סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 1:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 5:30 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
גרין לדעתי החתמה טובה לירושלים. תמיד שיחק טוב יותר שיש קהל שנתן לו מוטיבציה (נבחרת ישראל או הפועל ת"א). עדיין הגבוה הישראלי הכי טוב בליגה (מחוץ למכבי כמובן) לטעמי. גם סוג השחקנים שמתאימים לגרינברג פיזי, ריבאונד, הגנה, סוג של ג'יימס תומאס ישראלי תכלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 5:33 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
העונה הראשונה שלו בהפועל תל אביב היתה איומה. וחוץ מזה עכשיו עצבנת את הרסי כי גם בהרצליה הוא היה זוועה. בכל אופן כל זה היה לפני שנה. הפעם האחרונה שהוא הצטיין בנבחרת היתה לפני שש שנים.

(ולמדתי את הלקח לא לכתוב הודעות ארוכות מעשרה תווים מהסלולארי)

נערך לאחרונה על ידי ראובן בתאריך ד' יולי 24, 2013 7:26 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 5:43 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה קו קדמי עם כדיר,גרין ,דאנקן ועוד שחקן זר בעמדות 4-5 נראה סביר מאוד. גם בן רייס מתקרב לבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 7:01 pm 
Junior

stavs כתב:
oren_80 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
כל מתקן ראוי שבא - ברוך הבא!
לגבי אם ייערך בו הגביע או לא - אני לא אתפלא אם יתאימו את מועדי הגביע בעונה הקרובה כך שהגמר בכל זאת ייערך שם, ואתם יודעים מה? אם יעמוד בזמנים - זה לטעמי דבר טוב לעשות. השאלה אם באמת יעמוד בזמנים, כי בישראל אנו ולא בסין.

גם בברלין יכולים כבר להגיד את סיום המשפט שנתת....

ברלין בישראל? ממתי?

מיד אחרי מנהטן.

איפה הולך קורטני?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 7:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
גרין לדעתי החתמה טובה לירושלים. תמיד שיחק טוב יותר שיש קהל שנתן לו מוטיבציה (נבחרת ישראל או הפועל ת"א). עדיין הגבוה הישראלי הכי טוב בליגה (מחוץ למכבי כמובן) לטעמי. גם סוג השחקנים שמתאימים לגרינברג פיזי, ריבאונד, הגנה, סוג של ג'יימס תומאס ישראלי תכלס.

כן. זו היתה הבעיה של גרין במכבי - מוטיבציה של הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 7:46 pm 
Sophomore

ואוו.כדיר וגרין משחקים ביחד בקו הקדמי של מגדל.חלום.רק שיזהרו לא להתנגש אחד בשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 7:48 pm 
מנהל פורום

אני מקווה שיש מספיק מקום בפנטזיות שלך גם להחתמה המחודשת של לימונד. ואולי יביאו גם את נואל פליקס לעונת פרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 7:57 pm 
Junior

ראובן כתב:
העונה הראשונה שלו בהפועל תל אביב היתה איומה. וחוץ מזה עכשיו עצבנת את הרסי כי גם בהרצליה הוא היה זוועה. בכל אופן כל זה היה לפני שנה. הפעם האחרונה שהוא הצטיין בנבחרת היתה לפני שש שנים.

(ולמדתי את הלקח לא לכתוב הודעות ארוכות מעשרה תווים מהסלולארי)

:mrgreen:

האמת שיש מה להגיד על זה...
העונה הראשונה שלו בהרצליה דווקא הייתה על הכיפאק, יחד עם בורשטיין ויצחקי.
דווקא בעונה שהוא עבר לרעננה הייתה דפוקה.
וכשהוא חזר אלינו לעונת הירידה הארורה הוא דווקא היה סביר יחסית. מצד שני זו הייתה עונה כל כך גרועה ומתסכלת שלא הגיעו כמעט אוהדים למשחקים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 8:12 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
אני מקווה שיש מספיק מקום בפנטזיות שלך גם להחתמה המחודשת של לימונד. ואולי יביאו גם את נואל פליקס לעונת פרישה.

גרין מגיע להיי פיק אנד רול,לימונד מוסר לו לראש.הכדור ניתז לכיוונו של כדיר שרץ לכיוונו של גרין והשניים מתנגשים,הכדור מגיע ללימונד שמאבד בצעדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 8:15 pm 
מנהל פורום

מרטש, פנטזיות ריאליסטיות למדי יש לך.

הרסי, הוא היה כל כך סביר שהרצליה פתחו את העונה הזו ב10-0 (0 זה הניצחונות) וניצחו את המשחק הראשון שלהם כשגרין בפוזה שעתידה לסמל את הקריירה העתידית שלו - בוהה במתרחש על הספסל (אז זו היתה פציעה). אני זוכר את זה היטב כי משום מה דווקא במלחה הם החליטו לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 9:04 pm 
Junior

אמרתי סביר יחסית. יחסית זה אומר לפיטר ויניה. ברררר רק השם הזה עושה לי צמרמורת... וזה גם יחסית לקבוצה שבסופו של דבר ירדה ליגה, יו נואו.
לגבי המשחק ההוא נגד ירושלים: לפניו הוא נתן שני משחקים מחורבנים למדי ברצף, של 4 ו 6 נקודות על יותר מ 30 דקות משחק, ויכול להיות שבגלל זה הוא סופסל. הממוצע שלו עד המשחק נגדכם עמד על 12.8 נק' כולל שני המשחקים האלה, וזה משהו שמאז, תקן אותי עם אני טועה, לא עשה אף סנטר ישראלי לא מתאזרח בליגה שלנו.

ואגב, עכשיו כשבדקתי, אז גם יחסית לגבוהים ישראליים אחרים. קוז'יקרו קלע יותר ממנו באותה עונה, אבל הוא עדיין היה מקום 8 בנקודות בין כל ישראליי הליגה. ריבאונדים אין מה לדבר, כיוון שהוא היה המלך הישראלי של אותה עונה מחורבנת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 9:12 pm 
מנהל פורום

ריבאונדר סביר (וחוסם סביר) הוא תמיד היה, ייאמר לזכותו. אבל מספרים ממילא לא אומרים הכל. בכל אופן הסיבה הרשמית לספסול ההוא היה פציעה, וכשאתה מדבר על סביר ביחס ליורדת, תזכור שהרצליה נחשבה מועמדת ל1-4 בתחילת העונה ההיא.

גם לי פיטר וינייה עושה צמרמורת, אבל זה כי אני נזכר במיליון הנקודות שהוא קלע על הראש של עמית תמיר (עוד עמוד תווך מפואר בדור הגבוהים הישראלי המפואר. העיקר שיורדים על אליהו), בצמד המשחקים בגביע במדי נהריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 10:07 pm 
Junior

טוב, אני צריך ליישם עכשיו את המתודה לגבי שיחה מול מישהו שאומר משהו לא נכון: האם להתקיף את הנקודה שלו ולהיכנס לוויכוח שיסיט את הדיון, או לסתור על הסף ולהתעלם מהתוכן שנותר חסר הוכחה? אז גם וגם.

קודם כל, נובמת. מי הגדיר אותה 1-4?! אולי אנשים שלא ראו את הפרי סיזן שלה, או אנשים שלא ראו את העונה הקודמת שלה, או אנשים שבאמת לא יודעים על מה הם מדברים.

עונה לפני כן הקבוצה ניצלה במשחק מכריע בסדרת פלייאוף תחתון התחתונים מול אשקלון. בעונה הזו, של שלושה זרים, התחילה העונה עם קני וויליאמס שהיה גורר רגליים באימונים והיה נראה רע בכל משחקי האימון של תחילת העונה, סאריצ'ה עם כרס וסלידה מהגנה, ונייט גרין המפוחד שלא הצליח לעבור את החצי בכדרור, ובטח שבטח לא לקנות סל.

שלושת הישראלים המובילים היו איתי לב שהיה מדהים עונה לפני, עד שנפצע וגמר לעצמו אפקטיבית את הקריירה, גרין, ועמרי-קארו-נשמה. פיטר ויניה הגרוע היה גרוע ומי שבנה עליו כנראה לא ראה אותו לפני.

וזה רק אם מסתכלים על תחילת העונה, שבה מוגדר שלב הסימונים שעליו דיברת. בפועל הוחלפו שלושת הזרים אחרי ארבעה משחקים, ללא שינוי מגמה.

ושוב אנחנו גונבים ת'רד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 11:18 pm 
מנהל פורום

זה בסדר, כאן אף אוהד מכבי לא יגרש אותנו.

בכל אופן, אין ממש ויכוח, ברור שהרצליה קרסה מאוד מהר, אבל בין הפרמטרים שהיו אמורים להקפיץ אותה למעלה היה נגרנו החביב וגם הוא לא בדיוק תרם להצלחה שלה. אני בכל אופן זוכר דיבורי 1-4 טרום העונה ובטח לא דיבורי תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 11:58 am 
Sophomore

אז גרין, כדיר ודאנקן משאירים מקום לסנטר זר. סמואלס כנראה יסכם במילאנו שאיתם הפועל לא יכולה להתמודד. כמו כן, למדנו שגרינברג אוהב קבוצות עם סייז. כמה נחמד שחבר הנהלה הוא סוכן אלמוני שבאמתחתו מבחר צנוע של שחקנים. אז הנה כמה מיוצגיי ארן טלם שצריכים לעניין את האדון גרינברג:

אנדרו אוגילבי - היה מעולה בבשיקטאש לפני שנתיים, המשיך לולנסיה וקיבל מעט מאד דקות ( ביורוקאפ נתן תפוקה טוב) ושנה שעברה בבאמברג דבר הזוי, נתן תפוקה מעולה בייחס לדקות שקיבל אבל בפלייאוף נגד מינכן ואולדנבורג הועלם לגמרי וגם בדקות המעטות שקיבל לא ממש מצא את עצמו. אולי זה סיטואציה, אולי זו פציעה שאני לא יודע עליה. אבל בהנחה שהוא בריא, לדעתי זה הימור ששווה לקחת. רק לפני שנתיים הוא היה נראה כמו שחקן יורוליג לגיטמי ועכשיו הערך שלו בקאנטים ואפשר להנחית אותו בזול. אם הוא ייתן תפוקה כמו שנתן בבשיקטש הפועל תרוויח.

שלדן וויליאמס - ב NBA הוא היה נחשב לנגר מדופלם שנותן בעיקר ריבאונד וגוף, כנראה שעדיין לא מדובר בעילוי התקפי אבל 11 נק' ב 22 דק' ביורוליג זה בכלל לא רע. והקצב ריב' שלו די מטורף. וכמובן שהוא נותן פיזיות כמו מעטים באירופה ככה שלטעמי עשוי להיות תחליף הולם לסמואלס.

ארטיום פרחובסקי - גרינברג מכיר אותו מצויין (אימן אותו ברדפורד) רצה להביא אותו לחיפה שנה שעברה , שיחק נגד הפועל ביורוקאפ, חוסם וריבאונדר טוב אבל לדעתי פחות טוב מהשניים האחרים שהזכרתי. ברירת מחדל.

יאללה תנחיתו לנו סנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 10:46 pm 
Freshman

ורד כהן בהזיית קיץ: הלפרין להפועל ירושלים.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2664251

שקוראים את הכתבה מבינים שהיא יצרה "כותרת" מבערך כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 10:52 pm 
Senior

למה הזייה? אם מכבי לא לוקחת את הלפרין יש בהחלט מצב שהוא "תקוע" ונאלץ לחתום בירושלים נניח ב200 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 2:00 am 
מנהל פורום

אם כבר ממשיכים את ההזיה אז דווקא יש לי זכרונות טובים משיתוף פעולה של הלפרין ולימונד, אולי הקמפיין הטוב בקריירה של שני הגארדים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 2:04 am 
Junior

זיכרונות מעולים. מלפני עשור בערך...
כשחלוקת הביצים ביניהם הייתה שווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 9:44 am 
מנהל פורום

מה החלוקה כיום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 10:11 am 
Sophomore

כל הביצים אצל לימונד וכל השכל אצל הלפרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 10:13 am 
Hall of Famer

אחרי בורשטיין והנפלד,הפועל עובדת על שיפור החוזה של הלפרין במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 10:26 am 
Junior

charlie5 כתב:
כל הביצים אצל לימונד וכל השכל אצל הלפרין.

1+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:17 am 
מנהל פורום

לימונד אצל האחות האדומה מתל אביב
הפועל הגישו הצעה ליותם, מאוד מאוד אשמח לראות אותו אצלנו
בניגוד לכמה מחברי הטובים הייתי שמל לראות את לימונד לידו, אני חושב שהיחס לאינטליגנציה של לימונד קצת נגועה בגזענות
את ליאור הם מנסים לפתות בקשרים של בן טלם בNBA עם סעיף שיחרור חינמי בכל נקודת זמן לNBA, נראה כמו גזר מעניין מאוד
בנושא הזרים אני מצפה לזרים מעניינים מאוד בהשראת בן טלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:27 am 
Hall of Famer

והנה בהודעה הזאת הסברת בדיוק איפה יש בעייתיות שסוכן שחקנים הוא גם בעלים של קבוצה. והשם זה ארן טלם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itay2, uriel17, אוהד גליל, דניאל ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: