סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 4:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  הבא

מה יהיה?
מכבי 11 ומעלה 32%  32%  [ 13 ]
מכבי 6-10 27%  27%  [ 11 ]
מכבי 1-5/ בהארכה 12%  12%  [ 5 ]
חיפה 1-5/ בהארכה 5%  5%  [ 2 ]
חיפה 6-10 22%  22%  [ 9 ]
חיפה 11 ומעלה 2%  2%  [ 1 ]
סך הכל הצבעות : 41
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 4:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
השאלה הנכונה היא, למה אין סדרה, שאז היה לך משחק בית מובהק ואולי אפילו שניים כשלקהל של מכבי אין גישה לרוב הכרטיסים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 4:27 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ובכל זאת, במצב שבו ידוע שיהיה משחק 1 שיקבע מי האלופה או לחילופין - מחזיקת הגביע. ראוי הוגן והגון היה אילו מכירת הכרטיסים לקהל הרחב הייתה מתחילה רק לאחר שזהות 2 הקבוצות ידועה.
במצב הנוכחי, לאוהדי מכבי תל אביב יש את כל הכלים "להשתלט" על האולם וזאת בשל הסבירות הגבוהה שמכבי תל אביב תשחק במשחק, זה ועצם העובדה שהסדרה שלה הסתיימה מוקדם יותר.

ברור שלמנהלת נוח שזה המצב, אבל זה ממש לא הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 4:29 pm 
Hall of Famer

מסכים לחלוטין עם ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 4:40 pm 
Sophomore

פדרמיני יוצא לקמפיין. ב-ynet מטנף את בלאט בעילום שם ומייחל להפסד ובוואלה משלח את השחקנים להלל את גודס ומביא עד אופי - ציון קובה (! מה עם אסף דותן?). אני מאמין שכמוני הרבה אוהדי מכבי שפחות מתרגשים מהפסד אליפות בשיטת הפיינל פור ובוודאי מאז שהמקום ביורוליג מובטח, רוצים מאד שמכבי תנצח ולו בשביל שבלאט יישאר. עם כל מגרעותיו הוא מאמן עצום בעיני ובוודאי שהצליח מעל ומעבר בכלים שהיו לו. מצד שני, אני די מחבב אותו וחבל לי שיישאר במקום שכ"כ לא מכבד אותו.
מעבר לכך ממליץ בחום על התענוג המזוכיסטי שעשוי להיעלם מחר בלילה לתקופת מה מחיינו- קריאת מאמרים של ורד כהן (מומלץ גם לאוהדי הפועל י"ם שישמחו לשמוע על הקדנציה המופלאה של גודס בקבוצתם). חלק קטנטן מהפנינים הנוצצות ביותר: "גודס לא מוכן לסבול במקום העבודה שלו אך שמח לשמוע על סבל של שחקנים", הטענה שבלאט הוא זה שרצה לשחרר את ג'יימס וגודס עצר אותו (ד"ש לקרייג סמית') "גודס, בניגוד לעוזרי מאמנים אחרים נסע עם דני פדרמן ללאס וגאס לבחון שחקנים" (תזכירו לי את מי החתמתם שם?) ועוד ועוד.
אני רק ממליץ לקוראים בחום לשים לב לקושי המסוים של הגב' כהן עם מילות קישור ועם השפה העברית בכללה- "לא הרבה מודעים כי דייויד בלאט", "בשיחות פנימיות בין ההנהלה שוחחו לא אחת על חוסר הניסיון של גודס", "ומה דעתו של גודס לכך שהוא המיועד?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 4:43 pm 
Hall of Famer

היתה לי מחשבה שירצו ללכת עם גודס כמאמן ראשי, אבל לא באמת האמנתי שזה יקרה. איזה כיף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 4:44 pm 
Hall of Famer

לדעתי בכל מקרה השידוך הזה דינו להיפרד. הפרה לא רוצה להיניק והעגל כבר נחנק מלינוק. אם מכבי תפסיד מחר זה אולי יהיה קל יותר לפדרמן להחליק את זה אצל חלק מהאוהדים, אבל בכל מקרה לדעתי השידוך הזה לא ימשיך. אם מכבי תפסיד הוא ישוחרר, אם מכבי תנצח הוא ימצא מקום אחר ומכבי "לא תעמוד בדרכו ותאחל לו הצלחה בהמשך".
לעומת זה, להחליק את גודס כמחליף שלו... המממ... נראה איך זה יתקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 4:49 pm 
Hall of Famer

ארז כתב:
ובכל זאת, במצב שבו ידוע שיהיה משחק 1 שיקבע מי האלופה או לחילופין - מחזיקת הגביע. ראוי הוגן והגון היה אילו מכירת הכרטיסים לקהל הרחב הייתה מתחילה רק לאחר שזהות 2 הקבוצות ידועה.
במצב הנוכחי, לאוהדי מכבי תל אביב יש את כל הכלים "להשתלט" על האולם וזאת בשל הסבירות הגבוהה שמכבי תל אביב תשחק במשחק, זה ועצם העובדה שהסדרה שלה הסתיימה מוקדם יותר.

מכירה מוקדמת לאירוע שידוע חודשים מראש זו פרקטיקה מקובלת, ומעניין שכשקבוצה אחרת מרובת אוהדים עולה מול מכבי לגמר היא מצליחה לארגן אולם חצי חצי, בלי בכי ובלי נהי (למעט אולי על מיקום הגמר). אפשר להגיד עליהם הרבה דברים, אבל זה לזכותם, ומסתבר שאין בעייה כשרוצים.
ולגבי הסדרה שהסתיימה מוקדם יותר, כפי שאמרתי, אין לזה שום רלוונטיות. כמעט כל הכרטיסים החופשיים נמכרו עוד במרץ-אפריל, הרבה לפני הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 5:42 pm 
Sophomore

"כשקבוצה אחרת מרובת אוהדים" עלתה מולכם לגמר (ערוץ 57) אז האולם היה כפול בגודלו והיה פיינל פור שהכרטיסים אליו נמכרו לשני הערבים יחד, בצורה כזו היו פי שניים כרטיסים זמינים והסבירות שהקבוצה האחרת תגיע לפחות לחצי הגמר היתה גבוהה יותר.
כמו כן, היה איחוד כוחות של קהלים של המפסידות יחד עם הקהל של ירושלים שיצר תחושה של חצי חצי (אוהדים של ראשון היו עוברים ליציע של ירושלים שניה אחרי שהפסידו להם בחצי הגמר כדי לעודד את היריבה של מכבי ת"א בחצי הגמר השני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 7:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ממתי ישנה יריבות בין אוהדי ראשון למכבי?
מה היתה הבעיה של אוהדי חיפה (שבטוחים שהיא הקבוצה הטובה בארץ) לקנות כרטיס לגמר ומקסימום למכור אותו אם חיפה לא עולה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 7:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אד הורטון כתב:
פדרמיני יוצא לקמפיין. ב-ynet מטנף את בלאט בעילום שם ומייחל להפסד ובוואלה משלח את השחקנים להלל את גודס ומביא עד אופי - ציון קובה (! מה עם אסף דותן?). אני מאמין שכמוני הרבה אוהדי מכבי שפחות מתרגשים מהפסד אליפות בשיטת הפיינל פור ובוודאי מאז שהמקום ביורוליג מובטח, רוצים מאד שמכבי תנצח ולו בשביל שבלאט יישאר. עם כל מגרעותיו הוא מאמן עצום בעיני ובוודאי שהצליח מעל ומעבר בכלים שהיו לו. מצד שני, אני די מחבב אותו וחבל לי שיישאר במקום שכ"כ לא מכבד אותו.
מעבר לכך ממליץ בחום על התענוג המזוכיסטי שעשוי להיעלם מחר בלילה לתקופת מה מחיינו- קריאת מאמרים של ורד כהן (מומלץ גם לאוהדי הפועל י"ם שישמחו לשמוע על הקדנציה המופלאה של גודס בקבוצתם). חלק קטנטן מהפנינים הנוצצות ביותר: "גודס לא מוכן לסבול במקום העבודה שלו אך שמח לשמוע על סבל של שחקנים", הטענה שבלאט הוא זה שרצה לשחרר את ג'יימס וגודס עצר אותו (ד"ש לקרייג סמית') "גודס, בניגוד לעוזרי מאמנים אחרים נסע עם דני פדרמן ללאס וגאס לבחון שחקנים" (תזכירו לי את מי החתמתם שם?) ועוד ועוד.
אני רק ממליץ לקוראים בחום לשים לב לקושי המסוים של הגב' כהן עם מילות קישור ועם השפה העברית בכללה- "לא הרבה מודעים כי דייויד בלאט", "בשיחות פנימיות בין ההנהלה שוחחו לא אחת על חוסר הניסיון של גודס", "ומה דעתו של גודס לכך שהוא המיועד?"

באיזשהו מקום בא לי שבלאט יעלה מחר בחמישיה את רוט, לנדסברג, פניני, אליהו ופלאניניץ וכשמכבי תפגר בעשרים הפרש, הוא יסתובב לעבר הפדרמנים וישאל בחיוך "חשבתי שרציתם שאעלה להם את הביטחון?"

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ה' יוני 13, 2013 1:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 8:03 pm 
Sophomore

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 8:22 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
ממתי ישנה יריבות בין אוהדי ראשון למכבי?
מה היתה הבעיה של אוהדי חיפה (שבטוחים שהיא הקבוצה הטובה בארץ) לקנות כרטיס לגמר ומקסימום למכור אותו אם חיפה לא עולה?

נסה לשאול את גלעד, הייתי בכל הפיינל פורים חוץ מהאחרון ואני מתאר מה שראיתי.
מצהיר כאן שגם אם ננצח מחר, ברור לי שאתם יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 9:00 pm 
Junior

קובי כתב:
+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 7:23 am 
Sophomore

אפילו רסקין לא יכל להוציא ראיון מלוקק וקלישאתי כמו של רפאל נאה עם אוחיון.
הביטוי אליפות זה הדבר הכי חשוב חזר 6-7 פעמים בכתבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 9:42 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
ארז כתב:

מכירה מוקדמת לאירוע שידוע חודשים מראש זו פרקטיקה מקובלת, ומעניין שכשקבוצה אחרת מרובת אוהדים עולה מול מכבי לגמר היא מצליחה לארגן אולם חצי חצי, בלי בכי ובלי נהי (למעט אולי על מיקום הגמר). אפשר להגיד עליהם הרבה דברים, אבל זה לזכותם, ומסתבר שאין בעייה כשרוצים.
ולגבי הסדרה שהסתיימה מוקדם יותר, כפי שאמרתי, אין לזה שום רלוונטיות. כמעט כל הכרטיסים החופשיים נמכרו עוד במרץ-אפריל, הרבה לפני הפלייאוף.

וזה שזה פרקטיקה מקובלת זה אומר שזה בסדר ??

ולמה בדיוק אתה מתכוון במקובלת ? בארץ? בספורט? באירופה או משהו אחר. כי ברור שבליגת הכדורסל הישראלי, פרקטיקה מקובלת.נורמאלית ממקום אחר תהיה בעייתית.

ולגבי חצי חצי - בדיוק כפי שכבר אמרו, קונים את הכרטיסים של הקבוצה שהפסידה בחצי הגמר המקביל ומצליחים לארגן מספר סביר של כרטיסים.

אל תשכח, כרטיסים עולים 170 שח, לא סכום מבוטל, ובוודאי סכום שלא הייתי רוצה להיתקע עם כרטיסים שאני צריך לנסות למכור (קרה לי פעם אחת, הסתדרתי ומכרתי, אבל בקושי).
ולמה בדיוק צריך למכור את הכרטיסים 3 חודשים לפני המשחק ???????????????

אם יש למנהלת בעיית תזרים מזומנים, שתלווה מהבנק, ולא תטה את הכף לטובת אוהדי מכבי תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 9:51 am 
Sophomore

ארז כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ארז כתב:

וזה שזה פרקטיקה מקובלת זה אומר שזה בסדר ??

ולמה בדיוק אתה מתכוון במקובלת ? בארץ? בספורט? באירופה או משהו אחר. כי ברור שבליגת הכדורסל הישראלי, פרקטיקה מקובלת.נורמאלית ממקום אחר תהיה בעייתית.

ולגבי חצי חצי - בדיוק כפי שכבר אמרו, קונים את הכרטיסים של הקבוצה שהפסידה בחצי הגמר המקביל ומצליחים לארגן מספר סביר של כרטיסים.

אל תשכח, כרטיסים עולים 170 שח, לא סכום מבוטל, ובוודאי סכום שלא הייתי רוצה להיתקע עם כרטיסים שאני צריך לנסות למכור (קרה לי פעם אחת, הסתדרתי ומכרתי, אבל בקושי).
ולמה בדיוק צריך למכור את הכרטיסים 3 חודשים לפני המשחק ???????????????

אם יש למנהלת בעיית תזרים מזומנים, שתלווה מהבנק, ולא תטה את הכף לטובת אוהדי מכבי תל אביב.

האמת שראי מפתיע בתגובה המיתממת שלו,בדר"כ אני מחזיק ממנו משתמש ענייני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:07 am 
Hall of Famer

קודם כל, אם הגענו למצב שדובראש אומר שהוא מחזיק ממני בדרך כלל משתמש ענייני, כבר היה שווה הת'רד הזה.
את שואל איפה זה פרקטיקה מקובלת, בארץ באירופה או בספורט או בכל מקרה אחר? אז התשובה היא גם וגם וגם וגם. גם השאלה על שלושה חודשים, עם כל כך הרבה סימני שאלה, היא לא בדיוק עניינית. הרי זה לא משנה אם זה חודש, או חודשיים, או שלושה לפני. אתה רוצה שמכירת כל הכרטיסים, לאירוע שידוע חודשים מראש, תתחיל יומיים-שלושה לפני. אין כזה דבר בשום מקום, ואין פלא בעיני שזה לא קורה גם פה.
מה הפתרון בעיני? אמרתי. סדרה, עם משחקים ביתיים לכל קבוצה, שתעשה עם כרטיסיה כרצונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:28 am 
Sophomore

למישהו מהחיפאים יש טלפון של לירן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:57 am 
Sophomore

ביורובאסקט מדווחים שמכבי חיפה תשחק באוקטובר מול שלוש קבוצות מהמנש: פיניקס, דטריוט וממפיס.

http://basketball.eurobasket.com/Israel ... ams/319973

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 12:09 pm 
Sophomore

ויונה יהב נשמע כמו אוהדי ירושלים
http://www.one.co.il/Article/218492.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 12:12 pm 
Hall of Famer

לפחות הפעם הוא לא האשים את מכבי בהיותה קבוצה אמריקאית בהשוואה לחבורת הצברים , בני עובדי הנמל, של מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 12:20 pm 
Freshman

-adi- כתב:
ביורובאסקט מדווחים שמכבי חיפה תשחק באוקטובר מול שלוש קבוצות מהמנש: פיניקס, דטריוט וממפיס.

http://basketball.eurobasket.com/Israel ... ams/319973

גם באתר הקבוצה:
ציטוט:
פיניקס סאנס, דטרויט פיסטונס וממפיס גריזליס מה-NBA יארחו את הפינליסטית מכבי בזן חיפה באוקטובר 2013

מכבי חיפה תשחק נגד פיניקס ב-7 באוקטובר, נגד דטרויט ב-8 באוקטובר ונגד ממפיס ב-13 באוקטובר

מועדון הכדורסל מכבי בזן חיפה הודיע היום שהקבוצה תשתתף בשלושה משחקי קדם עונה בארה"ב נגד קבוצות ה-NBA פיניקס סאנס (שעון חוף מערבי ארה"ב: יום שני, 7 באוקטובר, 19:00. שעון ישראל: יום שלישי, 8 באוקטובר, 4 לפנות בוקר) ב-US Airways Center, דטרויט פיסטונס (שעון חוף מזרחי ארה"ב: יום שלישי, 8 באוקטובר, 19:30. שעון ישראל: יום רביעי, 9 באוקטובר, 1:30 לפנות בוקר) ב-Palace of Auburn Hills וממפיס גריזליס (שעון איזור מרכז ארה"ב: יום ראשון, 13 באוקטובר, 17:00. שעון ישראל: יום שני, 14 באוקטובר, בחצות) ב-FedexForum.

זו תהיה הפעם השלישית בארבע שנים שמכבי בזן חיפה תטוס לארה"ב כדי לשחק נגד קבוצות NBA, כשבעונה שעברה מתחה את גולדן סטייט ווריורס עד הסיום והפסידה 100-108 וכמו כן נפגשה עם מינסוטה (הפסד 81-114), בנוסף, ב-3 לאוקטובר 2010 הפסידה הקבוצה 108-70 לברוקלין נטס (לשעבר ניו ג'רזי) ב-Prudential Center. מכבי חיפה אמורה הייתה לשחק משחק קדם עונה גם נגד אורלנדו מג'יק באוקטובר 2011, אבל המשחק בוטל עקב השביתה ב-NBA.

"אנחנו גאים שמכבי חיפה הפכה לנציגת ישראל במשחקים נגד קבוצות NBA", אמר בעלי מכבי בזן חיפה, ג'ף רוזן. "אנחנו מצפים להתחרות בפיניקס סאנס, דטרויט פיסטונס וממפיס גריזליס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 12:24 pm 
Hall of Famer

אני כבר מצפה למץ'-אפ זי-בו מול קוז'יקרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 1:27 pm 
מנהל פורום

בהמשך לאנקדוטה מקודם על שחקנים שלקחו אליפות ב-2 קבוצות. אז הרשימה כוללת 7 שחקנים לפי ואן:

ברד ליף ודורון שפר (מכבי ת"א וגליל עליון), זוהר כהן (הפועל ת"א ומכבי ת"א), ג'רמי פארגו (גלבוע/גליל ומכבי ת"א), אבישי גורדון וגוני יזרעאלי (הפועל חולון וגלבוע/גליל) וטריי סימונס (הפועל חולון ומכבי ת"א).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 7:32 pm 
Hall of Famer

קצת עצוב שגמר ליגת העל מתחיל עוד פחות משעתיים וחוץ מאשר באתר של ספורט 5, כל הכותרות הראשיות של אתרי הספורט ומדורי הספורט באינטרנט מדברות על פאקינג איתי שכטר ולגמר בקושי יש איזכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: