סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 8:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 10:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לאור כוחו של דהאן בבלגיה לא אתפלא אם זו תהיה קבוצת כדוריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 7:00 pm 
Junior

* אליניב ברדה סגר באופו רשמי בהפועל ב"ש. לגיונר בכיר למדי, מפתיע שלא הועדף על פני אבוחצירא. מכבי ת"א סגורה עם פריצה, הפועל עם שכטר.
* דני עמוס יסגור בהפועל ת"א בעבור כ-700 אלף ש"ח השווים 30 אחוזים מכרטיסו.
* חלוצה של הפועל עכו בעונה החולפת, אוהד קדוסי סגר בלוזאן השוויצרית.

מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ת"א הוגרלו היום במסגרות האירופאיות.
מכבי תפגוש קיבלה את ההגרלה הקשה ביותר שיכלה לקבל - אלופת הונגריה, גיורי. הפועל ת"א תשחק מול מחזיקת הגביע מאותה מדינה שסיימה במקום ה-7 בעונה החולפת וחיפה תמתין לזהות היריבה שלה לאחר המשחק בין לנקאראן(אותה מכבי כבר פגשה לפני שנתיים) או סליימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 9:11 pm 
Freshman

עמוס לוזון אומר ברדיו שטב"ח אמור להמכר הקיץ. כנראה למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 9:56 pm 
Junior

עמוס לוזון ימכור את אמא שלו בשביל עוד כמה דולרים.
אני מאמין שזה ספין בשביל לגלח עוד כמה דולרים מאיזו קבוצה פוטנציאלית שבאמת מעוניינת בו.
צריך לציין שהפועל עשתה עסקה דיי מצחיקה - היא קנתה 25 אחוז מהכרטיס(כביכול מהכרטיס, כרטיס שחקן זה משהו שלא קיים כבר כמה שנים), בתמורה למשהו כמו חצי מיליון דולר. ללוזונים יש אפשרות למצוא בכל עת קבוצה שתיהיה מוכנה לשים עליו כמיליון וחצי יורו והפועל לא תוכל לסרב(לא כביטוי, אלא היא באמת לא תוכל לסרב).

מכבי כבר אמרה שהיא לא מתכוונת להשתגע ויש לה סף מסוים. חוץ מזה, אני מתקשה להאמין שמכבי מכרו את עטר בשביל להביא את טב"ח שהוא פחות טוב ממנו כרגע, ביותר כסף.
מכבי, אגב, השתחררה העונה מחוזים יקרים מאוד של אבי סטרול, רוברטו קולאטי וגם מהחלק היחסי הדיי גדול ששילמה על מדוניאנין. אני חושב שרק ההשתחררות הזו מהחוזים, זה בערך כמו הכסף שמכבי תקבל מריימס בעבור עטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 2:50 pm 
Freshman

טב"ח סגור במכבי, דגני יהיה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:03 pm 
Junior

מאמן הכושר, חואן טוריחו ועוזר המאמן, רובן מרטינז עוזבים את מכבי.
ככל הנראה, מבשר על כך שאוסקר מצא קבוצה והם יחברו אליו.
סוזה ימשיך עם מאמן הכושר שעבד איתו גם בוידוטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 11:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
חבל מאד מבחינת מכבי. אחד הדברים שבלטו בעונה שעברה היה העדיפות העצומה של מכבי בכושר גופני על פני האחרות, לא זוכר שראיתי עליונות כזו בכושר הגופני של קבוצה אחת מול האחרות בליגה שלנו. לטוריחו היה חלק גדול באליפות הזו, אולי יותר מכל מאמן כושר אחר בליגה אי פעם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 12:46 am 
Sophomore

נראה כאילו הם מנסים לעשות הכל כדי לחרבן את מכירת המנויים שהתחילה אתמול. לא ברור מה עובר להם בראש עם ההחתמות של בן חיים והצוות המקצועי החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 7:34 am 
Freshman

לא נראה לי שההחתמה של טב"ח תפגע במכירת המנויים, גם לא העזיבה של טוריחו. בסה"כ מדובר במאמן כושר, אני בטוח שימצאו מחליף טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 8:31 am 
Hall of Famer

אני שותף להערכות של הראי על חלקו של טוריחו באליפות. יכול להיות שימצאו מחליף טוב אבל טוריחו נתן למכבי יתרון משמעותי על פני שאר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 9:48 am 
Hall of Famer

כל המתרחש מסביב רק מראה עד כמה פתאטיים היו הדיבורים של לפני חודשיים על "שושלת חדשה שמתחילה" , "מכבי תיקח 9 אליפויות בעשור הקרוב" , "מכבי תהיה דומיננטית כמו האחות מהכדורסל" וכו' וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 11:24 am 
Junior

לא מדוייק, בסיום העונה היה נראה שהצוות ממשיך.
אוסקר אמר שהוא רוצה להתליח עם מכבי גם באירופה והיה נראה שזה שידוך משמים.

טיבעי היה לדבר על שושלת (כמובן ש9 זה מוגזם, אבל בהחלט משהו חדש מתחיל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 11:45 am 
Freshman

Att כתב:
אני שותף להערכות של הראי על חלקו של טוריחו באליפות. יכול להיות שימצאו מחליף טוב אבל טוריחו נתן למכבי יתרון משמעותי על פני שאר הליגה.

הוא נתן למכבי יתרון משמעותי כי הוא למד את המקצוע כמו שצריך ולא בצורה חובבנית כמו בארץ. אם יביאו איש מקצוע זר אחר אני בטוח שמכבי לא תפגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 5:15 pm 
Junior

השדרוג העצום של מכבי הוא בדרך החשיבה שאותה הנחיל טוריחו, זה לא אומר שזה בלתי ניתן לחיקוי ובכלל טוריחו עצמו לא הביא את המודל הזה ממועדונים אחרים.
מכבי ת"א רכשה בעונה החולפת מכשור שנאמד בכמיליון דולר. זה לא מכשירים וטכנולוגיה שתשאר מיותמת. מה גם שהמחליף של טוריחו, נאצ'ו הוא לא איזה קוטל קנים ובעצמו היה מאמן כושר באספניול מהליגה הבכירה.
העזיבה של טוריחו ומרטינז לא הייתה מקרית והיא הייתה דיי ברורה לנוכח האפשרות שאוסקר גארסיה יענה בחיוב על אחת מההצעות שעומדות על שולחנו. לנאצ'ו וזיגדון שהיה חלק מבניית תוכנית האימונים למחנה היה זמן לעבור ולבצע חפיפה עם טוריחו וגם מרטינז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 7:46 am 
Junior

לפי דיווחים, דמארי סגור בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 6:07 pm 
Hall of Famer

יואב כתב:
השדרוג העצום של מכבי הוא בדרך החשיבה שאותה הנחיל טוריחו, זה לא אומר שזה בלתי ניתן לחיקוי ובכלל טוריחו עצמו לא הביא את המודל הזה ממועדונים אחרים.
מכבי ת"א רכשה בעונה החולפת מכשור שנאמד בכמיליון דולר. זה לא מכשירים וטכנולוגיה שתשאר מיותמת. מה גם שהמחליף של טוריחו, נאצ'ו הוא לא איזה קוטל קנים ובעצמו היה מאמן כושר באספניול מהליגה הבכירה.
העזיבה של טוריחו ומרטינז לא הייתה מקרית והיא הייתה דיי ברורה לנוכח האפשרות שאוסקר גארסיה יענה בחיוב על אחת מההצעות שעומדות על שולחנו. לנאצ'ו וזיגדון שהיה חלק מבניית תוכנית האימונים למחנה היה זמן לעבור ולבצע חפיפה עם טוריחו וגם מרטינז.

נכון ובכל זאת, כמו בעניין המאמן, אי אפשר לדעת למה לצפות. מדובר באנשי מקצוע זרים שיכולים להתגלות כמעולים ויכולים שלא.
מי שנותר יציב במכבי זה ג'ורדי קרויף. אילו הייתי אוהד מכבי, הייתי סומך עליו. כל השאר הם כלים מתחלפים.

אלא אם כן הוא יצליח במכבי מספיק כדי להתקדם הלאה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 9:07 pm 
Hall of Famer

נראה איך יהיה החלוץ הזר שיגיע לחיפה ככל הנראה; כרגע אני לא מתרשם במיוחד מהמהלכים של הקבוצה (אם כי השחרורים היו ברובם לטובה). אני בייחוד לא מבין מדוע אנדלובו ממשיך. הפועל ת"א לעומת זאת עובדת נכון ותיראה הרבה יותר טוב השנה עם בן שמעון על הקווים.
למכבי ת"א יש סגל חזק שרובו ממשיך מהעונה שעברה. אין סיבה שלא תתחרה מחדש על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 9:37 pm 
Junior

הסגל של חיפה הוא סגל מצוין, לאחר שבנאדו הגיע ואיזן את הקבוצה, הכל נראה טוב יותר.
מרכז ההגנה הוא בהחלט כזה שנותן פייט לאלו של מכבי על הצוות הטוב בליגה. במגינים היה חולשה מסוימת עם משומר שכעת נעלמה כשיש לכם את שתי המגינים ההתקפיים הטובים בליגה. אני מניח שגולאסה יעזוב ומהכסף של המכירה יגיע חלוץ זר. אני קצת תמה מדוע חיפה לא הלכו על ברדה שהיה יכול להגיע מבלי ביי-אאוט והעדיפו את אבוחצירא. ראיוס ישחק באמצע, לדעתי, אני לא רואה אותו משחק על הקו, הוא לא מספיק זריז ועם נטייה מוגזמת לשלוט על המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 10:54 pm 
Freshman

אני לא מבין למה הם מוותרים על עמאשה. כשהוא לא פצוע הוא הכי טוב בליגה (כרגע אני לא יודע מה יצחקי ושכטר שווים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 11:01 pm 
Junior

יואב, אתה ראית את ראיוס משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 11:40 pm 
Junior

2 משחקים מלאים בלבד.
נסמכתי על קטעי וידיאו ועוד כתבה נוספת שתיארה את סגנון המשחק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 12:59 pm 
Junior

* לאחר שהחוזה המטורף של קולאוטי הסתיים במכבי, הוא עובר לאי השכן לשחק בקבוצתו של רוני לוי(לפני שפוטר לקראת סופה של העונה) וברק יצחקי שחזר למכבי, אנורתוסיס.
* ישראל זגורי סכם בהפועל ת"א ויהיה המחליף של טל בן חיים.
* רן יצחק, קשרה של היורדת, הפועל רמת גן ולפני רמה"ש חתם בהפועל ת"א. החלוץ בן ה-25 כבש שמונה שערים ב-28 הופעות בעונה החולפת.
* בוריס קליימן יחתום במכבי חיפה ל-5 עונות. הפועל ת"א ממשיכה להתעסק אך ורק בהווה והשוער שנראה, נכון לכרגע, כבעל הפוטנציאל הגדול ביותר מבין השוערים הישראלים, יעבור לירוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:00 pm 
Hall of Famer

יואב כתב:
* רן יצחק, קשרה של היורדת, הפועל רמת גן ולפני רמה"ש חתם בהפועל ת"א. החלוץ בן ה-25 כבש שמונה שערים ב-28 הופעות בעונה החולפת.

הוא גם קשר וגם חלוץ ?

למה לעזאזל הפועל ת"א מוותרת על קליימן , וזה הרי לא שמכבי חיפה מציעה לו הצעה אטרקטיבית מדי ( הרי שוער ראשון הוא לא יהיה שם ) ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 2:19 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
יואב כתב:

הוא גם קשר וגם חלוץ ?

למה לעזאזל הפועל ת"א מוותרת על קליימן , וזה הרי לא שמכבי חיפה מציעה לו הצעה אטרקטיבית מדי ( הרי שוער ראשון הוא לא יהיה שם ) ?!

כי בחוזה של קליימן יש סעיף שאומר שאם הוא לא משחק 70% מהמשחקים, הוא יכול להשתחרר בינואר ללא תמורה.
רב"ש כנראה לא בונה עליו להיות שוער ראשון, ולכן עדיף להפועל למכור אותו עכשיו מאשר לשחרר אותו בחינם בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 2:25 pm 
Junior

ביתר רוצה את זגורי?! הוא חותם בהפועל
ביתר רוצה את רן יצחק?! הוא חותם בהפועל

בפרק הבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: