סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 11:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 11:16 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מכבי שחררו את אליהו, מה הבעיה להחתים אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 11:46 am 
Sophomore

כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 11:51 am 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
?!

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45858.html

רק בשביל האקשן, הלוואי שזה יקרה.

ראובן, מנוי?

מצוין בגוף הידיעה שגם פנר ואוברדוביץ רוצים אותו. אני חושב שזה משקפת בצורה מושלמת את האמינות של הידיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 11:53 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הרסי, זה שאני אוהב אותו ומגן עליו כאן בפורום לא אומר שהוא האליל שלי, ואני אפילו לא בטוח שזו החתמה שתצליח. ואם אפשר להוסיף אז לאור זה שברור שאם זה יקרה זה יהיה כרוך בטונות של רפש שיושלך עליו ודיונים סטייל דיוני פלאש על לברון, אני לא בטוח שאני רוצה את התענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 11:59 am 
Junior

ניסיון כל כך בוטה לשיפור עמדות במו"מ לא ראיתי כבר הרבה זמן. קלאסה של סוכן יש לאליהו.

וגם כמעט פספסתי את ההערה על פנרבחצ'ה ואוברדוביץ'. priceless :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 12:17 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
עוד פעם אתה וההודעות ההזויות שלך? שאלנו כבר אתמול אם לא נמאס לך...

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45858.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 12:17 pm 
Freshman

ריטאס וילנה, בנביט, וארזה, הפועל ירושלים- אז מסתבר שלא כל אירופה רצה להחתים את ליאור ומי שכן כנראה שקצת פחות טוב ממכבי. בהצלחה, המעבר יתרום רבות לקידום הקריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 1:10 pm 
Sophomore

אליהו מועמד אולי לקבוצת הכדורמים של פנרבחצ'ה או לקבוצת הכדורסל נשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 2:13 pm 
Junior

ראובן כתב:
הרסי, זה שאני אוהב אותו ומגן עליו כאן בפורום לא אומר שהוא האליל שלי, ואני אפילו לא בטוח שזו החתמה שתצליח. ואם אפשר להוסיף אז לאור זה שברור שאם זה יקרה זה יהיה כרוך בטונות של רפש שיושלך עליו ודיונים סטייל דיוני פלאש על לברון, אני לא בטוח שאני רוצה את התענוג.

זה בסדר, זה היה בהומור. ברור שבשביל שתקנה מנוי צריך משהו יותר משמעותי, כמו להחתים את לברון לדוגמא.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 2:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא מופרך בכלל בעיני. הימרתי עוד קודם שאליהו ישאף להישאר בארץ עם מעמד הכוכב, העבודה הפחות קשה והאוכל של אמא, אבל לא לשחק במכבי. אמנם הימרתי על חיפה, אבל אם לירושלים יש הצעה לתת לו שהיא קרובה לזו של מכבי - איזו מניעה יש שישחק שם? אני גם לא חושב שזה מופרך שהבעלים החדשים, אם הכל ילך כשורה, יוסיפו כסף במיוחד בשבילו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 2:46 pm 
Junior

לברון? בשביל ראובן פחות מג'ורדן זה לא לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 2:49 pm 
Senior

כן כן ראי. לקבוצת הרוכשים של ירושלים אין כסף להביא את אליהו. אין יותר ברור מהידיעה הזאת שזה ספין של הסוכן שלו שכנראה מאד מאד לחוץ.

על פי הדיווחים התקציב של ירושלים אמור להיות 14 מיליון שקל השנה. לעומת משהו כמו 20 מיליון שקל השנה. איך בדיוק הם יחתימו את אליהו בחצי מיליון דולר (ואם אנחנו הרי מאמינים לידיעה זה מה שכתוב שם). שזה בערך השכר של כל הישראלים של ירושלים השנה ביחד, וזה בעונה של תקציב של 20 מיליון שקל. הסגל הישראלי שלהם יכלול את אליהו ושחקני נוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 3:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קוף, אוסיף ואומר כבר עכשיו שגם לי זה נראה על פניו כמו ספין של סוכן כאפשרות הכי סבירה. ועדיין לא מופרך בעיני שהתקציב של ירושלים יכול להתגמש אם יוכלו להביא את אליהו. בסופו של דבר לא מדובר על בעלים שחסר להם, הנטל לא נופל רק על אחד כמו אצל רוזן, ואם התקציב יהיה 15.5 מיליון ולא 14 מיליון לא נראה לי שזה יהרוג אותם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 3:06 pm 
Junior

אם יצטרכו יוסיפו כסף, אבל לא יזרקו כסף סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 3:14 pm 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:
ראובן כתב:

זה בסדר, זה היה בהומור. ברור שבשביל שתקנה מנוי צריך משהו יותר משמעותי, כמו להחתים את לברון לדוגמא.

כל זמן שהתוף במלחה קיים, גם לברון לא בא בחשבון. מה שכן, אני לא חושב שבמקרה כזה אני אחסר למישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 3:17 pm 
Senior

אני לא חושב ככה. לפחות מהאנשים הידועים לא מדובר פה באיזה מיליונרים עם בור בלי תחתית. מדובר באנשי עסקים שאני ממש לא יופתע אם הם חושבים גם שבניהול נכון ומחשבה הם יכולים להוביל את ירושלים למצב של מכבי של קבוצת מאוזנת שלא צריך להביא כסף מהבית. (אלא אם תשאל את פדרמן) אם תשאל אותי אני חושב שזאת התוכנית שלהם, השקעה ל3 שנים שתסתיים בזה. לא מדובר באנשים כמו אגאייר או גומא עם מאות מיליוני דולרים בבנק שרק זורקים כסף. בנוסף מדובר באנשים שיושבים בארה"ב ששם הספורט אמור להיות רווחי, כולל סוכן שחקנים שהוא בעצם איש עסקים ואני בספק אם הוא חושב שקבוצת כדורסל צריכה להיות מקום שהוא שם כמה מיליונים כל שנה בשביל הכיף. גם אלון לא עושה רושם של בנאדם כזה. לפחות מהכתבות שהוא התראיין ואם לוקחים את מה שהוא אמר אז הוא דיבר על ניהול נכון, בנייה עם ראייה לעתיד, בלי השתוללות, בלי סכומים גבוהים, לנסות לבנות את ירושלים.

אם תשאל אותי אני חושב שהמטרה של הרוכשים החדשים שם תהיה להביא את הקבוצה למצב שהיא מאוזנת בתוך שנתיים מהכניסה לארנה בשנה הבאה. זריקת מיליונים על אליהו או כל שחקן אחר לא ממש נכנסת לתמונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 5:03 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
כן כן ראי. לקבוצת הרוכשים של ירושלים אין כסף להביא את אליהו. אין יותר ברור מהידיעה הזאת שזה ספין של הסוכן שלו שכנראה מאד מאד לחוץ.

על פי הדיווחים התקציב של ירושלים אמור להיות 14 מיליון שקל השנה. לעומת משהו כמו 20 מיליון שקל השנה. איך בדיוק הם יחתימו את אליהו בחצי מיליון דולר (ואם אנחנו הרי מאמינים לידיעה זה מה שכתוב שם). שזה בערך השכר של כל הישראלים של ירושלים השנה ביחד, וזה בעונה של תקציב של 20 מיליון שקל. הסגל הישראלי שלהם יכלול את אליהו ושחקני נוער?

אלון בריאיון לרדיו ללא הפסקה אמר שהתקציב יהיה לפחות 16 מיליון שקל והוא יגדל משמעותיתי בקיץ הבא ,עדיין משכורת של כ-800 אלף דולר ברוטו לאליהו נראית גבוהה מדיי ואולי יגדילו את התקציב בשביל ניסיון ההחתמה הזה כי כסף יש לבעלים שם בטונות ,הם פשוט רוצים להתקדם בהדרגה.
אלון אמר שאמאר סטודמייאר רצה להשקיע כבר העונה מכיסו הפרטי 3 מיליון דולר אבל הודיעו לו שישקיע רק חצי מיליון דולר העונה ובקיץ הבא הכל פתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 9:57 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
עמוס, בלי להכנס לכל אחד מהסעיפים, אבל להשוות את קליין לכהן זה מעוות לגמרי
קליין לצד הנפילות הלא מעטות שלו יש הישגים אדירים, האיש לקח קבוצה מפשיטת רגל והביא אותה לחמישה תארים תוך קצת יותר מעשור.
הוא היה מעורב בזיוף דרכון, הוא כשל בגיבוי מאמנים שוב ושוב, הוא פותח את הפה במקומות הלא נכונים ובזמנים הלא נכונים
לדני כהן תרומה שלילית בכל המעורבות שלא בקבוצה, בעצם אסייג ואומר שאולי עשה דברים שאיש לא שמע עלהם

יש הבדל אחד משמעותי בין דני קליין לדני כהן וזאת היכולת של קליין לגייס כספים. מעבר לכך אני חושב שכל התופעות שראובן רשם שקשורות לדני כהן היו שם קודם לפני. יכול להיות שדני כהן הקצין את הדברים, אבל אם מישהו חושב שרק דני כהן אשם בתרבות הניהול של הפועל ירושלים אז הוא הוזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:00 pm 
Junior

קליין הוא האחראי לכל הרע בהפועל בשנים האחרונות, הוא ולא אחר, הוא ולא שרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:01 pm 
Hall of Famer

צביקה שרף אחראי להרבה דברים רעים בירושלים בשנים הקודמות, לא האחרונות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:18 pm 
מנהל פורום

עמוס, אולי קליין עשה דברים דומים למה שציינתי, אבל לפחות שתי הדוגמאות שהבאת היו ממש לא קשורות ואפילו מעידות על כישרון מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:59 pm 
Hall of Famer

זה שההחלטות של קליין בדוגמאות שרשמתי היו מוצלחות (מי יותר, מי פחות) עדיין לא משנה שהוא קיבל החלטות מקצועיות מעל ראש המאמן שלו. ואלו היו שתי דוגמאות שכולנו מכירים. אני מאד בספק אם הפעמים היחידות שקליין קבע בנושאים המקצועיים היו במקרים שציינתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 11:52 pm 
מנהל פורום

רק שלא האשמתי את דני כהן בקבלת החלטות מעל הראש של המאמן (לפי ההיגיון הזה, גם מימוש האופציה על ג'וש דאנקן היא סוג כזה של חריגה), אלא בקיצוץ כנפיים למאמן ומינוי עצמי שבא לספר למאמן ולכל העולם שהוא לא שווה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2013 9:33 am 
Hall of Famer

מה ההבדל בין "קבלת החלטות מעל הראש של המאמן" לבין "קיצוץ כנפיים למאמן" כשמדובר בהחלטות לגבי זרים בשני המקרים?
אפשר לחשוב שהפועל ירושלים לא ביזו את יורם חרוש בתקופת עונת הצעירים?
אמרתי, יכול להיות שדני כהן לקח את הדברים שקרו בירושלים צעד קדימה, לא מעורה בדיוק במה שקורה שם, אבל בבסיס אלו אותן תופעות בדיוק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2013 12:15 pm 
Junior

רשמית הקבוצה עוברת לקבוצת אלון, הידד. הזדמנות בלתי חוזרת לבנות משהו בריא בהפועל. על פי כל הסימנים גרינברג ימונה למאמן, אני מאוד אוהב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: