סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 10:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חצי גמר חיפה - אילת
הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 1:46 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
איזה פראיירים.
ממש לא שותף לדעתו של הקוף שהסדרה תגמר ברביעי, מכבי חיפה זו קבוצה שאי אפשר לדעת מה תקבל ממנה, יותר מידי הד קייס, דונטה סמית למשל, גם כשהוא ביום מצוין מתעסק כל הזמן בלהעיר לאחרים.
היום קיבלנו את חיפה של בן שימול ואובנון, זו שמובילה ב-11 ברבע האחרון ומצליחה להפסיד את המשחק.

ההתנהגות של הקופים הירוקים מגעילה, החרימו אולי את המשחק הכי חשוב העונה.
ורושם את זה מי שמאוד נהנה כשהם נותנים את הטון ומתעסקים רק בשירים ומאוד מעריך כל משחק חוץ אליו רק הם מגיעים (ואני).
הרי ברור שהדברים של שירן וגרינברג כוונו לאבוקה ובכלל לא חשוב אם הדליקו אותה לפני או אחרי הבלגאן עם השוטרים, את מי שהביא אותה למגרש לא מעניינת הקבוצה וכאשר מגיעים כ-50 איש למשחק חוץ וכמעט כולם מכירים את כולם אז סביר להניח שרובם יודעים מי הדליק אותה ושותפים לפגיעה בקבוצה.
אי ההגעה שלהם היום מראה ששום דבר לא חשוב להם חוץ מעצמם, בטח לא הקבוצה.
זו גם לא פעם ראשונה, למשחק הגביע בהרצליה הגעתי עם ילד בן 7 ואיזה אדיוט חנק אותנו עם האבוקה שלו, לגמר גביע המדינה בכדורגל לנוער הגעתי עם ילד בן שבע וילד אסמתי בן 3 וחצי כי חשבתי ששם לא יקרו דברים כאלה, אבל מישהו חשב אחרת ופתח שני רימוני עשן בדקה התשעים, אז מה? לא לבוא יותר עם ילדים לספורט?
בקיצור, לא רוצים לעודד כמו בני אדם, לא מסוגלים לוותר על הפירוטכניקה בשקל ועל הנאצות, יאלה, הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 10:06 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גינות מיכאל כתב:
אגב, אם הסידרה חוזרת חיפה, לא מופעל שם עונש משחק רדיוס?

יום חמישי זה ועדת המשמעת אמורה להיות. יש לקבוצה עונש רדיוס על תנאי בר הפעלה.
האיגוד במצבו הנוכחי צריך כסף וכמה שיותר, אם אני הייתי בענין הייתי סוגר עסקת טיעון עם התובע לקנס משמעותי + הארכת התנאי. או משנה את סעיף האישום בהסדר טיעון כך שהתנאי לא יתפוס תמורת קנס נכבד. קונה את הרדיוס בכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 1:41 pm 
Freshman

טל -
אני רואה שגם אתה - כמוני - לא רואה סיכוי לנצחון באילת - אחרת מה הצורך בעסקאות לגבי יום ה'.
אגב, בתרוץ אחד אי אפשר להשתמש להצדיק את הבושה אתמול - קהל אוהד ותומך וגדול היה אתמול בשפע
ולגבי שחקן שאני מאוד אוהב ומעריך - האם קאלאטס לא הופיע אתמול למשך רוב המשחק, כי הוא לא רוצה לשחק השנה נגד קבוצתו בשנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 2:24 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גבי כתב:
טל -
אני רואה שגם אתה - כמוני - לא רואה סיכוי לנצחון באילת - אחרת מה הצורך בעסקאות לגבי יום ה'.
אגב, בתרוץ אחד אי אפשר להשתמש להצדיק את הבושה אתמול - קהל אוהד ותומך וגדול היה אתמול בשפע
ולגבי שחקן שאני מאוד אוהב ומעריך - האם קאלאטס לא הופיע אתמול למשך רוב המשחק, כי הוא לא רוצה לשחק השנה נגד קבוצתו בשנה הבאה?

אני לא בטוח שיהיה משחק 5. זה תלוי בנו.
קהל אוהד ותומך היה אתמול אכן אבל עדיין את לעידוד של הקופים קשה להשתוות.
מותר לקלאת'יס להיות חלש. ברגע שדונטה יצא בחמש עבירות אין לחיפה את הגו טו גיי שלה בדקות האחרונות. מקל הוא היחידי חוץ מדונטה שאוהב את זה אבל בהארכה הוא היה חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 2:30 pm 
Senior

מקל היה חלש מאד בכל המשחק למעט הרבע השני (שבו הוא היה מצוין סה"כ).

וגבי אתה דואג יותר מידי. אם הקבוצה תבוא לשחק, ואני מעריך שהיא תבוא היא תנצח. באיזה מקום אולי ההפסד אתמול יהיה גם טוב לקראת הגמר, יוריד את הזחיחות של הקבוצה שכבר הרגישה שהיא לא יכולה להפסיד והזכיר להם שהם צריכים להיות טובים כל הזמן בשביל לא להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 9:54 pm 
Freshman

אינשאללה
אני מוכן ברצון לוותר על המשחק החמישי - המגיע לנו במינוי.
לא הבנתי מה פרוש "מותר לקלאטס להיות חלש" - מותר לא להבריק כמו בדרך כלל - אבל עד כדי כך??
נ.ב. - בוויכוח לגבי מי עדיף על סטול - שכחתי כמובן את קורי גיינס (האנטיתזה של סטול) - ואיתו הסליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 10:11 am 
מנהל פורום

לפי ואן חיפה בדרך לפיצוץ פנימי, קלאת'יס וסמית' לא ימשיכו בקבוצה בעונה הבאה:
http://one.co.il/Article/217964.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 10:59 am 
Freshman

לא כתבתי פה כלום לאורך הפלייאוף והתכוונתי להחזיק בזה, אבל נשבר לי כבר מאדון דובי פיק. חדר ההלבשה לא מבעבע והמקום היחיד שאנחנו בדרך אליו הוא אילת ולא לשום פיצוץ פנימי. כן, היה תסכול אחרי ההפסד, כן היה כעס על השופטים ושם זה נגמר. חדר ההלבשה בסדר גמור ואין לנו שום כוונה להטריח את גבי לרוממה ביום ראשון (מה גם שיש לי יום הולדת באותו יום ואני די מעדיף לחגוג אותו מאשר להתרוצץ כל היום כי יש לנו משחק). דובי פיק זה אותו כתב שכתב אלן אייברסון בדרך לחתום במכבי חיפה ושאמר לי בתחילת העונה שהוא יודע בוודאות שאנחנו מחליפים שני זרים לפחות. זה שקאלאת'ס לא ימשיך לעוד עונה היה ברור כבר בתחילת העונה, לא כי לא טוב לו (דווקא ממש טוב לו) אלא כי אנחנו לא נוכל לעמוד במשכורות שהוא ייקבל בעונה הבאה (ולא במכבי תל אביב). לגבי דונטה, זה מצחיק, הוא כותב שיש לו חוזה לעונה הבאה אבל הוא מצהיר שהוא יעזוב, טוב נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 12:25 pm 
Hall of Famer

דובי פיק נחשב לילד אמריקאי נפוח וחסר מושג, שעיקר "תהילתו" על קשרים כאלה ואחרים עם שחקנים זרים, כשהשמועה העיקשת אומרת שהוא קונה את הדרך ללבם באופן מילולי-היינו מזמין אותם למסעדות או מנסה לסדר להם כל מיני הטבות. כך או אחרת, הבחור עשה לעצמו לפני מספר שבועות את אחת הפדיחות הגדולות שאני זוכר בטוויטר. הוא מכנה את עצמו, לא פחות ולא יותר, "מומחה כדורסל אירופאי". כאותו מומחה דגול שהוא, הוא צייץ על כך שעם כל הכבוד לקוסטאס פפאניקולאו, תואר "תגלית העונה" של היורוליג צריך ללכת להיקמן או למרקוס ויליאמס. אממה? ליורולג אין תואר כזה, יש להם את ה"RISING STAR" שמוענק לשחקנים מתחת לגיל 22, וזה התואר שבו זכה פפאניקולאו. הטוויט הזה זכה לקיתונות של לעג מחובבי כדורסל סרבים ואחרים, כשמר פיק ניסה בהתחלה להתפתל באופן פאתטי ביותר ולהסביר למה הוא לא טעה, עד שהתייאש ומחק את הציוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 12:42 pm 
Sophomore

הבחור מאוהב בעצמו.הוא חסם אותי בטוויטר כי הוא לא אהב שתיקנתי טעויות שלו מספר פעמים.מומחה עאלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 2:21 pm 
Junior

לא מכיר אישית את דובי פיק, מעולם לא יצא לי לדבר איתו אבל הוא עושה עבודה טובה מאוד בעיני, לפחות בקיץ שעבר היו לו לא מעט פרסומים ראשונים/בלעדיים על החתמות/מו"מ מתקדמים. מן הסתם יש גם נפילות (לפעמים אפילו לא נפילות, נגיד קבוצה ניהלה מו"מ עם שחקן וברגע האחרון זה נפל) אבל בסך הכל יחסית לנערות הפדיקור-מניקור שמסקרות את הענף באתרים האחרים, מדובר בעילוי ובשינוי מרענן, בייחוד שהמקורות שלו זה בעיקר שחקנים זרים וגם מספר סוכנים זרים להבדיל מכתבים אחרים שניזונים מפי אינטרסנטים מתוך הקבוצות שמשתמשים בהם להעברת מסרים ו/או השני סוכנים הישראלים הקבועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 2:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האם הוא ודייויד פיק שכותב ביורובאסקט הם אותו אדם?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 2:41 pm 
Sophomore

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 3:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז לפחות ביורובאסקט הוא עושה עבודה מצויינת בדרך כלל. למשל בכל השתלשלות פרשת אוחיון וקובאן הוא היה צעד-שניים לפני כולם, והיה מדויק בדיווחים שלו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 3:15 pm 
Hall of Famer

אני מסכים עם לאומית שמבחינת מקורות, פיק באמת עובר את כולם (כלומר, את כולן. השחרוריות למיניהן. לא את סורוקה). הוא דובר אנגלית מבית וכאמור נוטה להתחבר חברתית לזרים (גם אם בדרכים מפוקפקות), אז זה היתרון שלו. אבל לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב, ובמקרה שלו-לוואן. זה גוף התקשורת הראשון לדעתי שהסכים לשלם לו כסף למרות שהוא לא מעט שנים מנסה להכנס לתחום, ותמורת זאת הוא נותן כתבות נפלאות כגון מה שאיתן התייחס אליו. הבנת הכדורסל שלו, לדעתי, היא מינוס חמש. אני ישבתי איתו פעם אחת לבירה אחרי איזה משחק בנוקיה (יותר נכון, הוא נדחף להצטרף אליי ואל עתונאית נוספת שעמה יצאתי לשתות), והתרשמתי שמדובר בילד מעצבן במיוחד, שאין לו מושג בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 3:32 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דובי פיק עשה כברת דרך ארוכה מאד ויש לו כמובן עוד מה ללמוד.
לאורך כל הדרך מבחינת הסקופים והמאמץ הוא ליגה אחרת. הבחור לא ישן בלילות. (ליגה אחרת גם בהשוואה לשחרחרים לא רק לשחרחרות, והיחיד שיכול לתת לו בסקופים איזה שהוא פייט זה אור שקדי מוואלה).
הבעיה העיקרית שלו היתה תמיד ההתנהלות והוא קיבל המון ביקורת על כך הן מהקבוצות ובעיקר מהקולגות. הסיבה שהיה לו כל כך קשה להיכנס לברנז'ה הזו באופן שגם ישלמו לו על עבודתו היתה התנהלותו הלא עיתונאית בחלקים נכבדים שלה, אבל הוא שיפר את זה בשנה האחרונה.
איתן לדעתי אתה טועה ולא הוא זה שפירסם על אלן אייברסון. על אייברסון פורסם בערוץ הספורט ולא ביורובסקט.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 65&lang=HE
viewtopic.php?f=1&t=11745

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 04, 2013 4:34 pm 
Freshman

אם קאלאטאס יעזוב לאירופה, ולא לתל אביב - אז אני חייב לו התנצלות על החשד הנבזי שלי בו, ומקווה שמחר נראה את פאט קאלאטס האמיתי.
אם מישהו לא רוצה לפגוש אותי ביום ההולדת שלו ברוממה, אני לא נעלב ומאחל לו ברכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 05, 2013 9:25 pm 
Junior

לא רואה את המשחק אבל נראה שאילת בדרך לניצחון, קטש יצחק אחרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 05, 2013 9:31 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
וגבי אתה דואג יותר מידי. אם הקבוצה תבוא לשחק, ואני מעריך שהיא תבוא היא תנצח. באיזה מקום אולי ההפסד אתמול יהיה גם טוב לקראת הגמר, יוריד את הזחיחות של הקבוצה שכבר הרגישה שהיא לא יכולה להפסיד והזכיר להם שהם צריכים להיות טובים כל הזמן בשביל לא להפסיד.

גם ההפסד היום היה טוב לקראת הגמר?
פול סטול איחסה פיחסה בעכסה של שחקן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 05, 2013 9:32 pm 
Senior

תלוי כמה אמסלם ישלם לשופטים... היום יש מצב שהוא שילם להם הרבה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 05, 2013 9:34 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:

נובמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 05, 2013 9:35 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
קוף ירוק כתב:

לא. ההפסד היום הוריד את הסיכויים של חיפה, שהיו מצויינים לפני זה לכמעט ולא קיימים לנצח את מכבי בגמר עכשיו. תומאס שהוא ברומטר חשוב מאד בקבוצה הולך ונחלש ככל שהמשחקים מתקדמים והיה חייב את המנוחה, עידו אותו כנ"ל. גם אם יגיעו לגמר (ואני עדיין חושב שיגיעו לגמר, אלא כאמור השיפוט שוב) יגיעו מוטשים, בלי זמן להתכונן כמעט, עייפים מנטאלית ויהיה כבר קשה מאד להתמודד עם מכבי במצב הזה.

חבל כי במיוחד במשחק הקודם חיפה שלטה והייתה צריכה לגמור את זה. במקום זה היא סיבכה את עצמה לחסדי השיפוט הביזיוני שהיה היום ומשחק חמישי לחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 05, 2013 9:37 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
קוף ירוק כתב:

מפלס הזחיחות במקל של הקוף עוד לא ירד מתחת לקו האדום, אז התשובה הנכונה היא-כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 05, 2013 9:39 pm 
Senior

גינות מיכאל כתב:
קוף ירוק כתב:

נובמת

באמת תמיד מהיום ועד מחר. חיפה שלטה במשחק לחלוטין עד שהשופטים החליטו להתערב ולהתחיל לסבך את השחקנים בעבירות, במיוחד מקל שלדעתי אף אחת מהעבירות שלו במחצית הראשונה לא הייתה. אבל אילת משתמשת בטקטיקה ידועה שחבל שחיפה לא עלו עליה, היא מעלה את הספסל בהתחלה, מרביצה, ממלאת את עצמה בעבירות (תחילת 2 המחציות נפתחה ב5-0 בעבירות לחובת אילת) ואז מכניסה את השחקנים מהספסל ובוכה על השיפוט ומתחילים לשרוק עבירות סתם לשחקני חיפה.

השיפוט היום היה ביזיוני בכל צורה שהיא ומוטה לחלוטין לטובת אילת והכריע את המשחק לדעתי. חד משמעית. לחיפה כמובן יש את האחריות שלה עם השטויות, ניהול משחק לא טוב של המאמן (שלא שם לב שהשופטים משתוללים והחזיר את מקל לקבל עבירה שלישית שלא הייתה), ותומאס שנחלש ככל שהזמן עובר, וכמובן סטול שהחליט להשתולל במחצית השנייה ולהראות את הסטול הרע והנורא שהוא גם יודע להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 05, 2013 9:41 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
השיפוט היום היה ... מוטה לחלוטין לטובת אילת והכריע את המשחק לדעתי.

והשיפוט שלך?

יחד עם הקהל, אילת היא קבוצה מאוד סימפטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], דניאל ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: