סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נחמד, קניתי.

אם כי נראה לי שלייקרס לא נותרו בחירות לתת עד 2372 בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:13 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם לחזור לגארנט/בוש שלי - אני לא בא לטעון שגארנט שחקן טוב מבוש, אבל מה לעשות וכרגע הוא משחק בעמדה שהיא הרבה יותר קריטית למיאמי ושבוש די נכשל לחלוטין בניסיון לשים אותו בה. עם תוספת של שחקן גבוה נוסף זה בעיני טרייד מצוין למיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:20 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
בהנחה שזה ת'רד בוסטון לעונה הבאה, ומכיוון שאני אינטרסנט חסר בושה, טרייד של בוש תמורת גארנט זה משהו שיכול להיות קביל מבחינת בוסטון?

מיאמי לא תעביר את בוש.חלק מהשילוב של לברון,וויד ובוש הוא שהם חברים טובים מאוד מחוץ למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני מניח שמיאמי לא תקום ותעשה לבוש מה שבוסטון ניסו לעשות לריי אלן. זה גם מטומטם באופן כללי. אבל יש כל מיני דרכי ביניים - אולי בוש (מתוסכל ממה שקרה בקיץ) יבקש טרייד בעצמו? אולי מיאמי יבואו לבוש ויגידו לו שאו שהוא עושה א-ב-ג-ד כדי שהיברט ודאנקן לא יחזרו על החגיגה של השנה או ש..., ואולי (נניח) קבוצה כמו בוסטון תביא הצעת טרייד שתפתה את בוש ללכת.

בעיקרון אני מניח שאתה צודק, אבל עדיין מדובר על ספורט מקצועני ולא על כמה חברה שמשחקים יחד בשכונה. גם ההתחברות נעשתה לא רק מסיבות חבריות אלא כדי להשיג אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 2:00 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
נו, נראה אם לדני איינג' יש ביצים !

עושים סיין אנד טרייד ללייקרס - גארנט, רונדו, ועוד משכורת של מיליון בערך (פאב מלו, ענארף) על דוויט+בחירה.

אמנסטי על פירס. משתחרר המון כסף מתחת לתקרה.

ו..מחתימים את כריס פול כפרי איינג'נט....

הלייקרס מקבלים את רונדו וקובי (שמאד מתאימים אחד לשני - קובי גם מאד אוהב את רונדו) בריאים בערך באותו זמן וגארנט כתוספת לעוד ריצת תואר אחת.
הסלטיקס מקבלים את פול ודוויט, בחירת דראפט שכנראה תהיה גבוהה יחסית מקליפרס בלי פול, ובחירה נמוכה יותר של הלייקרס.

מאיפה הבאת את זה?
האם מותר לשלוח בסיין אנד טרייד עוד שחקן מלבד זה המוחתם?
חשבתי שבסיין אנד טרייד מעבירים את השחקן שחתם בלבד.
ובאמת אתה מאמין שהסלטיקס יעשו אמנסטי לסמל המועדון-פול פירס?
ואם הרעיון הזה ריאלי לסלטיקס, מה פתאום להעביר את דוק ריברס לקליפרס, אם גם ככה הם מחתימים את פול?

כל זה מעבר לכך שלדעתי כל אוהד לייקרס חוטף את הטרייד הזה בשתי ידיים ושתי רגליים, כי בהנחה שהם משיגים סמול קלעי במקום נאש, ובהנחה שקובי נשאר סקורר של 25 נק', קבוצה של רונדו-קובי-מיקס-סמול-קלארק-ארטסט-גאסול-גארנט-ג'ורדן היל זו קבוצה לא פחות טובה מזו שלקחה ריפיט, והרבה יותר טובה מLA 2013 שהיתה כבדה מכדי לשמור על קונוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 2:05 pm 
Hall of Famer

אתה משאיר בקבוצה את ארטסט, גאסול וגארנט בן ה-40, וזאת לא קבוצה כבדה? רק בגלל שרונדו שם בגלל נאש (שזה אמנם שינוי מבורך ורצוי, אבל עדיין).

בכל מקרה, כמו שאמרתי אני גם מאד אוהב את הטרייד הזה, אבל הלייקרס צריכים לעשות אמנסטי על ארטסט וישא"ק (ובשביל להשלים את המעגל, אז אולי גם לקלוט את פירס במחיר השווה לכל נפש :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 2:17 pm 
Junior

כן. כי רונדו וגארנט, למרות גילו, הם בין השחקנים המהירים בעמדותיהם ושומרים טובים (הבעיה הגדולה של LA).
אני מניח שגם גאסול עובר לסנטר, וארטסט הופך לשחקן ספסל של 20 דק' כשהסמול הפותח יהיה מישהו כמו אריזה בטרייד נוסף על נאש. זה באמת חלום חביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 4:11 pm 
Junior

גארנט אולי מהיר יחסית לעמדה 5 ( לא חושב שהוא מהיר יותר מהאוורד או נואה ), אבל אני ממש לא חושב שהוא נחשב למהיר לעמדה מספר 4 בשלב הזה של הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 5:06 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
קודם כל, ברגע שדוק התחיל עם פלירטוט הקליפרס, אין סיכוי שיוצא מזה טוב אם הוא חוזר. זה סוג של שבירת אמון עם השחקנים שלו ועם ההנהלה. אז לא משנה מה הסלטיקס תכננו, ברגע שזה התחיל היה עדיף להם לשלוח אותו. זה לא אומר שכרגע אם יש הזדמנות לעשות מהלך מופרע שכזה לא לעשות אותו.

דבר שני, אין בעייה עד כמה שדעתי מגעת לשלוח עוד נכסים יחד עם שחקן ב S&T.

דבר שלישי - והנה עוד שלב - אחרי שלסלטיקס יש את פול, הווארד ובחירות ביד ... אפשר להתחיל להציק לאטלנטה על S&T לסמוב תמורת ברנדון בס + ג'ף גרין + מלנתאלפים בחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 12:45 am 
Hall of Famer

rony כתב:
אני גם הייתי רוצה מאוד שפירס ישאר, אבל יש לי תחושה שהוא יעזוב (או אפילו יפרוש), אם לא לפני הדראפט אז בקיץ או אפילו בטרייד דד-ליין.

יש איזה סעיף של שחרור תמורת 5 מיליון דולרים עבור פירס. לא נראה לי שהסלטיקס ישתמשו בו, אבל מי שיודע מה דני איינג' חושב על נאמנות של קבוצה לשחקן לא ממש ירים גבה אם זה יקרה.

גואטה, הקליפרס החתימו כרגע את דוק ריברס בשביל פול, לבוסטון יכולים להיות וואחד קהונס ועדיין אני לא מאמין שפול יעזוב את הקליפרס אחרי ההבאה של דוק. לא כל שחקן קליפרס דופק את הקבוצה בראש מאחורה כמו אלטון בראנד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 9:55 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
העניין הוא שהבעייה של הקליפרס תמיד היתה ותמיד תהיה מערכתית ומתחילה מהראש - ויני דל נגרו לא סתם נשאר שם יותר מדי, הוא נשאר שם יותר מדי כי סטרלינג אהב אותו. בסיטואציה שבה יש לבוסטון כבר את הווארד ביד וקאפ ספייס (תזכור, ידוע שהם מפנטזים על לשחק ביחד), יהיה אפשר לנגן על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 10:00 am 
Junior

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר