סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  הבא

אלופת הNBA הבאה תהיה :
ההיט אחרי 4 משחקים 4%  4%  [ 2 ]
ההיט אחרי 5 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
ההיט אחרי 6 משחקים 23%  23%  [ 11 ]
ההיט אחרי 7 משחקים 10%  10%  [ 5 ]
הספרס אחרי 4 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 5 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 6 משחקים 33%  33%  [ 16 ]
הספרס אחרי 7 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 10:37 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, אז אחרי לילה עם 40 דקות שינה אני בעבודה, כך שאין לי ממש כוח לקרוא ולהגיב לדברי אחרים. אך את שני הסנט שלי אני רוצה לתת.

לא אוהב את לברון ג'יימס. אני חושב שהוא השחקן הטוב בעולם, אבל אני לא אוהב אותו. בעיקר בגלל תצוגות כמו שהציג לכל אורך סדרת הגמר הזאת, שהביאו סטטיסטיקה גדולה אבל יכולת חלשה ומפוחדת משהו. שמח שהיום הוא זכה באליפות באמת במשחק גדול שלו. שמח שהוא קלע את הסל שסגר מעשית את המשחק, שמח שבסופו של דבר הוא זוכה באליפות הזאת וב-MVP של הגמר הזה לגמרי בצדק.

ואגב, אחרי הסדרה הזאת אני מרגיש שנעשה לספולסטרה עוול בחוסר הערכה אליו. אני מרגיש שבסופו של דבר הוא ניצח את המאצ'אפ מול פופ, גם אם אותן טעויות של פופ עם דאנקן בסוף משחק 6 הן שהובילו לשם. ואגב(2), הדיבור על הטעויות האלו כמשהו שבלעדיהן לברון היה נצלב וכו', זה באמת לא רלוונטי. לא יודע אם אפשר לדבר במושגים של הקבוצה הטובה יותר ניצחה, אך הם זכו באליפות, וממש אי אפשר לומר שלא הגיע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 10:43 am 
Junior

פופ מאמן פי 10 יותר טוב מספו.
פקטור אחד שלא לקחת בחשבון זה הכלים שהיה להם לעבוד איתם.
לספו יש את ההרכב עם הכי הרבה כישרון בליגה, פופ סוחט תפוקה אדירה מהרכב בינוני של כוכב מזדקן אחד ושני כוכבים קטנים יותר שממש לא באותה ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 11:14 am 
Hall of Famer

היה משחק די מהנה עם הרבה מתח והאווירה במייקס פלייס בהחלט הוסיפה.
אין יותר מדי מה להוסיף, ברגעי האמת, יותר שחקנים של ההיט (לברון, וייד, באטייה, צ'אלמרס, אנדרסן) הופיעו למשחק מאשר סן אנטוניו (לאונרד, דאנקן וקצת ג'ינובילי).
סן אנטוניו קיבלה פה תווית מכמה אנשים של "קבוצה אירופאית", "חכמה", "אינטיליגנטית", אבל ברגעי האמת קיבלה החלטות לא נכונות שעלו לה במשחק, וזה בעיקר קשור לדני גרין וטוני פארקר. קל מאוד לבקר את גרין. 1/12 מהשדה במשחק 7 זו לא הופעה שישכחו הרבה זמן. אבל יש סיבה גם למה זה נראה ככה והיא טוני פארקר. הצפרדע פשוט ברח מאחריות וחלק ניכר מהזריקות של גרין היו זריקות בסוף שעון, אוף דה דריבל בחדירה לסל, למרות שזה לא החלק החזק במשחק של גרין.
החלטה נוספת שעלתה להם ביוקר הייתה שהם הולכים בגישת פיני גרשון - ניתן להם לזרוק מהשלוש והאחוזים יתיישרו. זה נגמר עם 12 שלשות ב-37.5% ובמשחק 7 אלה שלשות ששוות זהב.
ואותי בעיקר מעניין אחרי סדרה כזאת, איך הולכת להיראות סן אנטוניו בלי טים דאנקן. זה נראה שהיום של פירוק הטריו דאנקן-פארקר-ג'ינובילי קרוב מתמיד.

ואפרופו המאמנים, פופ יותר טוב מספולסטרה ובהרבה. אבל בסדרה הזאת בשני המשחקים החשובים ביותר, הוא שיחק לידיים של ההיט עם שגיאות קריטיות במשחק 6 וגם במשחק 7 ברבע האחרון, בשבילי זה פשוט היה בלתי נסבל לראות אותם פותחים את הרבע האחרון בלי דאנקן ופארקר על המגרש.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 11:20 am 
Freshman

כן, אני מכיר את טיעון הכישרון ויודע שפופ מוציא הרבה מחומר הרבה פחות טוב על הנייר.
אבל ידוע שגם לאמן קבוצות עם הרבה מאוד כישרון זו לא מלאכה קלה בכלל, כך שהזלזול בזה וקבלת ההצלחה כמובנת מאליה נראית לי מוזרה מאוד.
יש כל כך הרבה פרוייקטים יומרניים ומלאי כישרון שנכשלו, כך שאחרי ריפיט אני חושב שחייבים להתחיל לתת לו יותר כבוד.

בסופו של דבר ספולסטרה הביא גמר ושתי אליפויות בשלוש שנים. אני לא טוען שהוא המאמן הטוב בליגה, אבל גם לקחת ממנו כל קרדיט ולומר שהכל בגלל שיש לו חומר שחקנים יותר טוב, זה פשוט מגוחך בעיניי.

ואגב, לתלות את ההיעלמות של גרין רק בטוני פארקר זה גם מוזר בעיניי. גרין כמעט ולא קיבל מבטים בשני המשחקים האחרונים, בזכות ההגנה של מיאמי ועל כן האחוזים הנוראיים שלו. גם העובדה שלספרס אין שום תרגיל לקלעי מדהים כמוהו, אלא שהכל בא (או לא בא) משטף המשחק של הקבוצה נראה לי חבל ביותר.

ואה - אכן ראוי לציין ששימי צפה 6/6 לבאטייה בתחילת המשחק. בסוף קיבל רק 6/8. ממש אכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 11:26 am 
Junior

לא אמרתי שהוא מאמן גרוע אבל כאשר יש לך שני כוכבים שמוכנים לוותר על זריקות והכוכב העיקרי שלך הוא פוינט פורוורד אתה בהחלט בר מזל.
פיל ג'קסון ריסן אגואים הרבה יותר גרועים.
קובי לא ראה התקפה בימיו שבה הוא חשב שהוא לא יכול לקלוע וכנ"ל מייקל.
להשוות את ספו לפופ זה לא פייר.
פופ הוא בטופ מאמנים אי פעם, ספו מאמן מצוין אבל לא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 11:32 am 
Freshman

רן כתב:
לא אמרתי שהוא מאמן גרוע אבל כאשר יש לך שני כוכבים שמוכנים לוותר על זריקות והכוכב העיקרי שלך הוא פוינט פורוורד אתה בהחלט בר מזל.
פיל ג'קסון ריסן אגואים הרבה יותר גרועים.
קובי לא ראה התקפה בימיו שבה הוא חשב שהוא לא יכול לקלוע וכנ"ל מייקל.
להשוות את ספו לפופ זה לא פייר.
פופ הוא בטופ מאמנים אי פעם, ספו מאמן מצוין אבל לא שם.

אה, אין בינינו ויכוח שספולסטרה עוד ממש לא בלבל של פופ.
אבל מעבר לכך שאני לא בטוח שהוא לא בדרך לשם, זה לא קשור לזה שאני חושב שהוא ניצח את פופ במאצ'אפ ביניהם בסדרה הזאת (גם אם הרבה מזה בגלל שפופ התעקש להפסיד אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 11:44 am 
Hall of Famer

ספולסטרה הוא כמעט עשרים אחוז מפיל ג׳קסון. עוד אחד שתמיד אמרו עליו שבלי השחקנים, הוא לא היה לוקח אליפות.

למרות זאת, אני חושב שהגדולה המרכזית של ספולסטרה, היא בזיהוי היד החמה התורנית. כאמור, זו לא כזאת חוכמה כשיש לך את אלן ומילר ובאטייה וצאלמרס בקבוצה, ועדיין זה לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 12:09 pm 
Junior

רן כתב:

פארקר אפילו לא הרכז הכי טוב בליגה כרגע, מבחינת הגיל הוא בשיאו והוא עדיין פחות טוב מכריסטופול ואני אפילו לא סגור שהוא יותר טוב מדרון ורונדו ווסטברוק.
אתם באמת לא מסוגלים להבדיל בין כוכב על שסוחב קבוצות על הגב שלו לרכז בינוני שאפילו לא הכי טוב בליגה בעמדה שלו לא כל שכן הכי טוב בליגה בכלל.

לטעון שפארקר רכז בינוני זו בדיחה. יש לו קייס מצוין לרכז השני בליגה אחרי כריס פול, וגם לאור רשימת ההישגים וההצלחות בפלייאוף לא יודע בכמה כריס פול עדיף עליו ( למרות שעדיף)
מה דרון עשה שבכלל הוא שווה אזכור באחד הרכזים הטובים בליגה? עשה 2 פלייאופים טובים לפני 4-5 עונות?
רונדו רכז על, אבל עם כל הכבוד זה לא שרשימת ההישגים שלו ארוכה מזו של פארקר. ואם מדברים על מיקום בקבוצה, פארקר (פרט לעונה הנוכחית) במעמד יותר גבוה בקבוצה שלו מרונדו.

לא ראיתי את איזייה ולכן אין לי שום דרך לשפוט, אבל לטעון שהשחקן המוביל בקבוצה שסיימה שלישית את הליגה, והשחקן שהיה המועמד העיקרי לMVP של הגמר עד לפני משחק הוא "רכז בינוני" זו שטות כמובן.

רן כתב:
עד כמה תימשך כאן הרוויזיוניסטיות של ההיסטוריה?
ולשאלתך נדב, לא לברון עדיין לא טופ 5 ואני גם לא מאמין שהוא יהיה.

לפחות התקדמנו מ"אין שום סיכוי שהוא יהיה" ל"אני לא מאמין שהוא יהיה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 12:15 pm 
Hall of Famer

מה שכן, אם משווים את רונדו מגמר המזרח אשתקד לפארקר של הגמר האחרון, הבוסטונאי לוקח , בקלות ובגדול. בעיניי, בלי קשר , רונדו הוא גדול הרכזים היום , בשקלול התרומה בשני צדי המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 12:17 pm 
Senior

אני חושב שרונדו הוא די זונת סטטיסטיקה בצד ההגנתי. כאילו, מספרים יפים והכל, אבל הוא שומר אישי לא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 12:23 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
ממש לא התגעגעתי. האבחנה שמיאמי צריכים לזרוק מרחוק כשנותנים-צודק, האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה (שלא לאמר רובה שלא לאמר כולה).

כבר הרב זמן חיפשתי משהו טוב לרענן את החתימה.
תודה!

וכמובן שהחלק הראשון רלוונטי מתמיד אחרי הלילה...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 12:29 pm 
Junior

בכיף. הכוונה שם לזריקות מרחוק, אין לי שמץ של ספק שהמשחק (או בכלל הסדרה) היה נגמר מוקדם מאוד אם הספרס היו מנסים לקחת מלברון את הג'אמפ שוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 1:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אמנם לא קמתי בלילות (חוץ מאשר הלילה) וראיתי בעיקר שידורים חוזרים, אבל אני חושב שזו אחת מסדרות הגמר הכי טובות ומרתקות שראיתי מאז ימי מג'יק-בירד. אולי אפילו הכי מרתקת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 1:42 pm 
Junior

sheky כתב:
רן כתב:

פארקר אפילו לא הרכז הכי טוב בליגה כרגע, מבחינת הגיל הוא בשיאו והוא עדיין פחות טוב מכריסטופול ואני אפילו לא סגור שהוא יותר טוב מדרון ורונדו ווסטברוק.
אתם באמת לא מסוגלים להבדיל בין כוכב על שסוחב קבוצות על הגב שלו לרכז בינוני שאפילו לא הכי טוב בליגה בעמדה שלו לא כל שכן הכי טוב בליגה בכלל.

לטעון שפארקר רכז בינוני זו בדיחה. יש לו קייס מצוין לרכז השני בליגה אחרי כריס פול, וגם לאור רשימת ההישגים וההצלחות בפלייאוף לא יודע בכמה כריס פול עדיף עליו ( למרות שעדיף)
מה דרון עשה שבכלל הוא שווה אזכור באחד הרכזים הטובים בליגה? עשה 2 פלייאופים טובים לפני 4-5 עונות?
רונדו רכז על, אבל עם כל הכבוד זה לא שרשימת ההישגים שלו ארוכה מזו של פארקר. ואם מדברים על מיקום בקבוצה, פארקר (פרט לעונה הנוכחית) במעמד יותר גבוה בקבוצה שלו מרונדו.

לא ראיתי את איזייה ולכן אין לי שום דרך לשפוט, אבל לטעון שהשחקן המוביל בקבוצה שסיימה שלישית את הליגה, והשחקן שהיה המועמד העיקרי לMVP של הגמר עד לפני משחק הוא "רכז בינוני" זו שטות כמובן.

רן כתב:
עד כמה תימשך כאן הרוויזיוניסטיות של ההיסטוריה?
ולשאלתך נדב, לא לברון עדיין לא טופ 5 ואני גם לא מאמין שהוא יהיה.

לפחות התקדמנו מ"אין שום סיכוי שהוא יהיה" ל"אני לא מאמין שהוא יהיה".

אין כמו להתווכח עם ישראלים באינטרנט, גם כשבעיקרון הבסיסי הם מסכימים איתך הם יקראו לך בדיחה ולדברים שלך שטות.

בוא נסקור:

1.אמרתי שפול עדיף והסכמת.
2. אמרתי שאני לא סגור אם פארקר טוב מרונדו דרון ווסטברוק - אתה מודה שרונדו רכז על ובעצמך לא אומר שהוא פחות טוב בעוד שאני עוד אמרתי שאני לא בטוח.

כלומר אנחנו מסכימים שפארקר יכול מאד להיות מקום שלישי בליגה בעוד שאיזייה היה הרכז הכי טוב בליגה.
אבל איכשהו הדעה שלי בדיחה ואני מדבר שטויות.
אם היית קורא את התגובה שלך באובייקטיביות לא היית יכול להפסיק לצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 1:50 pm 
Hall of Famer

מצד שני, לפחות לוגית, אפשר לטעון שהיום הרכזים טובים משהיו אז. למשל לגבי סנטרים בשנות התשעים לעומת היום, זה וודאי נכון, ולכאורה בדיוק כמו שלהאוורד אין קייס, לוגית יכול להיות שגם לאייזיאה אין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 1:52 pm 
Sophomore

מתי לאחרונה היתה קבוצה כמו מיאמי ש-7 מתוך 15 שחקנים שלה נבחרו בעשיריה הראשונה בדראפט:
ריי אלן 5 1996
שיין באטייה 6 2001
כריס בוש 4 2003
ג'ואן האוורד 5 1994
לברון ג'יימס 1 2003
מייק מילר 5 2000
דוויין וייד 5 2003
למעשה, חוץ מבאטייה כל השאר נבחרו בחמישיה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 1:59 pm 
Junior

מגניב שיש לנו נציג מחו"ל בפורום שיכניס קצת תרבות דיון זרה לפורום.

לקרוא לפארקר רכז בינוני זה בדיחה, מה לעשות... אין לזה קשר לזה שהסכמתי אתך שהוא פחות טוב מפול. גם דוראנט פחות טוב מלברון, האם הוא "סמול פורוורד בינוני"?
לא קראתי לך בדיחה, אלא קראתי לקביעה שפארקר רכז בינוני כבדיחה. הוא אחד הרכזים הבולטים בליגה בעשור האחרון, ולמען האמת (בזכות הקבוצה או לא ) הוא הרכז ההישגי ביותר בליגה בעשור האחרון.

לנו הישראלים באינטרנט יש נטיה בויכוחים שלנו לציין את מה אנחנו מבקרים, ולי נדמה שרשמתי פעמיים שמה שאני מבקר זה את עצם זה שאתה קורא לטוני פארקר בינוני.
אז נסכם :
1) אני לא מסכים עם הקביעה שטוני פרקר רכז בינוני. בעיני זו שטות לטעון דבר כזה וזה מה שכתבתי.
2) לא התכוונתי לסתור את העובדה שפארקר פחות טוב מפול ושאפשר לדון לגבי ווסטברוק ורונדו ( למרות שאני חושב שהוא מעליהם עקב ההישגים). רק ציינתי ששחקן שהוא ארגיואבלי השני הכי טוב בעמדה שלו (בפער לא גדול מהראשון) הוא לא "בינוני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 1:59 pm 
Junior

נורטון כתב:
מצד שני, לפחות לוגית, אפשר לטעון שהיום הרכזים טובים משהיו אז. למשל לגבי סנטרים בשנות התשעים לעומת היום, זה וודאי נכון, ולכאורה בדיוק כמו שלהאוורד אין קייס, לוגית יכול להיות שגם לאייזיאה אין

זה הטיעון היחיד שאין איך לבדוק אותו.
יכול להיות שהרמה עלתה וגם יכול להיות שבליגה עם יותר קבוצות ופיזור גדול יותר של כישרון הרבה יותר קל לאסוף סטטיסטיקה והרבה יותר קל להתקדם בפלייאוף.
אין לי תשובה מלאה לשאלה הזו.
נראה לי שכל אחד מתאים את התשובה שלו לשאלה הזו למה שהוא רוצה שייצא.
כל השוואה היסטורית לוקה בחולשה הזו אבל אנחנו אוהבים להשוות זה חלק ממה שעושים בפורומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 2:02 pm 
Hall of Famer

שוב, בת׳רד האחר, הצגתי מתודולוגיה שיכולה להשוות הישגים בין דורות. כרגע פארקר ממש ממש טיפה מאחורי תומאס, שמאחורי סטוקטון שממש טיפה מאחורי קיד והרבה אחרי מג׳יק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 2:06 pm 
Junior

השוואת הישגים והשוואת שחקנים זה לא אותו דבר.
שחקן הוא לא רק סה"כ הסטטיסטיקה שלו.
ככה מאבדים דברים שהם מעבר לסטטס.
הייתי לוקח את בארקלי לפני פיפן בכל מצב שהוא.
ואני משוכנע שמייקל היה שמח לטרייד ראש בראש של פיפן בבארקלי בריא לגמרי.
אבל סטטיסטית פיפן על גבו של מייקל ייראה אגדה ובארקלי ייראה פחות טוב.
אני עדיין חושב שיש יותר מנתונים יבשים בכדורסל.
אם הגב של בירד לא היה נדפק והוא היה נותן עוד 2 עונות זה היה הופך אותו לאגדה גדולה יותר? לדעתי לא.
הוא הוכיח כל מה שניתן להוכיח בספורט הזה מעל ומעבר.
אם מייקל לא היה משתגע והולך לשחק בייסבול האם הוא היה השחקן היחיד בהיסטוריה המודרנית עם 5 או 6 אליפויות רצופות? אין איך לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 2:12 pm 
Hall of Famer

לא יודע, אבל אם מייקל לא היה חוזר, אני לא בטוח שהוא היה כזה קונצנזוס ל goat

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 3:08 pm 
Senior

G כתב:
מתי לאחרונה היתה קבוצה כמו מיאמי ש-7 מתוך 15 שחקנים שלה נבחרו בעשיריה הראשונה בדראפט:
ריי אלן 5 1996
שיין באטייה 6 2001
כריס בוש 4 2003
ג'ואן האוורד 5 1994
לברון ג'יימס 1 2003
מייק מילר 5 2000
דוויין וייד 5 2003
למעשה, חוץ מבאטייה כל השאר נבחרו בחמישיה הראשונה.

ושלושה מהחמישייה הראשונה של דראפט 2003 (ולא שמיליצ'יץ הוא מה שמיאמי היו צריכים, כרמלו לעומת זאת...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 3:18 pm 
Hall of Famer

מה שבטוח הוא שמהשחקן הרביעי והלאה, מיאמי הזאת היא גם אחת הקבוצות העמוקות שראיתי. להשוות אותה למשל לשיקגו של שנות התשעים זו בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 3:21 pm 
Senior

ג'וואן האוורד בחליפה ואני לא חושב שהוא בכלל שחקן פעיל היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 4:07 pm 
Sophomore

סבבה שחף, 6 מתוך 14 נבחרו בשישייה הראשונה, היה עוד דבר כזה בהיסטוריה או לפחות בזמן המודרני (1980 ואילך)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מיכאל, רואה שחורות ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: