סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 4:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 6:54 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
טוב, אז אני חושב שהאסטרטגיה של הנטס כרגע פחות או יותר ברורה. התעלמות ממס המותרות, והליכה על עוד ועוד חוזים יקרים כל שנה. זאת אומרת, כל שנה נראה את הוטרנים, הסופרסטארים הגבוליים שיש להם הרבה כדורסל, אבל לא בפרופורציה לחוזה שלהם, על הכוונת של הנטס.

אז על מי הם ילכו הלאה ?

לטעמי המועמד הברור הוא דירק נוביצקי.

למה כן ?
א. הוא רוצה עוד אליפויות. בדאלאס לא ממש נשאר סיכוי לזה.
ב. ג'ייסון קיד מאמן. הסייד קיק הישן שלו ג'ייסון טרי גם שם. פרצופים מוכרים.
ג. אם הוא יבקש את זה מקיובן - סביר שקיובן יתן לו את זה.
ד. ב-4 אין להם יותר מדי התקפה. מתאים להם יכולות הסטרצ' של נוביצקי גם אם הוא מתדרדר במספרים.

למה לא ?
א. יכול להיות שהנאמנות ההדדית בינו ובין קיובן זה משהו חזק מכל שיקול אחר.
ב. לא בטוח שהמשכורות יסתדרו. זה כמובן לא נראה לי כמו משהו שיקרה בעונה הנוכחית, וזו העונה האחרונה בחוזה הנוכחי של דירק. אם בקיץ הבא - זה אומר סיין אנד טרייד. אולי חוזה מזעזע לדירק בן 3-4 שנים, ומנגד גארנט, טרי, וטלטוביץ' נניח (כולם חוזים נגמרים בעונה הבאה) נשלחים לדאלאס, פלוס וואטבר בחירות דראפט או החלפות בחירות שבילי קינג מצליח לשלוף מהתחת. אבל לגארנט עדיין יש נו טרייד קלוז..לא ממש רואה אותו מסכים לזה...וזה מזיז משם את טרי. יכול להיות שהאלטרנטיבה היא לשלוח את פירס בסיין אנד טרייד נגדי לשנה אחת. תלוי כמה כדורסל ישאר לו..
אם אחרי הקיץ, טוב, זה כבר תלוי באיזו סוג של הארכה דירק יקבל מקיובן מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז מוותרים מראש על הגנה וריבאונד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:16 pm 
Hall of Famer

נוביצקי ממש לא צריך להיות המטרה הבאה. גם ככה, הקבוצה הזאת גריאטרית, אז להפוך אותה לעוד יותר גריאטרית? לא נראה לי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:17 pm 
Hall of Famer

אגב, אני חייב לציין שמצפייה בנוביצקי בשנתיים האחרונות, אני לא בטוח שהוא לא שבע כבר. כלומר, נכון, השנה הוא היה פצוע ובגלל זה היכולות שלו ירדו. אבל מה תגיד על השנה הקודמת? לי אישית נראה שגם הוא מרגיש שאם הוא יפרוש מחר, הוא עשה את שלו כבר.
ואתה יודע מה - הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:25 pm 
Senior

עמוס, אין שום סיכוי שקיובן יסכים לטריידים האלה, גם אם פרוחרוב ישלח לו הביתה שני רוסים גדולים שיכוונו לו אקדח לרקה. גארנט בגיל 300? טרי הרבה הרבה אחרי השיא שלו? זה טרייד נורא למאבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:28 pm 
מנהל פורום

מצטרף למקהלה, נוביצקי בסימן שאלה גדול, לא ברור האם מדובר בנפילה ביכולת ובכושר או התאוששות איטית מפציעה, העונה הזאת תספר לנו יותר, אם אני הרוסי הזה, אני מכוון ללברון עם גמר החוזה לא פחות
זה הקלף היחיד שיקרב אותו באמת לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:31 pm 
Senior

זה לא נסיון ללמד את בילי קינג מה צריך להיות. זה נסיון לחזות מה הולך להיות.

אם הנטס הזו תגיע לגמר המזרח או רחוק יותר - אז הסיכוי שזה יקרה דל יותר. אבל אם החבורה הנוכחית לא תספק את הסחורה, בילי קינג יחפש את הוטרן הבא לשלם לו יותר מדי. חשבתי מי זה יהיה, יצא לי דירק. למישהו יש רעיון אחר ?

וזה לא גארנט, זה החוזה של גארנט. פשוט חוזה נגמר בשנה הבאה, זה הכל. דאלאס מנסה העונה לבנות משהו לא ברור מסביב לדירק, זה נראה כמו כרטיס לגיהנום ה-NBA שנמצא איפשהו בין המקום ה-8 ל-10 בקונפרנס. התסריט שלדירק נמאס מהעניין והם מחליטים לעשות ריבילדינג אמיתי הוא לא זניח. בזכות ה-NTC של דירק אפשר לשלוח אותו רק לאן שהוא רוצה. הבעייה היא כמובן, כמו שאמרתי, ה-NTC מנגד של גארנט.

ו...אוריאל, לברון ? בחיאת. אין לנטס משהו שמתקרב בכלל למילה "קאפ ספייס" - זה אומר שמיאמי תצטרך להסכים לS&T על לברון...תמורת...הממ, מי בדיוק? לא רואה את זה קורה, סורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:33 pm 
Senior

כלומר, במקום שדירק יעזוב וקיובן ישאר עם קבוצה מחורבנת, הוא ייקח את גארנט, ישלם לו 12 מיליון וישאר עם... קבוצה פחות מחורבנת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:33 pm 
מנהל פורום

אבל בוא נחזור לכדורסל רגע
בשביל להגיע להישגים אתה צריך שחקנים טובים לא שחקנים שהיו טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:36 pm 
Senior

ספר את זה לבילי קינג לא לי. כרגע הליכה על כוכבים בשלהי הרלבנטיות שלהם נראית כאסטרטגיה ברורה.

ושחף, כמובן שלא. לגארנט הוא יכול לעשות בייאאוט או וואטבר, התפקיד שלו בטרייד זה כולה פילר משכורת, בדיוק כמו עניין ג'רלד וואלאס לבוסטון רק יותר טוב כי החוזה של גארנט נגמר כבר בקיץ הבא. כמובן שהסוכריה תצטרך לבוא בתור בחירות (2020 והחלפה ב-2019 ? אנערף).

נערך לאחרונה על ידי Amos Gueta בתאריך ד' אוגוסט 07, 2013 7:42 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Amos Gueta כתב:
זה לא נסיון ללמד את בילי קינג מה צריך להיות. זה נסיון לחזות מה הולך להיות.

אם הנטס הזו תגיע לגמר המזרח או רחוק יותר - אז הסיכוי שזה יקרה דל יותר. אבל אם החבורה הנוכחית לא תספק את הסחורה, בילי קינג יחפש את הוטרן הבא לשלם לו יותר מדי. חשבתי מי זה יהיה, יצא לי דירק. למישהו יש רעיון אחר ?

וזה לא גארנט, זה החוזה של גארנט. פשוט חוזה נגמר בשנה הבאה, זה הכל. דאלאס מנסה העונה לבנות משהו לא ברור מסביב לדירק, זה נראה כמו כרטיס לגיהנום ה-NBA שנמצא איפשהו בין המקום ה-8 ל-10 בקונפרנס. התסריט שלדירק נמאס מהעניין והם מחליטים לעשות ריבילדינג אמיתי הוא לא זניח. בזכות ה-NTC של דירק אפשר לשלוח אותו רק לאן שהוא רוצה. הבעייה היא כמובן, כמו שאמרתי, ה-NTC מנגד של גארנט.

ו...אוריאל, לברון ? בחיאת. אין לנטס משהו שמתקרב בכלל למילה "קאפ ספייס" - זה אומר שמיאמי תצטרך להסכים לS&T על לברון...תמורת...הממ, מי בדיוק? לא רואה את זה קורה, סורי.

לא נראה לי שלדרק ימאס מהעניין. הוא השיג את האליפות שלו ואני חושב שהמטרה הבאה שלו היא לפרוש במדי המאבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:42 pm 
Hall of Famer

דירק עצמו הביע תסכול מהמצב. אם אני לא טועה, זה הפלייאוף הראשון שהוא מחמיץ.
זה נכון שהוא נראה מעט לא מעוניין מאז שזכה באליפות אבל זה עשוי להשתנות אחרי עוד עונת הפסדים חסרת טעם מבחינתו.
אני מאמין שענקים כאלו עוד אפשר להעיר לתקופה מוגבלת משנתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 8:09 pm 
Junior

א. לפי מה שאני מבין, לגארנט כבר אין NTC. אני חושב שהסעיף הזה עומד לזכותך בקבוצה שאיתה חתמת את החוזה והכנסת את הסעיף. ברגע שהקבוצה עשתה עליך טרייד, והחלטת לוותר על אפשרות הסירוב, זה נגמר.
ב. הנטס יכולים להמשיך לעשות סוג-של-טריקים על הגבלות השכר, כמו שהם עשו הקיץ עם קית' בוגאנס כשנתנו לו סיין&טרייד גבוה משמעותי מערך השוק שלו רק כדי שיוכלו להגיע לסכום הדרוש לטרייד על גארנט-פירס-טרי, וכמו שאני חושב שהם עשו מבעוד מועד על האמפריז, כשנתנו לו חוזה גבוה מאוד לשנתיים, והשתמשו בסכום הגבוה שלו כדי להעביר את אותו טרייד מדובר עם הסלטיקס.
אבל-
מעכשיו זה יהיה הרבה-הרבה-הרבה יותר קשה.

קודם כל - הם השתמשו בכל בחירות הדראפט שהם יכולים לשלוח, וקבוצות שנותנות שחקן מוכח תמורת חוזים נגמרים עושות זאת כדי לבנות מחדש, ורוצות בחירות דראפט שיעזרו למטרה זו. מבחינת הטרייד המוצע על נוביצקי, זו צריכה להיות חתיכת ג'סטה מקיובאן לגרמני כדי לעשות טרייד כזה, שלא נותן שום-כלום לדאלאס מבחינת ההווה והעתיד.
לברוקלין אין בחירות סיבוב שני עד 2018, והסיבוב הראשון הבא שהם יכולים לתת נמצא רק ב-2020, בחירה שגם אותה אי אפשר להעביר בשנתיים הקרובות.

שנית כל - הנטס כידוע עברו את כל תקרות השכר והמס האפשריות. בCBA החדש, זה אומר הגבלות רציניות על האפשרות העתידית שלהם להביא שחקנים חדשים.
הם לא יכולים יותר לעשות סיין&טרייד בכלל עד כמה שאני מבין, ואם זה נכון, הדרך היחידה תהיה להכניס את גארנט בעונה הבאה כחוזה נגמר, להאריך את פירס ולשלוח אותו אחרי ה15 בדצמבר בעונה הבאה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 12:31 pm 
Senior

קודם כל, עד כמה שדעתי מגעת שחקנים שומרים את ה-NTC שלהם, אבל אין לי תשובה מוסמכת לעניין. אני לא רואה סיבה שהסעיף "יעלם" - זה סעיף בחוזה, זה חלק מהתנאים שהוא הגיע אליהם במו"מ בדיוק כמו המשכורת, והשחקן שומר את אותו החוזה. גם אין לי בדיוק תקדימים לעניין, עד כמה שאני זוכר גארנט הוא בכלל השחקן הראשון שיש לו NTC במתכונת הנוכחית ושמסכים לטרייד.

בנוגע להגבלות הסיין אנד טרייד - אכן, יש הגבלה כזו, היא לא מוחלטת אבל היא מונעת מקבוצה לקבל שחקן בסיין אנד טרייד אם בסופו של הטרייד היא מעל ל"סינר", שזה 4 מיליון מעל תקרת מס המותרות, הסכום הזה הוא בערך 75 מיליון היום והנטס היא מעל 100.. יש סיכוי שבקיץ הבא היא תוכל להגיע למצב שטרייד יוריד אותה מתחתיו, אבל הוא מזערי. אין מניעה לשלוח שחקן בסיין אנד טרייד.

אבל כן, זה כנראה יצטרך להיות טרייד במהלך העונה או אולי s&t עוד שנתיים.

בעניין בחירות דראפט - מותר לשלוח בחירות 7 שנים קדימה. כלומר כבר עכשיו הם יכולים לשלוח בחירות של 2020, בקיץ ובעונה שאחרי זו כבר יוכלו לשלוח גם את 2021. את עניין ה"אי אפשר לשלוח בחירות רצופות" אפשר לעקוף עם טריק "זכות החלפת בחירות". כלומר, מאחר שהבחירה של 2018 כבר מובטחת לסלטיקס, ובתיאוריה שבה דירק חתם על הארכה ושולחים אותו בטרייד מתי שהוא בעונה הבאה, ניו ג'רזי תוכל להציע למשל את הבחירה של 2020, וזכות החלפות בחירות ב-2019 ו-2021.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 12:43 pm 
Junior

א. יש לדעתי שינוי בתנאי החוזה בכל הנוגע ל-NTC, שכן השחקן קיבל אותו מהקבוצה ממנה הוא בחר/הסכים לעבור. בתקשורת האמריקאית דיברו על גארנט בשפה של "הוריד את הNTC מהחוזה כדי לעבור לנטס." כלומר, אם הם התכוונו לכך מילולית, זה סעיף שהשחקן יכול להוציא מהחוזה שלו ברגע שהוא רוצה ומתייחס לNO TRADE, ולא מקבל טלפון ממשרדי הליגה ששואלים אותו אם הוא מסכים לטרייד באופן שהNTC הוא זכות וטו.

ב. אתה בטוח שההגבלה היא רק לגבי הבאת שחקן בסיין&טרייד, ולא איסור לעסוק בכלל בהסכמי סיין&טרייד? זה מה שקראתי בשני מקומות שונים. "לא יכולה לעסוק בסיין&טרייד". לא רק לא יכולה להביא.

ג. אתה בטוח שזה 7 שנים ולא 5 שנים ? לי זה נראה כמו 5, מכיוון שמה שאני רואה באינטרנט כל קבוצות הליגה מחזיקות בבחירות שלהן ב-2019 ו-2020.
זכות החלפת בחירות זה נחמד, אבל לא הדבר האמיתי. זה גם פחות בחירה אחת, גם סיכוי גבוה לכך שלא תהיה שימושית כי הנטס יסיימו גבוהים יותר, גם לא משמש כקלף טרייד להמשך מספיק טוב כמו בחירה ישירה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 1:34 pm 
Senior

א. נעשה נסיון להפנות שאלה לגורם מוסמך יותר. נראה מה יצא מזה. בעקרון רוח ה-CBA היא שטרייד אף פעם לא יעשה "הרעת תנאים" לשחקן.
ב. כן, אני בטוח.
קוד:
Starting in 2013-14, the team receiving the player cannot be above the "apron" ($4 million above the tax level) after the trade1, 2. A team above the apron can receive a player in a sign-and-trade if the trade reduces the team's payroll and the team finishes the trade below the apron.

ג. כן, אני בטוח.
קוד:
The "Seven Year Rule" allows teams to trade draft picks up to seven years into the future (for example, if this is the 2011-12 season, then a 2018 pick can be traded, but a 2019 pick cannot).

בנוגע לקבוצה כמו הנטס, שאומנם כרגע נראת מצויין אבל יכולה מאד מאד במהירות להתדרדר לעיסת גיהנומית של חוזים רעים כמו הניקס בעשור הקודם, החלפת בחירות יכול להיות די אטרקטיבית. הסלטיקס למשל מאד מרוצים מזכות ההחלפה שיקבלו ב-2017.

עוד דרך לעקוף את זה היא למשל אם הנטס תשיג בחירת סיבוב ראשון נמוכה (באיזור ה-25-30) ממישהו ב-2019, ואז היא תהיה חופשייה לשלוח את בחירה 2019 שלה עצמה. קבוצה לא חייבת לשמור את הבחירה שלה עצמה, כל מה שהיא צריכה זה שתהיה לה בחירה כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 2:36 pm 
Junior

ב. אני קורא פה שהיא צריכה לרדת מתקרת המס בזכות הסיין&טרייד כדי שיבוצע.

ד. לא יודע, האנשים שלי בסלטיקס נעים בין מאוד-מרוצה לסבבה-פלוס.
כאמור, זה אם ואם ואז אולי. בחירת דראפט ישירה עדיפה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 2:38 pm 
Senior

לא מתקרת המס, היא צריכה לרדת מתחת ל"סינר" שזה 4 מיליון מעל תקרת המס, ורק אם היא מקבלת את השחקן שחתם על סיין אנד טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס, עמוס לב ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה