סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 6:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 2:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה יופי שיש למכבי את לאנדסברג ופניני, רק שהם יושבים על העמדות של שני הזרים הכי טובים של מכבי. למכבי יש סגל ישראלי מצויין כשלעצמו (אם כי עתיר דאון סייד. ההתאמה של ג'יק כהן עדיין בסימן שאלה, היכולת של פניני לרדת לשלוש קופסאות ביום בסימן שאלה גם היא), רק שלא כ"כ מתאים ליצירת רוטציה מאוזנת עם הזרים בתנאי החוק הרוסי.

כל זה, כמובן, בתנאי שאליהו ואוחיון לא שם. אם הם שם, אז זו סתם קבוצה, כרגיל במכבי של השנים האחרונות, שבנויה הרבה יותר מדי לרוחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 2:47 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
ארנולד היה שחקן טוב מהלפרין וגם יקר ממנו. לדעתי הישראלי הכי יקר בהפועל ירושלים אי פעם.

ומה שאתה אומר על ארנולד הוא קל וחומר על הלפרין. הלפרין כבר סיכם במכבי, אמר שזה הבית שלו ושרק עניינים פורמליים מפרידים בינהם. אם מכבי הייתה רוצה את הלפרין הוא היה שם.

למכבי אין צורך בהלפרין, גם אם יוגב הולך. יש להם את לאנדסברג, פניני, טיוס וגייק כהן. זה מספיק לליגה, ומקסימום הם יכולים להחתים את אליהו אם יוגב יברח.

בו נגיד ככה. תהיה בטוח שאם מכבי הייתה רוצה את הלפרין הוא היה משחק אצלה. מכבי כנראה הבהירה להלפרין שאין על מה לדבר אז הוא הלך לירושלים.

ממה שאני הבנתי הביטול של הסיכום עם הלפרין בכלל נובע לבעיה שהייתה עם לאנדסברג. מכבי חשבו שהוא יעזוב בגלל עניין הצבא אבל בסופו של דבר הוא החליט שהוא יתגייס והבעיה נפטרה ואז שלחו את הלפרין לחפש.

ארנולד קיבל בשעתו 220 אלף דולר. הפרסומים לגבי הלפרין מדברים על משהו בין 250 - 300.

אני מכיר שמכבי ביקשו מיותם לחכות. הוא בחר לא לחכות להם, פשוטו כמשמעו הצלבה של מידע מסוכנים ועוד כמה גורמים מבפנים (אגב, אתה הבנת את מה שהבנת במקרה אחרי שקראת את גרינוולד?) בזמנו, אף אחד אחד במכבי לא רצה את ארנולד.

אני גם באופן אישי לא סבלתי את ארנולד ואת סגנון המשחק שלו, בטח כשחקן מרכזי. אעדיף את יותם עליו בכל מצב. אגב, ארנולד הגיע אלינו בגיל 32. יותם רק בן 29 ועוד מסוגל לשחזר את היכולות שלו משנים קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 2:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ספירה לאחור עד שאוהדי מגדל מתחילים עם הצהרות "הסגל הישראלי שלנו יותר טוב משל מכבי" בעוד 3, 2, 1...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 2:57 pm 
Hall of Famer

אין לנו צורך בכך, אנו נסתפק בלברך אתכם על כך שלרכז היחיד בסגל שלכם קוראים טייריס רייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 3:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עופר האדום כתב:
גרין, כדיר וקולמן חתמו. נראה שזה סוגר את הגולל על הצ'יזבאט לגבי אליהו.

אתה באמת חושב שנוכחותו של כדיר זה מה שיגרום לירושלים לוותר על אליהו? לדעתי ברגע שאליהו מוכן הוא בירושלים, גם עכשיו ירושלים תשמח לקחת אותו וגם יוסיפו לתקציב אם יידרש. הרבה יותר סביר בעיני שהוא יהיה בירושלים מאשר יחזור למכבי (ובטח יותר סביר מאפשרות שישחק בחו"ל, שזה בהסתברות שואפת לאפס בעיני).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 6:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אורן כתב:
אין לנו צורך בכך, אנו נסתפק בלברך אתכם על כך שלרכז היחיד בסגל שלכם קוראים טייריס רייס.

אוחיון עדיין לא עזב, ותזכיר לי, איך קוראים לרכז שלכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 9:17 pm 
מנהל פורום

אם הבלתי יאומן יקרה וגם אליהו יהיה בהפועל אז זאת תהיה הפעם השנייה שחתימה מאוחרת של אליהו דוחקת את כדיר מהרוטציה זה כבר קרה לו, לא מזמן
מסכים עם ראי שלאליהו ממש אבל ממש לא בא לשחק באירופה והסיכוי שלו לחזור למכבי בעייתי, אבל עדיין לראות אותו בהפועל ירושלים זה אומר התפרעות תקציבית הרבה מעבר למה שתוכנן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 9:20 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין למה כל כך מופרך שאליהו יחתום במכבי. כמה מספרי 4 חתומים שם היום?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 9:23 pm 
מנהל פורום

הוא חטף מהם השפלה לא קטנה עם התרגיל הזה של "או קיי, אנחנו מנצלים סעיף יציאה, שהוא למעשה סעיף פרידה אבל אם אתה רוצה אנחנו מוכנים לקחת אותך חזרה בחצי מחיר" צריך לבלוע הרבה גאווה וכבוד עצמי בשביל לחזור למכבי
מצד שני בלאט כבר הסכים להיות עוזר מאמן אחרי שהיה שנתיים מאמן ראשי אז לך תדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 9:50 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אורן כתב:

אוחיון עדיין לא עזב, ותזכיר לי, איך קוראים לרכז שלכם?
יופי נחמה.

לנו יש עדיין שני סלוטים זרים פנויים בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 10:04 pm 
מנהל פורום

למה שניים?
רק דאנקן חתום, ככה שיש שלושה משבצות פנויות לזרים, אם אתה סופר סלוטים לגארדים בלבד
אני מעריך שאחד הזרים יהיה סמול פורוורד משהו סטייל פלס, אתלט איזור ה2 מטר קליעה משלוש ויכולת כל שהיא בצבע
סנטר מקווה שיהיה בקליבר של סמואלס
רכז, יש שמועות על קיטצ'ן (ראשון, פאו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 10:06 pm 
Hall of Famer

האמת שאני כבר לא מצליח לעקוב אחרי כל תהפוכות החוק הרוסי, אבל כתבתי מתוך הנחה שבחמישייה משחקים לא יותר משלושה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 10:42 pm 
Sophomore

הסנטר שצריך לנחות בהפועל זה שלדן וויליאמס.

גם של טלם, גם יש לו את כל התכונות שמשלימות את דאנקן וגם לא צריך למתוח את התקציב בצורה משמעותית בשבילו. 250 - 300 והוא נוחת פה לטעמי.

לגבי קיטצ'ן, הייתי לוקח בעירבון מוגבל כי זה בכל זאת הגיע מ one. גם אחרי העונה הלא מרשימה שעברה עליו אני לא יודע עד כמה הוא בתוכניות של הפועל, למרות שבאופן אישי היית שמח לראות אותו כאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 10:48 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הוא חטף מהם השפלה לא קטנה עם התרגיל הזה של "או קיי, אנחנו מנצלים סעיף יציאה, שהוא למעשה סעיף פרידה אבל אם אתה רוצה אנחנו מוכנים לקחת אותך חזרה בחצי מחיר" צריך לבלוע הרבה גאווה וכבוד עצמי בשביל לחזור למכבי
מצד שני בלאט כבר הסכים להיות עוזר מאמן אחרי שהיה שנתיים מאמן ראשי אז לך תדע

נו, אז מכבי תעלה קצת את ההצעה, אליהו ישחק אותה קצת קשוח, בסוף יגיעו לאיזה עמק השווה, ואליהו יגיד בראיון מתלקק אצל רפי נאה ש"בית לא עוזבים". זה מה שיקרה פחות או יותר לדעתי עם העניין הזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 11:50 pm 
מנהל פורום

איך הייתה העונה האחרונה שלו בצרפת?
ראיתי אותו בשני משחקים ביורוליג והוא הראה הרבה תסכול על עבירות שחטף מהשופטים ויצא די מהר מהשפעה על המשחק בגלל העבירות האלה

לגבי אליהו ומכבי. יכול שאתה צודק עופר, לא יודע, אחרי הכל הדיבורים הרעים שרצו בין אוחיון למכבי היו אפילו יותר קשים מאלה של אליהו ומכבי. עדיין אם הפועל תציע לאליהו סכום שהוא יכול לחיות איתו נגיד 400 במקום ה450 שמכבי מציעה אליהו יבוא אלינו
אבל מאיפה לכל הרוחות הפועל תביא 400 אלף לעונה למשך שלוש שנים, מישהו צריך להפסיד כאן הרבה כסף ואורי אלון הוא לא הטיפוס הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 11:58 pm 
Senior

Luiscola כתב:

גם של טלם, גם יש לו את כל התכונות שמשלימות את דאנקן וגם לא צריך למתוח את התקציב בצורה משמעותית בשבילו. 250 - 300 והוא נוחת פה לטעמי.

לגבי קיטצ'ן, הייתי לוקח בעירבון מוגבל כי זה בכל זאת הגיע מ one. גם אחרי העונה הלא מרשימה שעברה עליו אני לא יודע עד כמה הוא בתוכניות של הפועל, למרות שבאופן אישי היית שמח לראות אותו כאו.

נראה לי שאתה טועה ובגדול. לבנאדם הייתה הצעה מפנרבחצ'ה באמצע העונה עם בייאווט של 300 אלף לקבוצה הצרפתית שלו, בסוף לא יצאה עיסקה אבל זה דיי מראה על שווי השוק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 12:09 am 
Freshman

אני ממש לא יודע עד כמה ריאלי שאליהו יחתום, מיותר לציין שזה יחזק את הפועל באופן משמעותי ו... ייתן לה את הסגל הישראלי הטוב בליגה (הייתי חייב).

אם אליהו חותם, אין ברירה מלחתוך לטעמי את כדיר. זה שווה את ה70-100 אלף דולר מהסיבות הבאות:
1. אליהו וג'וש דאנקן הם פאוור פורוורדים קלאסיים שצוברים יותר מדי דקות.
2. לא אידיאלי שאליהו וכדיר ישהו יחד על הפרקט באותו הזמן. תהיה בעיה קשה בהגנה ובריבאונד, וכדיר פשוט לא תורם משהו שהקבוצה צריכה ואליהו לא תורם.
3. ברגע שבונים את הקבוצה סביב אליהו (הוא יהיה השחקן היקר בקבוצה מן הסתם), חכם להביא סנטר הגנתי שיחפה עליו (סטייל שון ג'יימס). אין שום צורך בשחקן כמו סמואלס שהיתרונות שלו (סקורר בפוסט) והחסרונות שלו (לא מהווה איום הגנתי בשום צורה) זהים לאלו של אליהו. כמובן שאם מביאים עוד סנטר זר, לא יהיו מספיק דקות לכדיר, ועדיף לחסוך לו את המרמור עכשיו מאשר לתת לו להתבשל על הספסל חצי שנה ולשחרר אותו לחיפה ולראות אותה מעיפה אותנו בחצי גמר.

1/2 הזרים שנותרים (שחקן לעמדות 2/3 חובה כמובן, ואם נעימי לא יחתום, יהיה צריך עוד גארד ליד הלפרין) צריכים להיות שחקנים עם תווך קליעה והגנה סבירה + . פלס דווקא מאוד התאים, חבל לי שהוא עוזב.

אם אליהו לא יחתום, ואני מניח שזה יותר סביר מהאופציה הראשונה, השלבים שצריכים לקרות:
1. משאירים את כדיר
2. מחתימים סנטר זר שישחק ליד דאנקן בחמישיה.
3. מחתימים סמול פורוורד טיפה יותר סקורר ממה שתוכנן עם אליהו.
4. הולכים בכל הכח על נעימי או על רכז סקורר זר. (אם נעימי חותם, אפשר להחתים איזה פרוייקט של טלם שיהיה בק אפ לעמדות 1-2)

האידיאל מבחינתי זה סגל כזה:
נעימי, הלפרין, (תואם דז'ון תומפסון), אליהו, דאנקן
קולמן, (זר מאוד זול/ישראלי תואם אורלנד/שמחון...), (מנקו, אריאל), גרין, (זר תואם ורנאדו [זאת אומרת סנטר הגנתי, אבל לא שחקן יקר כמו ג'יימס כמובן])

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 10:50 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
Luiscola כתב:

נראה לי שאתה טועה ובגדול. לבנאדם הייתה הצעה מפנרבחצ'ה באמצע העונה עם בייאווט של 300 אלף לקבוצה הצרפתית שלו, בסוף לא יצאה עיסקה אבל זה דיי מראה על שווי השוק שלו.

קודם, הביי אווט המדיוק היה 350 יורו ולא 300 אלף דולר. כמובן ביי אווט מגוחך לשחקן בן 30 שזו עונתו הראשונה באירופה (אל אף שנתן עונה יפה מאד) אז פנר ירדו מהר מהעץ. הם היו צריכים שחקן משלים ורצו לשלם כסף של שחקן משלים. ממתי ביי אווט קובע ערך של שחקן? ועוד לעונה אחת... בפועל עמוק בתוך הקיץ השמועות סביב וויליאמס מדברות על הצעות מסין. בטח לא קבוצות בסדר גודל של פנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 2:46 pm 
Senior

הצעות מסין זה לא רע. גם בובי בראון (הטופ סקורר ביורוליג) הרי הולך לסין.

גובה באייאווט לא קובע ערך אבל אני מניח שהיה גם מדובר בחוזה גבוה מאד לסיים בפנרבחצ'ה. וזה מעלה את הערך של השחקן. אם השחקן הלך באמצע העונה לחתום עוזה לכמה חודשים ב300 אלף דולר נניח, אז הוא מצפה לקבל מן הסתם הרבה יותר עכשיו.

ואם יש לו הצעות מסין אז מדובר בנניח סביב המיליון דולר או משהו כזה למה שיבוא לירושלים? כמו שאמרת מדובר בשחקן מבוגר שמן הסתם מה שמעניין אותו עכשיו זה רק להרוויח כסף.

הרבה יותר קל לירושלים וטלם לדעתי להביא איזה שחקן צעיר שרוצה לפרוץ באירופה משחקן מבוגר שלא נשארו לו הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 2:53 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:

אינגלס(למרות שהוא הרה יותר 3) ,תיוס ,כהן ומידי פעם גם סמית. חוץ מזה אליהו ובלאט לא מסתדים בינהם .

כבר עכשיו יש בבירה סגל ישראלי ברמה גבוהה,3 שחקני נבחרת , בתוספת חנן קולמן ורפי מנקו שאמורים להיות שחקנים שוליים יחסית ברוטציה ...

אם אליהו יחתום במלחה כנראה ילכו על קונספציה של 4 זרים במקום 5 ,השאלה איך מתמרנים הרכב עם כדיר,גרין,אליהו ודאנקן ......................

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 3:47 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
עופר האדום כתב:

אינגלס(למרות שהוא הרה יותר 3) ,תיוס ,כהן ומידי פעם גם סמית. חוץ מזה אליהו ובלאט לא מסתדים בינהם .

כבר עכשיו יש בבירה סגל ישראלי ברמה גבוהה,3 שחקני נבחרת , בתוספת חנן קולמן ורפי מנקו שאמורים להיות שחקנים שוליים יחסית ברוטציה ...

אם אליהו יחתום במלחה כנראה ילכו על קונספציה של 4 זרים במקום 5 ,השאלה איך מתמרנים הרכב עם כדיר,גרין,אליהו ודאנקן ......................

אני חושב שהסגל הישראלי של חיפה עדיף על של ירושלים. כדיר וגרין די שווים לקוז'יקרו וצוברביץ, רוט, יבזורי ורייס טובים בהרבה מהלפרין, קולמן ומנקו ובנוסף יש לחיפה כרוטציה את שוטבין.
האמת שסגל ישראלי מרשים בנו בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 7:19 pm 
Junior

אההה... חמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 7:23 pm 
Hall of Famer

רועי גלדסטון ב103FM טוען שאליהו לא בתוכניות של י-ם ומכבי ת'א והוא ישחק בחול' העונה ,כמו כן משיחות שהוא קיים עם ההנהלה י-ם תחתים בקרוב 3 זרים עם עבר NBA (אחד מהם סנטר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 9:00 pm 
Sophomore

arie כתב:
אההה... חמוד.

מת על הזחיחות והיהירות של אוהדי מגדל. כשתעופו מולם בחצי גמר הגביע והפלייאוף אז נדבר, בינתיים תמשיכו להפליץ באמבטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2013 12:49 am 
Sophomore

לא צריך להפריז עם הסגל הישראלי. בסופו של דבר את עיקר הטון בשאלה "מי קבוצה יותר טובה" נותנים הזרים שהם ברוב המקרים אופציה ראשונה-שניה-שלישית בהתקפה. על היכולת להשאיר את דונטה סמית' ולהביא שחקנים בקאליבר שלו תימדד חיפה (וכמובן, מן הסתם, בתפוקה שלהם) ועל היכולת הזו תמדד גם ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], picknroll, סאבוניס ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: