סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 9:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  הבא

אלופת הNBA הבאה תהיה :
ההיט אחרי 4 משחקים 4%  4%  [ 2 ]
ההיט אחרי 5 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
ההיט אחרי 6 משחקים 23%  23%  [ 11 ]
ההיט אחרי 7 משחקים 10%  10%  [ 5 ]
הספרס אחרי 4 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 5 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 6 משחקים 33%  33%  [ 16 ]
הספרס אחרי 7 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 7:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
והערה אחרונה על עופר שלח - ההערה שהוא חזר עליה כמה פעמים שהספרס היא קבוצה של יוצאי יורוליג (כהוכחה לגדולתו של פופוביץ') היא כל כך שלחית וכל כך מטומטמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 7:51 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד קצת למעלה כן. הדרך עד למייקל לארי ומג'יק עוד רחוקה וגם אליפות אחת נוספת לא תספיק לפחות לא בעיני, אלא אם היא תביא איתה את הדורסנות והקילר אינסטינקט שחסר, ולא נראה שיהיה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 7:56 am 
Junior

צריך לזכור שעדיין רוב הסיכוי שאם ווסטברוק לא היה פצוע, היינו רואים גמר אחר לגמרי.
מה שמוזר, שיש לי הרגשה שמיאמי הייתה מנצחת אז בפחות משחקים (אולי כי הגמר של שנה שעברה תקוע לי בראש).

ג'ינובילי פרט לאיבודים היה בסדר גמור, וגם היה לו את הפלוס מינוס הכי טוב בספרס.
באופן ביזארי, לגרין יש 0 בפלוס מינוס.

מעניין מתי הפעם האחרונה בכלל שבוש מסיים משחק עם 0 נק'.

דווקא משחק ג'אמפ שוטס של ההיט לקח את האליפות.
בנק' בצבע לספרס היה יתרון משמעותי של 48-24.

ההחלטה של הספרס לעשות חילופים אוטומטיים על לברון הייתה גרועה כי הוא תמיד נשאר עם דאנקן לג'אמפ פנוי כי דאנקן לא יצא עד השלשה.
גם לאונרד לפעמים נתן לו 2 מטר כדי למנוע חדירה או לסגור יותר לריבאונד.
זה לא ממש השתלם.

דווקא אוהבים לרוב לומר שקבוצת ג'אמפ שוט פחות תנצח אבל במשחק אחד כמובן כל הסטט' מתבטלת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:03 am 
Junior

להאשים את דאנקן או פופ או השומרים של לברון ו-וייד בכך שהם לא יצאו אליהם זה שטויות, כי במשך שישה משחקים הטקטיקה הזאת עצרה את שניהם על אחוזים איומים בג'אמפ שוטס בדיוק כאלה. לא בדקתי, אבל הטקטיקה הזאת עבדה ב100% בשישה משחקים, במיוחד במיוחד כשדאנקן החליף עליהם בפיקאנרול התוצאה של ג'מפר כמעט תמיד היתה החטאה. פשוט צריך לתת קרדיט לצמד של ההיט.

כולם יודעים מה עושה ריפיט למעמד של לברון, אבל 3 אליפויות של וייד, אין הרבה כוכבי-על שזכו ב3 אליפויות כשאחת רשומה עליהם. לא חושב שיש 15 כאלה אפילו, למשל, וייד כבר עכשיו השיג לא פחות מאייזאה תומאס.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' יוני 21, 2013 8:05 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:05 am 
Junior

:lol:

:lol:

ספרו לי עוד על איך לברון צ'וקר, חלש מנטלית, בלה בלה בלה. ליצנים. הייתי בכיף מגחיך כמה אנשים והודעות פה אבל תכלס אני שמח מידי ולא מספיק קטנוני בשביל זה. רק אגיד שזה היה אחד המשחקים הגדולים שראיתי, החשיבות, השחקנים ההיסטוריים, הרמה הגבוהה, המתח, שינויי הובלה, האווירה..

פשוט אליפות מרגשת, היסטורית, שתזכר הרבה מאוד זמן....פשוט היה לילה כיפי ואגדי של כדורסל.

די לבנתיים, צריך להרגע. יום נעים לכולם! :D

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:06 am 
Freshman

שיין פאקינג באטייה.
מי דיבר פה על רשארד לואיס?

אגב בוש נתן משחק מצויין, לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:06 am 
Junior

ציטוט:
להאשים את דאנקן או פופ או השומרים של לברון ו-וייד בכך שהם לא יצאו אליהם זה שטויות, כי במשך שישה משחקים הטקטיקה הזאת עצרה את שניהם על אחוזים איומים בג'אמפ שוטס בדיוק כאלה. לא בדקתי, אבל הטקטיקה הזאת עבדה ב100% בשישה משחקים, במיוחד במיוחד כשדאנקן החליף עליהם בפיקאנרול התוצאה של ג'מפר כמעט תמיד היתה החטאה. פשוט צריך לתת קרדיט לצמד של ההיט.

לא בדקת אבל זה עבד 100% מהפעמיים שהם כמעט תמיד ??

גם במשחק 4 וויד ולברון תפרו את הספרס מבחוץ.
גם ברבע הרביעי של משחק 6 הם קלעו מבחוץ.

אף על פי כן בדיעבד הספרס הוציאו מעצמם יותר מהצפוי והיו יותר קרובים לאליפות ממה שאפשר היה לצפות מהם אז הטקטיקה בראי ההיסטוריה יכולה להיחשב כדי מוצלחת.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

נערך לאחרונה על ידי beatla בתאריך ו' יוני 21, 2013 8:07 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:07 am 
Junior

אגב, נשבע שממש בתחילת המשחק חזיתי שבאטייה יקלע שש שלשות. יש לי עדים. הוא לא קלע 6 שלשות בחודשיים האחרונים במצטבר לדעתי. פשוט משחק בלתי יאומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:13 am 
Sophomore

וההגנה על דאנקן בלייאפ האחרון..טירוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:19 am 
Junior

אחד הדברים המדהימים באליפות הזאת של ההיט זה שבדר"כ אומרים שצריך קבוצה בשביל לנצח, לא מספיק אינדיבידואלים, וזה נכון. אבל בניגוד לחלוקת העומס שבה כל שחקן תורם קצת, בפלייאוף של ההיט מלא שחקנים נתנו כמעט כלום מלא זמן ואז לפתע התפוצצו ונתנו תרומה אדירה בערב נתון.

מייק מילר בכלל לא שיחק רוב העונה, רוב הפלייאוף לא היה מורגש אבל היה מצויין במשחק 6 מול הספרס.

באטייה היה פשוט חושך, חושך מצריים כל הפלייאוף. ואז נתן תצוגה מדהימה במשחק 7.

וייד נראה מפורק לפרקים, בקושי זז על המגרש, אבל במשחקים הקריטיים 4 ו7 הוא נתן תצוגות נפלאות בכל קנה מידה.

האסלם היה די לא מורגש חוץ מהמשחק חוץ ההוא באינדיאניה שהוא התפוצץ משל היה איזה קארל מלון.

צ'אלמרס שחקן בנוני מינוס מינוס, אבל במשחק 7 ועוד משחק ששכחתי הוא נראה כמו פויינט גארד מוביל בליגה.

זאת קבוצה מאוד ייחודית ובלתי צפויה, איכשהו הקולקטיב הדי אקלקטי הזה התחבר ואחרי כל ההספדים והבוקות עושה ריפיט עצום בדרך סופר מרשימה וקשה.

נערך לאחרונה על ידי שימי ריגר וונאבי בתאריך ו' יוני 21, 2013 8:20 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:20 am 
Freshman

אני לא מסכים שזו הייתה ההזדמנות האחרונה של הספרס. כלומר אני לא יודע אם נראה אותם שוב בגמר בשנים הקרובות, אבל כן, יש להם צ'אנס לבנות בקיץ קבוצה אפילו יותר חזקה.
ג'ינובילי וספליטר מסיימים חוזים בסך 18 מיליון (14 ו-4 בהתאמה) ואני לא אתפלא אם ג'ינובילי יחתום על מינימום או באזור של זה בשביל עוד אליפות . ראינו הרבה שחקנים שעושים את זה (סתם בשלוף מהשנים האחרונות: שאקיל בבוסטון - מינימום, אלן במיאמי - 3 מיליון אאל"ט) והרי בספרס הכוכבים מורידים משכרם באופן מסורתי לטובת הטבעת. בהנחה שזה באמת יקרה, יש לספרס אופציה להביא עוד אולסטאר או אחד שמגרד את האולסטאר ואולי אפילו סנטר טוב מספליטר בנוסף. סתם כמה רעיונות אחרי מבט קצר בפרי אייג'נטס, מבלי להכנס לכל השיקולים של בעד ונגד:

להביא את דיויד ווסט וליצור קו קדמי נהדר של דאנקן, ווסט, ספליטר ודיאו
להביא את טוני אלן/ג'יי אר סמית ואוקאפור/דאלמברט (במצב כזה אפשר אפילו להחתים את מאנו על חוזה מכובד)
או בתסריט האופטימי מבחינתם להביא את אלן/סמית ו-ווסט ולשמור על ספליטר.
כמובן שיש עוד כמה וכמה פרי אייג'נטס מעניינים אולי יותר אולי פחות, אבל בכל מקרה, כמו שאמרתי בהתחלה, לא בטוח בכלל שהסיפור של סן אנטוניו נגמר, ולדעתי ההפך הוא הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:20 am 
Junior

לא אמרתי שהיא עבדה ב100% מהזמן.
"עבדה ב100% בשישה משחקים"- הספרס לא יכלו לבקש יותר מהטקטיקה של לתת להם שתי מטר, ללכת אנדר בפיק, ולנסות להפריע לג'אמפ כמה שיותר, זה עבד מעולה, עד ההתעלות הלילה של הצמד בג'מפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:25 am 
Junior

אני בעד הספרס, אבל יד לי מין תחושת בטן שמיאמי יקחו בשבעה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:27 am 
Hall of Famer

רן כתב:
לא רואה את הפיצול אישיות של התקשורת.
אם אתה לוקח את לברון בקונטקסט של עונה בודדת או אליפות בודדת הוא שחקן פנומנלי עם קריירה אגדית.
אבל כאשר שני שחקנים בקליבר של וייד ולברון מתחברים עם בוש ומביאים שחקנים כמו ריי אלן גם הם וגם העיתונות כבר מצפה להופעות היסטוריות ולא סתם ניצחונות.
אולי לא בכל משחק אבל בחלק.
אבל האמת שוייד כבר לא פלאש, הוא יכול לייצר 10-15 רגעים כאלו במשחק או משחק גדול פעם ב... אבל מרבית המשחקים לא הרבה יותר מזה.
בוש הוא רכרוכית שבורח ממגע חצי סדרה עד שהעיתונות נכנסת באמא שלו ואז הוא הגיע כאריה למשחק 6 ורק הוכיח שהם צדקו שזה רק עניין מנטלי אצלו כי את היכולות יש לו.
כאשר כל הקריירה שלך מדברים עליך כשחקן שטוען לכתר הגדול בהיסטוריה אז זה הרף שתישפט עליו.
היו הרבה שחקנים שלקחו 2 אליפויות עם דומיננטיות מרשימה, שאק, האקים, דאנקן, איזייה אבל בגלל שאף אחד מהם לא התיימר להיות ברמה של מג'יק לארי ומייקל אז גם הסרגל שלהם קטן יותר.

אם אתה לברון ג'יימס השחקן עם היכולות הפיזיות הכי טובות אי פעם במשחק ממך אנחנו רוצים את החומר שממנו עשויות אגדות (הנץ ממלטה) ולא רק ניצחון.

אני חייב לציין, ולא בפעם הראשונה לדעתי, שהמעמד המיתולוגי שאתה מייחס למג'יק ולארי מופרך קצת בעיניי. או במילים אחרות - דאנקן לא נופל באמת ומשמעותית מאף אחד משניהם, לפחות בראי ההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:35 am 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
אני לא מסכים שזו הייתה ההזדמנות האחרונה של הספרס. כלומר אני לא יודע אם נראה אותם שוב בגמר בשנים הקרובות, אבל כן, יש להם צ'אנס לבנות בקיץ קבוצה אפילו יותר חזקה.
ג'ינובילי וספליטר מסיימים חוזים בסך 18 מיליון (14 ו-4 בהתאמה) ואני לא אתפלא אם ג'ינובילי יחתום על מינימום או באזור של זה בשביל עוד אליפות . ראינו הרבה שחקנים שעושים את זה (סתם בשלוף מהשנים האחרונות: שאקיל בבוסטון - מינימום, אלן במיאמי - 3 מיליון אאל"ט) והרי בספרס הכוכבים מורידים משכרם באופן מסורתי לטובת הטבעת. בהנחה שזה באמת יקרה, יש לספרס אופציה להביא עוד אולסטאר או אחד שמגרד את האולסטאר ואולי אפילו סנטר טוב מספליטר בנוסף. סתם כמה רעיונות אחרי מבט קצר בפרי אייג'נטס, מבלי להכנס לכל השיקולים של בעד ונגד:

להביא את דיויד ווסט וליצור קו קדמי נהדר של דאנקן, ווסט, ספליטר ודיאו
להביא את טוני אלן/ג'יי אר סמית ואוקאפור/דאלמברט (במצב כזה אפשר אפילו להחתים את מאנו על חוזה מכובד)
או בתסריט האופטימי מבחינתם להביא את אלן/סמית ו-ווסט ולשמור על ספליטר.
כמובן שיש עוד כמה וכמה פרי אייג'נטס מעניינים אולי יותר אולי פחות, אבל בכל מקרה, כמו שאמרתי בהתחלה, לא בטוח בכלל שהסיפור של סן אנטוניו נגמר, ולדעתי ההפך הוא הנכון.

ג'יי אר סמית' בקבוצה הזו, זה מתכון לאסון. דלמברט היה שחקן קצה ספסל בקבוצה ה-16 שהגיעה לפלייאוף העונה, וגם אוקפור רק מידרדר מעונה לעונה.
ספליטר בעיניי, הוא במקרה הטוב ברמה של שחקן 8-9 בקבוצה עם שאיפות גבוהות, ולמעשה אם הוא יחליט לעזוב את הספרס, זה יהיה כמעט ולא משמעותי.

בכל זאת, אתה כן מעלה נקודה מאד מעניינת - ג'ינובילי, אם הוא באמת יחתום על חוזה נמוך, אז הספרס יכולים באמת לעשות את זה שוב. איגודלה הוא שם שהיה יכול להיות אחלה לגמרי ומאד מתאים לקבוצה הזאת של פופ. למעשה, יחד עם לאונרד הוא יכול ליצור דואו הגנתי ברמות של ג'ורדן+פיפן (אמרתי הגנתי, לא התקפי). שם נוסף שיכול להיות מעניין בנוסף לטוני אלן שהזכרת הוא בלינלי. במקרה האידיאלי באמת, הם יכולים אולי להביא את אל ג'פרסון שהוא בעיניי, כמו איגודלה - שחקן שיכול לגרום לקבוצה להיות קונטנדרית אמיתית לעוד עונה לפחו.ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:39 am 
מנהל פורום

מאריו, תצטרך לעבוד קשה כדי להצדיק את האמירה הזו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:43 am 
Sophomore

וכולם כמובן שכחו את הסיבה האמיתית להפסד - טימאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:44 am 
מנהל פורום

דווקא ציינו אותה (אם כי יותר קרדיט ניתן לדיאו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 8:45 am 
Junior

נורטון כתב:
רן כתב:
לא רואה את הפיצול אישיות של התקשורת.
אם אתה לוקח את לברון בקונטקסט של עונה בודדת או אליפות בודדת הוא שחקן פנומנלי עם קריירה אגדית.
אבל כאשר שני שחקנים בקליבר של וייד ולברון מתחברים עם בוש ומביאים שחקנים כמו ריי אלן גם הם וגם העיתונות כבר מצפה להופעות היסטוריות ולא סתם ניצחונות.
אולי לא בכל משחק אבל בחלק.
אבל האמת שוייד כבר לא פלאש, הוא יכול לייצר 10-15 רגעים כאלו במשחק או משחק גדול פעם ב... אבל מרבית המשחקים לא הרבה יותר מזה.
בוש הוא רכרוכית שבורח ממגע חצי סדרה עד שהעיתונות נכנסת באמא שלו ואז הוא הגיע כאריה למשחק 6 ורק הוכיח שהם צדקו שזה רק עניין מנטלי אצלו כי את היכולות יש לו.
כאשר כל הקריירה שלך מדברים עליך כשחקן שטוען לכתר הגדול בהיסטוריה אז זה הרף שתישפט עליו.
היו הרבה שחקנים שלקחו 2 אליפויות עם דומיננטיות מרשימה, שאק, האקים, דאנקן, איזייה אבל בגלל שאף אחד מהם לא התיימר להיות ברמה של מג'יק לארי ומייקל אז גם הסרגל שלהם קטן יותר.

אם אתה לברון ג'יימס השחקן עם היכולות הפיזיות הכי טובות אי פעם במשחק ממך אנחנו רוצים את החומר שממנו עשויות אגדות (הנץ ממלטה) ולא רק ניצחון.

אני חייב לציין, ולא בפעם הראשונה לדעתי, שהמעמד המיתולוגי שאתה מייחס למג'יק ולארי מופרך קצת בעיניי. או במילים אחרות - דאנקן לא נופל באמת ומשמעותית מאף אחד משניהם, לפחות בראי ההיסטוריה.

ואני חייב לציין שאם היית מבוגר בעשר שנים ובאמת היית רואה את הקריירה שלהם לכל אורכה ולא בהקלטות וקליפים הייתי מייחס יותר משקל לביקורת שלך.
לא ניתן להבין את הדומיננטיות שלהם מדפי הסטטיסטיקה.
כמו שטענת שפארקר לא פחות גדול מאיזייה או סטוקטון וראינו את הצפרדעון היום...
אבל באמת שנמאס כבר לנהל את הויכוח הזה בפעם ה-500.
היום הזה של לברון והשרשור הזה על האליפות שלו ולא על ההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 9:08 am 
מנהל פורום

בכל אופן, רן, ציינת שלברון עדיין רחוק מבירד ומג'יק, ואם זה אומר שגם לדעתך הוא כבר היום טופ 4 אז נראה לי שאפשר לסגור את הנקודה הזו. האמת, זה די מדהים בהתחשב בקיתונות הביקורת שהוא קיבל לפני שנתיים, הצעות הטרייד שלו על הווארד וכיוצ"ב (ושלא היו נטולות בסיס). אני כמובן לא טוען שהוא בקונצנזוס למקום הזה...

בשביל טופ 3 הוא יצטרך לעבוד קשה מאוד, או לחילופין להינות שוב מכישורי הקוסמות של ריילי בתחום בניית הקבוצה. כי נראה שההרכב הנוכחי סחט מעצמו את המקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 9:25 am 
Hall of Famer

רן, צר לי, פארקר צריך להתבייש מסטוקטון או מאייזיאה? שחקן שיש לו 3 טבעות כשחקן מוביל וMVP של הגמר? רק בגלל שמשחק 7 שלו הפעם היה חלש? אתה מראה בדיוק את אותה "לוגיקה" שהראית כשנעצת במסמרות "לברון בודאות לא טופ 5 בהסטוריה" לפני משחק 7. אתה כל הזמן מדבר על פרספקטיבה הסטורית, כשבד בבד אתה פשוט שופט לפי המשחק האחרון שראית.

אז לברון ענק, מלך, קיסר, אל. שחקן עם יכולות על שיש לו גם אופי מיוחד, כמו שהוא אמר לקהל בסוף המשחק בתגובה לשאלה של דוריס ברק על הלחצים והביקורת שהוא עמד בהם: "אני רק ילד מאקרון, אוהיו. לא הייתי אמור להיות פה. כשאני נכנס לחדר ההלבשה ורואה גופייה עם המספר שש והשם ג'יימס מעליה, אני מרגיש מבורך. לכן אני לא מתייחס למבקרים, רק לאוהדים שלי". איזה איש.

כל שאר הדברים נטחנו כאן, אבל גם אני חייב להגיד משהו על שלח, וזה שבעיניי ממש לא ראוי שהוא בא לפרשן את המשחק הזה כחבר כנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 9:30 am 
Hall of Famer

למה לא? הוא לא דיבר לרגע על פוליטיקה ואני חשבתי שזו בסך הכל מחווה יפה, גם אם מדי פעם הוא אמר שטויות. אפילו אובמה הגדול עושה דברים לפעמים שלא קשורים לתפקיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 9:37 am 
מנהל פורום

אני גם לא רואה בעיה יוצאת דופן בנוכחות של שלח מעבר לכך שהיתרון היחיד של המעבר שלו לפוליטיקה הועלם. למרות שאני בטוח שאם יתנו לעמיר פלג לנסח את כתב התביעה הוא יסביר בדיוק למה מדובר בפשע נגד האנושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 10:05 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
רן, צר לי, פארקר צריך להתבייש מסטוקטון או מאייזיאה? שחקן שיש לו 3 טבעות כשחקן מוביל וMVP של הגמר? רק בגלל שמשחק 7 שלו הפעם היה חלש? אתה מראה בדיוק את אותה "לוגיקה" שהראית כשנעצת במסמרות "לברון בודאות לא טופ 5 בהסטוריה" לפני משחק 7. אתה כל הזמן מדבר על פרספקטיבה הסטורית, כשבד בבד אתה פשוט שופט לפי המשחק האחרון שראית.

אז לברון ענק, מלך, קיסר, אל. שחקן עם יכולות על שיש לו גם אופי מיוחד, כמו שהוא אמר לקהל בסוף המשחק בתגובה לשאלה של דוריס ברק על הלחצים והביקורת שהוא עמד בהם: "אני רק ילד מאקרון, אוהיו. לא הייתי אמור להיות פה. כשאני נכנס לחדר ההלבשה ורואה גופייה עם המספר שש והשם ג'יימס מעליה, אני מרגיש מבורך. לכן אני לא מתייחס למבקרים, רק לאוהדים שלי". איזה איש.

כל שאר הדברים נטחנו כאן, אבל גם אני חייב להגיד משהו על שלח, וזה שבעיניי ממש לא ראוי שהוא בא לפרשן את המשחק הזה כחבר כנסת.

3 טבעות כשחקן מוביל? קדחת.
חוץ מסדרת הגמר ההיא פארקר הוא שחקן משנה במופע של טים דאנקן.
איזייה היה כוכב העל בקבוצה שלו ומהטופ שבטופ בליגה.
פארקר אפילו לא הרכז הכי טוב בליגה כרגע, מבחינת הגיל הוא בשיאו והוא עדיין פחות טוב מכריסטופול ואני אפילו לא סגור שהוא יותר טוב מדרון ורונדו ווסטברוק.
אתם באמת לא מסוגלים להבדיל בין כוכב על שסוחב קבוצות על הגב שלו לרכז בינוני שאפילו לא הכי טוב בליגה בעמדה שלו לא כל שכן הכי טוב בליגה בכלל.
באליפות של הפיסטונס איזייה היה הכוכב הכי גדול בליגה או לפחות טופ 3 (לא כולל ג'ורדן הצעיר).
למעשה אם תשאל אותי, שים את ראסל ווסטברוק במקום פארקר בסדרה הזו ומיאמי לא אלופים.

עד כמה תימשך כאן הרוויזיוניסטיות של ההיסטוריה?
ולשאלתך נדב, לא לברון עדיין לא טופ 5 ואני גם לא מאמין שהוא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 10:36 am 
Hall of Famer

נורטון וראובן, מהרגע ששלח הפך את עצמו לאדם פוליטי ולנבחר ציבור, אני רואה טעם לפגם בהצטרפות שלו לשידור מסחרי רגיל. איך הייתם מגיבים אילו שלי יחימוביץ' היתה מגישה לערב אחד את "פגוש את העתונות"?

רן, לא אמרתי שפארקר היה ה-מוביל, אלא מוביל. מוביל לצד דאנקן וג'ינובילי, אבל עדיין מוביל, כשב2007 הוא גם היה הטוב ביותר. ורוצה לשמוע משהו מעניין? סטטיסטית, הפלייאוף הזה היה הטוב ביותר של פארקר בקריירה. אגב, אני לא נכנסתי לדירוגים ולמי טוב יותר (לא הייתי מעמיד את פארקר בשום פנים מעל סטוקטון או אייזיאה, אם אתה כבר שואל), אלא רק אומר שאין לפארקר במה להתבייש גם מולם, וההליכה שלך למשחק האחרון כדי להוכיח לנורטון את הנקודה דומה לקביעה הנחרצת-והדי לא מתקבלת על דעת רוב החבר'ה שראיתי שהגיבו לכך-שהיתה לך לגבי לברון על סמך משחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 48 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: