סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 37  הבא

אלופת הNBA הבאה תהיה :
ההיט אחרי 4 משחקים 4%  4%  [ 2 ]
ההיט אחרי 5 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
ההיט אחרי 6 משחקים 23%  23%  [ 11 ]
ההיט אחרי 7 משחקים 10%  10%  [ 5 ]
הספרס אחרי 4 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 5 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 6 משחקים 33%  33%  [ 16 ]
הספרס אחרי 7 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:13 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן עניתי על 4 ולא על 3.
תקרא את כל הדיון.
דבר שני אי אפשר לדבר על סיום הקריירה של שחקן שמשחק.
הוא יכול פתאום שנה הבאה להפוך את עורו אחרי פרישה של וייד מפציעה ולהפוך להיות ביאתו השנייה של מייקל.
הוא יכול להישאר פתאום עם וייד פצוע ובלי בוש ואולי לא להגיע לגמר המזרח אפילו ולשחזר את ימי קליבלנד.
אנחנו מדברים על מה שהוא הראה לנו במציאות ולא בדימיון.
הוא לא הראה שום דבר שמראה שמגיע לו להיחשב גדול יותר לא רק מלארי, מג'יק, מייקל וראסל אלא אני עדיין לא סגור שהיסטורית הוא גדול מעוד כמה אחריהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:17 am 
Hall of Famer

רן, אתה אמרת "בודאות לא טופ 5 בהסטוריה". אני לא אשם שבחרת בניסוח הכי חותך והחלטי שאפשר. ומה שלברון מראה לנו במציאות זה שחקן שעומד בכל הפלייאוף הזה, כולל הסדרה הלא טובה התקפית וה"אנמית" נגד הספרס, על 25 נקודות בקרוב ל50% מהשדה, 8 ריבאונדים ו-6.5 אסיסטים למשחק. אם הוא ייקח אליפות שניה עם הנתונים האלה, ובאופן ריאלי לחלוטין ימשיך עם יכולת דומה עוד 4-3 עונות לפחות, יהיה לו קייס חזק לאחד הגדולים בהסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:17 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
אני האחרון שמעוניין לפתוח טיעוני קובי או לא לכבד את המשחק.

אני גם מבין שאת ההסטוריה מסכמים בסוף. יש הבדל בין אליפות אחת ל2 אליפויות ל3 אליפויות וכן הלאה. לברון בשיא כוחו, ואולי אפילו לפניו, את היכולות שלו כולם מכירים. לדעתי לקחת לקיצוניות את העמדה השלילית כלפיו בעקבות הגמר הזה, וזה לא יעמוד במבחן המציאות אם לברון ימשיך לעוד 4-3 עונות ביכולת דומה לזו של רוב העונה הזאת, בוודאי עם יזכה בעוד אליפויות. כשאתה אומר "בודאות לא יהיה טופ 5 בהסטוריה" על שחקן שבגיל 29 כבר מחזיק 4 MVP, אני רק יכול לומר שאתה שופט מאד לחומרה ומאד מוקדם.

שמע, הלוואי ואתבדה אבל אני פשוט לא מאמין בו.
הוא פשוט מאכזב ומאכזב בלי סוף.
אם וייד לא היה מתעלה במשחק לפני אחרון אפילו לא היינו עדיין בשרשור הזה.
גם כאשר לארי ומג'יק הפסידו האחד לשני לא יכולת שלא להיות מלא הערצה לשניהם על הקרב האדיר ועל היכולות האדירות שהם הביאו איתם לקלאץ'.
הסדרות היו קרבות גלדיאטורים בין שני שחקנים הכי גדולים בהיסטוריה עד לאותו זמן והצוות המסייע שלהם.
לברון לא מעורר רבע מההערכה וההערצה שהם עוררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:18 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נו, אז אין ויכוח ביניכם. נדב לא טוען שכרגע הוא טופ-5 ורן לא טוען שאין סיכוי שהוא לא יהיה טופ-5, תיפגשו עוד חמש שנים ותדברו אז.

ורן, אתה שוב משווה ללארי ומג'יק, אבל קודם השווית לקובי (שודאי שגם לו היו רגעי נפילה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:19 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
רן, אתה אמרת "בודאות לא טופ 5 בהסטוריה". אני לא אשם שבחרת בניסוח הכי חותך והחלטי שאפשר. ומה שלברון מראה לנו במציאות זה שחקן שעומד בכל הפלייאוף הזה, כולל הסדרה הלא טובה התקפית וה"אנמית" נגד הספרס, על 25 נקודות בקרוב ל50% מהשדה, 8 ריבאונדים ו-6.5 אסיסטים למשחק. אם הוא ייקח אליפות שניה עם הנתונים האלה, ובאופן ריאלי לחלוטין ימשיך עם יכולת דומה עוד 4-3 עונות לפחות, יהיה לו קייס חזק לאחד הגדולים בהסטוריה.

כן הוא מראה לנו שאין כמוהו בסטטיסטיקה אבל ראית את המשחקים בחייאת?
הטריפל דאבל הזה הרגיש לך כמו שליטה מוחלטת במשחק?
המספרים שלו במשחק הקודם שיקפו דומיננטיות אדירה במציאות?
אולי נפסיק עם ההערצה העיוורת הזו לסטטיסטיקה?

אחד מהגדולים בהיסטוריה וודאי שכן על זה אין לנו ויכוח.
טופ 5? אפילו לא קרוב.

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ד' יוני 19, 2013 11:21 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:20 am 
Hall of Famer

לצערי מכבי היט זכו הלילה באליפות , לא רואה את הספרס מתאוששים מהפספוס הזה , ובמשחק 7 הם הולכים לקבל באיזור ה-20 הפרש בראש. חבל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:24 am 
Junior

אני הכי אוהב את לברון בעולם ומת שמיאמי תקח את האליפות אבל...

לברון בשיא הקריירה שלו עכשיו עם קבוצה שאמורה להיות בשיא כוחה שנבנתה ככה שפחות מאליפות זה כשלון.

הגמר מבחינת שליטה שלו אמור להיראות לפחות כמו לפני שנה וזה לא קורה.

הספרס מעיטים אותו , מקשים עליו ובאופן כללי טובים יותר עד עכשיו.

כשמגיעים לטופ 5 האוויר נהיה דליל וקשה לעקוף את השחקנים , שוברי השיוויון נהיה קשים יותר ולקחת אליפות זה יופי אבל לא מספיק.
לברון ואת זה אנחנו רואים ושום סטט' לא תשכנע אותי אחרת לא שולט בסדרה כמו שהוא צריך היה לשלוט בשלב הזה של הקריירה שלו.

כבר אמרתי את זה בערך לפני חצי שנה ואני עדיין חושב שזה נכון :
כדי לקבע את מעמדו במקומות 2-3 סופית לברון יצטרך לעשות משהו שלא נעשה על ידי החברה האלה - 4 אליפויות ברצף זה סוג של משהו כזה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

נערך לאחרונה על ידי beatla בתאריך ד' יוני 19, 2013 11:25 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:25 am 
מנהל פורום

עופר, תתנחם בשעות השינה שהרווחת לפחות.

רן, אתה ראית את מה שהוא עשה ברבע האחרון? הוא הביא את מיאמי לבדו לגמרי מפיגור 13 ליתרון 3 תוך כדי שהוא שומר מצוין את פארקר על הדרך. זה לא שליטה מוחלטת במשחק?

מה לעשות שמאז ומעולם משחקי NBA הוכרעו ברבע הרביעי. זה נכון אפילו לג'ורדן הגדול. הטריפל דאבל הזה לא נוצר מעיוות סטטיסטי אלא מהצגה לפנתיאון של כוכב על ברבע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:36 am 
Junior

לא יודע מה להגיד לך ראובן, כנראה שאנחנו ראינו משחק שונה לגמרי.
לא יודע מי מאיתנו מרכיב את המשקפיים הירוקים של קאנט אבל אחד מאיתנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:43 am 
מנהל פורום

מכיוון שכתבתי בכל מיני מקומות בת'רד על הדברים הרעים שלברון עשה (גם בשלושת הרבעים האחרונים וגם בדקות הסיום) אז אין כאן עניין של משקפיים. מה לעשות שמיאמי ניצחו בזכות טריפל דאבל מדהים של לברון ו20 נקודות בשלבי הסיום של המשחק, כמו שהם כמעט הפסידו בגלל שלושה רבעים נוראיים שלו (ושל שאר הקבוצה) וסידרת פשלות לקראת סיום המשחק. לא הכל שחור ולבן בחיים. עדיין הטריפל דאבל הוא מפלצתי והניצחון (כמו גם המשחק עצמו) היה מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:46 am 
Junior

בדרך כלל סטטיסטיקה מעוותת במשחקים שכוללים בהם גארבג' טיים שבהם אפשר לאסוף סטטיסטיקה... לא רואה איך במשחק הזה הסטטיסטיקה לא משקפת את המשחק. אם רוצים לראות איפה היו נקודות החולשה של לברון אז אפשר להסתכל באחוזים, למרות ש42 זה לא סוף העולם.
בשורה התחתונה הרבע הרביעי שלו היה יותר מוצלח מאשר שלושת הרבעים היו גרועים, ולכן יש לו סטטיסטיקה מוצלחת שכזו. אם ברבע הרביעי הוא לא השתלט על המשחק אז אני לא יודע מה הכוונה בלהשתלט על המשחק.

השילוב של לברון ושל וויד פשוט מזוויע. כל אחד מהם נראה יותר טוב שהשני לא על המגרש, ובאופן כללי זה מרגיש מאולץ מאוד בפלייאוף.

אגב, דאנקן מדהים. אומנם נעלם לחלוטין ברבע הרביעי ובהארכה, אבל מה שהוא עשה בחצי הראשון זה בית ספר לכדורסל. פשוט מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:49 am 
מנהל פורום

אם זה לא היה וייד, מן הסתם היו שוקלים אם לא להעלות אותו מהספסל במשחק הבא. אבל זה לא יקרה אז אין טעם לדון בזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:52 am 
Junior

beatla כתב:
אני הכי אוהב את לברון בעולם ומת שמיאמי תקח את האליפות אבל...

לברון בשיא הקריירה שלו עכשיו עם קבוצה שאמורה להיות בשיא כוחה שנבנתה ככה שפחות מאליפות זה כשלון.

הגמר מבחינת שליטה שלו אמור להיראות לפחות כמו לפני שנה וזה לא קורה.

הספרס מעיטים אותו , מקשים עליו ובאופן כללי טובים יותר עד עכשיו.

כשמגיעים לטופ 5 האוויר נהיה דליל וקשה לעקוף את השחקנים , שוברי השיוויון נהיה קשים יותר ולקחת אליפות זה יופי אבל לא מספיק.
לברון ואת זה אנחנו רואים ושום סטט' לא תשכנע אותי אחרת לא שולט בסדרה כמו שהוא צריך היה לשלוט בשלב הזה של הקריירה שלו.

כבר אמרתי את זה בערך לפני חצי שנה ואני עדיין חושב שזה נכון :
כדי לקבע את מעמדו במקומות 2-3 סופית לברון יצטרך לעשות משהו שלא נעשה על ידי החברה האלה - 4 אליפויות ברצף זה סוג של משהו כזה.

מסכים לגמרי, האוויר דליל לחלוטין ולברון יכול לבקר כאן רק עם מסיכת חמצן :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:56 am 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
"לולא" זה לא באמת טיעון.

לא ראיתי את המשחק ואני יכול לקבל טענות על אנמיות וכו', אבל אני באמת לא חושב שזה ייזכר הסטורית. אם לברון יוביל את ההיט לאליפות הזאת, מה שיזכרו זה עוד אליפות בקנה, בעונה שבה הוא היה עוד פעם MVP עם מספרים משוגעים לאורך כל העונה, שלא לדבר על ההופעה בגמר המזרח למשל. אז נכון שבגמר הזה הוא לא במיטבו התקפית, אבל הסטטיטיקה עדיין מראה מספרים שקרובים ל22, 11, 7 בסדרת גמר של אליפות, והסטורית יהיה לזה משקל שילך עם לברון. שלא לדבר, שוב, על העובדה שהוא עוד לא בן 29 ועוד יכול להשיג כמה הישגים גדולים.

כאמור, גם בגמר חלש התקפית יחסית ו"אנמי", הוא מראה שהוא ביי פאר אחד משניים-שלושה השחקנים הורסטיליים בהסטוריה (עם ביג או ומג'יק).

ובירד, בכל זאת שחקן של 10 ריבאונדים ו-6 אסיסטים לכל אורך הקריירה בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:57 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני לא חושב שיש סיכוי שלברון יעבור את ג'ורדן היסטורית אבל לומר שגם טופ 5 הוא לא יעשה זה מוגזם. בתמצית, הנה מה שהיה לג'ורדן ואין ללברון, ואין לאף שחקן אחר שראיתי מאז: שראית אותו משחק, היתה לך ידיעה פאטליסטית לחלוטין שהוא הולך לנצח. ללברון אין, לא היתה ולא תהיה את האינטימדציה המוחלטת הזו. היריבים שלו יודעים שקשה לנצח אותו, אבל זה בהחלט אפשרי. אבל טופ 5 ? בכיף הוא יכול להגיע לשם. אין שחקן מתחת לג'ורדן בפתנאון שלא היה לו פגם משמעותי זה או אחר. אם זו הקליעה וההגנה של מאג'יק או האתלטיות של בירד או הרכרוכיות של קארים או האובססיה של ווילט לסטטיסטיקות, או הגישה הקצת מזלזלת של שאקיל, או הנטייה של קובי להירו-בול. אז אם לברון יגיע לטופ 5, בדפי ההיסטוריה יזכירו שחקן ענק עם בעיית בטחון עצמי. ואין עם זה שום בעייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 12:00 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
אני האחרון שמעוניין לפתוח טיעוני קובי או לא לכבד את המשחק.

אני גם מבין שאת ההסטוריה מסכמים בסוף. יש הבדל בין אליפות אחת ל2 אליפויות ל3 אליפויות וכן הלאה. לברון בשיא כוחו, ואולי אפילו לפניו, את היכולות שלו כולם מכירים. לדעתי לקחת לקיצוניות את העמדה השלילית כלפיו בעקבות הגמר הזה, וזה לא יעמוד במבחן המציאות אם לברון ימשיך לעוד 4-3 עונות ביכולת דומה לזו של רוב העונה הזאת, בוודאי עם יזכה בעוד אליפויות. כשאתה אומר "בודאות לא יהיה טופ 5 בהסטוריה" על שחקן שבגיל 29 כבר מחזיק 4 MVP, אני רק יכול לומר שאתה שופט מאד לחומרה ומאד מוקדם.

דווקא עם ההשפעה של כמות ה MVP, בלי קשר למספר האליפויות אני לא לגמרי מסכים.

אגיד זאת כך - לו הוא מפסיד את המשחק הבא, ולא לוקח עוד אליפויות בעתיד (נניח) - מדובר בגרסה הסמול פורוורדית של מוזס מאלון. שחקן שהיה דומיננטי מאד, לקח המון תארים אישיים והיה בדרך כלל בלתי עציר - ועם זאת, לא ממש תרגם את זה לאליפויות.
עכשיו, אין לי ספק שיש אנשים שמעדיפים את מוזס על פני הרבה מאד סנטרים. אבל בסוג של קונצנזוס, הוא אחרי ווילט, ראסל, קארים, שאקיל ואולי גם אולג'ואן.

אם כי אציין שווילט הוא המקרה ההפוך ממוזס, שחקן שיש שמחשיבים אותו לשני בטיבו ששיחק את המשחק. אבל ההנחה שלי היא שזה בגלל שהמספרים שלו באמת לא נתפסים (50 נקודות למשחק, מלכות אסיסטים מסנטר, 20 ומשהו ריבאונדים כל הקריירה. לא יודע). המספרים של לברון וההישגים שלו כרגע הם הרבה יותר "מוזסיים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 12:03 pm 
מנהל פורום

נורטון, לגמרי סתרת את עצמך כאן. גם בהשוואה לווילט (שחקן שמוזכר כאחד הגדולים ביותר בעיקר על סמך מספרים) וגם בהשוואה למאלון (שלבטח נכלל ברשימת הגדולים ביותר).

אבל אולי נחכה עד יום שישי עם כל הדיונים האלה? הפסד או ניצחון של לברון (ואם הוא ינצח מן הסתם הוא גם יקבל את הMVP של הגמר) ייצרו הבדל מאוד משמעותי למעמד שלו, וזה קצת פחות היפותטי מהשאלה כמה אליפויות יהיו לו בגיל 37.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 12:08 pm 
Hall of Famer

מוזס מאלון (כאמור, האיש שכרגע הקריירה שלו הכי דומה מכל שחקן בעבר לללברון, בהנחה שהאחרון לא ייקח אליפות מחר בלילה) הוא שחקן במעמד שהיה אמור להיות גבוה הרבה יותר לו היה לוקח עוד שתי אליפויות נניח. הוא היה עשוי להיות מוזכר ביחד עם קארים וראסל, ולא די בוודאות אחריהם.

ווילט אגב, נהנה מעוד משהו שקשה להגיד שלברון של השנים האחרונות נהנה מהם - העובדה שהיו לו קבוצות חרא (או כך טוענים, אני לא ראיתי ולא ממש יודע). כלומר, יש לו תמיד את ההצדקה הזאת, שללברון עם השלישייה שלו לעולם לא תהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 12:09 pm 
מנהל פורום

אף פעם לא הבנתי למה זו הצדקה, אז אני פטור מלענות לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 12:11 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
אני לא חושב שיש סיכוי שלברון יעבור את ג'ורדן היסטורית אבל לומר שגם טופ 5 הוא לא יעשה זה מוגזם. בתמצית, הנה מה שהיה לג'ורדן ואין ללברון, ואין לאף שחקן אחר שראיתי מאז: שראית אותו משחק, היתה לך ידיעה פאטליסטית לחלוטין שהוא הולך לנצח. ללברון אין, לא היתה ולא תהיה את האינטימדציה המוחלטת הזו. היריבים שלו יודעים שקשה לנצח אותו, אבל זה בהחלט אפשרי. אבל טופ 5 ? בכיף הוא יכול להגיע לשם. אין שחקן מתחת לג'ורדן בפתנאון שלא היה לו פגם משמעותי זה או אחר. אם זו הקליעה וההגנה של מאג'יק או האתלטיות של בירד או הרכרוכיות של קארים או האובססיה של ווילט לסטטיסטיקות, או הגישה הקצת מזלזלת של שאקיל, או הנטייה של קובי להירו-בול. אז אם לברון יגיע לטופ 5, בדפי ההיסטוריה יזכירו שחקן ענק עם בעיית בטחון עצמי. ואין עם זה שום בעייה.

עם זה אני מסכים לגמרי, אבל בינתיים הוא רחוק לדעתי עוד 2 אליפויות מלהיות בכלל בדיון על הטופ-5 ומשהו כמו עוד 3-4 מלתקוע שם יתד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 12:17 pm 
מנהל פורום

אני לא מקבל את ההגדרה הזו של ג'ורדן. כלומר בדיעבד אחרי שהוא ניצח אז ברור היה שהוא ינצח. באליפות השלישית של שיקגו, לפני השלשה של פקסון, היה ברור לכולם שג'ורדן עומד לנצח? ומה עם האליפויות שהוא לא זכה בהן? מה עם העונה שלפני האליפות הראשונה? או עונת החזרה מפרישה? הוא לא הפסיד?

מה שהיה לג'ורדן זה את הקבוצה הטובה ביותר בכל הזמנים (כש90% מזה זה בזכותו), את השילוב של יכולת התקפית והגנתית יוצאת דופן, וכמובן גם ווינריות ותפקוד מופלא בקלאץ'. לגמרי דברים שניתנים לכימות והערכה. ברור שכרגע במבחן מול ג'ורדן לברון כושל לחלוטין, אבל שוב, במבחנים שלגמרי קל לכמת אותם, ושאין בהם שום חוכמה בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 12:18 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
מוזס מאלון (כאמור, האיש שכרגע הקריירה שלו הכי דומה מכל שחקן בעבר לללברון, בהנחה שהאחרון לא ייקח אליפות מחר בלילה) הוא שחקן במעמד שהיה אמור להיות גבוה הרבה יותר לו היה לוקח עוד שתי אליפויות נניח. הוא היה עשוי להיות מוזכר ביחד עם קארים וראסל, ולא די בוודאות אחריהם.

ווילט אגב, נהנה מעוד משהו שקשה להגיד שלברון של השנים האחרונות נהנה מהם - העובדה שהיו לו קבוצות חרא (או כך טוענים, אני לא ראיתי ולא ממש יודע). כלומר, יש לו תמיד את ההצדקה הזאת, שללברון עם השלישייה שלו לעולם לא תהיה.

סימונס מפריך את זה די יפה בספר שלו. הוא משווה סטטיסטיקות והופעות אולסטאר של החברים לקבוצה של ווילט לאלה של ראסל ומראה שלא היה הבדל משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 12:19 pm 
Hall of Famer

יתכן, אבל כמו שכתבתי על פרס אתמול, עצם זה שהוא היה צריך להפריך את זה - אומר שזה האתוס, אתוס שווילט נהנה ממנו.
השאלה על ה GOAT, היא תמיד שאלה של אתוס, ככה זה. ואליפות אחת של לברון בטח לא תורמת לזו שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 1:02 pm 
Junior

לא מעניין אותי אם לברון יזכה בריפיט, וגם לא מעניין המספרים שלו בעונה הרגילה. מדובר בלוזר שכאשר ההגנה משחקת מולו נכון הוא לא יודע להתעלות. הוא לא טופ 5 בהיסטוריה וגם איבד את הסיכוי לעבור את קובי. בשלושת הרבעים הראשונים הוא היה כ"כ גרוע, עליבות ברמה שאתה אומר-אם אלו היכולות שלו כשנותנים לו לזרוק ושומרים על הצבע, אולי עדיף שיברח מהכדור וישמור על כבודו. ואז הוא הוריד את הסרט והתאבד על המשחק והכבוד, מפיגור 12 הוביל את ההיט ליתרון 3, 15 נקודות שלו שרובם באו ממאמץ נואש, אבל זה לא הזכיר את הדומיננטיות שלו בעונה הרגילה, ולא היו שם התעלויות בחדירות גדולות אלא נקודות שמיאמי השיגו עם הרבה כוח רצון בצבע, ועדיין, לברון החזיר אותם למשחק. אבל 4 דקות לסוף:

1. לברון מחטיא ג'אמפ, ואופסניב פאול שלו בפוזשן הבא.
2. דקה לסוף לברון חוטף שלשה בראש מפארקר.
3. 40 שניות לסוף 91-89 לספרס, ג'יימס עם איבוד כדור הזוי.
4. פוזשן הבא בפיגור 3, 28 שניות לסוף ג'יימס מאבד כדור בצורה עוד יותר הזויה (באחד מהם הכדור פשוט ברח לו אל הידיים של דאנקן, בשני הוא עשה משהו לא ברור ויצא לו אירבול).
5. פוזשן הבא? 20 שניות לסוף בפיגור 5 ג'יימס דופק אירבול, או "רק קרש", מהשלשה. מיאמי משיגים ריבאונד-ויפה שג'יימס לא פחד לזרוק שוב וקלע שלשה סוף סוף.
6. פוזשן אחרון היט צריכים שלשה להשוות, לברון מחטיא מה3. ריי אלן מציל אותו.
7. הארכה: ג'יימס מחטיא, ואז קולע לייאפ שוייד מסדר לו.
8. דקה אחרונה: לברון מחטיא ג'אמפ, פוזשן הבא לברון מאבד כדור, השופטים לא שורקים לפאול על מאנו, נגמר המשחק.

שיעשה טריפל דאבלים כמה שירצה, מי שראה את כל המשחק ולא את הסטטיסטיקה/רבע אחד, ראה שזה ממש לא זה. מי שלא מקובע ולא החזיק ממנו אחרי הכשלונות הקודמים, אחרי שישה משחקים קיבל את החותמת על היכולות שלו. אני לא רואה טעם להמשיך לגביו, כשההיט כמעט איבדו את האליפות חצי דקה לסוף ריחמתי עליו, שחקן מצוין ואול ארונאד כרגע הטוב בעולם, אבל סה"כ מסכן- מצפים ממנו להיות MJ או לפחות קארים-מג'יק-בירד, הבעיה בלי יכולות מנטליות ועם ג'אמפ בינוני אף שחקן חוץ לא יכנס לשם. הגיע הזמן לעזוב אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 1:04 pm 
Junior

לגבי המשחק,
1. צ'למרס עם קליעות מומנטום החוזרות ונשנות שלו... שונא אותו.
2. נמאס מהבכיינות של מיאמי על כל שריקה.
3. לאונרד ענק.
4. דאנקן נתן חתיכת התעלות מדהימה (וגם פארקר בדקה האחרונה של הזמן החוקי), וזה היה נגמר באליפות חמישית אם פופ היה משאיר את טימי על המגרש בפוזשנים האחרונים. 94-89 חצי דקה לסוף, אח... פופ לא רצה לקבל שלשה אבל חטף בריבאונד שוב ושוב עד שהגיעו השלשות... דאנקן שלט בצבע עם 17 ריבאונד ואם הוא היה על המגרש הם לא היו משיגים את ההזדמנויות השניות. החלטה של אליפות. סה"כ משחק קלאסיקה, לפנתיאון, היה שם הכל, חבל שהוא נגמר לטובת הצד הרע כי במשחק 7 לפארקר (הפצוע) ומאנו (הזקן) יגמר האוויר אחרי שבוע עם יום מנוחה כל פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 119 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: