סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' אפריל 05, 2025 8:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עלובות הקיץ
הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 11:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אחרי הקבוצות שלטעמי עשו קיץ נפלא, נבדוק את הקבוצות שעשו קיץ לא ממש נפלא, אפילו זוועתי, צפו לאש ותמרות עשן.

6. מילוואקי באקס/אטלנטה הוקס
המהלך הבולט - בניית סגל ביננוי שלא ייקח אותך לשום מקום, אבל יסתום את תקרת השכר בקיץ הקרוב
משפט מפתח - We're on the road to no were

הבאקס סיימו בעונה האחרונה במקום השמיני, ההוקס סיימו במקום השישי, שתי הקבוצות עפו בסיבוב הראשון ללא מאבק אמיתי. שתי הקבוצות הגיעו למקום בו אתה לא רוצה להיות, קבוצה בינונית שמתחרה על קצה הפלייאוף ולא יכולה להשיג יותר, שתי הקבוצות קיבלו הזדמנות הקיץ לשנות את המעמד הזה ע"י החלשות זמנית, אבל פינוי מקום תחת התקרה וצ'אנס בדראפט עמוק ומוצלח מאד. שתי הקבוצות החליטו משום מה להישאר באותו מקום. הבאקס ויתרו על מונטה אליס (מקל די יתפלא כשהוא ימסור כדור לאליס וכל החברים יסתובבו מיד להגנה), אבל הביאו את מאיו, החתימו את פאצ'וליה על חוזה ארוך טווח ולא זול (זה לא הקשר האחרון בין שתי הקבוצות הללו) כשהם מחזיקים שלישיית גבוהים צעירה שצריכה כמה שיותר דקות משחק והעונה הם בהחלט מועמדים ל...מקום השמיני. אטלנטה טובה יותר וגם יהיו בפלייאוף...כדי לעוף בסיבוב הראשון. גם אצל אטלנטה יש טחינת מים. ג'וש סמית' והחוזה הגדול עזב, אבל ההוקס אפילו לא קיבלו תמורה. במקום זאת הם החתימו את פול מילסאפ שייתן דברים דומים. ג'ף טיג כבר עשה טובה לאטלנטה ולקח כסף גדול ממילווקי (אמרתי לכם), אבל ההוקס החליטו להתחייב לרכז בינוני שבבינוניים, בעמדה רוויית כישרון. ביל סימונס בזמנו רצה להיות הג'י.אם של מילווקי, אחרי הקיץ הזה, הייתי מאחד את המשרד של שתי הקבוצות ומפקיד אותו בידיים של סימונס, במילא נראה שזה מה שקרה בקיץ האחרון.

5. דנבר נאגטס
המהלך הבולט - נפטרו ממאמן השנה, קארל, הג'י.אם הגאון יוז'ירי ברח והרכש הנוצץ מהעונה שעברה, איגי, נטש
משפט מפתח - תיקנו את מה שלא שבור

הבחירה הסקסית בתחילת העונה שעברה של כל גורואיי המספרים, למען האמת נהנתה מעונה מצויינת וסיימה עם המאזן הטוב בהיסטוריה של המועדון. הפלייאוף, בדיוק לפי ההרגל בדנבר, היה הרבה פחות מרשים, כשהם עפו לבחירה הסקסית של כל גורואיי המספרים העונה כנראה, גולדן סטייט. מצד אחד זה היה די ברור שהקבוצה של הנאגטס טובה מאד, אך לא מספיק בשביל אליפות, מצד שני, בפלייאוף האחרון היו נסיבות מקילות כשהבורג החשוב מאד, גאלינרי לא שיחק ואילו המאנימל שיחק פצוע. בדנבר החליטו שמספיק זה מספיק ובעטו בג'ורג' קארל, שבדיוק הספיק לקבל את תואר מאמן העונה. ההימור על איגי מתחילת העונה שעברה גם הוא כשל, כאשר הפורוורד אחרי עונה פושרת עבר דווקא לווריירס (ממש סימטריה יש פה). הנאגטס היו בעונה שעברה קבוצה עמוקה אך ללא כוכבים, שבעזרת השיטה של קארל השיגה יותר מסך חלקיה. בעונה הקרובה, סך החלקים קטן ובניגוד לקארל המנוסה שראה הכול, המאמן החדש, בריאן שואו מגיע אמנם עם המון דיעות חיוביות (כולל אחת של קובי ברייאנט) אבל ללא שום ניסיון.

4. סן אנטוניו ספארס
המהלך הבולט - חוזה של 36 מיליון לארבע שנים לטיאגו ספילטר. איזה מזל שרק לפני שתי פגרות הייתה שביתה שמנעה בזבוז כספים חסר אחריות.
משפט מפתח - עברה שנה וכלום לא השתנה

זה היה הקיץ בו הספארס היו אמורים לעשות את המהלך הגדול, שישאיר את סגני האלופים חזק בצמרת למרות שהגיל אומר את דברו (אממממ, מאנו, אהמממממ). אל ג'פרסון היה אמור להיות הסקורר לצד דאנקן ואם לא ג'פרסון, אז דיוויד ווסט עם הג'אמפר האמין היה צריך להיות הביג מן שלצד הביג פונדמנטל. אנדרי קירילנקו היה אמור להביא ניחוח אירופאי נוסף לקבוצה האירופאית של האן.בי.איי ובעצם לא משנה השם, עם כסף לא קטן מתחת לתקרה, שחקן מוביל נוסף היה אמור להגיע. ובכן אמור זה שם של דג והספארס כהרגלם לא הביאו שחקן יוקרתי מהשוק החופשי (תמיד אפשר למצוא דני גרין בשקל וחצי וכמה חמוצים). ההחתמה של ג'ינובילי הייתה פרס למפעל חיים ודי הגיונית. לא כולם ממזרים חסרי רגש כמו דני איינג'. אבל המהלך שתקע את הספארס היה הגמול הנאה לספילטר שמתנדנד בין בקאפ טוב לסנטר פותח חלש ובסדרת הגמר כל דקה שלו על המגרש הייתה רווח למיאמי. מי שחושב שהספארס הגיעו לגמר כי הם באמת היו הטובים במערב ועוד שנה שום דבר לא ישתנה, לא ממש הפנים את מה שקרה בפלייאוף הקודם. הספארס נהנו ממזל גדול ומהתעלות של טימי דאנקן בגיל 37. רוב הסיכויים שזאת הייתה שירת הברבור (מצד שני, הם כבר שרים את אותה שיר מ-2006 בערך) והספארס חיסלו לעצמם את הסיכוי להתחדש והכי גרוע, את התקופה אחרי דאנקן, הם יפתחו עם ספילטר שמחזיק בחוזה עצום.

3. דאלאס מאבריקס
המהלך הבולט - הגיע - סם דלאמבר. היה צריך להגיע? - דווייט הווארד
משפט מפתח - I hate it when a plan does not come together

רק לפני שתי עונות המאבס היו על גג העולם עם אליפות מפתיעה. קיובן היה צריך להחליט מה לעשות עם הסגל לעונה הבאה והוא החליט שעם הסגל הזה עוד אליפות כנראה לא תהיה ונתן לטייסון צ'אנדלר וגם בריאה לגרוף את הדינרוס לאורך זמן במקומות אחרים. התוכנית הייתה להחליף אותם בזול (שלום קיימן), לקוות להתעלות נוספת של נוביצקי, אבל בעיקר להגיע לקיץ 2012 עם ימבה כסף מתחת לתקרה ולהחתים אחד או אפילו שני שחקני מקס' בקבוצה. המטרות היו דרון וויליאמס. הקיץ הנוכחי הוא התוצאה הסופית של ההימור של קיובן. אחרי שוויליאמס אמר לא בא' רבתית לטקסס ועבר לברוקלין (מניו ג'רזי, יש יגידו שזה יותר קיצוני ממעבר מעין חרוד מאוחדלתל אביב, או אפילו, השם ישמור לעין חרוד איחוד), הקיץ הגיע הווארד וקבר קבוצה שלישית ברציפות כשבחר ללכת ליוסטון. המאבס נשארו שוב עם כסף מתחת לתקרה והפעם עם ההחתמה של מונטה אליס וקלדרון הם כבר לא יהיו שחקנים גדולים בשוק החופשי. ההימור של קיובן עלה לדירק באפשרות לתואר נוסף בקריירה שלו.

2. לוס אנג'לס לייקרס
המהלך הבולט - דווייט הווארד עשה היסטוריה, הסופרסטאר הראשון בעודו בשיאו שאומר לא לזהובים.
משפט מפתח - ילד מכין בסלון שעורים בהיסטוריה...ובתוך הדפים של הזמן ...אימפריות נופלות

הלייקרס היו כבר במצב הזה בעבר. קבוצה מזדקנת, לא ממש מאיימת על התואר ועכשיו צריך לראות איך ממציאים את הקבוצה מחדש. בעבר זה תמיד נגמר בהצלחה, אבל בעבר דווייט הווארד בחיים לא היה עוזב את עיר המלאכים. ההבדל? המושכים בחוטים בעבר היו הלוגו ג'רי ווסט ואחריו היורש מיץ' קופצ'אק בגיבוי אחד הבעלים הטובים ביותר בליגה. היום האיש שקובע הוא הבן של הבעלים שמצטייר כבעלים ממש לא אחד הטובים בליגה. הלייקרס בקיץ הזה לא רק שאיבדו את הסנטר הכי טוב בליגה והשחקן שהיה אמור לקבל את הלפיד מקובי, כפי שמג'יק קיבל אותו מקארים, שאק לקח אותו וקובי נושא אותו מאז, הם איבדו את המעמד הזה של הקבוצה שאין שחקן בליגה שיגיד לה לא. ניהול לא מוצלח, סגל שלא הולך לשום מקום והוליווד אמנם עדיין קורצת, אבל פתאום יש גם אופציה אחרת בעיר. קיץ 2014 עם הכוכבים הגדולים ייתן תשובה האם ההרגשה שלי נכונה או שלא.

1. אוקלהומה סיטי ת'אנדר
המהלך הבולט - קווין מרטין עבר למינסוטה והת'אנדר למעשה עשו טרייד של הארדן על לאמב סטרייט אפ
משפט מפתח - He's to smart for his own good

כמו במקרה דאלאס, גם פה מדובר בסיפור של יותר משנה אחת והסיפור מתחיל בכך שג'יימס הארדן החליט שהוא לא מוכן לוותר על כסף בשביל הת'אנדר, רק בכדי שסרג' איבקה יגרוף אותו. סם פרסטי הגאון של אוק סיטי נעלב והחליט שהוא עם ג'יימס הארדן לא משחק יותר. האופציות היו רבות, לחכות עד הטרייד דדליין ואז להעביר אותו, לשחק איתו שנה שלמה ורק בקיץ הבא להתמודד עם הבעיה, או פשוט לנסות להחתים אותו בכסף שהוא רצה (למרות שזאת לא החלטה של פרסטי, אלא של הבעלים וכמה מס הוא מוכן לשלם). פרסטי ניגש לטלפון ואחרי סבב שיחות הוא בנה לרוקטס אימפריה בפוטנציה והביא את קווין מרטין וג'רמי לאמב לת'אנדר. מרטין נתן עונה פושרת במיוחד ונמלט מדודג' סיטי במהירות הבזק והשאיר את הרוקי, שבילה את זמנו בדי-ליג יותר מאשר על הפרקט באן.בי.איי. משלושה גדולים ותוספת של רול פליירס איכותיים הת'אנדר הפכו לצמד בלבד. הארדן בצוותא עם דוראנט ווסטברוק בהחלט יכלו להקים שושלת, שושלת שהתפוגגה לה הקיץ לחלוטין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עלובות הקיץ
הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 12:44 am 
Junior

משפט המפתח של הת'אנדר: הטרייד הכי מטומטם בהיסטוריה של הNBA.

אני בטוח שכל מי שראה את הארדן לאורך כל פלייאוף 12 ובאולימפיאדה ראה באיזה כשרון מדובר, ובצירוף לדוראנט ווסטברוק ואיבקה המשתפרים..... איבדו את השוטינג גארד של העשור החדש, בשביל כלום. ובגלל איזה 6 מיליון הבדל (שלטעמי, אם היו ממשיכים איתו למשך העונה, אחד הצדדים היה מוותר עד הטרייד דד ליין ופער ה6 מיליון היה נסגר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 12:53 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יכול להיות שאתה צודק, אבל לדעתי הטרייד בילאפס-אייברסון היה מטומטם לא פחות (שם אפילו השיקול הכלכלי לא היה).

ומיאמי לא ראויים לאיזכור ברשימה הזו? או שגם לא לעשות כלום זה משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 12:55 am 
Junior

מיאמי שמרו על קבוצת האליפות שלהם ( ריי ריי ואנדרסון נשארו). זה כמובן לא מזכה אותם ברשימת הקיצים המוצלחים, אבל בטח שזה לא קיץ גרוע. הם עדיין מועמדים מספר 1 לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 1:31 am 
Sophomore

אני לא מסכים לגבי זה שאתה יורד על ההחלטה של הספרס להחתים את ספליטר. זה נכון שיכול להיות יותר טוב, אבל זו החלטה שקולה לחלוטין.
א. החוזה אמנם גדול במעט, אבל יחסית למצב בשוק זה לא כזה נורא (שוק שבו דיאנדרה ומגי מקבלים 10 ו -11 בהתאמה לאותה תקופה).
ב. כמה שמות שעולים לי בראש מהעשור האחרון - נסטרוביץ', אוברטו, בלייר. אתה מכיר גבוה יותר טוב מספליטר ששיחק ליד דאנקן מאז הפרישה של האדמירל?

חסר היה לי עוד פירוט בנושא של דנבר, הם אמנם ויתרו על קארל, אבל גם חימשו את הסגל בשחקנים חדשים שכולם באים אחרי עונה טובה יחסית (ארתור, רובינסון, היקסון). את ההחתמה של פוי כמובן קצת פחות אהבתי. כל זה בנוסף לצעירים בקו האחורי שאמורים להתקדם. סך הכל אני חושב שזה יותר משמעותי מאשר הנושא של המאמן. הסגל שלהם מפוצץ בשחקנים ויש להם הרבה מאד חומר לטרייד שאולי יכול להביא להם כוכב רציני. יש מצב שעד תחילת העונה יהיו התפתחויות . . .

מה בדבר ממפיס, שיקגו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 3:10 am 
Hall of Famer

אהוד , סעיף ב', הוא בדיוק הנקודה - היה להם כסף להחתים מישהו כזה (אל ג'פרסון כדוגמה בולטת) והם לא עשו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 4:44 am 
מנהל פורום

לא בטוח שדנבר עשו קיץ רע
קארל הוא קארל, הביא אותם לאן שהביא אותם, העונה הייתה שיא שלו, מכאן היה אפשר רק לרדת
הם היו צריכים לשנות כיוון, יש להם קו אחורי מעניין מאוד בעיניי,
רכזים: טי ומילר כמו בעונה שעברה, רכזים שמשלימים אחד את השני אם מילר יכול למשוך עוד עונה בלי נפילה בכושר, מדובר בצוות הרכזים בטופ שלוש של המערב
בין העמדות: רובינסון הראה בפלייאוף האחרון שהוא יכול ממש לנצח משחקים גדולים מול הקבוצות הכי טובות בליגה, תוספת מרגשת ומשמעותית לדנבר
סקנד גארד: פרונייר שחקן נהדר, קליעה נהדרת, זז בלי הפסקה בלי הכדור. יש מצב שהוא אפילו פותח בעמדה שתיים ורנדי פוי שחקן שכבר עשה משהו בליגה הזאת
עמדה שלוש מצויינת: גם שם כמו בעמדת הרכז יש להם שני סמולים מצויינים שמשלימים אחד את השני גלינארי שחקן טכני שקולע מרחוק וצ'נדלר שחודר יותר ומוצלח ביותר באיזור שקרוב לסל
הקו הקדמי יותר חלש מהאחורי
בקו הקדמי, אם פרייד ימשיך בהתקדמות יהיה עוגן נחמד בקו הקדמי, מוזגוב לא יהיה נפילה ביחס לקופוס

הסגל השתפר מהעונה שעברה וזה בעיקר רובינסון, הוסד של דנבר היה שהמחליפים היו משלימים של הפותחים וההפך ככה שהיה פתרון טקטי כמעט לכל שלב במשחקהייתי בכיף מוצחא אותם מהרשימה ומכניס את יוטה במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 4:50 am 
Hall of Famer

הקו הקדמי יותר חלש מקו אחורי בו יש שני סקנד גארדים כל כך גרועים? כי ברצינות, אם שני הפוינט גארדים הם טופ 3 במערב, אז צמד הסקנד גארדים הם בוטום 3 במערב, וכנראה גם בכלל.
אממה - השאלה היא האם קו עם רובינסון ואחד הגארדים האחרים יכול לעבוד בהגנה. בסופו של דבר, מילר לפחות פיזי מספיק בשביל לנסות ולשמור על רוב מספרי ה 2 בליגה, ואולי בהרכב איתו, אפשר לראות איך רובינסון משתחל ל 25 דקות משחק ואכן נותן אקס פאקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 5:11 am 
מנהל פורום

אני חושב שפורנייר יפתיע לטובה אולי לא יהיה פריצת השנה, אבל ממה שהוא הראה בעונה האחרונה, התנועה בלי כדור מהירות הוצאת הכדור מהיד והאחוזים, נותנים תקווה
אני גם לא בטוח שרובינסון שומר רע במיוחד
רוצה לראות קו קדמי בבוטם של בבוטם?
תציץ ב death chart של יוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 8:01 am 
Hall of Famer

למעשה אתה אומר שהנאגטס השתפרו, כי רובינסון הגיע במקום איגי ואתה מאמין שפורניה שחקן נהדר ושחקן נהדר משמעותו שהוא אולי אפילו יפתח בעמדה מספר 2.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 8:13 am 
Junior

מסכים עם כל מילה של עמוס בתר׳ד הזה, רק תיקון קטן -
הטרייד על הארדן לא הופך לסטרייט-אפ על לאמב, אוקלהומה קיבלה גם בחירת דראפט שהפכה לסנטר סטיבן אדאמס בבחירה ה-12 בדראפט האחרון. (וגם בחירה של דאלאס, שהתגלגלה ללייקרס ואז ליוסטון ואז לאוקלהומה, מוגנת 1-20 עד 2017, אם דאלאס לא תהיה בין 10 הטובות בליגה עד 18/17, ב2018 הבחירה תהיה ללא כל הגנה.)

בשביל להבין כמה הטרייד הזה היה רע - פרקינס וספולושה ירוויחו בעונה הקרובה מיליון דולר פחות מהארדן.
הם יכלו, כמעט באותו כסף, להחליף את השוויצרי ופרקינס בחמישייה בהארדן וקוליסון. אין אדם אחד בעולם שיעדיף את שני הראשונים על האחרונים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 8:22 am 
Junior

Chauncey כתב:
הטרייד על הארדן לא הופך לסטרייט-אפ על לאמב, אוקלהומה קיבלה גם בחירת דראפט שהפכה לסנטר סטיבן אדאמס בבחירה ה-12 בדראפט האחרון. (וגם בחירה של דאלאס, שהתגלגלה ללייקרס ואז ליוסטון ואז לאוקלהומה, מוגנת 1-20 עד 2017, אם דאלאס לא תהיה בין 10 הטובות בליגה עד 18/17, ב2018 הבחירה תהיה ללא כל הגנה.)

בשביל להבין כמה הטרייד הזה היה רע - פרקינס וספולושה ירוויחו בעונה הקרובה מיליון דולר פחות מהארדן.
הם יכלו, כמעט באותו כסף, להחליף את השוויצרי ופרקינס בחמישייה בהארדן וקוליסון. אין אדם אחד בעולם שיעדיף את שני הראשונים על האחרונים.

מעניין להסתכל מה אנשים רשמו על הטרייד בזמן אמת:
viewtopic.php?f=1&t=11831&hilit=%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93+%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93%D7%9F+%D7%9E%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 8:44 am 
Senior

למה הקיץ של מיאמי היה רע? הארכת החוזה של הבירדמן על מינימום היא אחלה מהלך, בעיני. היא משאירה לריילי את המיני mle לעוד שחקן אחד. לדעתי זה יהיה אודן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 9:32 am 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
למעשה אתה אומר שהנאגטס השתפרו, כי רובינסון הגיע במקום איגי ואתה מאמין שפורניה שחקן נהדר ושחקן נהדר משמעותו שהוא אולי אפילו יפתח בעמדה מספר 2.

מה שאני אומר שדנבר עשו דברים שמתכנסים לתוך תוכנית שינוי, הם נתקעו, הבינו שמעכשיו זה יהיה more of the same ושינו כיוון שנותן תקווה
רובינסון ופורנייה אולי לא יותר טובים מאיגודלה אבל הם משנים את הקבוצה ונותנים לה איכויות שלא היו לה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 9:35 am 
Hall of Famer

אבל פורנייה כן היה לה. נתן הרבה מאד דקות במחצית השניה של העונה הקודמת והיה בסך הכל לא רע, ואז הגיעה האינטנסיביות של הפלייאוף והוא נראה כמו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:29 am 
Junior

שוויק1 כתב:
Chauncey כתב:

מעניין להסתכל מה אנשים רשמו על הטרייד בזמן אמת:
http://www.salnews.com/forum/viewtopic. ... 7%99%D7%9F

בדיוק מה שעבר לי בראש...

אני זוכר שהת'רד ההוא הדהים אותי כי הייתי בטוח שהארדן הוא די קונצנזוס והיו כאן יותר אנשים שלא האמינו בו מאשר כאלו שכן. בעיניי זה תמיד היה נו בריינר. הסקיל סט של הבנאדם הוא אוף דה צ'ארט. לא ראיתי יותר מדי שחקנים שהיה ברור שהם פרנצ'ייז פליירז בפוטנציה כמוהו.

לנורטון בעיקר לא יזיקו כמה כובעים בפה... :wink:

זה אשכרה נראה הזוי לקרוא את החלק הארי של התגובות שם. ממש עד סוף הת'רד.

בנוגע לסקירה, אז קודם כל שוב- כבוד עמוס. נהניתי מכל דקה. וכשאמרתי על מכבי "לא המגרש שלך" התכוונתי בדיוק לזה. אתה לא חייב סקירה סטטיסטית בכדי שהטקסט ינזול תשוקה וזה עושה בדיוק את זה.

באופן מפתיע אני מסכים אתך ברוב הדברים ומסייג רק שניים:
אם מילווקי הייתה מחתימה (אולי עדיין) את ג'נינגס על המקס שהוא חיפש, הייתי תולה אותם בחוצות העיר. אבל כל עוד זה לא נעשה. ראיתי קיצים גרועים יותר.
אגב, שכחת את הקשר הכי רלוונטי בין ההוקס למילווקי, הבאקס הלכו לחצר האחורית שלנו ואספו מהפח את לארי דרו...

הדבר השני הוא החוזה של ספליטר. קודם כל אני חושב שספליטר הוא אחלה סנטר. הוא אולי סנטר הפיק אנד רול הכי טוב בליגה. הבעיה היא שהוא משחק אצל פופ והאחרון אוהב לעשות רוטציות בעמדה הזו והוא כמעט לא משחק עליו בתרגילים ספציפיים אף פעם. אני יכול לומר לך שהייתי שמח לראות את ספליטר אצלי בקבוצה ושאין לי ספק שבקבוצה אחרת הוא היה הופך לסנטר טוב בהחלט.
אם הספרס לא היו משלמים לו את הסכום הזה, קבוצה אחרת הייתה עושה את זה בהחלט.

מה שכן, אני מסכים שהקיץ שלהם היה רדוד ואפור והייתי מעדיף לראות החתמה גדולה. או כזו שתתן אפשרות לעוד ריצה או כזו עם ראיה לעתיד. וזה בהחלט לא נעשה. גם לא אהבתי את הוויתור על ניל.

אנחנו עברנו קיץ מזעזע כשבדרך איבדתי את השחקן שהכי אהבתי אצלנו זה שנים :(
לא הצלחנו להביא פויינט נורמלי ולא סנטר נורמלי ואף איבדנו את הבאק אפ האהוב.
נקודת האור שלי היא שלפחות לא החתמנו את ג'נינגס הנוראי...

אני מסכים בעניין דנבר. זה ששואו מתוקשר ומחובר נכון זה נחמד. אבל לקארל בוודאי שהגיעו עוד הזדמנויות. הוא האשם העיקרי להדחה בפלייאוף והוא אשם בכך שהוא לא מקדם צעירים וגורם להנהלה להיות מובכת כשהוא ייבש את מגי שנה שלמה. אלו הסיבות האמיתיות לפיטורין אבל לא היה מזיק להנהלה להחזיק את הגוש בגרון עוד עונה אחת לפחות.

מה שכן בעניין פורניה אני לגמרי עם אוריאל. הילד הוא כשרון גדול וכמוהו גם המילטון. הבעיה היא שבקבוצה כזו יהיה לו יותר קשה לפרוץ.

דאלאס עברו קיץ עלוב והפכו לקבוצה הכי סתמית בליגה.

ובאוקלהומה הפסקתי להבין מה עושים. פישר? גומז? WTF?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:37 am 
מנהל פורום

אני לא לגמרי בטוח שבוסטון לא צריכה להישקל כמועמדת לרשימה הזו. לתחושתי הם יהיו טובים מידי מכדי אשכרה להרוויח משהו מהדראפט הקרוב אבל כמובן לא טובים מספיק לפלייאוף, הקאפ ספייס שלהם מסריח, ואני לא מצליח לראות בחירות דראפט גבוהות באופק שישפרו את המצב.
אלא אם איינג' מצליח לעשות קסמים עם גרין ורונדו ולהעביר אותם עבור שחקנים טובים יותר או בחירות טופ 7 בדראפט הקרוב, אני לא רואה עתיד ורוד במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:46 am 
Sophomore

מוק,אתה תמיד טוען שסמית' הוא 3 טבעי - דטרויט חושבת כמוך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 11:03 am 
Junior

בוסטון? טובים מדי?? הם נראים כרגע כאחת הקבוצות הכי גרועות בליגה.

ברור שסמית' הוא 3. כל עוד מונרו נשאר שם כנראה שגם הם חושבים כך.
הוא ישחק שם המון פויינט פורוורד. בייחוד לאור העובדה שהוא מוסר הרבה יותר מנייט וסטאקי ביחד.

אטלנטה של השנים האחרונות הפכה מומחית למשחק מחוץ לעמדה.
צ'ילדרס ה3 שיחק 2.
סמית' ה3 שיחק 4
הורפורד ה4 משחק כבר שנים 5
טיג ה2 משחק 1...

במשך שנים היו חסרות לנו שתי פיסות בכדי להפוך למועמדת רצינית וזה כאילו שמאז שמוקי ומוטומבו הלכו, לא שמעו בקבוצה שלנו על המונחים פויינט וסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 11:08 am 
Sophomore

טיג לא 2 בשום סרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 11:14 am 
Junior

טיג גם לא 1 בשום סרט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 11:18 am 
Sophomore

כבר במכללות הסיטו אותו ל1.הוא באמת לא רכז טבעי,אבל הוא משתפר מעונה לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 11:47 am 
Junior

בתור מישהו שיש לו המון שעות טיג. אני לא מתרשם.

הוא קומבו גארד חביב מאוד, אבל בשום אופן לא הפויינט שאני רוצה שיוביל את הקבוצה שלי. ויש עוד את לו וויליאמס על הספסל...

אני שם את יהבי על הגרמני הקטן. מה עוד נותר לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 1:09 pm 
Hall of Famer

אני עם מוק בעניין בוסטון, לדעתי הולכת להיות קבוצה חלשה מאוד השנה. המוקש העיקרי הוא לדעתי רונדו, אני באמת חושש שכשהקבוצה תהיה רחוקה מהתמודדות על אליפות אנחנו נראה רונדו כבוי, הוא אולי יעשה את המספרים, אבל בלי האגרסיביות בהליכה לסל, הביטחון בג'אמפרים וההגנה הרצחנית, וזה עוד בלי להזכיר את הפציעה שבאמת אי אפשר לדעת איך הוא יחזור ממנה. מעבר אליו זה גרין שייתן את המספרים, אבל אני לא חושב שהוא שחקן שיכול להוביל קבוצה סבירה ומעלה.

ואז יש את טריו האלילים בראדלי-סאלינג'ר-אוליניק שיובילו את הסלטיקס ל-75-77 ניצחונות העונה תוך התעלמות בוטה של פרנסי הליגה שירשמו לסלטיקס סדר גודל של 60 הפסדים מפוברקים בשם התחרותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 1:16 pm 
מנהל פורום

התכוונת לבראדלי-סאלינג'ר-אוליניק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]