סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 37  הבא

אלופת הNBA הבאה תהיה :
ההיט אחרי 4 משחקים 4%  4%  [ 2 ]
ההיט אחרי 5 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
ההיט אחרי 6 משחקים 23%  23%  [ 11 ]
ההיט אחרי 7 משחקים 10%  10%  [ 5 ]
הספרס אחרי 4 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 5 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 6 משחקים 33%  33%  [ 16 ]
הספרס אחרי 7 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 12:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אז מה אם הוא החליט לרוב למסור? זה שיש אצל לברון את תופעת האין כובע-יש כובע זה עניין ידוע, אני לא חייב להשתתף בה. אם הוא מסר מסירות טובות ושחקנים קלעו, זו לא סיבה להיכנס בו. וגם אם נניח שהוא נתן משחק בינוני או אפילו בינוני מינוס, הביקורת של נורטון בעליל מתייחסת למה שקרה ברבע האחרון ולא לפניו. אז אם לברון נשפט על הרבע האחרון, זה מגוחך לתת הנחות לוייד ולבוש שלא הגיעו אליו או להגדיר את המשחק של בוש (הנוראי סטטיסטית) כמצוין רק כי הוא היה טוב במחצית הראשונה.

בכל אופן, הבעיה הגדולה של מיאמי לטעמי היתה ההיעדר המוחלט של sense of urgency, זה התבטא למשל בשתי המסירות הנוראיות במהלך הרבע השלישי כשמיאמי עלו ליתרון שבע ונתנו לספרס לחזור. זה היה גם השלב שבו הספרס לקחו כמה ריבאונדים רצופים בהתקפה. הטמטום החוזר של מיאמי הוא שהם חושבים שאינטנסיביות כמו שהם נתנו במשחק האחרון מול אינדיאנה זה משהו שצריך לשמור למשחקי גב אל הקיר. אז בזכות זה הם סידרו לעצמם במשחק הבא משחק כזה, נראה איך הם יצאו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 12:56 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הבעייה היא ששטיק ה-HEART OF A CHAMPION עם הגב לקיר לא ממש תופס אם גם הקבוצה מולך אלופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 1:00 pm 
מנהל פורום

הבעיה העיקרית היא ששטיקים לא תופסים אם מה שצריך זה לשחק כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 1:01 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לברון לובש כובע ולא שמתי לב?

וייד ובוש בפלייאוף נוראי, והמשחק שלהם עוד היה סביר יחסית לסטנדרטים שהם מציגים בפלייאוף, בטח וייד. לא מציע לך לסמוך עליהם בגמר, הרי ברור שכרגע הכל על הכתפיים של לברון, ו"שלושת הגדולים" של מיאמי הפך לכוכב על ושני כוכבים בדימוס, ככה זה נראה. זה כמו לקרוא לקובי-גאסול-אודום "שלושת הגדולים", הרי אם הלייקרס היו מפסידים בבית ומאבדים משחק ברבע האחרון כשקובי נעלם, האשמה היתה נופלת עליו ולא על גאסול ואודום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 1:14 pm 
מנהל פורום

פלאש, היום הוא לא לבש כובע (ולכן באים אליו בטענות למה הוא לא לבש). בכל אופן, אני לא באתי בטענות לוייד ולבוש, וגם לא ניסיתי להגן במיוחד על לברון. התגובה שלי באה אך ורק בתגובה לזו של נורטון שטען שהם נתנו משחק מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 2:01 pm 
Junior

לא הבנתי איזה כובע רוצים שהוא ילבש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 2:07 pm 
מנהל פורום

אתה מכיר את הבדיחה של היש כובע/אין כובע? זו עם השפן והאריה?

בכל אופן, במקרה הזה זה אפילו לא תיאורטי - טענות על שלברון לוקח יותר מדי על עצמו ושוויד מרגיש שהוא לא מקבל מספיק כדורים עלו לקראת סוף הסידרה מול אינדיאנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 3:33 pm 
Sophomore

שוויק1 כתב:
בוש במשחק נהדר? הלוואי וימשיך ביכולת הזאת. אז הוא קלע כמה ג'אמפרים וספין מוב נאה אחד. בשאר הזמן הוא היה רך באופן מדהים ודאנקן שלט לחלוטין בצבע בשני צדדי המגרש.
וויד נתן משחק טוב בחצי הראשון בלבד. בחצי השני הוא נעלם ולא רק באשמתו. לברון מעדיף להוציא כדור לקלעים וויד כמעט ולא מקבל ממנו כדורים. מצד שני היה מהלך קריטי שהוא קיבל כדור באיזור העונשין, עשה את הסטפ-בק היעיל שלו אבל מחוסר ביטחון הוציא כדור לצ'אלמרס לפינה שנתקע בלחץ של פארקר ומיאמי איבדו כדור ל-24 שניות.
אבל כל זה מזערי בעיניי. כמה שאני אוהב את לברון במשחק הזה הוא מדגים את הבעייתיות שלו. רבאק, תעזוב כבר את השיתופיות ותתחיל להיכנס לסל, תהיה אגרסיבי, תסבך את דאנקן בעבירות, זה מה שמצופה ממך. יותר מדי ג'אמפרים, יותר מדי מסירות ו"פרגון". חסר לו את הקילר אינסטינקט שקופץ אצלו החוצה לעתים נדירות מדי.

מסכים עם כל מילה.
בפעמים הבודדות שלברון לא התפשר והלך עד לסל הוא השיג סל או עבירה ולי לפחות זה נראה די בקלות. הקטע הוא שהוא מעדיף הרבה פעמים גם אחרי שכבר הוא בדרך לסל להוציא את הכדור החוצה לזריקה (נוחה) של מישהו אחר. הוא צריך לשנות את היחס בין כמות הפעמים שהוא הולך לסל לפעמים שהוא מוציא החוצה. טריפל דאבל זו לא המטרה שלו.
אחרי הרבע הראשון שדאנקן היה חושך וכלום לא נכנס לו ועוד שתי עבירות כשהוא חזר מיד הלכו עליו פנימה כמה פעמים, השיג נקודות בקלות על אנדרסן ונכנס למשחק. לדעתי הספרס יכלו לשחק עליו אפילו יותר בלואו פוסט גם בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:01 pm 
Freshman

אם יש קטע שאני מאוד לא אוהב בלברון זה העובדה שבהגנה אם הוא שומר על השחקן עם הכדור ובאים לחסום אותו הוא תמיד מחליף ישר, כמעט שלא נאבק לעבור את החסימה. זה השאיר את פארקר להמון מצבים נוחים ברבע האחרון.

בנוגע לאסרטיביות שלו, זה ממש לא מזכיר לי את הגמר נגד דאלאס. אני בטוח שככל שהסדרה תתקדם הוא יתקוף יותר. לגיטימי שמבשחק 1 הוא ינסה להכניס כמה שיותר מחבריו לקבוצה לכושר קליעה.

הוא נראה לי רגוע הרבה יותר מהשפל המקצועי שלו ב2011, אני מאוד אופתע אם הסדרה הזו תתפתח מבחינתו באותו אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:17 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
לצערי ראיתי רק את הרבע האחרון, ואני חייב לציין שלברון היה בסדר גמור ב-3 דקות האחרונות פלוס מינוס, יצר את כל הנקודות של מיאמי, לא החטיא אף זריקה למיטב זכרוני, והמסירות שלו היו מצויינות (מסירה לבוש החטיא זריקה קלה בצבע ולברון תיקן, מסירה לבוש לשלשה חופשית לגמרי שהוחטאה).

מסירה לשלשה של כריס בוש, כשהוא עוד עומד על 3-0 מהשלוש ברגעי ההכרעה היא מסירה נוראית, ביחוד שעל המגרש היו ריי אלן ומייק מילר.
מייק מילר מוכיח שעדיין יש לו כדורסל. יש לי הרגשה שספולסטרה הולך לחלק את הדקות של באטיה (נוראי) בין מילר לבין אלן. אם עונת האן.בי.איי הייתה רק פלייאוף ולא 82 משחקים, אז מייק מילר היה נכס לכל קבוצה. כיום הוא יכול להיות שחקן 10 ברוטציה עם הנחה שהרבה דקות במהלך העונה שווה פציעה מסיימת עונה.

טים דאנקן קלאסה. אני באמת נהנה לראות את השחקן הזה. אין פלאש, אין מהלכים שאתה תופס את הראש, אלא פשוט מהלכי כדורסל קלאסיים והכי נכונים שאפשר עם יסודות הכי טובים שיש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:31 pm 
Hall of Famer

עמוס, למרות שבוש היה בערב גרוע, על לברון היו שני שחקנים, השחקן השני אם זכור לי נכון היה השחקן של בוש ובוש עמד פנוי לגמרי על השלוש, אף אחד אפילו לא היה קרוב אליו והייתה לו שעה לכוון. הוא כבר קלע כמה שלשות במצבים כאלו בפלייאוף, זה לא איזה כריס אנדרסן או ג'ואל אנתוני, זה שחקן שיודע לקלוע ועומד פנוי לגמרי. אז בעיני כשעושים עלייך דאבל-טים ואתה מוצא שחקן פנוי לגמרי בעמדה שהוא בדרך כלל מסוגל לקלוע ממנה, זו מסירה טובה, מה לעשות שלא תמיד האופציות הקיימות הן מושלמות? ברור שהיה עדיף אם זה היה ריי אלן (שגם אותו לברון מצא במאני טיים ואלן הוציא מזה 3 זריקות עונשין קריטיות), אבל זה מה שההגנה נתנה באותו רגע, בעיני זה עדיף על איזה פייד-אווי מחצי מרחק עם שני שומרים תלויים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:33 pm 
מנהל פורום

עמוס, מעבר למה שרוני אמר, אז שבוש לא יעמוד על קו השלוש ויאפשר להגנה להתכווץ. אם הוא שם (ואין אופצית הליכה עד הסוף) והוא פנוי אז הוא צריך לקבל את הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:43 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שזאת לא הייתה סוף ההתקפה, אלא 6 שניות מתחילת ההתקפה (למרות שנותרה רק דקה וההיט בפיגור ארבע היו חייבים סל מהיר). ואני מצפה מלברון בדקות ההכרעה שלא ימסור לקליעה עם סיכוי לא גבוה להיכנס (28.4% מהשלוש בעונה הרגילה) רק בגלל שזה מה שההגנה נותנת, אלא שחקן עם יכולת כמו שהוא בדקות ההכרעה יקח מה שהוא יכול ולא מה שההגנה רוצה שהוא ייקח. שלפני שהוא מתחיל לתקוף את הטבעת שידע לדאוג שבוש לא יהיה בצד שלו לקבל את הכדור, ולפני ההתקפה שיצרח על בוש שלא יעז לקחת שלשה מטופשת. לברון יכול היה לעצור את המהלך שלו ולצאת שוב החוצה, לעשות עוד פיקנרול, או מיליון דברים אחרים. במקום זה הוא שיחק כאילו אנחנו באמצע הרבע השני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 7:05 pm 
Junior

מדובר על השלשה שלברון הוציא לבוש בסיום?
אני זוכר את המהלך קצת אחרת. לברון עשה פיקנרול עם שחקן אחר, ויצא מהצד השני של החסימה, כששני שחקני ההגנה נשארו מאחוריו. לברון היה בתנופה בלי שומר והנתיב לא היה חסום, דאנקן אמנם העדיף להישאר בצבע ולא לצאת לבוש, ובמקום לסיים בצבע לברון העדיף למסור לבוש שעמד לבד לגמרי בשלשה, שזה אולי לגיטימי בזמן אחר אבל לא חושב שזה מהלך טוב במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 7:59 pm 
Freshman

באטייה אגב ממש לא היה נוראי...
הוא לא פוגע מחוץ לקשת בזמן האחרון, אבל הוא היה מאוד אקטיבי וגם רשם חסימה יפה.
השלשות יחזרו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 9:10 pm 
Sophomore

באטייה לא פוגע וזה התחיל מול אינדיאנה. ספו ניסה אז את מילר, קיבל 3 שלושות זריזוות ומאז מילר מקבל דקות על חשבון באטייה ונותן תמורה. אלן פגע טוב הלילה .
ההוצאה של לברון לבוש היא לגיטימית אבל באמת לא מה שאתה רוצה לראות ממנו ברגעי ההכרעה. בוש לא פגע טוב אתמול מהשלוש ואם היו שואלים את הספרס מה הם רוצים שיקרה, לברון הולך לסל או בוש זורק שלשה אני מנחש מה הם היו בוחרים.

יהיה מעניין לראות אם במשחק השני לברון יבוא במוד אחר או שהוא ימשיך בקו הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2013 1:17 am 
Sophomore

שאלה קטנה לגבי חוקת המשחק, בהקשר של המשחק הראשון בסדרה.

בדקות הסיום היה פאוול של דני גרין על ריי אלן.
עכשיו, ברור שהפאול היה הרבה-הרבה אחרי שהכדור עזב את היד של אלן, ולא הייתה לו שום השפעה על הזריקה.
השריקה הייתה מוצדקת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2013 1:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תלוי איך מוגדר סיום ה-act of shooting בחוקת ה-NBA.
בפיב"א, במקרה של זריקת ניתור כמו הזריקה של אלן, סיום ה-act of shooting הוא רק כששתי הרגליים של הזורק חזרו לקרקע.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2013 1:39 am 
Freshman

לפי הבנתי החוק מחייב לתת לשחקן הזןרק מקום לנחות. ברגע שגרין נכנס למרחב של אלן ופגע בו בנחיתה זו עבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2013 1:45 am 
Junior

JVG התייחס לזה בשידור ואמר מייד שאלן צריך לסיים את תהליך הזריקה בלי להיפגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2013 8:03 am 
Junior

Amos Gueta כתב:
הבעייה היא ששטיק ה-HEART OF A CHAMPION עם הגב לקיר לא ממש תופס אם גם הקבוצה מולך אלופה.

ראובן כתב:
הבעיה העיקרית היא ששטיקים לא תופסים אם מה שצריך זה לשחק כדורסל.

תודה חברה, סידרתם לי בינתיים את החתימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2013 8:38 am 
Sophomore

חבל,הקודמת הייתה יפה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2013 8:46 am 
Senior

לברון שוב עם הגב לקיר. אני מציע שישכח במהלך השבועיים הקרובים מהמושג מסירה. וויד ובוש נראים זוועה, ועם שלשות של צ׳אלמרס לא מנצחים גמרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2013 8:48 am 
מנהל פורום

אז איך מיאמי ניצחו בשנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2013 8:56 am 
Senior

להוציא את משחק 5 שהיה תבוסה של אוקלהומה- עם הרבה הגנה ולברון ג׳יימס הולך חזק לסל בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, מיכאל ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: