סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 4:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
nadav_hacohen כתב:
והנה אני חוזר לעניין האולם. אם קבוצה שכוללת אנשי עסקים ישראלים רציניים, ופיגורות אמריקאיות ברמה של סטודמאייר וטלם, נראה לי פאתטי להסתפק באולם של 5,000 צופים. זו קבוצת ניהול שיכולה להרים קבוצת יורוליג, ולקבוצת יורוליג בירושלים בהחלט יש פוטנציאל למלא רבבת מקומות באולם.

שלשום ראש העיר ברקת אמר שלדעתו הארינה תהיה מוכנה כבר באפריל-מאי 2014 והואלם יכיל 11,400 מקומות בלי שלבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 3:26 pm 
Senior

nadav_hacohen כתב:
והנה אני חוזר לעניין האולם. אם קבוצה שכוללת אנשי עסקים ישראלים רציניים, ופיגורות אמריקאיות ברמה של סטודמאייר וטלם, נראה לי פאתטי להסתפק באולם של 5,000 צופים. זו קבוצת ניהול שיכולה להרים קבוצת יורוליג, ולקבוצת יורוליג בירושלים בהחלט יש פוטנציאל למלא רבבת מקומות באולם.

הייתי נזהר קצת עם ההצהרות האלה. אם כל הכבוד לשמות באנשי העסקים, זה שהם אנשי עסקים רציניים דווקא מקטין את הסיכוי שהם יכולים להרים משהו גדול כי אנשי עסקים נציניים לא נוהגים לבזבז כסף סתם וזה בעצם מה שקורה בקבוצת כדורסל. בינתיים על פי הדיווחים מדברים על סכום של בערך מיליון דולר לשנה שהם מוכנים להשקיע, זה חצי ממה שג'ף רוזן לבד משקיע כל שנה בחיפה. ובינתיים אין הצעה רשמית.

ככה או ככה אם אני הקבוצה הזאת הייתי מאד מודאג מקליין. קליין לא יוותר בקלות וגיוס כספים זה משהו שהוא מאד טוב בו. אני חושב שעדיין רוב הסיכוי שקליין ישווה כל הצעה שתתקבל ושהוא יקבל את השליטה בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 3:48 pm 
Sophomore

הפועל ירושלים לאן ?
http://one.co.il/Article/219226.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 4:37 pm 
Hall of Famer

טוב אז מסתבר שההצעה האחרונה כרגע של אלון ושות' היא 15 מיליון שקל ל3 שנים, בערך מה שגומא העביר לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 11:01 pm 
Sophomore

תגידו, מה קורה עם קורטני פלס? יש לו חוזה לעונה הבאה? מסתבר שהוא אמור לשחק בליגת הקיץ עם בוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 2:26 am 
מנהל פורום

האמת, כבר שלחנו שחקן אחד לבוסטון אז למה שלא נשלח עוד אחד?
קורטני מותק של שחקן חוזה לעונה הבאה עם אופציית יציאה לשני הצדדים
אבל איך אומרת דפנה ארמוני, הוא פשוט רגיש מידי
הסיטואציה בהפועל הייתה מאוד לא קלה אבל עדיין הוא היה המסתכסך הראשי
עם:
טפירו
דרוקר
וסמואלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 11:28 am 
Junior

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2655594

יצא המרצע מהשק, טוב שבעמותה לא החליטו להתאבד. מקווה שבאמת קבוצת אלון תציע בסופו של דבר סכום גדול מספיק שהלוליינות של קליין לא תוכל לעמוד בו מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 10:30 am 
Sophomore

אני אשמח אם אנשים כמו דני קליין ייצאו מהכדורסל.
רק שלא יהיה יו"ר האיגוד!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 10:36 am 
Junior

אני דווקא אשמח אם הוא יהיה יו"ר האיגוד, העיקר שלא יהיה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 11:33 am 
Hall of Famer

לא רואה סתירה בין היותך יו"ר האיגוד , לבין ניהול של אחת הקבוצות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 1:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הקבוצה נמכרה רשמית לרוכשים, עכשיו מתחיל המהלך של קליין.
על פי ערוץ הספורט, פיני גרשון בדרכו לחזור ולהפוך לליצן שנון ובלתי מזיק.

כאן אני חוזר לשאלה (ויסלח לי אוריאל שהביא תשובה שכולה ספקולציה) - איך בכלל הגיעו להליך כזה שמתבצע דרך האפוטרופוס הראשי? הרי לאגיאר, חי או מת, יש יורשים חוקיים ומדובר בנכס פרטי שלו. אין ליורשים זכויות? הרי למיטב הבנתי פשוט לקחו את הנכס והם לא יראו ממנו שקל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 2:07 pm 
Hall of Famer

פיני גרשון בדרכו לחזור לאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 2:13 pm 
Hall of Famer

לקבוצתך האהובה, זה אמנם ספקולציה אבל לפחות על פי הפרסום אלון כבר נפגש איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 2:20 pm 
Hall of Famer

המשפט שכתבת כולל סתירה לוגית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 2:48 pm 
Senior

לא הבנתי מה הביג דיל במה שאלון ושותפיו הציעו. מציגים אותם כאיזה רוכשים גדולים ומפוארים, בשורה התחתונה ההצעה שלהם של 15 מיליון שקל לשלוש שנים זה לא איזה סכום גדול מידי. ג'ף רוזן בחיפה שם סכומים משמעותיים יותר (7-8) בלי קבוצת רוכשים, בלי שמות מפוצצים, לבד. אני יופתע אם דני קליין לא יארגן קבוצת רוכשים שתתן את הסכום הזה גם כן. לא יופתע אפילו אם רענן כץ לבד (בשיתוף עם דני) ישים את הסכומים האלה, סה"כ זה עודף מהכסף שהוא קיבל חזרה ממכבי והוא יקבל שליטה על הקבוצה שנה לפני הארנה.

ועוד דבר שצריכים לחשוב עליו.. אחד הרוכשים בקבוצה הוא סוכן שחקנים. בזמנו שג'ף רוזן רצה לפתוח סוכנות, להיות בעלים וגם לייצג שחקנים נאמר לו שזה ניגוד אינטרסים ורק אם זה בליגה השנייה זה בסדר אני חושב. מעניין מה יגידו על ארן טלם שהוא סוכן שחקנים ובעלים של קבוצה (אם הם יקבלו שליטה). מה יקרה כששחקן שלו למשל יחתום בחיפה? באילת? האם זה בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 2:57 pm 
Hall of Famer

אורן כתב:
המשפט שכתבת כולל סתירה לוגית.

כלומר, קבוצתך לא אהובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 3:10 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
לא הבנתי מה הביג דיל במה שאלון ושותפיו הציעו. מציגים אותם כאיזה רוכשים גדולים ומפוארים, בשורה התחתונה ההצעה שלהם של 15 מיליון שקל לשלוש שנים זה לא איזה סכום גדול מידי. ג'ף רוזן בחיפה שם סכומים משמעותיים יותר (7-8) בלי קבוצת רוכשים, בלי שמות מפוצצים, לבד. אני יופתע אם דני קליין לא יארגן קבוצת רוכשים שתתן את הסכום הזה גם כן. לא יופתע אפילו אם רענן כץ לבד (בשיתוף עם דני) ישים את הסכומים האלה, סה"כ זה עודף מהכסף שהוא קיבל חזרה ממכבי והוא יקבל שליטה על הקבוצה שנה לפני הארנה.

ועוד דבר שצריכים לחשוב עליו.. אחד הרוכשים בקבוצה הוא סוכן שחקנים. בזמנו שג'ף רוזן רצה לפתוח סוכנות, להיות בעלים וגם לייצג שחקנים נאמר לו שזה ניגוד אינטרסים ורק אם זה בליגה השנייה זה בסדר אני חושב. מעניין מה יגידו על ארן טלם שהוא סוכן שחקנים ובעלים של קבוצה (אם הם יקבלו שליטה). מה יקרה כששחקן שלו למשל יחתום בחיפה? באילת? האם זה בסדר?

לא זוכר מה אמרו לג'ף רוזן, אבל הוא לא צריך "לפתוח סוכנות". כבר יש לו סוכנות שחקנים. אם זה ניגוד אינטרסים או לא, תגיד אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 3:20 pm 
Senior

אני חושב שג'ף סגר את הניסוי הזה של סוכנות השחקנים וכבר לא ממש מתעסק בזה. גם לא מקיים את המחנה המפורסם השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 3:22 pm 
Hall of Famer

ראי , סתם מעניין אותי , על פי מה אתה מבסס את הטיעון שלך שפיני גרשון "יחזור להיות ליצן שנון ובלתי מזיק"........קודם כל , לפחות מבחינת הקהילה האינטרנטית , יש לדעתי רוב עצום בין אוהדי הפועל שמתנגד בתוקף לזה שגרשון יאמן את הפועל (מה שלדעתי בכל מקרה לי יקרה , אבל לא משנה). ושוב זה מצחיק לקרוא את זה מאוהד בקבוצה שאוהדיה עשו לגרשון את המוות כשהיה נגדה , והפכו אותו למשיח כשאימן אצלה. כנ"ל עם פניני שהיה פרובוקטור מסריח ועכשיו הוא על תקן של קפטן ולוחם אמיץ בגויים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 3:26 pm 
Hall of Famer

מאחר ואני לא מייצג אף אחד פרט לעצמי, והתנגדתי לגרשון מאז נאום המוקה, אז ממש לא איכפת לי אם זה מצחיק אותך. להיפך, אני שמח ששימחתי אותך. זו מצווה לשמח אנשים.
ובכלל, אתה לוקח את עצמך ואת קבוצתך יותר מדי ברצינות. אני סתם זוכר את היותו ליצן בלתי מזיק, שלא לומר שנון וחד לשון, לפני המעבר למכבי. מצדי שגרשון לא יאמן עוד לעולם, באף קבוצה.
גם אני, אגב, חושב שהוא לא יבוא לירושלים, ובכלל אימון כדורסל זו עבודה קשה והוא לא ירצה לעבוד קשה כשאפשר לעשות כסף קל אצל אופירה. סתם משעשע לראות שהוא הראשון שמדברים איתו, או יותר נכון, שבכלל מדברים איתו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 03, 2013 3:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 3:45 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
אני חושב שג'ף סגר את הניסוי הזה של סוכנות השחקנים וכבר לא ממש מתעסק בזה. גם לא מקיים את המחנה המפורסם השנה.

לא יודע מתעסק או לא מתעסק. באתר של החברה האם, שמחזיקה את מכבי חיפה, מופיעה גם סוכנות השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 3:59 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:

אל תשכח שלי-ם להבדיל מחיפה יש הרבה ספונסרים(מגדל ועוד 15....) שמביאים את רוב התקציב של המועדון שיהיה בסביבות ה16 מיליון שקל בעונה הבאה לעומת 20 העונה.

רענן כץ או משקיעים וספונסרים נוספים יכנסו (אם וכאשר) רק בקיץ הבא שהארינה תהיה מוכנה ואז י-ם תחזור במהרה לתקציבים של ימי גאידמק ...

שיבק כרגע המועמד המוביל לאימון הקבוצה.דאנקן ממשיך לעונה נוספת,לימונד שוחרר וכבר במומ' עם עיר הכרמל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 4:11 pm 
Hall of Famer

על פניו ירושלים תחליף כמעט את כל הסגל הישראלי שלה .
לימונד ( שדווקא היה סביר מאוד השנה ) כאמור עוזב , ואני מניח שעם הירידה המסוימת בתקציב טפירו וגרונפלד המאכזבים אך הלא הזולים לא ימשיכו .

מי עוד צפוי להישאר פרט לדאנקן ? ליפשיץ ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 4:19 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
על פניו ירושלים תחליף כמעט את כל הסגל הישראלי שלה .
לימונד ( שדווקא היה סביר מאוד השנה ) כאמור עוזב , ואני מניח שעם הירידה המסוימת בתקציב טפירו וגרונפלד המאכזבים אך הלא הזולים לא ימשיכו .

מי עוד צפוי להישאר פרט לדאנקן ? ליפשיץ ?

יש לי-ם אופציה עד ה5 לחודש על ליפשיץ,פלס,טפירו .גרונפלד מסיים חוזה וכנראה יבעטו אותו החוצה(שודד בטרנינג עם 140 אלף דולר נטו לעונה!)
ינסו להשאיר את הסנטר סמואלס (טלם בין היתר מייצג גם אותו) .כדיר שחקן חופשי כרגע ולדעתי ינסו להחתים גם אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2013 7:17 pm 
Sophomore

כמובן שסמואלס לא מיוצע ע"י טלם אלא ע"י סוכנות אחרת.#האנשיםשעודמנסיםלתקןאתרדדדדטטט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: em28, Google [Bot], כינוי2 ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: