סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 8:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 8:16 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
* אבורקט סיכם לשלוש עונות במכבי חיפה. יצא מצב קצת הזוי שיעקב שחר נפגש עם הסוכן של אבורקט שהוא בעצם מאמן הנוער של מכבי חיפה.
* מירקו אורמוש(הפועל ת"א לא מזמן) חתם בבני סכנין וחובר לאריק דג'מבה דג'מבה). דיא סבע חתם גם הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 10:33 pm 
Hall of Famer

איך אבוקרט ג'וניור לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 1:20 am 
Junior

קצת כמו חנן ממן, גל אראל ואושרי רואש. כל הדור הצעיר הזה של הפועל חיפה הוא לא חלב ולא בשר.
כל אחד נהנה מרגעי המומנטום שלו כשמפמפמים אותו בתקשורת, יש כאלו שמצליחים למנף את זה לחוזה כמו אבוקרט ויש כאלה שכבר ארבע עונות דורכים במקום כמו אושרי רואש.

* אופירה מדווחת כי שני אנשי צוות יצטרפו למכבי ת"א. האחד הוא מנואל קורדיירו שנמנה עם צוות האימון של סוזה בוידואטון.
השני הוא ויקטור סנצ'ז, מאמן הקדטים(17-18) של ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 5:33 pm 
Hall of Famer

הממממפ, לא משמח לשמוע את זה על אבוקרט, אבל ניתן קרדיט בינתיים לבנאדו.

אלישע לוי מקבל קרדיט לעוד שנה בב"ש. מאור בוזגלו, האיש והאבא, חוזר לישראל ומגיע לדרום, להתאמן תחת האיש שחילץ ממנו עונה טובה בסכנין.
איחוד מאוחר מדי מבחינת בוזגלו שהיה יכול ללכת מסכנין עם אלישע למכבי חיפה. ב"ש מבחינתה מחזירה שני ליגיונרים ומכוונת, אני מניח, לצמרת הגבוהה. לא מת על ברדה ובוזגלו הוא פציע והסחת דעת פוטנציאלית, אבל אם הם יפגעו בזרים ובוזגלו יישאר בריא, הם יהיו קבוצה טובה מאוד.

אני מעריך שנראה בשנה הבאה ליגה טובה בהרבה. הפועל ת"א, ב"ש ובית"ר צפויות להשתפר. גם מכבי חיפה. אני מניח שבני יהודה וק"ש לכל הפחות ישמרו על כוחן. לא יהיה פשוט לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 11:17 am 
Junior

הקבוצות הבכירות שלנו כבר מחממות מנועים במחנה האימונים שלהן והספיקו גם לערוך משחקי הכנה:
מכבי ת"א סיימה בתיקו מאופס את משחק ההכנה הראשון שלו מול אינגולשטאט מהליגה הגרמנית השנייה. במשחק ההכנה השני, נכנעה מכבי לקרסנודאר(קונאטה) הרוסית שסיימה אשתקד במקום התשיעי בליגה הראשונה, 1:0.
מכבי חיפה הפסידה לקלוז' הרומנית בתוצאה 2:1(ראיוס בישל, אבוחצירא כבש). קלוז' סיימה את העונה החולפת במקום התשיעי בליגה הרומנית הראשונה.
הפועל ת"א מנצחת 3:1 את אומניה ניקוסיה הקפריסאית. רמזי ספורי כבש צמד ועומר פדידה חתם את התוצאה.

* הפועל ת"א החתימה את הברזילאי הנבחן, לוקאס סאשה לשנתיים.
* מכבי ת"א החתימה את המגן השמאלי, חוזה מנואל חימנז אורטיז המכונה 'מאנה'. המגן בן ה-31 ערך למעלה מ-100 הופעות בארבע השנים האחרונות במדי חטאפה הספרדית. בילה את מרבית העונה האחרונה בחוץ בשל פציעה בקרסול.
* חיים רביבו מונה לנציגו של אלי טביב. כמדומני שהוא משמש גם כיו"ר אירגון השחקנים. לא ראיתי שפורסם כי הוא עוזב את תפקידו בשל הג'וב החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 12:09 pm 
Hall of Famer

רביבו גב אמר , בנוגע לסוגית שחקן ערבי בבית"ר, שהקהל עדיין לא בשל לזה.
בקיצר, נצחון של לה פמיליה ו/או סתם ערסים מהיציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:01 pm 
Freshman

רביבו כזה סמרטוט, לא יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:10 pm 
Junior

מה הקשר סמרטוט?

אני שואל אותך שאלה, יש קבוצה שאלו האוהדים שלה ואתה הבעלים שלה.
אתה תביא בכוח ערבי שכשברור שטוב לא ייצא מזה לקבוצה?
יש הוכחה ברורה שזה לא עובר בשקט ולא נחלש עם הזמן אלא מתחזק ונהרסה עונה שהתחילה מעולה כשברור לגמרי שהנפילה התחילה מהבאת 2 המוסלמים שלא תרמו כלום חוץ מגול בנבדל ועם היד ו2 אדומים.
אין שום חובה להביא שחקן מוסלמי לקבוצת כדורגל ואם אפשר להעביר עונה בלי זה, עדיף בלי זה. ההצלחה מעל הכול, בית״ר לא צריכה לשמש כמועדון חינוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:15 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני גם לא חושב שהפרשנות של ה"סמרטוט" היא נכונה, אבל לא מהסיבות האלה. יש איזושהי נטייה (בייחוד בתקשורת) לחשוב שכולם מסכימים בעניין בית"ר רק משתפנים בפני האוהדים. כנראה שיש אנשים שחושבים שהקונספט של "קבוצה טהורה" הוא לא בעייתי או אולי אפילו שומו שמיים חיובי.

אשר לפיסקת ההגנה שלך, שקלתי שתי תגובות, אני אבחר בקצרה והיא שאף אחד לא מכריח את רביבו לקבל את התפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:25 pm 
Junior

טביב בא להרוויח מכדורגל (ככה הוא אומר בכל אופן) וכל מהלך שגורם לו הפסד, לא שווה לו לבצע.
כאמור, הבאת מוסלמי גורמת להפסד ודאי, הוא לא בא לחנך ולכן הוא לא יביא כזה.

רביבו עובד שלו ואין סיבה שלא יילך בקו הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 2:03 pm 
Junior

אחרי שקורנפיין קיבל איומים על חייו ובכלל אפשר לומר שהוא היה הנפגע העיקרי מכך שיישר קו עם המערכת בנושא שלהם, שחקן כמעט וקיבל מכות על זה שהגן עליהם ועל השני ירקו כאילו הוא מצורע, לבוא ולומר אחרי כל אלו, בנאדם שבא מבחוץ ובמעין חוכמה שבדיעבד מלווה בהתנשאות טוען כי היא לא בשלה לזה, הוא סמרטוט.
גם אם הוא חושב ככה, הוא לא היה צריך לומר את זה, אלא פשוט לא להביא שחקן ערבי. האמירה הזו לא הוסיפה כבוד לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 2:25 pm 
Freshman

אני לא מצפה שהוא יביא שחקן ערבי, אבל לומר שהקהל של בית"ר לא "בשל" לזה, זאת התרפסות לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 2:29 pm 
Junior

אוקיי, לזה אני מסכים.

אבל זה לא שהוא בא ואמר ״שלום, אני חיים רביבו הנציג של טביב ולא נביא ערבי כי הקהל לא בשל״ אלא הוא התראיין, והמראיין, כמו מראיין, שאל את שאלת ׳השחקן הערבי״ לבית״ר וזה התשובה שרביבו נתן, מה רציתם שהוא יענה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:28 pm 
Hall of Famer

כשאיש הנהלה של קבוצה אומר את זה, המשמעות היא שבסופו של דבר המועדון מתיישר לפי החוליגנים שלו ביציע.
קבוצה כזו בזויה ומגעילה, איכס. אני מכיר אוהדים של בית"ר\ חבר'ה טובים,שדי מאסו בקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:41 pm 
Hall of Famer

galsh כתב:
אני לא מצפה שהוא יביא שחקן ערבי, אבל לומר שהקהל של בית"ר לא "בשל" לזה, זאת התרפסות לדעתי.

מסכים. גם אי אפשר להבין את האמירה הזאת של "בשל". אפשר לחשוב שאוהדי בית"ר עוברים סדנה לחינוך מיוחד נגד גזענות.
אגב, מהצד השני של המטבע, אני חושב שהתשקורת מתעסקת עם הנושא הזה יותר מדי ויש כאן הרבה צביעות וגזענות מצידה. הם בעצם אומרים לבית"ר - קחו שחקן מוסלמי בלי קשר ליכולותיו, אולי סוג של אפליה מתקנת או משהו הזוי שכזה. הטעות להביא את סמי וסומו הצ'צ'נים לא הייתה קשורה בכלל לזהותם הדתית. הטעות הייתה מקצועית כי הם פשוט לא שחקנים טובים. אני בטוח שאוהדי בית"ר לא היו מתנגדים לאיזה סמיר נאסרי שיגיע לקבוצה שלהם.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:50 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ועל סמך מה הביטחון הזה?

מה שיפה באמירה של רביבו זה שהיא איומה ונוראה מבחינת כל הצדדים. גם אוהדי בית"ר לא אמורים להתפעל מההתנשאות שיש בה. ועדיין להניח שרביבו בחר בניסוח הזה כי רוצה שחקן ערבי בבית"ר ומפחד מהקהל זו הנחה שאין לה בסיס ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 5:24 pm 
Hall of Famer

אני סמוך בטוח שעוד מספר שנים אוהדי בית"ר כל כך יסלדו מאלי טביב ושות' , עד כדי כך שהם יתגעגעו לגאידמק .

לא ששני משחקי אימון חורצים גורלות , אבל סטטיסטיקת הבקעת השערים של הקבוצות של סוסה - בינתיים בעיצומה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 5:46 pm 
Junior

סטטיסטיקת הכיבושים של וידואטון, אותה אימן סוזה בשנתיים האחרונות היא דווקא בסדר גמור -
בעונת 11/12, קבוצתו 58 שערים ב- 30 משחקי ליגה.
בעונת 12/13, נרשמה ירידה מסוימת וקבוצות כבשה 52 שערים ב- 30 משחקי ליגה גם כן.
לא המאזנים המדהימים ביותר שראיתי, אך בהחלט לא מעידות על איזה סגנון בונקריסטי לגמרי.

מכבי בחרה לפגוש קבוצות קשות מתוך הבנה שיהיה לקבוצה פחות משבועיים לאחר-מכן להתכונן למשחק הראשון במוקדמות ליגת האלופות ויש גבול כמה משחקים אפשר להכניס בטווח הזה. אינגולשטאט קבוצה ברמתה של מכבי, החלה את ההכנות מעט לפני ומשחק האימון היה השלישי שלה. מכבי גם שיתפה את כל שחקני הסגל - 23 במספר.
קרסנודאר קבוצה טובה ממכבי ת"א, נמצאת כבר עמוק, באופן יחסי, בהכנות לקראת העונה הבאה וזה היה משחק האימון החמישי שלה כבר.
יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:21 pm 
Hall of Famer

ממה שאני זוכר שקראתי , לקבוצותיו באנגליה היו ממוצעי כיבוש די מחפירים , והייתה שם ביקורת עליו שהוא נוהג לשחק בלי חלוצים וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:31 pm 
Junior

קראתי וראיתי. אחת מקבוצותיו סיימה כמחצית ממשחקיה בתיקו מאופס. בסדר.
אני מתייחס לקדנציה האחרונה שלו שהיא היוותה האתגר הקרוב ביותר לזה שמצפה לו במכבי.

-----------------

יום מושלם לישראליות במחנות האימון -
מכבי ת"א צולחת את המשחק האימון האחרון שלה במחנה(מחר כבר תנחת בארץ) מול גריפלינג(קבוצת הבת של רדבול זלצבורג) האוסטרית. מכבי מנצחת 3:2 את הקבוצה שאשתקד עלתה לליגה השניה. טל בן חיים איזן, זהבי העניק הובלה ויצחקי הגדיל.
הפועל ת"א מנצחת 1:0 את לך פוזנן הפולנית משער של איתי שכטר.
מכבי חיפה מביסה 3:0 את באקו ומשיגה ניצחון ראשון במחנה. עזרא, משומר וטוואטחה כבשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 8:09 am 
Hall of Famer

ייואב, קרסונדאר לא נמצאת כבר באמצע העונה? כזכור לי עונות ברוסיה מתחילות באביב ומסתיימות בדצמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 8:31 am 
Junior

האמת שהסתמכתי על מה שסוזה אמר ולפיו הליגה שם מתחילה בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 8:48 am 
Freshman

אכן הליגה שם מתחילה עוד שבוע. אבל העונות ברוסיה לא מסתיימות יותר בדצמבר, הם התאימו את עצמם לרוב אירופה כך שהם מתחילים מוקדם ומסיימים כמו כולם במאי, ובחורף יש להם הפסקה דיי ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 2:08 pm 
Freshman

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4401561,00.html
עמיר פלג בטור מצוין לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 12:31 am 
Sophomore

בתור אחד שראה את משחקי האימון של מכבי, שזה משהו לא ממולץ לאף אוהד, של אף קבוצה. היה נדמה שמכבי יותר מתרגלת דברים מסויימים, מאשר באה אשכרה לשחק כדורגל ולנצח. במשחק נגד הרוסים זה יותר בלט, פשוט החזקת כדור לשם החזקת כדור.

אם אפשר בכל זאת להסיק משהו, אז:
1. פידלף, אבו-זייד לא קשורים לענף. גונזאלו ממשיך לשחק בלי חשק וחבל לבזבז עליו משבצת של זר.
2. אלטמן, קיבל הרבה קרדיט, לא נראה משהו מיוחד אבל באמת שמוקדם לדעת. מה שכן, מעניין אם הקרדיט הזה ימשך.
3. ייני וזיו, לא מתאימים לשחק כמגנים נגד קבוצות אירופאיות, גם מהליגות הנמוכות. מכבי חייבת להביא עוד מגן בנוסף למאנה (במקום גונזאלו).

לגביי סוסה, זה לא משנה אם הוא בונקריסט או לא, למכבי יש שיטה ויש שחקנים שמותאמים לשיטה וככה הם שיחקו גם במשחקי אימון 4-3-3. מה שחשוב, זה שהצוות נשאר אירופאי, בתקווה שישחזר את המקצוענות משנה שעברה. אגב, רק להזכיר, שעד שפריצה וזהבי הגיעו, אוסקר שיחק עם שלושה קשרים הגנתיים ומכבי לא בדיוק "הפציצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: