סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 22, 2013 5:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, זה כנראה אחד מבזבוזי הזמן והאנרגיה המרתקים בתולדות הצבא והמדינה.

אני עומד לסיים את "החמקן" שכתב כספית על ברק.

התזה שלו:

1. אהוד ברק הוא שקרן נטול מצפון שהשקיע זמן, אנרגיה ומשאבים נטולי כל פרופוציה במשחקי אגו, כבוד וספינים מול אשכנזי, תוך רמיסת כל הנורמות ביחסי שר בטחון-רמטכ"ל ותוך כדי פגיעה משמעותית בתפקוד צה"ל.

2. מי שעודד אותו ותמך בו בכל הפעולות האלה זה ראש המטה שלו, יוני קורן, שנרמז באופן מפורש למדי ע"י כספית ובעקיפין (כספית מצטט אותו באריכות) ע"י אמנון אברמוביץ' שהוא האיש שעומד מאחורי "מסמך הרפז/גלנט".

3. בועז הרפז הוא אדם נכלולי, ויש סיכוי סביר שהיה סוכן כפול בין לשכות ברק ואשכנזי.

4. אבי בניהו הוא סוג של צדיק תמים בדורותיו, קיבוצניק נטול גינונים שמחפש להגן על המדינה ותו לא, ונקלע לעין הסערה שלא באשמתו ובגלל תככי לשכת ברק-קורן.

מנגד, ישנה הגרסא של ברגמן ומרגלית (אותה לא קראתי), שהולכת עם הצד של ברק ולא עם אשכנזי. בתווך, נכנס הסיפור של המודעה של אילן שילוח (החתן של מרגלית) שיצאה מפורשות נגד בניהו ואשכנזי.

איזו סמטוחה מגעילה.

יש לכם דעה בנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 22, 2013 6:04 pm 
Junior

קראתי את חמקן והוא בהחלט מומלץ לקריאה.

דעה יש. אהוד ברק מנוול,שום דבר עליו לא ממש יפתיע אותי בכל הקשור להתנהלותו האישית.

באמת לא ברור למה אף אחד לא חוקר את מי כתב את המסמך,אני גם סבור שאופציות 2 ו3 הן לחלוטין סבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 22, 2013 6:14 pm 
Hall of Famer

חמקן ספר מאד קריא שבאמת קשה להניח מהידיים, אבל צריך לומר שברור לגמרי שאבי בניהו-בלי שום דעה על מעורבתו/אי מעורבתו בענייני המסמך והחצרות הבינזטיות למיניהן-היה המקור העיקרי והמאסיבי ביותר של כספית, שבחוסר כשרון ובחכמה מועטה לעתים הצליח להפוך את יחסי המקור האלה לקצת פאתטיים, למשל כשהוא מתאר איך בריאותו של בניהו נפגעה מהלחץ המטורף שלשכת ברק הפעילה עליו, איך מקורביו הפצירו בו לנסוע לשוויץ והוא "נזכר" שיש לו שם חבר באיזו עיירה, והוא ישב שבוע מול הברבורים ושינן לעצמו ש"אני אבי בן (השמות של ההורים שלו שאני לא זוכר) ולא עשיתי שום דבר רע" עד שהוא נרגע...

בקיצור, היו צריכים לערוך את כספית קצת יותר באגרסיביות, כי הוא תיאר את בניהו כשילוב של סינדרלה, סופרמן וקדוש מעונה בערך בכל פסקה אודותיו, והיו הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה