סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 37  הבא

אלופת הNBA הבאה תהיה :
ההיט אחרי 4 משחקים 4%  4%  [ 2 ]
ההיט אחרי 5 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
ההיט אחרי 6 משחקים 23%  23%  [ 11 ]
ההיט אחרי 7 משחקים 10%  10%  [ 5 ]
הספרס אחרי 4 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 5 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 6 משחקים 33%  33%  [ 16 ]
הספרס אחרי 7 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 1:06 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
גם אם יקח אליפות, הפלייאוף הזה מראה שהוא עדיין סובל מבעיה מנטלית בקלאץ'.
אתמול הוא היה זוועה 36 דקות, מדהים 10 דקות ושוב זוועה.

כשהמצלמה התמקדה בו בסוף, הוא נראה מובס לחלוטין, הוא הבין שהוא פישל בגדול ורק צירוף מקרים מאוד לא סביר הציל אותו.

התחלתי בעד מיאמי, אבל ממש ממש לא מגיע להם לזכות.
הספארס קבוצת כדורסל יותר טובה בכמה רמות, קבוצה שנבנתה מבחירות נכונות ואימון לאורך שנים, לעומת מיאמי שנוצרה מצירוף של שלושה מליונרים ומיליארדר אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 1:10 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
גם ס"א לא ממש צדיקה בעניין הזה, בעיקר אני אוהב את מבט "מה ?! איפה ?! על מה אתה מדבר ?! פאול ?! מה יש דבר כזה פאול ?!" של דאנקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 1:14 pm 
Junior

כן. אבל מעבר אליו הספרס בוכים? במיוחד השומרים של לברון ו-ווייד, שזה תמיד גבולי איתם בצבע, לאונרד גרין ודיאו לא מתבכיינים על כל שריקה. אצל מיאמי כולם בוכים על כל שריקה, בכי היסטרי משחקנים שלא קשורים למהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 1:18 pm 
Junior

דבר אחרון על לברון: אם הוא מגיע בלי הסרט במשחק 7, נותן משחק טוב ולוקח אליפות, זה יהיה סיפור מאוד משעשע (ויתחסו אליו כסיפור אגדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 3:32 pm 
Senior

או אולי מעכשיו בשלב קריטי של כל משחק הוא יוריד את הסרט ויעבור טרנספורמציה לסופר-לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 4:08 pm 
Junior

מצחיק לדבר על מיקום היסטורי של שחקן בן 29. אם הוא פורש עם אליפות אחת אין ספק שהוא לא בטופ 5, אם הוא פורש עם 10 הוא יהיה מעל ג'ורדן. להגיד שהוא לא יהיה או כן יהיה בקבוצה כזאת או אחרת זה מיותר לחלוטין. אפשר כמובן להעריך, אבל עם אליפות אחת אי אפשר להגיד שהוא בוודאות בטופ משהו, ובגיל 29 אי אפשר להגיד בוודאות שהוא מחוץ לטופ משהו. ( אותו טיעון כמובן אפשר לתת גם על דוראנט, אירווינג וגארי ניל).

פלאש, לגבי הסיכוי לעבור את קובי או להיות טופ 5 בהיסטוריה הרשה לי להגיב ב"פחחחחחחח". להרחבה מדוע הגבתי כך, קרא את הפסקה הראשונה.
מה זה "שיעשה טריפל דאבלים כמה שירצה"? הטריפל דאבל שלו הוביל לניצחון במשחק 6. אומנם לא משחק מבריק, אבל יש לך ספק מי הMVP של המשחק אצל מיאמי? ( אני מניח שתגיד אלן עם 9 נקודות או משהו כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 4:26 pm 
Junior

sheky כתב:
מצחיק לדבר על מיקום היסטורי של שחקן בן 29. אם הוא פורש עם אליפות אחת אין ספק שהוא לא בטופ 5, אם הוא פורש עם 10 הוא יהיה מעל ג'ורדן. להגיד שהוא לא יהיה או כן יהיה בקבוצה כזאת או אחרת זה מיותר לחלוטין. אפשר כמובן להעריך, אבל עם אליפות אחת אי אפשר להגיד שהוא בוודאות בטופ משהו, ובגיל 29 אי אפשר להגיד בוודאות שהוא מחוץ לטופ משהו. ( אותו טיעון כמובן אפשר לתת גם על דוראנט, אירווינג וגארי ניל).

פלאש, לגבי הסיכוי לעבור את קובי או להיות טופ 5 בהיסטוריה הרשה לי להגיב ב"פחחחחחחח". להרחבה מדוע הגבתי כך, קרא את הפסקה הראשונה.
מה זה "שיעשה טריפל דאבלים כמה שירצה"? הטריפל דאבל שלו הוביל לניצחון במשחק 6. אומנם לא משחק מבריק, אבל יש לך ספק מי הMVP של המשחק אצל מיאמי? ( אני מניח שתגיד אלן עם 9 נקודות או משהו כזה)

נו.... אני לא יכול לא להגיב לזה. אני גם מניח שאחרי משחק 7 תגיד שלברון נתן סדרת גמר ג'ורדנית לפחות.
ראשית כדאי להבין - שחקן בן 29 (קל וחומר אחד שבנוי על אתלטיות ומהירות) לא יגיע ל10 אליפויות אחרי שב9 עונות הוא הגיע לאליפות אחת, איך שמיאמי נראים גם ל5 טבעות הם לא יגיעו. כמו שנאמר מעלי, כל המשחק ג'יימס היה איום בהתקפה, מלבד בערך 8 דקות שהוא היה מצוין - מסוף הרבע השלישי עד אמצע הרביעי. משם והלאה הוא איבד את הביטחון, ואם דאנקן היה נשאר (או אם היו שורקים לפלגרנט פאול של אלן על מאנו בסוף הרבע הרביעי (לא בהארכה!)) הספרס לא היו מפסידים בחצי הדקה ההיא וכולם היו מדברים על כמה לברון נחנק ב5 דקות האחרונות. ראיתי את זה קורה לו מספיק פעמים כדי להבין שהסטט' לא מעניינת, הוא לא חומר טופ 5 מבחינת היכולות והמנטליות, וגם את קובי/שאקיל/דאנקן -שחקנים שהתעלו בפלייאוף ו-ווינרים אמיתיים, אני לוקח לפניו לא משנה מה הוא יעשה מכאן והלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 4:42 pm 
Junior

נו לגבי עניין האליפויות לא לי ולא לך יש כדור בדולח. אתה יודע איזה טריידים צפויים במיאמי עוד שנה-שנתיים? אילו החתמות צפויות? כי גם כאן, אלא אם יש לך כדור בדולח, אני לא רואה איך אתה יכול לחזות כמה אליפויות מיאמי יקחו או לא יקחו.
מה שכן, אתה יכול להגיד שאתה מעריך שמיאמי לא נראית כמו קבוצה שיקחו עוד אליפויות, ואתה יכול להעריך שלברון לא יסיים אם יותר מאליפות או שתיים מקסימום.

אתה מנסה לשכנע אותי שבשלב הנוכחי של הקריירה דאנקן, שאקיל וקובי שחקנים אמינים יותר מלברון? שכנעת ( בעיקר כי לא התווכחתי). בהנחה ואתה לא יודע מה צופן העתיד, אתה יכול להגיד שאתה לא רואה את לברון עובר את קובי/שאקיל/דאנקן ( כי כרגע הוא מאחוריהם, וחובת המעבר היא עליו), אבל אין שום סיבה בעולם שתרשום על שחקן בגיל 29 מה הוא יכול ומה לא.

ולגבי המשחק, אז מסתבר שה8 דקות של לברון היו יותר טובות מהגריעות של 36 הדקות הראשונות.
ומזל שעדיין לא הבאת את כדור הבדולח, כי שוב אתה לא יכול לדעת מה היה קורה עם דאנקן היה על המגרש או אם פארקר או אנערף. פופ כנראה עשה טעות, וקל מאוד להגיד מה היה צריך לעשות ולהניח שזה עובד, אבל מה לעשות שיש מצב קיים, ובמצב הקיים לברון הוביל את הקבוצה לניצחון.

אין פה שום מטרה להאדיר את לברון, באמת, זה גמר חלש לכוכב ברמתו, אבל בחייאט, הקטילה הפכה למוגזמת משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 4:46 pm 
Senior

אני מנסה לחשוב מה היה קורה אם לקובי היה משחק דומה...3 רבעים חלשים... התפרצות ברבע האחרון..עוד קצת התברברות לקראת סיומו ... אבל בסוף כפיית הארכה (עם נניח..הממ.. דרק פישר קולע שלשת קלאץ') ונצחון במשחק גמר סופר חשוב עם טריפל דאבל (או נניח סטט יותר "קוביית" של 37-6-6 או משהו כזה)

מה היית אומר אם למישהו היתה טיפ-טיפת ביקורת עליו במשחק כזה ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 4:51 pm 
Hall of Famer

ואם כבר משווים את לברון לקובי/דאנקן/שאק, אני בכלל לא בטוח שלמישהו מהם יש פלייאוף שמשתווה לפלייאוף שלברון נתן בשנה שעברה, אז להגיד שהוא לא חומר לטופ 5 מבחינת יכולות או מנטליות זה כמו להגיד שקובי לא טופ 5 בגלל הגמרים מול הסלטיקס ב-2008 או מול דטרויט ב-2004, שבעיני היו פחות טובים, ולא בקצת, מהגמר הנוכחי של לברון, אבל העובדה היא שהיו לו גם גמרים אחרים שכן נותנים לו קייס מסויים, בדיוק באותה מידה שללברון יש את פלייאוף 2012 ואולי יהיו לו עוד בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 5:00 pm 
Junior

גואטה, אם קובי היה נחנק ברשימת הפוזשנים הארוכה שהבאתי קודם, באמת מעניין איזה קציצות היו עושים ממנו.

שקי, ראינו את לברון 10 שנים בליגה, זה מספיק זמן כדי להבין מה הוא כן ומה הוא לא, הוא לא יהיה שחקן שמתעלה במאני טיים* ולכן לא טופ 5 בעיני, ואני לא צריך כדור בדולח, ראיתי אותו מספיק ואני יודע מי השחקן (ולמעשה האשמה לא עליו, אלא שמעריכים אותו ומצפים שהוא יעשה מעבר ליכולותיו). כמובן שבאופן תאורטי הכל יכול לקרות (למשל, הספרס והלייקרס ישתלטו גם על העשור הזה), אבל באופן דומה, כשקובי היה בגיל של לברון כולם ידעו שהוא לא יהיה ג'ורדן לא משנה כמות האליפויות שהוא יקח.

*כיוון שיש מחלוקת על שאלת לברון מתעלה/לא מתעלה במאני טיים, ומוכיחים לי באותות ובמופתים: טריפל דאבל!!!!! שאלה פשוטה: האם לאחד מבין ג'ורדן/בירד/מג'יק/קארים/קובי/דאנקן/שחקן-על-אחר היה מקרה שהוא היה בשיא (נניח גיל 24-30), עם סגל טוב בריצת פלייאוף ארוכה, ולמרות שהוא קיבלו יותר דקות בפלייאוף, הוא ירד בממוצעים ההתקפיים שלו לעומת העונה הרגילה, כמו שלברון ירד בפלייאוף 2013 (פחות נקודה וחצי, פחות 7% מהשדה, וחצי אסיסט)? ואם כן, האם לאחד מהם זה קרה פעמיים כמו שקרה לג'יימס במיאמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 5:14 pm 
Junior

ללברון הייתה סדרה מביכה ברמתה נגד דאלאס, שעליה הוא קיבל קיתונות של ביקורת ובצדק גמור.
ללברון היה פלייאוף מדהים ברמתו כולל כמה תצוגות קלאץ' מדהימות עונה אחר כך ועליהם הוא קיבל תשבוחות בצדק גמור.

ללברון יש בעיה מנטאלית, אף אחד לא יטען אחרת, אבל עדיין עם הנטיה שלו להעלם והכל, הוא הרבה יותר נוכח מאשר נפקד ( ולראיה הסטטיסטיקה המצוינת במשחקי elimination ). מה שכן, שהוא נפקד הוא עושה את זה במלוא הדרו ופשוט לא מגיע.

האם לפי דעתך לברון בעונה שעברה התעלה במאני טיים של העונה? האם הסדרה מול אינדיאנה והגמר ובכלל הפלייאוף היה התעלות מצידו? והאם זה היה במאני טיים?
בהנחה והתשובה לכך היא כן, אז אתה לא יכול לטעון שהוא לא שחקן שיכול להתעלות במאני טיים. שוב, אתה יכול לטעון שזה היה אירוע חד פעמי לדעתך, אבל הוא בפירוש התעלה במאני טיים ולכן "לא יכול" זה תיאור רע.
הנחה והתשובה היא לא, אז כנראה צריכים ליישר גרסאות לגבי מה זה "התעלות" או "מאני טיים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 5:33 pm 
Junior

שיניתי את הניסוח ל"שחקן שלא מתעלה במאני טיים", כלומר גם אם הוא עשה את זה מספר פעמים, בדר"כ לא קורה, בטח לא כמו ששחקני טופ 5 אחרים כן עשו לאורך הקרירה. ולדעתי, יש קבוצות מאוד צעירות וחסרות ניסיון עם שומרים צעירים וחסרי ניסיון, כמו אינדי וOKC, שלא ידעו איך להתמודד עם לברון כשיש את וייד לצידו. קבוצות סופר אתלטיות אבל לא באמת הפריעו ללברון ו-וייד. כנ"ל הסלטיקס אחרי השיא, כשפירס ואלן בני 200 נדרשו לעמוד מולם. אז לברון נתן פלייאוף ענק (אם כי לא זכור לי רגעי קלאץ') ובתוספת לשליטה בעונות הרגילות הוא כן אחד מ10-12 השחקנים הטובים אי פעם, אבל...

לעומת זאת, קבוצות טובות ומנוסות כמו הסלטיקס בשיאה, הבולס, המאבס, והספרס פעמיים, התמודדו עם לברון מצוין, לדעתי מול הגנות מנוסות שיש מאחוריהם טקטיקה והתאמה כלפיו, לברון בהחלט מתקשה לתפקד בפלייאוף ובעיקר בקלאץ', מסיבה פשוטה: אין לו ג'אמפ שוט אמין וזה גורם לו להסס המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 5:55 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואני עדיין רוצה לראות את לברון תחת מאמן נורמלי. ג'ורדן וקובי פעלו תחת ג'קסון והתקפת המשולש. השמועות מספרות שבין היתר זו שיטת התקפה מתוחכמת שנועדה למקסם את היכולות של ג'ורדן.

איך קוראים לשיטת ההתקפה של מיאמי?

היה היום מהלך אחד באמת מוצלח (לדעתי זה גם היה הראשון בריצה של לברון, או לפחות חלק ממנה) שנראה כמו מהלך התקפי מתוכנן ויפה, משהו שסידר ללברון מסירה של צ'אלמרס להטבעה קלה. כמה כאלה רואים במהלך משחק של מיאמי? מהלך מתוחכם זה כשהם עושים חסימה שמאלצת את היריבה לחילוף ואז לברון צריך לעשות סל בחדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 6:01 pm 
Sophomore

החמישיה הגדולה משנות ה-80 עד היום לדעתי היא:
ג'ורדן, מג'יק, בירד, קארים, אולאג'ואן
ולברון עדיין לא שם
קובי אולי בחמישיה השניה :) ביחד עם סטוקטון מאלון בארקלי ודאנקן/שאקיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 6:10 pm 
Junior

קוראים לזה "הנעת כדור מהירה וסתמית שנגמרת בבידוד". גם אני לא מחזיק מספולסטרה (ולא סובל אותו). בעיני אפשר להוציא הרבה יותר מבוש, שחקן שהיה הולך לקו 8-9 פעמים לקו בטורונטו, לסדר תרגילים לאלן, לפתח את השילוב לברון-וייד מעבר לפאסט ברייק, הרבה ממה שספו אומר בפסקי זמן וראיונות זה לציין את המובן מאליו.

ואם יש למישהו ספק שזה היה קלאסיקה לשידורי הגולד, לברון במסיבת עיתונאים: "it was by far the best game i ever been a part of".

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ד' יוני 19, 2013 6:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 6:11 pm 
Junior

ספולסטרה לא מאמן בלבל של פופ וג'קסון, אבל אם ראית את הריצה של מיאמי במהלך העונה אז ראית קבוצה מאומנת ברמה גבוה מאוד בשני צידי המגרש. בפלייאוף הוא משום מה נסוג להתקפה בסגנון מייק בראון, אבל בגדול אני חושב שהוא מאמן עם פוטנציאל מצוין ( השאלה אם הוא מספיק לכאן ועכשיו).

פלאש, את האמת אין לי ממש הרבה מה להתווכח עם מה שרשמת. הניתוח לגבי ההיסוס מהחצי מרחק הוא בדיוק מה שכתבתי אחרי משחק 2. לגבי הבולס, סלטיקס וכו' בשיאם אז אני חושב שללברון פשוט לא היה כלום מסביב, ולכן היה לו קשה בהרבה. לגבי דאלאס הסכמתי שזה היחנקות מארץ ההיחנקויות.

היו ללברון כמה סדרות פלייאוף טובות בקאבס, אבל מבחינתי המבחן האמיתי שלו התחיל במיאמי שם הייתה לו קבוצה לאליפות. כרגע יש לו נכשל מהדהד אחד (דאלאס) , ציון מטורף אחד ( שנה שעברה) , וציון בינוני למדי השנה שיכול לנוע בין בינוני ומעלה לבין גרוע לפי משחק מספר 7 ( נתנחם בזה שגרוע מדאלאס זה לא יהיה :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 6:20 pm 
Junior

basketball_fan כתב:
החמישיה הגדולה משנות ה-80 עד היום לדעתי היא:
ג'ורדן, מג'יק, בירד, קארים, אולאג'ואן
ולברון עדיין לא שם
קובי אולי בחמישיה השניה :) ביחד עם סטוקטון מאלון בארקלי ודאנקן/שאקיל

קארים והאקים ביחד זו לא רק בעיה לשונית זה גם חמישייה איטית בטירוף.
דאנקן במקום קארים, או מאלון במקום קארים הרבה יותר לטעמי.
או שהולכים על סמול עם בירד ב-4 ואז קובי ומייקל יכולים להיות 2-3 די מפחידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 6:23 pm 
Senior

ראבאק, די כבר עם ספולסטרה. לא, הוא לא המאמן הטוב בסדרה הזו וכנראה גם בקודמת - ווגל ובעיקר פופוביץ נכנסו לו מתחת לעור יפה יפה, גרמו לו להגיב במקום ליזום רוב הזמן וכו'. אבל אבל הוא בהחלט בטופ-10 של המאמנים בליגה. לשיטת ההתקפה שלהם (שפופוביץ + הבעייה של לברון עם ג'אמפשוטים בסידרה הזו די החריבו) אין שם עדיין כי אף אחד לא השתמש בה לפני ספו. אולי יקראו לה מיאמי אופנס פעם. היא בנוייה מסביב לברון כפוינט-פורוורד.

ובעניין המשולש - קודם כל, זה קל להתפס למשולש בשיקגו אבל הוא לא היה שם כזה שוס כמו שלבולס היתה הגנה מופרכת. בלייקרס ברגע שנפלו על גאסול דוקא פתאום המשולשים התחילו לעבוד (הוא פחות או יותר הסנטר המושלם למשולש), אבל גם, לא יודע עם משולש היה אפילו 50 אחוז מהסטים שלהם שם (היה להם סט מופלא שקוראים לו קובימכדררמכדררומעיףפיידאווי)

תפנימו, קבוצה לא עושה שלושה גמרים עם מאמן גרוע. זה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 6:28 pm 
Junior

תלוי בחומר השחקנים.
עם הדרים טים המקורית גם דרוקר לוקח את האולימפיאדה :-P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 6:57 pm 
מנהל פורום

עמוס, מעבר להגנה אד הומינם על ספולסטרה (לגיטימי, אולי אני עושה לו עוול), די חזרת על מה שאמרתי. הלוואי ש50% מההתקפות המסודרות של מיאמי היו בנויות סביב איזשהו מתווה התקפי הגיוני והשאר היו אילתורים. ואם אכן יש שיטה שהוחרבה על ידי היריבה זה אומר עליה משהו רע.

אבל אני אשמח ללמוד, דהיינו לקבל דוגמאות לאיך שיטת ההתקפה עובדת כשהיא מצליחה ומה עומד מאחוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 7:12 pm 
Senior

ראובן, הבחור הזה מבליצ'ר עשה עבודה לא רעה בניתוח הסטים:
http://bleacherreport.com/articles/1439 ... ensive-set

אה, ופלאש, מילא הדעה של לברון - פאקינג מג'יק אמר שזה המשחק הכי טוב שהוא נכח בו, כולל כאלו שהוא שיחק, ב-30 שנה האחרונות !!! (משחק הג'וניור-ג'וניור סקיי הוק המפורסם שלו היה לפני 25 שנה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 7:54 pm 
מנהל פורום

תודה, למדתי קצת (למרות שבערך חצי מהוידאואים שם לא זמינים שזה קצת חובבני). מה שמטריד הוא שהאבולוציה של התרגילים שמתוארת שם היא מתרגילים עם הנעת כדור מעניינת יחסית זה עובר לתנו ללברון את הכדור והוא יסדר. דווקא הלינק הראשון עם החסימה של לברון לוייד הראה משהו יפה יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 10:27 pm 
Senior

יפה אבל פחות יעיל. אם יש לך כוח לעוד אני מציע את המאמר הזה של זאק לואו, אולי הכתב הכי חכם וטכני שכותב על כדורסל היום:
http://www.grantland.com/story/_/id/909 ... ate-league

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 12:06 am 
Freshman

אגב, לא ראיתי שהוזכר כאן, (אבל מודה שהספיק לי 3 תגובות בעד-נגד לברון כדי לדלג לעמוד האחרון) אבל בוש בשקט בשקט נתן סיום משחק ענק. עם הריבאונד הכי גדול בקריירה שלו, והגנה נהדרת בדקות הסיום שכללה כמה חסימות ולפחות חטיפה אחת.

זה אחרי מחצית ראשונה שבה דאנקן פשוט רצח אותו.

צריך לתת קרדיט כשהוא מגיע, ומגיע לבוש מחמאות על תפקידו בניצחון הכל כך חשוב הזה.

אין ספק שזה אחד המשחקים הגדולים שראיתי, כבר קשה לזכור את כל הדברים המטורפים שקרו:

מחצית ראשונה:
- באטייה פותח את המשחק עם זריקה מזעזעת מהשלוש, שאיכשהו נכנסת עם עזרת הקרש. סיים את המשחק עם 3/4 מהשלוש.
- זה באמת כבר קשה לזכור, אבל צ'אלמרס פתח את המשחק עם 10 נקודות ברבע הראשון והיה אחד האחראיים להובלה של ההיט למרות שהספרס קלעו במעל 60% ברבע הראשון.
- קוואיי לנארד דופק את הדאנק של החיים שלו על הגופה של מייק מילר.
- דאנקן עם אחד המחציות הטובות בקריירה בגיל 37 סיים את המחצית עם 25 ו8, כשהוא גורם לבוש לפקפק במקצוע שלו על הדרך.
- מיאמי הובילה ב4 3:30 לסיום המחצית ונראתה בשליטה יחסית של העניינים. הספרס סיימו את הרבע בריצת 10-0 מדהימה, שאבה על הדרך את כל האנרגיה מהאולם ונראתה כמו קבוצה אלופה בשיאה.

מחצית שניה:
- סל ועבירה של דאנקן מעלה את הספרס ליתרון 11, 4 דקות לסיום הרבע השלישי. האנרגיה של הקבוצה הזו בשיאה. מיאמי נראית כמו קבוצה גמורה.
- לברון עם אחד הרבעים הגרועים בקריירה שלו בשלישי מנצל את דקות המנוחה של דאנקן בפתיחת הרבע הרביעי כדי לקלוע או למסור ל16 נקודות רצופות של ההיט בריצה שנגמרת בליי אפ של ריי אלן ויתרון 2, 6 דקות לסיום.
- מיאמי מובילה 3, 1:30 לסיום ונראה שהמומנטום אצלה - ואז טוני פארקר - שעד לאותה נקודה היה 4-20 מהשדה - קולע שלשת סטפ בק ענקית על לברון כדי להשוות, חוטף לצ'אלמרס את הכדור בצד השני ומסיים את הריצה על ספין מוב וסל יפה בצד השני. הספרס מובילים 2, 58 שניות לסיום. פארקר לבדו שינה לחלוטין את המומנטום של המשחק.
- לברון עם שני איבודים, הספרס צריכים לסגור עניין מהעונשין אבל לאונארד וג'ינובלי מחטיאים זריקה אחת כל אחד ונותנים למיאמי תקווה כשהכדור אצלם בפיגור 5, 35 שניות לסיום.
- לברון מחטיא שלשה, ווייד עם פעולה אדירה שלא מדברים עליה מספיק איכשהו מצליח להדוף את הכדור שהיה בדרכו לידיו המושטות של לאונארד, הכדור חוזר ללברון שקובר שלשה.
- אחרי המשחק מג'יק סיפר שבשלב זה התחילו לגלגל את גביע האליפות מחדר ההלבשה, כשסרט צהוב הקיף את המגרש וסימן לסדרנים איפה לעמוד כדי למנוע פריצת קהל.
- יש לציין שכבר בנקודה זו לאף קבוצה לא נשאר טיים אווט. לא זוכר מתי זה קרה בפעם האחרונה.
- ההתקפה האחרונה בזמן החוקי הולכת ללברון שמחטיא, בוש עם ריבאונד עצום נותן כדור לאלן בפינה שקובר את הזריקה הכי גדולה שהליגה ראתה בשנים האחרונות וכופה הארכה.

ארבעה מהלכים שיילכו לפנתיאון הגמרים, ויככבו בפרומואים בשנים הקרובות:
- מייק מילר מדדה להתקפה עם נעל אחת וקובר שלשה
- כריס אנדרסון עף head first לשורה הראשונה כדי להציל כדור, לא מהסס שניה, קם ורץ להתטרף להתקפה.
- לברון עשה לדאנקן "ספליטר" ומסיים בצד השני כדי להשוות את התוצאה.
- השלשה המטורפת של ריי אלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3, uriel17 ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: