סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' אפריל 05, 2025 10:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 12:10 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
חשבתי להכניס את זה לת'רד על רג'י מילר, אבל נראה לי שמותר ת'רד נפרד.

אז הנה הסיפור שלי עם שמונה הנקודות מול הניקס:

כזכור, מדובר על שנות ה-90. אין אינטרנט, אין שידורים חוזרים, אין ערוץ NBA, הכל בספורט5.

אינדיאנה-ניקס שוחק בשעה מוקדמת (נגמר בסביבות 21:30), בזמן שבסביבות 22:00 אמור היה להתחיל פניקס-יוסטון בסידרה ההיא ההיא, שאותי ספציפית עניינה הרבה יותר, וקבעתי עם כמה חברה מהלימודים (שגרו במעונות) לראות אותה.

שש הפרש לניקס, חצי דקה לסיום, פסק זמן, אני מתקשר לאחד מחברי לדווח. הוא אומר "שש הפרש? זה גמור. בוא לאסוף אותנו". נשמע הגיוני (ואני לא רוצה להפסיד את המשחק הבא). סוגר את הטלביזיה, נוסע למעונות, אוסף את כולם ומתחילים לראות את פניקס-יוסטון (בכלל שכחתי מהמשחק הקודם).

מתישהו הטלפון מצלצל ואני רץ לענות, תוך כדי השיחה אני שומע מהסלון צרחות בקולי קולות. מסתבר שניצלו איזו הפסקה כדי לדווח מה קרה במשחק הקודם. עד שאני מגיע כבר חזרו לשידור של המשחק. בקיצור, לקח לי משהו כמו שנתיים להצליח לתפוס שידור חוזר של שמונה הנקודות המחורבנות האלה. מאז אני לא כל כך אוהב את רג'י מילר.

יאללה, נראה מישהו מצליח להתעלות על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 12:11 am 
מנהל פורום

(ואגב, הייתי מאוד קרוב לחוות את זה שוב עם השלשה של ריי אלן, כי המשחק נראה גמור וכבר הילדים קמו והיה צריך לארגן להם ארוחת בוקר. אבל איכשהו הפעם הצלחתי לא לצאת טמבל וישבתי לראות עד הסוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 12:25 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נראה לי שמישהו צריך לבוא ולספר על איך הוא פספס את נס ז'לגיריס. אני אגב, לא פספסתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 12:53 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני ראיתי את אותו משחק מול הניקס, בפסק זמן האחרון כשהכל כבר נראה גמור העברתי ערוץ וכשחזרתי אחרי כמה דקות על המסך מופיע שימי ריגר ומדבר בהתלהבות ולקח לי כמה רגעים להבין שפספסתי את אחד הסיומים הגדולים.

בנס זלגיריס ראיתי אצל חבר וביליתי את רוב הדקות האחרונות מקלל בעצבים את כל העולם על זה שעד שמכבי מארחים את הפיינל פור הם לא ישתתפו ובשנה שאחרי ירד התקציב ותהיה עונה פיננסית ורציתי כבר ללכת הביתה וקמתי מהספה ואז התחיל הקאמבק... וראיתי את המשחק עד סופו בעמידה כמו הדמות בקדחת המגרש שכל הזמן בטוח שארסנל לא יצליחו לנצח.

הטרגדיה שלי היתה באותו משחק מול פרטיזן (או שזה היה הכוכב האדום) שג'מצי קלע משלושת רבעי מגרש עם הבאזר. ראיתי בטלויזיה עד כמה דקות לסוף ואז הייתי צריך להקפיץ את אחי לשדה התעופה ושמעתי ברדיו את הסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 1:03 am 
Hall of Famer

אני חושב שזה היה ציבונה, כך או כך אני לא זוכר את זה כמשחק משמעותי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 1:07 am 
Freshman

2008, ירושלים מול מכבי, גמר גביע המדינה המפורסם. הייתי חולה באותו יום עם מגרנה. אמצע רבע שלישי, 22 הפרש למכבי (אפשר כבר לנחש את ההמשך), אני חושב לעצמי שהמשחק גמור ולא שווה את כאב הראש שלי. סגרתי את הטלוויזיה בדיוק ברגע הזה, והלכתי לישון עצבני כי מכבי בדרך לעוד גביע ולי כואב הראש.
קמתי למחרת, קצת לפני 7 בבוקר, פותח את הרדיו לתוכנית הבוקר של קול ישראל ושומע נאום של אריה גולן שאומר שגם מכבי צריכה לדעת להפסיד. מיד רץ לאינטרנט, קורא על המהפך הגדול ומקלל את הרגע שבו הלכתי לישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 1:53 am 
Junior

נורטון כתב:
נראה לי שמישהו צריך לבוא ולספר על איך הוא פספס את נס ז'לגיריס. אני אגב, לא פספסתי.

אני סגרתי את הטלויזיה כי לא יכלתי לראות, ותוך כדי הליכה לסלון אני שומע מהרדיו (סבא שלי הקשיב בו) ששארפ זורק וקולע.
התנחמתי בעובדה שחבר אחר (כנראה ממייסדי ׳נוטשי יד אליהו חצי דקה לסוף׳) שהפך עולמות להשיג כרטיס, יצא אחרי העבירה החמישית של שאראס כי ׳זה גמור׳ וכשהוא התניע תרכב הוא שומע ברדיו ששארפ משווה.
הוא כמובן חזר להיכל, אבל פיספס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 7:24 am 
Junior

נורטון כתב:
אני חושב שזה היה ציבונה, כך או כך אני לא זוכר את זה כמשחק משמעותי במיוחד.

אכן ציבונה, ואגב אני זוכר את הטור של מליניאק יום אחרי שולח את האנשים לא להתקמצן ולקנות את המשחק בארכיון רשות השידור. "איזה משחק!איזה מהפכים!".
לא יודע אם להכליל את זה בפספוסים אבל תמיד התבעסתי להפסיד את שידורי המשחקים של חצאי גמר הפיינל פור שאיכשהו תמיד התקיימו בערב שבת. במיוחד את זה מול צסקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 7:53 am 
Hall of Famer

לא כדורסל אבל כדורגל: בעונת 96/97 ליברפול מארחת את ניוקאסל באנפילד. היה רעש סביב המשחק הזה בגלל ה-4:3 לליברפול שנה קודם לכן. בדקה ה-60 כבר היה 3-0 לליברפול, היה מאוחר, כמעט חצות והייתי צריך לקום מוקדם. הלכתי לישון.

בבוקר התברר שניוקסל השוותה ל-3:3 ובדקה ה-90 ליברפול עשתה ...4:3....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 7:55 am 
Sophomore

אני הייתי במשחק בנס ז'לגיריס עם חבר. הבחור שלידי יצא בערך 20 שניות לסוף וחזר להארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 7:57 am 
Junior

חששתי לקחת את זה לכדורגל אבל אורן התחיל.

כאוהד שרוף של מנצ'סטר יונייטד החלום תמיד היה ועדיין קיים להגיע לאולד טראפורד למשחק ליגת האלופות.
כאוהד מכבי חיפה תמיד היה חלום לנסוע איתם למשחק חוץ באירופה ורצוי כשהם יעשו היסטוריה ויגיעו לליגת האלופות.

מחזור ראשון של ליגת האלופות , יניב קטן מעלה את מכבי חיפה ל1-0 באולד טראפורד.
דקה אחר כך גיגס משווה.
10 דקות אחר כך כבר היינו צריכים לעזוב את המשחק ולעלות עם הטנק למארב לילה בנצרים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 8:04 am 
Hall of Famer

רוברט הורי וכל מילה מיותרת.

אבל אם כבר אחת אמיתית - משחק פלייאוף בין הבולס לוושינגטון. הויזארדס הובילו די בהרבה לקראת הסוף, ואז הגיע ג'אנרו פארגו עם איזה 3 שלשות והשווה את התוצאה. ארינאס קבר סל נצחון שנייה אחרונה. אכזרי למדי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 8:49 am 
Senior

כל גמר 2006 מול צסק״א. פשוט משחק מדכא בחסות הארכי נבל מסינה שמנע ת׳ריפיט צודק מהקבוצה הנפלאה ההיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 8:58 am 
Hall of Famer

תותח ושחף, פספסתם את מהות הת'רד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 9:36 am 
Junior

כן, נס ז׳לגיריס.
לא, לא ממש פספוס של השלשה וגם לא טרגדיה שלי אלא של דודה שלי, אסתי.
מעשה שהיה כך היה:
כמדי יום חמישי התאספו השבאב אצל דוד ציון, לראות מכבי.
לדודה אסתי כאב הראש והיא הלכה לישון תוך שהיא מתחננת לשקט שוב ושוב, אבל בסלון יש חבורת גברים, והמשחק משחק גורלי, ושראס מול סבאס - בקיצור, לא בדיוק היה לה שקט.
אלא מה? ככל שהתקדם המשחק והעונה הצהובה הלכה ושקעה באפר ואבק - מצב הרוח בסלון דעך, והבית הלך ונעשה שקט יותר ויותר.
כשגוסטס הלך לקו העונשין אסתי כבר נרדמה.
ואז שלף מסר לדרק...

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 9:45 am 
Sophomore

כבר כתבתי את זה בת'רד אחר, אבל מה'כפתלי, אני אכתוב את זה שוב...

משחק חסר חשיבות של הזל נגד המגדל בעונה חסרת חשיבות (ספוילר-בסוף הרעים לקחו אליפות).
אנחנו בפיגור של 8 כ50 שניות לסיום ואני הזאטוט, יוצא מהאולם אבל וחפוי להיפגש עם חברתי דאז.
בעודי יוצא מהאולם, נשמע קולו של הכרוז בקריאה חלולה משהו- גיא גודס!. נו שוין, בטח קלע שלשה. סו וואט.
חולפות להן כמה אי אלו שניות ולפתע נשמע הכרוז בקריאה נרגשת משהו- ג-י-א ג-ו-ד-ס!! פה חשדתי. רצתי למאבטח שכמובן סירב להחזיר אותי חזרה ובעודי רץ לחלון שבכדי להגיע אליו עליי לחרף נפשי (טוב למות בעד קבוצתנו!), נשמע הכרוז בערך ככה:
גגגגגגגגג-----ייייייייי-----אאאאאאאאאאאא גגגגגג------וווווווו------דדדדדד------סססססס!!!!!!!!!1111 (נשבע לכם שהוא אמר את האחדים בסוף!).

הברנש החליט לקלוע שמונה נקודות ולהכניס למשחק עניין רק אחרי שיצאתי.

יש לו מזל שהפסדנו בהארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 9:48 am 
Hall of Famer

beatla כתב:
חששתי לקחת את זה לכדורגל אבל אורן התחיל.

כאוהד שרוף של מנצ'סטר יונייטד החלום תמיד היה ועדיין קיים להגיע לאולד טראפורד למשחק ליגת האלופות.
כאוהד מכבי חיפה תמיד היה חלום לנסוע איתם למשחק חוץ באירופה ורצוי כשהם יעשו היסטוריה ויגיעו לליגת האלופות.

מחזור ראשון של ליגת האלופות , יניב קטן מעלה את מכבי חיפה ל1-0 באולד טראפורד.
דקה אחר כך גיגס משווה.
10 דקות אחר כך כבר היינו צריכים לעזוב את המשחק ולעלות עם הטנק למארב לילה בנצרים.

אף אחד לא יכול להתעלות עליי בכדורגל...

הגמר של 99', אני בן 13, אין לי כבלים בבית ואני נוסע במיוחד לעשות את הלילה בישוב צור יגאל אצל חבר מהישיבה, תוך כדי שאני מקפיד להתערב עם בחור מהשכבה מעליי שבאיירן אהובתי מנצחת את יונייטד שנואתי. משחק משמים, מריו באסלר האדיר שם את הגול לבאיירן, ואני גמור מעייפות ונרדם על הספה בסביבות הדקה ה80. מתעורר בבוקר, לוקח לי שניה להבין איפה אני נמצא, ואז גיל גדול חודר אל לבי ואני מבסוט כי ברור לי שבאיירן אלופת אירופה. עד שהחבר מגיע ומספר לי מה שרינגהאם וסולשיאר עשו לי. פוטבול, בלאדי הל.

הגמר של 2005, אני בן 19 ושוהה להנאתי בכלא 4, אבל מצליח להתקמבן לפלוגת המילואים שבה יש תנאים נוחים יחסית ומועדון עם טלוויזיה. לא היה לי מצברוח מי-יודע-מה אז לא ראיתי את המחצית הראשונה, אבל דיברתי עם אבא שלי בטלפון בהפסקת המחצית ושאלתי אותו מה הולך. אמר ש0-3 למילאן ושהסיפור גמור. לא היה טעם לשבת לראות את המחצית השנייה, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 9:57 am 
Junior

נדב הזכיר לי את המונדיאל של 98, הייתי בן 14 וראיתי את כל המשחקים ששודרו עד לגמר, וכמו כולם ציפיתי לעוד הצגה של רונלדו וברזיל מול הצרפתים, רק שמרוב שעות צפייה הייתי כ"כ גמור שנרדמתי אחרי 10 דקות על הספה ופספסתי את התבוסה המפוארת ההיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 10:05 am 
Hall of Famer

לא טרגדיה, אבל תדהמה :
2007, אביב. אני עוקב על הדרך דרך האינטרנט בנעשה במשחק בין אשקלון לי-ם באשקלון, ויוצא לדייט עם מישהי שבאה לארץ מחו"ל. המשחק לא עניין אותי במיוחד, אבל בערך שעה אחרי שיצאתי מהבית (ולדעתי זה היה לקראת תום המועד החוקי) חבר מסמס לי ושואל אותי "תגיד, מה שיא ההארכות בארץ?" לא הבנתי בהתחלה מה הוא רוצה, ואז התברר לי למרבה התדהמה שהמשחק שם פשוט ממשיך וממשיך ולא רוצה להגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 10:06 am 
Junior

מה התדהמה כל ההארכות או זה שמישהי באה במיוחד מחול לדייט איתך ? :hi_hi_hi:

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 10:11 am 
Hall of Famer

שמישהי בכלל הסכימה לצאת איתי לדייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 1:40 pm 
Sophomore

לא טרגדיה אבל הכי קרוב שאפשר ללהפסיד את נס ז'לגיריס.
בעבירה החמישית של שאראס עזבתי הכל והלכתי לסלון. העברתי לערוץ 2. מיקי בלו אייז. יו גרנט נראה לי פתאום הרבה יותר מעניין מאנתוני פארקר.
אח שלי מגיע לסלון ואומר שלמכבי כדור מתחת לסל ב-3 הפרש. אני אומר לו שילך ושאין לי חשק. הוא מנסה לשכנע. אני מתעצבן. אמא שלי משתכנעת ומעבירה.
את שתי הדקות הבאות אני מבלה על הרצפה מחבק את הברכיים ולא מוציא מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 1:43 pm 
Junior

oren_80 כתב:
לא טרגדיה, אבל תדהמה :
2007, אביב. אני עוקב על הדרך דרך האינטרנט בנעשה במשחק בין אשקלון לי-ם באשקלון, ויוצא לדייט עם מישהי שבאה לארץ מחו"ל. המשחק לא עניין אותי במיוחד, אבל בערך שעה אחרי שיצאתי מהבית (ולדעתי זה היה לקראת תום המועד החוקי) חבר מסמס לי ושואל אותי "תגיד, מה שיא ההארכות בארץ?" לא הבנתי בהתחלה מה הוא רוצה, ואז התברר לי למרבה התדהמה שהמשחק שם פשוט ממשיך וממשיך ולא רוצה להגמר.

האמת שזה פספוס ענק של ערוץ הספורט שלא שידר את זה כלל...בטח היה מירוץ כבשים או משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 1:43 pm 
Junior

oren_80 כתב:
לא טרגדיה, אבל תדהמה :

האמת שזה פספוס ענק של ערוץ הספורט שלא שידר את זה כלל...בטח היה מירוץ כבשים או משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 1:58 pm 
מנהל פורום

רק עכשיו קפץ לי שיש סמליות עמוקה בכך שבזמן ששוחק המשחק הכי ארוך בהיסטוריה של הפועל אני הייתי במקום אחר והרציתי על ואגנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, goldman, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: