סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל מקל לדאלאס?
הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:53 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קלדרון תמיד היה רכז ראשון עד שהסיפור בטורונטו התפוצץ אז הוא היה רכז מחליף איזה חצי עונה.
כל הקריירה שלו, כולל עכשיו הוא היה ויהיה רכז פותח. יותר מכך, הוא מחזיק בכל שיא אפשרי שיש לעמדה הזו להציע בטורונטו.
והוא הרכז הכי טוב בליגה ביחס אסיסטים- איבודים. הוא פשוט לא מאבד כדורים.
וכשמדברים על רכזים טהורים- מאהספקט של מסירה וראיית משחק. קלדרון הוא טופ 3 בליגה.

על ג'ק אתה אומר אולי שני? אתה עושה לו טובה...? בא תספר לי כמה באק אפ פויינט גארדז אתה מכיר שהם טובים מהשחקן שהיה אחד משני השחקנים השישיים הכי טובים בעונה שעברה ועומד לחתום על חוזה שמן בקרוב? (מה גם שהוא היה רכז פותח בלא מעט קבוצות)

ובאשר לבראה, שוב, אתה יכול לתאר את המציאות איך שבא לך אבל בראה הוא אחד הבאק אפים הכי טובים בליגה וכזה עם תואר ביד. גם במיני הוא היה הבאק אפ הראשון מכיוון שרידנאוור שיחק 2 לצד רוביו.

במציאות- קלדרון הוא רכז ראשון לכל דבר ועניין וג'ק את בראה הם שניים מהבאק אפים הכי טובים בליגה.

אתה לא מדבר על גארט טמפל, פריג'יוני, דונאלד סלואן או ג'ון לוקאס.
אבל שיהיה, מה אני אגיד לך, הלוואי ומקל יצליח לעקוף שחקנים בסדר הגודל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 6:41 pm 
Hall of Famer

מצד שני, קלדרון גם שחקן די פציע ומפסיד מספר דו-ספרתי של משחקים כמעט בכל עונה, אני מניח שלמקל יכולים לצוץ צ'אנסים פה ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 9:09 pm 
Sophomore

מוק, עשית ממנו מינימום נאש בעונות ה mvp שלו. הוא כרגע אחד מהרכזים הפותחים החלשים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:16 pm 
Senior

הממממ. מי זה כבר קלדרון? אני לא בטוח שהוא נכנס בכלל ל-15 הרכזים הטובים בליגה. האיש בעיקר עשה מספרים נחמדים בקבוצות מסריחות להחריד ולא שומר כל כך.
הוא עדיין יהיה יותר בכיר ממקל, אבל לא הייתי עף על קלדרון כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:31 pm 
Hall of Famer

אני דווקא מסכים מאוד עם מוק. אז לא, קלדרון הוא לא רונדו או כריס פול, אבל בהחלט אחד שבמשחק נתון יכול לשחק יעיל יותר מהשניים הללו וגם מרבים וטובים אחרים.
אנחנו מדברים על שחקן שבשיאו נתן עונה של פאקינג 98% מהקו וקרוב מאוד לממוצע קריירה בקליעה של 50-40-90 עם 48.3-39.9-87.7.
כשמדברים על יחס אסיסטים/איבודים אני לא חושב שיש הרבה שטובים יותר ממנו - ממוצע קריירה 7.2 על 1.7 איב' זה 4.23, יחס מטורף.
רק לשם השוואה, נאש עם 9.8 אס' על 3.3 איב', זה פחות מ-3, וגם זה יחס טוב.
רונדו עם 8.3 על 2.8 שזה גם קצת פחות מ-3
כריס פול עם 9.8 אס' על 2.4 איב' שזה קצת יותר מ-4 אבל עדיין פחות מקלדרון

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:41 pm 
Sophomore

עם מי שיחק קלדרון ועם שיחקו שאר החברה(למעט אולי פול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:41 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
גילברט ארינאס (כשעוד היה שחקן כדורסל) אמר על קלדרון פעם "לכל הרכזים המחליפים יש יחס אסיסטים איבודים טוב".

זה לא בדיוק מדויק אבל יש גרעין של אמת בעניין - יחס אסיסטים איבודים טוב זה לא מדד חיובי באופן מוחלט. הוא גם מלמד על חוסר אגרסיביות, חוסר רצון לקחת סיכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:44 pm 
Sophomore

גם כשזה בא עם 7 אס'(כממוצע קריירה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:46 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כן. ואם תסתכל על קלדרון משחק גם תבין את זה - יש לו ראיית מגרש מצויינת כאמור, אבל מעט מאד מהאסיסטים שלו באים תוך תנועה. הוא יודע למי למסור, אבל מייצר מעט מאד מצבים בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 11:36 pm 
Hall of Famer

בטורונטו הרבה מהאס' שלו היו חלק מתוך התנועה ההתקפית. סווינגים לפינה לקלע חופשי, מסירה לכריס בוש בתנועה שמסיים. שום דבר שמצביע על ראיית משחק או יכולת ליצור מצבים. הוא רכז שמשחק לרוחב באופן עקרוני, אבל טוב מאד במגרש הפתוח. לא שחקן שאני אוהב, אבל למרות זאת, בדאלאס, הוא בהחלט צריך להיות שחקן של 35 דקות למרות מה שסר צ'ארלס כותב.

רק בישראל על שחקן שיש סימן שאלה אם הוא בכלל יכול להשתלב באן.בי.איי, יש שאלה האם הוא יכול להיות רכז ראשון בקבוצה שלו. שידאג להיות במעמד של רכז שלישי דבר ראשון ולא שחקן די ליג מעניין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 11:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אין שום שאלה אם הוא יכול להיות רכז ראשון. מה שהתכוונתי זה שטוב שהתחרות שלו היא מול רכזים שהיו בד"כ מחליפים כך יש לו סיכוי לקבל דקות יותר רציניות מהספסל מאשר אם היה לפניו רכז דרג ראשון שישחק 36 דקות לערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 11:54 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שקלדרון הולך לקבל 30 דקות למשחק לפחות. הוא מחזיק במאזן קריירה של 28.6 דקות למשחק ואם תוציא את 2 העונות הראשונות שלו בליגה, הממוצע הוא מעל 30 דקות, כולל כמעט 32 דקות בדטרויט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 11:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

סבבה. הוא גם פציע וגם זה עדיין מתחת לממוצע של רכז כוכב. אם רונדו היה מגיע היו נשארות 10 דקות לשאר הרכזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 12:17 am 
Hall of Famer

זהו שגם להיות רכז שמשחק לרוחב צריך לדעת, ע"ע קירק היינריך שעשה מזה קריירה, נחשב אפילו בשעתו לפוינט גארד לא רע בכלל, ולימים הפך להיות חלק מדוגמא קלאסית למה צריך לבחור בדראפט לפי כשרון (רוז) על פני צורך (ביזלי).
קלדרון הוא שחקן יעיל מאוד בהתקפה. לא יחדור בכל התקפה לסל, אבל בהחלט יכול להגיע לסל, יודע להפעיל גבוהים כמו שצריך (הפך בשנים האחרונות למצרך נדיר), קלעי מצוין.
אני חושב שאחת הסיבות למה הוא הגיע למעמד שהוא נמצא היום (רכז ליגה טוב אבל לא בטופ טיר של הרכזים) היא שהוא לא מחסל אותך בקליעה או בחדירה, וגם לא יהרוג אותך עם ניהול משחק אול-אובר-דה-בורד סטייל רונדו, פול או נאש. ביעילות כנראה שכן, אבל מיעוט באיבודים זה משהו שפחות נראה לעין, אלא רק בדף הסטט' בסוף המשחק.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 12:18 am 
Hall of Famer

עוד סיבה היא שהוא אחד מהרכזים השומרים הגרועים בליגה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 5:38 am 
Sophomore

גם דוון האריס בדרך.
עוד רכז פציע ואחד שלמרות שרק בן שלושים כבר כמה שנים נמצא בצד היורד של הקריירה (העונה 9.9 נקודות, 3.4 אסיסטים, 24.5 דקות למשחק, 58 משחקים).
אם לא יחתימו עוד רכז אז מקל אמור לקבל את ההזדמנויות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 7:02 am 
Junior

אם לא יחתימו עוד רכז? כלומר אתה חושב שיש אפשרות כזאת שיחתימו עוד אחד? כבר יש להם 4 בסגל אם האריס מצטרף, כולם החתמות של הקיץ.
ה"אם לא יחתימו עוד רכז הוא יקבל את ההזדמנויות שלו" היה יכול להיאמר לפני הסיכום שבדרך עם האריס.
עכשיו זה כבר הרבה יותר פסימי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 7:11 am 
Junior

קשה לראות את מקל מקבל הזדמנויות עכשיו אא"כ מישהו ייפצע. כזכור האריס עשה את הפריצה שלו בדאלאס ומן הסתם קיובן מחבב אותו. שחקן עדיף על מקל בהרבה ובסיטואציות מסויימות יכול להיות שגם יפתח לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 7:26 am 
Junior

יכול להיות שייפתחו עם האריס, ה-SG היחיד בסגל זה קרטר ונראה שקרלייל אוהב אותו מהספסל כשקרטר פתח רק ב-3 משחקים בעונה שעברה,
בעוד האריס פתח באטלנטה כסקנד גארד ליד טיג. האריס 6/3 ויכול להסתדר מבחינת הגובה עם רוב הסקנד גארדס בליגה.
בכל מקרה הוא כנראה ישחק כמה דקות בפוינט, אבל זה לא העניין העיקרי.
הבאסה הרצינית מבחינת מקל זה שאפשר היה להניח שקלדרון ייפצע לאור היסטוריית המשחקים שלו בשנים האחרונות, כשמ-2008 לא סיים עונה מלאה.
אז אם לפני האריס אפשר היה לצפות שבזמן פציעה של הספרדי מקל יקבל סטרץ' של משחקים בהם הוא היה חולק את עמדת הרכז רק עם לארקין הבוסרי, ויכול היה להנחית מעל 25 דקות בערב ולהראות מה הוא יכול לתת, עכשיו כשקלדרון ייפצע האריס יחליק לעמדת הרכז הפותח ומקל יישאר לראות מהספסל את רוב המשחק.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 7:47 am 
Junior

כפי שכבר כתבתי דווקא ההחתמה של האריס צריכה להיות מעודדת עבור מקל מכיוון שאני מניח שהוא ישחק לא מעט 2.
ובנוסף, הוא מתקשה מאוד לשמור על עונות רציפות ללא פציעות כבר הרבה מאוד זמן.

בנוגע לקלדרון, הרבה מהמעמד של רכז בליגה זה סיטואציה ומיקום.
קלדרון שיחק בטורונטו שהיא פחות או יותר הדבר הכי רחוק מאור הזרקורים בNBA.
מעבר לכך, אני אזכיר את אותו נאש שהוזכר בהקשר שלו. אנשים נוטים לשכוח אבל נאש בתקופת פרה דאנטוני היה בדאלאס רכז טוב שמיידה המון מהשלוש, מעולה מהעונשין ואין לו הגנה. אף אחד לא התייחס אליו כאל אחד הרכזים הטובים בליגה. אלא כאל רכז טוב.
ההפיכה במעמד שלו קרתה בזכות הסיטואציה עם דאנטוני והסיסטמה מאדירת הרכזים שלו. אנשים הבינו מה נאש יכול לעשות אם הוא מקבל את הבמה הנכונה.

קלדרון נמצא בדיוק באותו המקום בקריירה (רק שלצערו הוא מקבל קרלייל ולא דאנטוני). רכז עם ראיית משחק מצוינת, ללא הגנה, עם ידית מעולה לשלוש ועונשין פנטסטי.
כך שזה לא כזה מופרך לחשוב שבסיטואציה אחרת, קלדרון יכול היה לתת הרבה יותר.

נ.ב. בגלל שמקל בן 25 אם הוא יציג יכולת טובה בליגת הקיץ אני דווקא מאמין שהוא יראה דקות בעונה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 7:56 am 
Junior

מוק, מה אתה אומר על הסיכוי שגל מקל ייסחוב מזוודות לאנדרו ביינום בעונה הבאה?
אתה חושב שקיובאן עד כדי כך מאוכזב מדוויט עד שהוא יהיה זה שיהמר על הברכיים של ביינום? אגב, אני חושב שהולך להיות פה מקרה אמארה2. מי יבטח אותו עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 8:00 am 
Junior

אני חושב שכל מי שירצה להחתים את ביינום יעשה בדיקות מקיפות בהחלט. הרבה יותר מאלו שפילי עשו.
אם יש דבר אחד שאני בטוח בו זה לא להסתמך על אף מילה שיוצאת מפי הסוכן שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 8:07 am 
Hall of Famer

אני באמת תוהה אם תהיה איזושהי קבוצה בליגה שתהיה טיפשה מספיק בשביל לזרוק על ביינום חוזה ל-3-4 שנים של 8 ספרות לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 8:17 am 
Junior

אני בטוח שתהיה כזאת. לשלוש שנים בטח.
פשוט לא האמנתי שדווקא דאלאס היא זאת שתתפתה, למרות שבאמת לא נשאר להם יותר מדי מה להפסיד. בדרך לשום מקום גם ככה, אז האמת שהייתי מעדיף לשלם 8 ספרות לביינום לשלוש עונות ולקוות שאחת מהן תהיה ברמה שהוא נתן בלייקרס כששיחק עונה מלאה. זה הימור עדיף לדעתי על החתמה שהרבה שיערו שתקרה של אל ג'פרסון על חוזה תלת-שנתי, שיחד עם נוביצקי היו מהווים קו הגנה חלש שלעולם לא היה מצליח לעצור את כל החודרים המעופפים במזרח ולא יכול להגיע להישגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 8:20 am 
Hall of Famer

רק שבאותה עונה בריאה של ביינום אם וכאשר, נו ביצקי יהיה חריאט. חרא החתמה. אם ג׳פרסון לפחות אפשר לבנות מסביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: