סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  הבא

אלופת הNBA הבאה תהיה :
ההיט אחרי 4 משחקים 4%  4%  [ 2 ]
ההיט אחרי 5 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
ההיט אחרי 6 משחקים 23%  23%  [ 11 ]
ההיט אחרי 7 משחקים 10%  10%  [ 5 ]
הספרס אחרי 4 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 5 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 6 משחקים 33%  33%  [ 16 ]
הספרס אחרי 7 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:56 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
שוב, אין באמת שחקן בליגה שיכול לעצור את לברון, היחיד שעוצר את לברון זה לברון עצמו. עם כל הכבוד לקוואי לאונרד שנותן סדרה טובה.
מאנו? לא יודע. נראה שהגנה מהסוג של מיאמי זה בדיוק כזו שבנויה להאט אותו(והוא גם לא נראה מרשים לאורך רוב הפלייאוף למען האמת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:03 pm 
Junior

מה שמזכיר לי שאת השחקן הכי דומה שמאנו, ג'יימס הארדן, מיאמי חנקו שנה שעברה. אבל גם להארדן היה משחק-שתיים טובים בגמר, וזה כל מה שהספרס צריכים עכשיו מג'ינובילי (המפתח - שתיפול לו השלשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:18 pm 
Senior

אתה מצייר את זה כאילו הסדרה תלויה בספרס. לא ממש. אם וויד ולברון חוזרים ל-80% מהיכולת שלהם אתמול זו סדרה שלהם, בטח עם הביתיות.
חוץ מזה, הארדן היה שחקן צעיר בשיאו, עם אתלטיות עדיפה על ג'ינובילי. ג'ינובילי של השנה הוא לא באזור החיוג של אולסטאר אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 3:27 pm 
Hall of Famer

ההיט לא ממש "עוצרים" את מאנו. הוא סתם מחורבן.

והמשפט שפלאש רשם -
ציטוט:
יכולת ניהול המשחק שלו הם "רק" טובות, רכז סולידי, אבל הוא רחוק מלעשות שחקנים לידו טובים יותר כמו מג'יק ונאש, בזמן שיכולות הסקורינג שלו מצוינות, מהטופ בליגה.

לברון אמנם לא רכז, אבל הוא בהחלט עושה את האחרים לידו הרבה יותר טובים, ויש כמה וכמה אנשים שחייבים את הקריירה שלהם ללברון. הוא מוסר 7.3 אס' על 3 איב', ואני בטוח שהיה יכול לתת גם 10 אס' אם הוא היה רוצה, רק שלמסור 10 אס' למשחק (ועוד אי אילו מסירות שלא נגמרות בסל) זה חתיכת פשע כשאתה שחקן שקולע ב-56% מהשדה ו-40% לשלוש בעונה הסדירה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 3:36 pm 
Junior

תותח, איזה שחקנים חייבים ללברון את הקריירה?
פרט להיקסון שבאמת נתן עונת שיא ליד לברון, מי עוד שיחק מעל לממוצע שלו ליד לברון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 3:59 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
ההיט לא ממש "עוצרים" את מאנו. הוא סתם מחורבן.

והמשפט שפלאש רשם -
ציטוט:
יכולת ניהול המשחק שלו הם "רק" טובות, רכז סולידי, אבל הוא רחוק מלעשות שחקנים לידו טובים יותר כמו מג'יק ונאש, בזמן שיכולות הסקורינג שלו מצוינות, מהטופ בליגה.

לברון אמנם לא רכז, אבל הוא בהחלט עושה את האחרים לידו הרבה יותר טובים, ויש כמה וכמה אנשים שחייבים את הקריירה שלהם ללברון. הוא מוסר 7.3 אס' על 3 איב', ואני בטוח שהיה יכול לתת גם 10 אס' אם הוא היה רוצה, רק שלמסור 10 אס' למשחק (ועוד אי אילו מסירות שלא נגמרות בסל) זה חתיכת פשע כשאתה שחקן שקולע ב-56% מהשדה ו-40% לשלוש בעונה הסדירה.

סורי, זו סטיגמה חביבה ומקושקשת מאוד. עשרה אסיסטים אני טוען שגם אייברסון ו-וייד היו יכולים לעשות אילו היו רוצים ומתמקדים בעיקר בזה. על כל שחקן שתראה לי שחייב את הקרירה ללברון אני יכול להראות לך ארבעה שכשהגיעו לשחק לידו לא סיפקו את הסחורה יחסית ליכולת שלהם בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:11 pm 
Junior

טוב זו הצעה מעניינת מה שרשמת.
את האמת אין לי אחד לתת לך שנתן עונה מעל הממוצע ליד לברון, כי גם היקסון היה יותר טוב עונה לאחר מכן. אבל עדיין, בהנחה תיאורטית שמצאתי אחד, אשמח לקבל 4 ששיחקו מתחת לממוצע שלהם עם לברון.

כדי להמנע מהחשודים המידיים - שאקיל לא נחשב, מכיוון שעונה לאחר מכן ( ללא לברון) נתן ממוצאים יותר נמוכים וגם 2 עונות קודם לכן הוא נתן פחות או יותר את אותם ממוצעים ( ההבדל העיקרי היה בריב').

פארקר אולי אופציה , אבל הוא היה בן 34 שהוא הגיע וסך הכל ירד ב2 בקבוצה הרבה יותר הישגית, ככה שהוא לא בדיוק "לא סיפק את הסחורה".

ורנאו הוא בערך היחיד שעולה לי בראש שנתן תפוקה נמוכה יותר ליד לברון מאשר שלברון לא שם, וגם זה קצת גבולי בהנתן זה שהוא שיחק בקבוצה שלא התקרבה לפלייאוף ( כלומר "ריפד" סטטיסטיקה על סמך הישגיות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מבלי להתווכח את הויכוח הטפשי על כמה לברון רכז גדול, אני מסכים עם פלאש לגמרי נקודתית. ההתקפה של מיאמי כשלברון מרכז נראתה נורא, ולא סתם עלו אסוציאציות לימי קליבלנד. בטח ובטח כשבמשחק הקודם זה הקצין לרמה של לברון מקפיץ וכל השאר מתחבאים בפינות.

ספציפית היום מיאמי נראתה ממש טוב לא כשלברון לא מרכז, אלא כשוייד מרכז, וזו יכולה להיות זכייה בפיס מבחינת מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:27 pm 
Junior

לברון לא רכז גדול, אני גם בעצמי טענתי שאף שחקן לא פרח לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:39 pm 
Junior

אגב אני לא זוכר סדרה עם דינמיקה כזאת מוזרה,

משחק 1 - ניצחון חוץ צמוד לספרס.
משחק 2 - בלואאוט למיאמי.
משחק 3 - בלואאוט לספרס.
משחק 4 - בלואאוט למיאמי.

אחת הסדרות הקשות לחזות, ועם זאת כייפית מאוד..אולי בגלל זה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:50 pm 
Hall of Famer

מה יש לפורום הזה. קודם מציעים לספולסטרה לשחק בחמישיה עם שחקן שפרש לפני שנתיים. עכשיו מתלוננים על כך שפופ לא סומך על שחקן שמאז הפלייאוף של העונה שעברה די יצא מהרוטציה. מצד שני זה עדיף על פני שרון דוידוביץ' מוויינט שמציע לפופ להכניס את טי-מאק על חשבון מאנו.

חוץ מזה, לברון מרגיז אותי. בסופו של דבר הוא סיים כקלע המוביל של ההיט, אחרי שטרח להוסיף 6 נק' בגארבג' של הגארבג' טיים ולעבור את ווייד בנק'. אני מקווה שהמשחק הזה לא יהפך למשחק של הוכחת גדולתו של לברון אחרי משחק מספר 3 החלש. הלילה זאת הייתה ההיט של דוויין ווייד, נקודה סוף פסוק. אני לא אדבר בכלל על הצד ההתקפי של פלאש, כי זה מיותר, אלא על כך שלראשונה בסדרה ראינו את ההגנה הידועה של ההיט, עם הרוטציות הבלתי אפשריות, עם החבורה של האתלטים שמגיעים לכדורים שאף קבוצה לא אמורה להגיע אחרי הנעת כדור משובחת, שסוגרים נתיבי מסירה וכשהיריב כבר מצליח להגיע לצבע, אז פתאום הוא מוצא מולו גוף מתעופף בגופיה שחורה שחוסם לו את הדרך לסל. אני לא טוען שווייד הוא האחראי לכך, אבל ווייד היה מוגבל עד כה לא רק בצד ההתקפי, אלא גם ההגנה שלו לקתה בחסר ובעיקר לקתה באנרגיות. היום הוא השתלב עם האנרגיות של כל ההיט שהציגו במחצית השניה הגנה חונקת לחלוטין.

המשחק היום היה מעניין מזוית המאמנים. פופ, שכל הזמן מדברים על היכולת שלו להכתיב את המשחק הרצוי לו נכנע הלילה לספולסטרה ולסמול בול. אחרי 45 שניות ספילטר ירד לספסל וההיט לא ראו כל המשחק את הרכב שני הגבוהים של הספארס והמשחק הפך להיות סמול בול שגם דון נלסון הזיל דמעה מרוב אושר.

מישהו שם לב מה קרה לפארקר במחצית השניה? כל המחצית הראשונה הפרנצתי פירק את ההגנה של ההיט עם פיק אנד רולים וחדירות לצבע. גם קלע, אבל יצר נהדר לחברים שלו. במחצית השניה נדמה לי שפארקר לא הצליח לשחרר את עצמו בצבע. האם זה נראה כמו הפציעה שהפריע? או שאולי ההיט עבדו נכון הגנתית?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:54 pm 
Hall of Famer

דרך אגב, ההבדל הגדול בין שני המשחקים האחרונים?
בשני המשחקים הספארס קלעו ב-50% מהשלוש.
במשחק מספר 3 הספארס קלעו 16 שלשות.
הלילה? הם לקחו 16 שלשות

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:57 pm 
Senior

ספליטר די איבד את הביטחון בהתפקה אחרי הגג של לברון אי שם במשחק 2. עם הסמול בול שמיאמי משחקים ספליטר צריך לשמור פתאום על מייק מילר או על לברון, ועם כל הכבוד להגנה הקבוצתית שלו זה לא שווה את זה לפופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:01 pm 
מנהל פורום

גם אני חשבתי על זה ששלשת הגארבג' של לברון (שני הסלים לפני כן היו חשובים ומנעו מהספרס להגיע לאזור מסוכן) עברה את וייד. הסיקור האידיוטי בויינט אמר משהו כמו "לברון הצטיין עם 33 והפעם הוא קיבל סיוע מוייד ובוש", שבאמת רק מישהו שלא ראה את המשחק והסתכל רק על הסטטיסטיקה יכול להגיד. מצד שני, המשחק הזה מוכיח כמה הטורים ההם של ניצן פלד על לברון ווייד שמתחרים וכמה זה פוגע בהיט היו אידיוטיים. לא מקרה שלברון נתן את המשחק הכי טוב שלו כשוייד משחק טוב והוא צריך לסחוב קבוצה שלמה על הכתפיים.

עמוס, אני לא יודע כמה תיאוריות אפשר לבנות על ההוצאה של ספליטר אחרי דקה בהתחשב בכך שהספרס רצו ל15-5 בפתיחה ושספליטר נותן סידרה מזעזעת באופן כללי. מצד שני, אולי משחק עם שני גבוהים היה מתמודד יותר טוב עם הכניסה של בוש מתחת לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:06 pm 
Junior

sheky כתב:
טוב זו הצעה מעניינת מה שרשמת.
את האמת אין לי אחד לתת לך שנתן עונה מעל הממוצע ליד לברון, כי גם היקסון היה יותר טוב עונה לאחר מכן. אבל עדיין, בהנחה תיאורטית שמצאתי אחד, אשמח לקבל 4 ששיחקו מתחת לממוצע שלהם עם לברון.

כריס בוש, בעברו אחד הגבוהים הטובים בליגה, 12.7 נק' ו7.2 רב' בפלייאוף כשהוא בריא? come on. די וייד שהוביל את מיאמי לריצות יפות כשג'יימס ירד לספסל בתחילת הרבע השני (פתחו פער 7) ובתחילת הרבע האחרון (פתחו פער 11), הטענה שלי נבנית על ממוצעי הפלייאוף של וייד שירדו דרסטית מאז שג'יימס קפץ למיאמי, ניצול רע של כשרון לעומת פיפן ליד ג'ורדן, גאסול ליד קובי וקובי ליד שאק. מייק מילר, אחלה שחקן שמהרגע הראשון במיאמי נראה חצי מהשחקן שהוא היה לפני כן. שרביאק, שהיה באמת שוטינג חביב לפני קליבלנד והפך שם לשחקן שבקושי תורם.

עוד הבדלים במשחקים: סן אנטוניו בנצחונות: 4 אב' (לעומת 8 של ההיט), ו12 אב' (לעומת 16 של ההיט). ס"א בהפסדים: 16 אב' (לעומת 6 של ההיט), ו18 אב' (לעומת 9 של ההיט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:18 pm 
Junior

בוש בהחלט ירד, אין ויכוח.
אבל לגבי וויד אני לא בטוח שאני מסכים. בהתחשב בזה שהוא חולק את הכדור עם עוד סופרסטאר ועוד אולסטאר, לרדת בעונה הסדירה בנקודה בעונה שלברון הגיע זה פחות ממה שלברון ירד. בשא הנתונים כמעט ולא היו שינויים.
עונה אחרי זה כבר וויד ירד ל49 משחקים בעונה הסדירה ולא ברור אם זה השילוב או הפציעה.

מילר היה פצוע בערך מהדקה הראשונה, וסך הכל חלק ענק מהירידה שלו בתפוקה גם היה שינוי המעמד שלו בקבוצה.

אני לא חושב שלברון מוריד את מי שלידו ( כמו שציינתי במפורש שהוא לא עושה את מי שלידו שחקנים טובים יותר).

המשחק הזה רשום על שמו של וויד בצורה גדולה. הוא הנהיג את ההגנה שהייתה הסיפור במשחק הזה מבחינתי.
אם וויד-לברון-בוש באים ככה כל משחק, אין קבוצה שיכולה לנצח את מיאמי... הבעיה שהם באים ככה פעם ראשונה בפלייאוף הזה ככה שזה לא מעודד במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:23 pm 
Freshman

אני מסכים לחלוטין שלברון לא צריך "לרכז" את המשחק, אבל זו התעסקות די מוזרה. יש בדיוק 3 קבוצות בליגה שיש להם רכז - הקליפרס, הספרס והסלטיקס. השאר, בצדק יש להגיד, כבר מזמן עברו להתקפה הרבה יותר קבוצתית של הנעת כדור ובלי מוביל כדור דומיננטי שמחזיק את הכדור רוב הזמן.

לא סוד שלברון במיטבו כשהוא מקבל כדור תוך כדי תנועה או בפוסט, גם ווייד אותו דבר. אין שום הגיון בלתת לאחד מהם את הכדור על קשת השלוש ולגרום לו ליצור משם, זה מגביל אותו מאוד.

אין כבר דבר כזה רכז בימינו - אבל יש פליימייקר, שחקן שיוצר עם הכדור סיטואציות לקבוצה. לברון הוא כזה, כמו פול, רונדו, קובי ורוז, וגם דוראנט עושה את דרכו לשם. כשווייד במיטבו גם הוא פליימייקר אדיר.

לברון גם אתמול נתן המון מסירות פשוטות להמון החטאות, זה לא היתה הבעיה שלו. הבעיה שלו במשחקים הראשונים היא שלא ניצל את יתרונותיו כדי להשיג מהלכים קלים בהתקפות המעבר. בשביל שחקן כמו לברון, גם 2 על 4 אחרי סל יכול להיות התקפת מעבר, והוא בשיאו כשהוא מחפש תמיד את החצי מרווח כדי להגיע עם הכדור (או כטריילר) ולדהור לסל. הוא עשה את זה במשחק 4 לראשונה הסדרה. ומקווה שזה יושב לו בראש, ושהוא לא יתרחק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:29 pm 
מנהל פורום

מריו, אני לא יודע מה זה "לרכז", אבל אני יודע שבמשחקים קודמים לברון נראה כמו רכז במובן הישן, והיום וייד נראה כמו שחקן כזה. הווה אומר, מקבל את הכדור בתחילת ההתקפה, מקפיץ כך וכך שניות ובסופו של דבר מייצר או לו או לאחרים מצב זריקה (כמובן שהיו גם התקפות שנראו אחרת וכללו הנעת כדור יותר משמעותית). עוד מימי הראשונים בסלניוז היו קיימות הטענות שזו ראייה פרימיטיבית של תפקיד הרכז והמשחק הוא יותר מתוחכם והרכז לא חייב להיות זה שמקפיץ כל התקפה וכו' וכו'. הכל טוב ויפה, אבל עובדה שהיה מישהו במיאמי שעשה את זה ועובדה שעם לברון זה נראה הרבה פחות טוב (גם מבחינתו וגם מבחינת שאר הקבוצה ובייחוד וייד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:37 pm 
Freshman

את כמות הפעמים במשחק שווייד ולברון קיבלו את הכדור על קשת השלוש והקפיצו כמו רכז אפשר לספור על יד אחת. זה ברירת מחדל שההגנה מתה שיקרה.

ספציפית על לברון שמרו בעיקר לאונארד וגרין, על ווייד שמרו ספליטר (ל50 שניות), דיאו, ניל ומאנו.
זו הסיבה שבגללה ווייד הוציא יותר מההתקפות האלו שלו, אבל שוב בשום מצב זו לא תוכנית התקפית טובה מבחינת מיאמי שאחד מהם יכדרר מחוץ לקשת יותר מ4 שניות רצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:38 pm 
מנהל פורום

במשחקים קודמים לגבי לברון? ממש לא על יד אחת.

ספציפית שמתי לזה לב לגבי וייד במהלך הבריחה שגמרה את המשחק. גם אם זה היה מועט, זה עבד מעולה. כמובן שמהרגע שלברון נכנס זה נהיה יותר מגוון (אבל עדיין וייד התחיל את ההתקפה כרכז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:41 pm 
Junior

עוד משהו - אחרי 2 סדרות מלוכלכות למדי של מיאמי נגד אינדיאנה ושיקאגו ( כמובן בצורה הדדית), הסדרה הזאת מצטיירת לי כסדרה מאוד ספורטיבית. שעושים פאול על פארקר/דאנקן באים המון פעמים לתת יד לעזור לקום, דאנקן ניגש לוויד במחצית וכו'... אני מעדיף בהרבה את הסדרות מהסוג הזה שיש בהם המון יריבות על המגרש אבל גם הרבה כבוד בין השחקנים. בסדרות נגד אינדיאנה ובעיקר נגד שיקאגו הטראש בין הצדדים היה מוגזם בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:47 pm 
Freshman

יענו הוא עבר את החצי ונתן את המסירה הראשונה? זה צ'אלמרס עושה רוב הזמן, או קול. אתה מדבר על פיקנרול שווייד התחיל?

ואני לא מדבר על רגע שיש איזה מיסמאץ', ונגיד בונר הוחלף על לברון, אז לברון הולך קצת אחורה, מכדרר כמה שניות ועושה מהלך.

בקיצור, אני חושב שהמהלכים האלו קורים הרבה פחות ממה שנדמה.

ההבדל בין וויד ללברון היא שבמהלכים כמו שאתה מתאר, אם ווייד זיהה הזדמנות, ומתכנן לתקוף את הסל, הול לוקח כמה צעדים ומסיים מה שנקרא מהלך קונבנציונלי. ברגע שלברון מזהה הזדמנות הוא (במיטבו) דוהר לסל עוד לפני שההתקפה מתייצבת, וככה שזה נראה כמו התקפת מעבר, או (כשהוא פסיבי) הוא מכדרר יותר מדי וזורק זריקה מבחוץ.

אין ספק שיצירת מצב של ווייד עדיפה על הגרסה השניה של לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:49 pm 
מנהל פורום

יותר מסתם לעבור את החצי. בכל אופן אני חושב שהשורה התחתונה היא די מוסכמת אז חבל לריב על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:50 pm 
Junior

לא היה שום טראש טוק בין הצדדים בסדרות הקודמות, היו שתי קבוצות שבאו לפוצץ את ההיט וההיט בתגובה החזירו באותה רמת פיזיות. כשהספרס מתרכזים בכדורסל אין שום סיבה שזה לא יהיה במרכז.

אגב מעניין שבירדמן לא ראה מגרש במשחק הזה למרות שהוא אולי היחיד חוץ מלברון שנותן תקופה באופן קונסטינטטי בכל משחק. הדו קרב בין המאמנים מרתק בפני עצמו, אם ספולסטרה מוביל תהיט לניצחון אני בהחלט אתן לא יותר קרדיט ממה שנתתי לו עד היום.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 5:53 pm 
Freshman

אני אחד שבכלליות די מחזיק מספולסטרה, אבל אני ממש לא מבין את הפעולות שלו שהובילו לייבוש של באטייה (שלדעתי השחקן הרביעי הכי חשוב בקבוצה), נכון שהוא לא פגע מרחוק, אבל זה משהו שחוזר תוך משחק אחד. הוא כל כך תורם בשאר האספקטים של המשחק.

אגב, גם נוריס קול מתחיל לקנות עוד דקות משחק על חשבון צ'אלמרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: