סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 7:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 7:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא כל יום עובר מאמן קולג'ים מוערך לליגה של הגדולים. סטיבנס סה"כ בן 36 וכבר הספיק להוביל את באטלר הקטנה פעמיים לגמר ה-NCAA, שם הפסיד פעמיים - פעם אחת לדיוק של ג'ון שייר וקייל סינגלר, ופעם שנייה לקונטיקט של קמבה ווקר, באחד ממשחקי הגמר הגרועים בכל הזמנים (נגמר בתוצאה 53-41 ושיאים שליליים של אחוזי שדה).
בשנים האחרונות אנחנו שומעים מדי פעם על מועמדויות של מאמני קולג' כאלה ואחרים - ששבסקי, טום איזו, בילי דונובן. בסופו של דבר, דווקא סטיבנס עושה את המעבר, וזה חלק ממגמה חזקה מאוד של ה-3 שנים האחרונות של מאמנים צעירים וחדשים בליגה. רוב הדינוזאורים כבר נכחדו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 12:10 pm 
Junior

כנראה שלא מספיק אנשים כאן רואים כדורסל מכללות.

החתמה מבריקה של איינג'. מאמן צעיר וסופר מוכשר. רעיון מעולה לבניה מחדש של פרנצ'ייז. האיש חתם ללא פחות מ6 שנים!

מה שכן, הפעם האחרונה שהייתה החתמה בסדר גודל כזה מהמכללות לNBA זה היה גם עם הסלטיקס שהביאו בקול תרועה רמה את פיטינו והוא עזב בקול ענות חלושה בחזרה לליגה שלו...

נקווה שהפעם הסיפור יהיה שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 12:52 pm 
Sophomore

אני חושב שאחרי שבוסטון התפרקה מהרוב הגדול של נכסיה התרבותיים-היסטוריים (דוק, פירס, גארנט וכו'), התחלה חדשה זה מצוין.
אני סקרן לגבי רונדו, אבל אני חושב שגם אם הוא לא יהיה שם, הם יקבלו עבורו אחלה תמורה, וסטיבנס יזכה להתחיל תהליך. לגבי רונדו הוא אמר שהוא נרגש לעבוד איתו כי הוא מוח כדורסל גדול ובן אדם מוכשר ביותר, ונראה לי שאם רונדו יישאר יש סיכוי שזה יצליח.
במסיבת העיתונאים הוא חייך לכל אדם חדש ששאל אותו שאלה, חזר ואמר שהוא אדם שמונע על ידי תהליך, ועל ידי היום-יום, ושהאמונה של הצוות בבוסטון, שנתנו לו חוזה ל-6 שנים, מדברת בעד עצמה, ושהוא כבר רוצה להתחיל.
הוא עושה רושם של אדם צנוע שיודע שהוא קיבל את הזדמנות חייו, ואני יודע שבNBA אוהבים אליפויות, אבל זה ייקח קצת זמן, ואם הם ישיגו שחקנים שהוא רוצה שיהיו שם, יש לזה סיכוי להצליח, כי סטיבנס בהחלט יודע להפעיל מערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 1:45 pm 
Hall of Famer

השאלה העיקרית תהיה היכולת של סטיבנס להסתגל למשחק האן בי איי, קצת בדומה לרוקיז שמגיעים לליגה - 82 משחקים בעונה, הפסד זה עניין שבשגרה, חדר הלבשה מלא בשחקנים שרובם מרוויחים יותר ממנו והוא בסה"כ דמות שולית יחסית בהצגה לעומת המכללות

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 2:14 pm 
Junior

יש עוד שאלה, לדעתי, להוציא את קארליסמו, מדובר במאמן שהגיע ישירות לNBA מהקולג' הכי קטן.
ההסתגלות שלו תהיה גם לבימה מסוג אחר לגמרי.
הוא לא פיטינו, דונובן או סלף שמגיעים מפרוגראם גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 2:37 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
השאלה העיקרית תהיה היכולת של סטיבנס להסתגל למשחק האן בי איי, קצת בדומה לרוקיז שמגיעים לליגה - 82 משחקים בעונה, הפסד זה עניין שבשגרה, חדר הלבשה מלא בשחקנים שרובם מרוויחים יותר ממנו והולא בסה"כ דמות שולית יחסית בהצגה לעומת המכללות

ומצד שני, הדמות שתישאר בארגון זמן רב, שקיבלה גב רחב מאיינג' שלו יש את כל הכח להעיף שחקנים בטרייד. יש לסטיבנס הזדמנות ללמוד לפני שהוא נדרש להביא תוצאות. איינג' פיתח את דוק ריברס כמאמן והעניק לו מספיק תמיכה כדי להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 3:40 pm 
Sophomore

אם יש משהו שאפשר להגיד על איינג', זה שלא אכפת לו מהאנשים כל כך, הוא עושה מה שטוב למועדון. אני מניח שאם סטיבנס יהיה גרוע ממש הוא ייפטר ממנו, אבל אין סיבות משמעותיות לחשוב שזה יקרה. איינג' כבר הוכיח שהוא יכול להעיף שחקנים בטרייד, והוא ייגש לפתרון הזה לפני שיפטר את המאמן הצעיר שהוא-עצמו אחראי על הבאתו.

בקשר לסטיבנס עצמו, הוא אמנם לא אימן בפרוגראם גדול(ה), אבל הוא לא זר לנצחונות ולחשיפה תקשורתית, אחרי הכול הוא הביא את האוניברסיטה הקטנה שלו פעמיים למשחק אליפות.. ובכל הנוגע להפסדים שלא משמעותיים, ובכן, הוא מעיד על עצמו שהוא process driven guy, כך שאני חושב שלא נראה פה תסכול גדול מדי מצידו, הוא הראשון להגיד שיש לו הרבה ללמוד על התפקיד החדש.

אני רציתי להגיע לבאטלר להיות נוכח שם איזה כמה שבועות, כדי ללמוד ולהבין איך עושים את זה במקום קטן ומשיגים תוצאות. נו טוב, אצטרך להגיע לבוסטון.. :nez-nayu:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:42 pm 
Junior

יש עדיין את VCU שגם לה יש מאמן צעיר ומוכשר שמוביל אותה להצלחות.

מעניין מה יקרה לבאטלר החביבה כי אחרי עזיבת קארליסמו, סיטון הול די חזרה לדשדש עד להיעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה