סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 6:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זהו, שליד משליש טוב כמו הלפרין אתה צריך מישהו שיוכל לייצר נקודות בדרך אחרת ועל הדרך גם יפנה את הלפרין לקליעות ערוכות מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:11 pm 
Hall of Famer

לפחות יש בבירה 3 שחקנים עם יד טובה מאוד מ-3 ומהעונשין (סטול,הלפרין ודאנקן) סטול הוא קבלן בנייה או הריסה תלוי על איזה צד הוא קם.גרינברג ריסן אותו בפלייאוף האחרון וזה השתלם לו , בכל מקרה שילוב של מלחה וסטול לא יכול להיות משעמם........

י-ם תביא גם רכז זר בקרוב וכנראה תלך על קונספציה של 5 זרים שמבין הישראלים ינסו לתת קרדיט לשחקן נבחרת העתודה רפי מנקו .

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך ג' אוגוסט 06, 2013 2:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:12 pm 
Freshman

אורן כתב:
זהו, שליד משליש טוב כמו הלפרין אתה צריך מישהו שיוכל לייצר נקודות בדרך אחרת ועל הדרך גם יפנה את הלפרין לקליעות ערוכות מבחוץ.

מה שמסביר למה מדברים עם סמול כמו דופרי כמועמד. הוא הרבה יותר (בצורה מובהקת) חודר ומוסר מאשר קלעי 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:15 pm 
Hall of Famer

את דופרי אני לא מכיר, לא חושב ששמעתי את השם אי פעם עד אתמול.

זה ששחקן לא קולע טוב מבחוץ לא אומר בהכרח שהוא חודר טוב (טוני דורסי כדומא מייצגת שעולה לי בראש). כמובן, אם מדובר בסוג של דרק המילטון, שלא כ"כ אהב לזרוק מבחוץ, אבל היה חודר נפלא ועוד רכז על המגרש, אז סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:19 pm 
Freshman

אורן כתב:
את דופרי אני לא מכיר, לא חושב ששמעתי את השם אי פעם עד אתמול.

זה ששחקן לא קולע טוב מבחוץ לא אומר בהכרח שהוא חודר טוב (טוני דורסי כדומא מייצגת שעולה לי בראש). כמובן, אם מדובר בסוג של דרק המילטון, שלא כ"כ אהב לזרוק מבחוץ, אבל היה חודר נפלא ועוד רכז על המגרש, אז סבבה.

לדעתי זה הקונספט, אחרת (אלא אם כן יוחתם עוד גארד שהוא יותר רכז וחודר) אין הסבר ללמה ללכת על שחקן בסגנון של דופרי
שהוא כמעט נטול קליטה מרחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:21 pm 
Hall of Famer

אני מקווה מאוד שאתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:24 pm 
Senior

רפאל כתב:
אורן כתב:
את המעט שראיתי ממנו לא אהבתי, והוא גם לא מה שהייתי מתאר כהתאמה להלפרין. ליד הלפרין צריך סלאשר , רצוי שיודע להזיז מהר רגליים בהגנה.

לסטול רגליים מאוד זריזות והוא שומר לא רע בכלל וחוטף מצויין (3 בליגה בעונה שעברה עם 2.3 חטיפות למשחק).

:roll: :roll: :roll:

לדעתי לא ראית את סטול בשנה שעברה יותר מידי. חוטף טוב הוא אולי כן, אבל זה בעיקר מכיוון שהוא חור גדול בהגנה וכמעט ולא שומר בכלל. מסוג השחקנים שעומדים בהגנה ומנסים לחטוף אבל לא ממש לשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:31 pm 
Freshman

קוף ירוק כתב:
רפאל כתב:
אורן כתב:
את המעט שראיתי ממנו לא אהבתי, והוא גם לא מה שהייתי מתאר כהתאמה להלפרין. ליד הלפרין צריך סלאשר , רצוי שיודע להזיז מהר רגליים בהגנה.

לסטול רגליים מאוד זריזות והוא שומר לא רע בכלל וחוטף מצויין (3 בליגה בעונה שעברה עם 2.3 חטיפות למשחק).

:roll: :roll: :roll:

לדעתי לא ראית את סטול בשנה שעברה יותר מידי. חוטף טוב הוא אולי כן, אבל זה בעיקר מכיוון שהוא חור גדול בהגנה וכמעט ולא שומר בכלל. מסוג השחקנים שעומדים בהגנה ומנסים לחטוף אבל לא ממש לשמור.

אולי לא ראיתי אותו מספיק פעמים כמוך, אבל ראית יותר מדי את לימונד-טפירו-פולן מנסים להתחפש לשחקני הגנה, כך שהכל יחסי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:33 pm 
Senior

ליד סטול פולן הוא דיפנסיב סטופר מהמשובחים שיש (והוא לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:34 pm 
Freshman

קוף ירוק כתב:
ליד סטול פולן הוא דיפנסיב סטופר מהמשובחים שיש (והוא לא).

המקסימום שפולן עשה כשהוא שמר על שחקן יריב בעונה שעברה זה לעשות לו פרצוף מפחיד, האדישות שלו פשוט מטריפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:41 pm 
Freshman

סטול הוא אכן שומר גרוע, אך לשמור עליו אי אפשר בכלל - בין השאר בגל המרחק שממנו הוא זורק (והרבה קולע ) את השלשות שלו.
הוא השחקן שאתה רוצה בדקות שבהן היריב מוביל בזמנים קריטיים (ראה המשחק המכריע על יתרון הביתיות נגד אילת בסיבוב השלישי של הליגה - 7 הפרש לאילת 52 שניות לסיום, 2 הפרש לחיפה בסיום!!), או גם ברבע הרביעי בגמר הליגה.
נכון שהוא גם "מחרב" משחקים לעתים - אך זהו גורלו של מי שחי על חטיפות וקליעות ממרחקים עצומים.
הוא אכן שוטינג גארד ולא רכז. מפליא שאחרי יחסיו המעורערים עם גרינברג, גרינברג רצה אותו בירושלים.
אני מקווה שאתבדה, אך בשנה הבאה במשחקי ירושלים מול חיפה, אני עכשו מודאג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 2:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אמנם אין סתירה בין היותך חוטף מצוין לבין היותך שחקן הגנה גרוע באופן כללי (ליאור ליובין למשל היה כזה - חוטף עצום בגלל ידיים זריזות וקואורדינציה משובחת, אבל שומר גרוע עם עבודת רגליים לקויה מאד), גם סטול היה כזה רוב העונה. אבל עד כמה שאני זוכר, בפלייאוף ובמשחק הגמר הוא שדרג מאד גם את משחק ההגנה שלו ועבודת הרגליים שלו נראתה הרבה יותר טוב, בנוסף לחטיפות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 3:18 pm 
Senior

כל שחקן שרוצה שומר יותר טוב. בגמר הוא אכן שמר יותר טוב, וגם במשחק החשוב מול אילת. זה רק אומר שבמשך כל העונה הוא זורק זין ולא שהוא לא יכול לשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 3:18 pm 
Freshman

אני מחבב את הרעיון של פול סטול ויותם הלפרין.
הולכת להיות קבוצה מעניינת לירושלים השנה, השאלה הגדולה היא איך הם בכל זאת יצליחו לחרב את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 3:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סטול זורק כל הזמן והלפרין עומד בצד ומסתכל עליו. הם משלימים מצוין אחד את השני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 3:27 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:

+1

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 4:29 pm 
Sophomore

הנהלה חדשה, אותן טעויות. נותנים למאמן ולחבר מרעיו להחליט על הסגל לעונה הבאה במקום שיהיה פה מערך סקאוטינג רציני עם אנשים שמבינים עניין ויודעים לנתח סטטסטיקות, מתמצאים בשוק ועוקבים אחרי התפתחות של שחקנים בליגות אירופאיות. אז במקום זה קיבלנו את גרינברג קשישא שאני בספק גדול אם הוא מודע בכלל מה יש לשוק להציע, הרי כ"כ נוח ללכת על פול סטול שאתה מכיר ושלא יבלבלו לך את השכל עם אופציות אחרות. מזה משנה שהוא בכלל קלעי בגוף של רכז? מזה משנה שיש לו קבלת החלטות מזעזעת? מזה משנה שהוא חור בהגנה? הייתי משלם כל סכום כדי להתקיל עכשיו את אדון גרינברג באיזה אלטרנטיבות יש לפול סטול ומה הוא יודע עליהם.

עזבו סטול, מה צריך יותר מפאקינג רונלד דופרי בשביל לקבל אינדיקציה מושלמת לכמה אדון גרינברג מבין בשוק. בזיון. ממש עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 4:39 pm 
Freshman

Luiscola כתב:
הנהלה חדשה, אותן טעויות. נותנים למאמן ולחבר מרעיו להחליט על הסגל לעונה הבאה במקום שיהיה פה מערך סקאוטינג רציני עם אנשים שמבינים עניין ויודעים לנתח סטטסטיקות, מתמצאים בשוק ועוקבים אחרי התפתחות של שחקנים בליגות אירופאיות. אז במקום זה קיבלנו את גרינברג קשישא שאני בספק גדול אם הוא מודע בכלל מה יש לשוק להציע, הרי כ"כ נוח ללכת על פול סטול שאתה מכיר ושלא יבלבלו לך את השכל עם אופציות אחרות. מזה משנה שהוא בכלל קלעי בגוף של רכז? מזה משנה שיש לו קבלת החלטות מזעזעת? מזה משנה שהוא חור בהגנה? הייתי משלם כל סכום כדי להתקיל עכשיו את אדון גרינברג באיזה אלטרנטיבות יש לפול סטול ומה הוא יודע עליהם.

עזבו סטול, מה צריך יותר מפאקינג רונלד דופרי בשביל לקבל אינדיקציה מושלמת לכמה אדון גרינברג מבין בשוק. בזיון. ממש עצוב

מה עם לתת קצת קרדיט למישהו שמאמן מעל 30 שנה ברמות הכי גבוהות? אסור גם לשכוח שבעונה שעברה הוא פגע בול עם כל ארבעת הזרים של חיפה (סטול, סמית, תומאס וקלאתיס) שזה דבר די נדיר במחוזותינו. לא חושב שזה מקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 4:45 pm 
Senior

הוא לא פגע בול באף אחד, ג'ף רוזן פגע בהם בול. כמו שהוא יפגע השנה או יפספס. לא המאמן בוחר את השחקנים בחיפה כבר כמה שנים טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 4:49 pm 
Sophomore

לא פגע ולא נעליים. קיבל הנחתה ישירות מג'ף רוזן שהשנה יוכיח לכולם שגם אצלו לא כל פורים. מבחינתי מתוך הרביעייה הזו, סמית וקלאתיס הם היחדים שאפשר לסמן אותם כפגיעה בול. תומאס סנטר נחמד לא מעבר לזה. סטול גאנר, זה עבד ביחד עם מקל שהוא שחקן דומיננטי, אחד לא מבטיח שזה יעבוד ליד הלפרין. זו בחירה שגויה מלכתחילה ללכת בעמדה 1 עם שחקן שהוא לא רכז אמיתי, זו דעתי. החטא הישן שהפועל ועוד קבוצות רבות נענשו עליו.

30 שנה? רמות הכי גבוהות? פאק איט. לא אומר כלום לגבי אירופה ולא אומר כלום לגבי התפקיד שגרינברג לקח על עצמו (ואני מדבר רק מנקודת מבט של בניית הסגל) פה מצליח מי שיודע להנחית את השחקנים הנכונים בזמן הנכון ויודע לקרוא את השוק ואת ההזדמנויות שבו, במיוחד בקבוצות עם תקציב מוגבל יחסית כמו הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 6:17 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

רפאל כתב:
Luiscola כתב:

מה עם לתת קצת קרדיט למישהו שמאמן מעל 30 שנה ברמות הכי גבוהות? אסור גם לשכוח שבעונה שעברה הוא פגע בול עם כל ארבעת הזרים של חיפה (סטול, סמית, תומאס וקלאתיס) שזה דבר די נדיר במחוזותינו. לא חושב שזה מקרי.

גרינברג היה שותף בהחתמת תומאס וקלאתיס.
סטול ודונטה (וגם עידו ושגב) הוחתמו לפני שמונה בכלל.
גרינברג לא מכיר את השוק האירופאי בכלל.
סטול שחקן הגנה מחריד, חוטף מדהים. תבדקו רק כמה עשו השחקני עליהם שמר במשחקי העונה שעברה ותראו שכנגד מאזן הנקודות המרשים שלו השחקן עליו שמר כמעט תמיד קלע יותר. מסכי עם זאת עם גבי, זה השחקן שאתה רוצה על המגרש כשהכל אבוד, הוא יכול לעשות ניסים. אי אפשר לשמור עליו, הוא תלוי רק בעצמו, שזה אצלו גם יתרון וגם חסרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 6:51 pm 
Hall of Famer

בפליי אוף סטול היה מצויין. גם משופר הגנתית וגם מדוייק ושקול התקפית. אם זה נבע מאיזשהו סוויץ' שהוא עשה בראש, ההחתמה שלו בהפועל היא טובה מאוד. חוץ מזה שאני חושב שהשילוב שלו עם הלפרין יכול להיות טוב מאוד בכל מקרה, וגם צריך לראות על איזה תקן הוא יגיע ומה יהיה עם ההשלמה של הקו האחורי (האם יביאו עוד זר, ובאיזה סדר גודל).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 7:12 pm 
Sophomore

מידע שהגיע אליי לכל המעוניין: גרינברג (וחבורת הסוכנים העלובים שמאכילים אותו קש) הוא אוטוריטה מוחלטת לבחירת הזרים בהפועל (לא ישראלים). בעניין הזרים אפילו גיא הראל לא מתערב, אלא אם הקבוצה לא יכולה לעמוד בחוזה מבחינה כספית. כנראה שההנהלה הזו לא מבינה עד כמה החלק הזה משמעותי בעתידה של הקבוצה, עדיף לקשקש על המשכיות, קהילה ושאר החרטא.

סתם נקודה מעניינת שנזכרתי בה: רונדל דופרי היה מועמד להפועל ירושלים בעונה שהביאו את ביל אדוארדס! פאקינג ביל אדוארדס בעונת 03-04! כמה עתיק אתה צריך להיות בשביל שידחפו לך שם כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 7:18 pm 
Sophomore

לדעתי החתמה מזעזעת.שחקן רכבת הרים ולא היתי שם את הקבוצה בידים שלו.בשביל ירושלים אני מקווה שהם מתכננים להביא עוד רכז
סתם דוגמא.עומאר קוק היה חופשי החודש וחתם בריטאס .שזאת קבוצה עם תקציב דומה לירושלים.היו צרכים לדעתי ללכת עליו ולא למקסיקני המשוגע הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 7:53 pm 
Sophomore

עזוב עומר קוק, דרווין קיצ'ן פנוי. שחקן שהוכיח כבר ברמת הליגה שהוא יודע לעשות הכל על המגרש וכנראה שהטבילת האש ברמות הגבוהות של אירופה הייתה מוקדמת מידי עבורו. לחזור לקבוצה בסדר גודל של הפועל יעשה לו רק טוב והשילוב שלו עם יותם זה IQ כדורסל בשמיים. סתם דוגמא לשחקן שאני לוקח בעניים עצומות ורגל קשורה לפני סטול החד מימדי ושעוד שיחק פה ואמור להיות מוכר לנפשות הפועלות (או שלא). יש עוד הרבה דוגמאות כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: em28, סאבוניס, עמוס לב ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: