא אחד הסקוררים הגדולים בכל הזמנים - מסכים. הוא לא אחד מעשרה, כלומר כבודו במקומו בהחלט מונח, אבל הוא לא אחד מהעשרה.
אבל החל מה "מכיוון" שלך, הוא משהו שאני לא מסכים איתו. דאנקן הוא הסיבה המרכזית ל 4 אליפויות (או לפחות ל 3.5), ולכן הוא ממש אבל ממש לא יורד מדרגה אחת מתחת לאף אחד, ועם עוד אליפות אחת, הוא גם כנראה יעלה מדרגה אחת לטופ 5 שחקנים בהיסטוריה.

ולגבי הפסקה השניה. אני אפילו לא יודע מה לומר - שאקיל לא בטופ 10? קארים? (עזוב את ווילט וראסל, שכאמור לא ממש ראיתי). אבל ברצינות? לא נראה לי שיש הרבה אנשים בעולם שלא ישימו אותם ברשימות האלה. ומספר האליפויות וה MVP של השחקנים האלה (ואחרים, כולל דאנקן), מגבים את דעתי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 11:03 am 
Junior

חבל, רציתי להמר שהספרס יעלו ל3-0. בגלל שהקליפרס היו קרובים לעשות את זה במשחק מספר 3 בממפיס, אבל הפסידו בדקות האחרונות, ההבדל שפופ וסן אנטוניו יודעים לנצל הזדמנויות. אז סן אנטוניו רגל ושלושת רבעי בגמר, לראשונה מ2007, ומשתיקים את מי שקפץ על עגלת ממפיס 8) "קונלי יעצור את פארקר, טוני אלן את ג'ינובילי ומארק גאסול את דאנקן" המממממממממממ...... במשחק 3 בממפיס פארקר שם 26 נק' 5 אס', דאנקן 24 נק' 10 רב' 5 אס', מאנו 19 נק' 7 רב' 5 אס', שלושתם בלפחות 50% מהשדה. אני מניח שאם זה היה כל כך פשוט לעצור אותם זו לא היתה שושלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 11:19 am 
מנהל פורום

אגב לא הכל ורוד בדאנקן-לנד. אישתו הגישה בקשה לגירושים השבוע. יש גם שמועות עסיסיות מסביב על בגידה וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 11:39 am 
מנהל פורום

דאנקן ובגידות זה נראה לי כמו במרחק מכאן למאדים...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 11:59 am 
מנהל פורום

השמועות זה לא על דאנקן אלא על אישתו שבגדה. וזה גם נשמע קצת פחות מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 12:14 pm 
Junior

עודד וולפסון כתב:
דאנקן ובגידות זה נראה לי כמו במרחק מכאן למאדים...

לא נגעתי בה. אני מבטיח.
וערן, אני אחסוך את השנינה הבאה שלך - גם לא נגעתי בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 12:27 pm 
Senior

מאדים הוא ביל קלינטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: