סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 8:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2013 3:33 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
פאנוש כתב:
על סמך מה אתה אומר שהעבודה טובה?

עבודה טובה כי הוא החתים שחקנים שהוא מכיר ולא נגרים שסוכן דחף לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2013 8:01 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
ההודעה הזו היא די שרדינגרית מהבחינה שבאמת אי אפשר לדעת האם היא נוסחה בציניות או לא, ככה שהשאלה שלך שקולה למי שמנסה לפתוח את הקופסה כדי לדעת אם החתול מת או לא. לא חבל?

לא הכרתי את הטיעון השרדינגרי עד עכשיו, וגם אחרי שקראתי קצת, לא הבנתי מה השאלה. בכל מקרה הפניה שלי לגל באמת הייתה שאלה של איך הוא יכול לעמוד על טיב העבודה של המאמן אם עוד אין סגל מגובש (רק בתהליך בנייה) ואין תקציב שכר סופי, כשהקבוצה עוד לא קרובה לכך ועונת המלפפונים בשיאה.

galsh כתב:

אני לא יודע אם וכמה הם נגרים כי אני לא ראיתי אותם משחקים אבל גם שחקנים טובים יכולים להיות החתמות רעות אם הם לא מצליחים להשתלב במדינה החדשה, בשיטת המשחק, יש פער ציפיות לא ידוע, חתולים בשק כמו ורמוט, אופי לא משהו וכו'. אני נוטה להאמין שרב"ש כן לוקח בחשבון את הדברים האלה כי גם אני מחזיק ממנו, אבל הנקודה היא רק שלא הייתי ממהר לקשור כתרים- בתור אוהד מכבי ת"א בכדורגל אני יודע מה זה קייצים באווירת "איזה יופי של החתמות" ואיזה כואב זה מתנפץ במחזור 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2013 9:13 pm 
Junior

קבוצה, בד"כ, לא משחררת בבת אחת את כל מרכז ההגנה שלה.
הסברה הראשונה היא שהשחקנים פשוט לא היו מספיק טובים/ירידה ביכולת.
סברה שנייה היא שהקבוצות בבעיות כלכליות ומעוניינת להפטר מחוזים מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 10:54 am 
Freshman

פאנוש כתב:
ראובן כתב:
ההודעה הזו היא די שרדינגרית מהבחינה שבאמת אי אפשר לדעת האם היא נוסחה בציניות או לא, ככה שהשאלה שלך שקולה למי שמנסה לפתוח את הקופסה כדי לדעת אם החתול מת או לא. לא חבל?

לא הכרתי את הטיעון השרדינגרי עד עכשיו, וגם אחרי שקראתי קצת, לא הבנתי מה השאלה. בכל מקרה הפניה שלי לגל באמת הייתה שאלה של איך הוא יכול לעמוד על טיב העבודה של המאמן אם עוד אין סגל מגובש (רק בתהליך בנייה) ואין תקציב שכר סופי, כשהקבוצה עוד לא קרובה לכך ועונת המלפפונים בשיאה.

galsh כתב:

אני לא יודע אם וכמה הם נגרים כי אני לא ראיתי אותם משחקים אבל גם שחקנים טובים יכולים להיות החתמות רעות אם הם לא מצליחים להשתלב במדינה החדשה, בשיטת המשחק, יש פער ציפיות לא ידוע, חתולים בשק כמו ורמוט, אופי לא משהו וכו'. אני נוטה להאמין שרב"ש כן לוקח בחשבון את הדברים האלה כי גם אני מחזיק ממנו, אבל הנקודה היא רק שלא הייתי ממהר לקשור כתרים- בתור אוהד מכבי ת"א בכדורגל אני יודע מה זה קייצים באווירת "איזה יופי של החתמות" ואיזה כואב זה מתנפץ במחזור 7.

יכול להיות שהם לא יסתדרו, אבל העובדה שהוא החתים שחקנים שהוא ראה אותם משחקים בזמן אמת ולא ראה באיזה קלטת של סוכן, מסמנת עבודה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 12:11 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פאנוש, הנקודה שלי היתה שמההודעה המקורית ממש אי אפשר היה לדעת אם הכוונה היא "כל הכבוד לבן שמעון, מתחיל לתקתק החתמות" או "נובמת הבן שמעון הזה, לוקח שני שחקנים מפאקינג קפריסין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2013 3:36 am 
Hall of Famer

אני מאמין שהשנה נראה עלייה משמעותית ברמה של קבוצות הצמרת: הפועל ת"א (בן שמעון הוא כנראה המאמן הישראלי המוביל כיום, בפער לא מבוטל, אם כי עדיין קשה להעריך את בנאדו) וחיפה (הרצון לחזק את ההתקפה, הניפויים המוצדקים, הכיוון של קניית 3-4 שחקנים טובים במקום 8-9 בינוניים, מחנה אימונים עם המאמן) ומכבי ת"א שכמובן תישאר חזקה. יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2013 9:17 am 
Junior

חיפה הביאה בשנתיים האחרונות המון שחקנים בינוניים לא כי זו מדיניות הרכש שלה, אלא כי הייתה פאניקה במועדון. אם בשנתיו הראשונות של אלישע, הוא היה מביא שחקנים למחנה אימונים להתרשמות(כמעט ובלי יוצא מן הכלל) בשנה האחרונה שלו הוא ניסה להפיח רוח חיים בסגל האנמי והשבע ועטר כמובן הגיע והמשיך. זה לא משהו מאפיין ולכן היה סביר שנראה מדיניות כמו זה שאנחנו רואים כעת אצל בנאדו.
עם זאת, לא כל-כך הבנתי את הבאת ראיוס, אלא אם יש הצעה או אפילו עסקה חתומה של קבוצה כלשהי עם גולאסה. מדובר בשחקן אמצע בדיוק כמו קטן גולאסה ובעצם יש פה שלושה שחקנים על שתי עמדות בעוד בהתקפה אין כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2013 11:38 am 
Hall of Famer

ההנחה בחיפה היא שגולסה יימכר הקיץ וגם אם לא, גולסה לא מתופקד כקשר התקפי. הם לא אמורים לדרוך אחד על השני. ובכלל, חסר לחיפה קישור יצירתי. כמובן שגם התקפה אין לנו אבל נשמע שבנאדו עובד גם בכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2013 1:35 pm 
Junior

ראיוס יכול לשחק גם כקיצוני סמולני, העביר חלק נכבד מהקריירה באגף הזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2013 4:23 pm 
Junior

אז בתור מה גולאסה משחק אם לא קשר התקפי?
בוקולי משחק את הקשר האחורי, לפניו קטן וגולסה, בצדדים עזרא והשחקן התורן ובחוד עמאשה/אנדלובו.
זה לפחות במשחקים שאני ראיתי, אשמח אם מישהו יאמר שההרכב אחרת.

אני התרשמתי ממה שקראתי שהוא מעדיף לקבל את הכדור במרכז, שכן לא מדובר בשחקן מהיר או זריז יתר על המידה.
מעדיף להיות זה שיוצר מהאמצע. הוא הקשר היצרתי שבנאדו חיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2013 11:54 pm 
Junior

דן אייביינדר עובר למכבי ת"א ויחתום ל-3 עונות.
תמיר כחלון עובר בתמורה לק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2013 3:07 pm 
Hall of Famer

מכבי ת"א יוצאים מאיפוס לדעתי .
על פי הפרסומים יותר מדי שחקנים ישראלים בינוניים ( דודו ביטון , ריקן , עוז ראלי , תמוז , זגורי וכו' ) שלא באמת ישדרגו אותם על הכוונת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2013 3:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע כמה מהשמות של השחקנים שמופרחים הם אמיתיים וכמה הם מה שאני קורא "נפיחות של סוכנים". אבל כשמוסיפים לזה את מה שקורה בעמדת המאמן, נראה כרגע שאתה צודק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2013 3:52 pm 
Junior

הפועל משחררת רשמית 6 שחקנים.

שכטר עדיין לא חתם, אבל לפי המדיה, גם רביבו וגם רוני מאנה רוצים לקנות בעלות בקבוצה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2013 8:03 pm 
Junior

shmueliki כתב:
מכבי ת"א יוצאים מאיפוס לדעתי .
על פי הפרסומים יותר מדי שחקנים ישראלים בינוניים ( דודו ביטון , ריקן , עוז ראלי , תמוז , זגורי וכו' ) שלא באמת ישדרגו אותם על הכוונת .

דודו ביטון, לדעתי, הוא לא שחקן ישראל בינוני, כנ"ל לגבי ריקן.
מדובר בשחקנים ישראלים טובים, צעירים שיש להם עוד לאן להתפתח.

בלי קשר, רוב העידכונים מורכבים מניחושים או ספינים של סוכנים.
הרבה זמן לא אשכח את הכתבה באתר של אופירה על "זגורי, המלפפון החם של הקיץ".
אין ספק, בעונה שבה חיפה מבצעת רכש איכותי בשביל להשיב את הבכורה, שכטר מתנדנד בין קבוצות, הקשר שירד ליגה עם הפועל ר"ג ועד העונה האחרונה לא עשה שום דבר, הוא המלפפון. נימני, יד בכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 8:44 pm 
Junior

* שכטר סגר בהפועל ת"א ל-5 עונות. צפוי להרוויח כ-300 אלף יורו לעונה.
* מנגה חתם לשלוש עונות בקריית שמונה. הוא מצטרף לסבע, בראון, אלקיים, אבוטבול(רמה"ש) ותמיר כחלון שכבר סגרו בקבוצה.
* דוידוב מסכנין סגר באשדוד של קלינגר.

בגזרת השמועות, אפשר להחזיר את חריסטופי לרשימה לאחר שדיווחים שונים מפרסמים כי המו"מ בינו לבין הקבוצה השיוורצית, סיוון, עלה על שרטון.
ברדה, ע"פ פרסומים, ממשיך להיות היעד הראשון של באר-שבע. עוד לא נחתם דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 9:44 pm 
Sophomore

שלוש מילים על סוסה:
מה הוא קשור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:55 pm 
Junior

מסתמנת לנו עונה מעניינת.
רב"ש מאמן טוב ואיך שהגיע הדבר הראשון שעשה זה לחזק את ההגנה עם שני בלמים וקשר אחורי שמכיר את הליגה. אם יגיע שחקן קישור שיכול לשדרג את משחק המעבר של הפועל מההגנה להתקפה, שהוא כרגע בגדר לא קיים, ההתקפה שלהם תוכל לבוא לידי ביטוי גם במספרים ולא רק על הנייר כ"הכי טובה בליגה".
חיפה מסמנת שהיא הולכת על העונה הזו חזק ומחתימה את ראיוס כשהיא משלמת עליו 800 אלף יורו דמי מעבר ועוד כ-300 שכר. לחיפה עוד אין חלוץ אחד בסגל ובגלל זה אני חושב שהיא בבעיה מסוימת בשלב הזה. ולא, הכפילים אזולאי ותורג'מן לא נחשבים בשלב הזה בקריירה שלהם חלוצים פותחים בקבוצה לאליפות.
מכבי תמשיך, מסתמן באותו קו, מעריך שיהיה רכש נקודתי. הצוות המקצועי, המעטפת, עושה רושם שיישאר וזה לא פחות חשוב מלשמור על השחקנים המרכזיים. מניח שבימים הקרובים נראה אם באמת מתקיים מו"מ לגבי עטר וריימס ויש דברים בגו.

מחוץ לשלושת הגדולות, ק"ש עשתה רכש מצוין. מאוד אהבתי את הכיוון שהקבוצה הולכת אליה. ב"ש ככל הנראה תחזיק לגיונר בכיר מאוד ושחקן כזה שמגיע אל מחוץ לגדולות זה מצוין לליגה שלנו. יוכל רק לסחוב את השחקנים שאיתו למעלה.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך ו' יוני 14, 2013 7:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 3:21 pm 
Hall of Famer

יואב כתב:
מכבי תמשיך, מסתמן באותו קו, מעריך שיהיה רכש נקודתי. המוות המקצועי, המעטפת, עושה רושם שיישאר וזה לא פחות חשוב מלשמור על השחקנים המרכזיים. מניח שבימים הקרובים נראה אם באמת מתקיים מו"מ לגבי עטר וריימס ויש דברים בגו.

:de_vil:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:37 pm 
Freshman

הפועל חייבת קשר אמצע ומגן ימני. אנחנו עוד רחוקים מסגל מושלם.
מכבי מחתימה מאמן מאוד לא מרשים מבחינת רזומה, אבל נראה מה יהיה, ויותר מעניין - מה עם עטר?
חיפה ירוצו חזק למעלה אם הם יביאו חלוץ איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 7:50 pm 
Junior

תראה, מה זה לא מרשים. הכל שאלה של מה ציפית,
הביאו את אוסקר גארסיה, אומנם מברצלונה, אבל כתחנה ראשונה בקריירת האימון שלו, עם הקשרים של ג'ורדי, הייתה תהיה אם זה הכי טוב שאפשר להביא.
סוסה בעיקר לא הצליח לסיים עונות בקבוצות שלו. הקבוצה היחידה בה באמת חווה כישלון קולוסאלי זה עם לסטר סיטי שם הפתיחה שלו הייתה אללה ראובן עטר.
אם ניקח את התחנה האחרונה שלו שהיא בערך, מאוד בערך, המצב הדומה אליו הוא יגיע במכבי, אז אפשר להתרשם טיפה יותר. קבוצה עם תקציב הגבוה בליגה ככל הנראה, אך בלי מסורת של תארים. הוביל אותה לשתי עונות כשבאחת מהן הוא שובר את שיא צבירת הנקודות של הקבוצה עד כה ולוקח אותה לשלב הבתים של הליגה האירופאית.

נקודת המפתח היא לבטל כל השוואה לאוסקר. מה שאוסקר עשה זה דבר מדהים, מה שכל מכבי עשתה זה דבר מדהים. עם זאת, היריבות שלנו נטשו את מאבק האליפות ממש בהתחלה והשנה זה לא יהיה דומה לכך. הוא מקבל מערכת שכבר רצה, סגל שחקנים וצוות מקצועי שממשיך עונה שנייה בקבוצה. צריך בעיקר שינויים קוסמטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 8:44 pm 
Junior

* שמעון אבוחצירא יחתום בימים הקרובים על חוזהו במכבי חיפה לאחר שהפערים בין הקבוצות הצטמצמו עד לכדי לא משמעותיים.
* דיווחים קושרים את שמו של קשר ראפיד בוקרשט, אובידיו הראה למכבי ת"א. בעונה החולפת כבר 9 שערים ב-26 משחקים.
* גיא חיימוב יחזור ארצה וישחק בקריית שמונה לאחר שצורף גם הוא לעסקת אייבינדר=כחלון+כסף. סביר שהכסף שק"ש הייתה אמורה לקבל בעבורה העסקה בתצורתה הראשונית התבטל או הופחת משמעותית. אין פרטים מדויקים.
* טביב יקבל לידו את בית"ר לאחר שתיפתר בעיית תקופת הצינון שהוא מחויב לעבור. בישראל כמו בישראל, מה זה קצת חוקים והגבלים.
* עמאשה לא בתוכניות של בנאדו. למרות שקיבל הודעה על כך עוד טרם פתיחת ההכנות של הקבוצה, הקשר הגיע למתחם האימונים ככלל השחקנים והתבקש להתאמן בצידי המגרש.
* אלירן עטר עזב את מכבי ת"א ויתחום ביום שני, ככל הנראה, בריימס, העולה החדשה לליגה הצרפתית הראשונה. מכבי תהנה מסכום מכירה הנע בין 1.8-1.5 מיליון דולר ועשרה אחוזים ממכירה עתידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 9:15 pm 
Freshman

*הפועל ת"א סיכמה עם אוראל דגני ועכשיו צריכה לסכם עם מכבי חיפה על העברה שלו. לדעתי היה עדיף לחפש מישהו זר, דגני בכלל לא הרשים בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 9:57 pm 
Junior

עמוס עוזב את קרית שמונה?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 10:01 pm 
Junior

דני עמוס הביע את רצונו לעזוב עוד במהלך העונה אשתקד לאחר שלא השיב להצעות שהיו לו מקריית שמונה לחתום על חוזה חדש.
עוד לא ראיתי שסגר בקבוצה כלשהי, אבל הוא מיוצג על-ידי דודו דהאן, הוא כבר ימצא קבוצה בלגית תורנית שמחפשת שוער.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך ה' יוני 20, 2013 10:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 49 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: