סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2013 8:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה שאומר שהם יכולים להגיע לצ'מפיונס רק ממסלול הלא אלופות, וזה בדרך כלל אומר הגרלה שנראית לא עבירה. כך שאין סיבה שלא ינסו השנה, זה לא שונה משנים אחרות.
יתרה מזו. ערעור ל-CAS אומר שהעונש מושעה עד הדיון בערעור, ועד אז יכול להיות שיתקיימו המשחקים. הקבוצות הטורקיות שהושעו ע"י אופ"א עדיין משחקות בדיוק מהסיבה הזו.
בקיצור, מכבי עוד רחוקה משלב הבתים, עם כל הכבוד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2013 8:27 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מטאליסט יכלה לקבל קבוצות נוחות יותר משאלקה, אבל גם לא בהרבה. סביר שבאמת האחוזים שבהם בפעם הבאה תיתקל בקבוצה נוחה יותר לא מצדיקים את העברת העונש בשקט.

ראי, סוגיית הקבוצות הטורקיות לא דומה לזו של מטאליסט כמדומני. מטאליסט הורשעה בארצה, הורשעה באופ"א ו - cas הרשיע גם את מנהל הקבוצה. הדחייה שקיבלו הקבוצות הטורקיות, הן קיבלו בהסכמת אופ"א - סביר שהופעלה מערכת שיקולים שבה המתנה עד לדיון אצל cas, הטיב עם שני הצדדים.
לפי איך שנראה, כל הדיון והשימוע בעניין מטאליסט ייערך במהירות בזק בשביל לראות איך מתקדמים. נכון, מכבי עוד לא בשלב הבתים של הליגה האירופאית, אך היא גם יותר קרובה לשם מהיריבות של הטורקיות לצורך העניין.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך ו' אוגוסט 16, 2013 2:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2013 1:07 pm 
Sophomore

אגב, למיטב ידיעתי, ערעור ל- CAS לא מעכב ביצוע אוטמטית, אלא צריך לבקש עיכוב ביצוע.

אבל אולי שינו את התקנות מהפעם האחרונה שבדקתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2013 3:00 pm 
Junior

הערעור של מטאליסט נדחה על-ידי ה - cas.
פאוק תשחק מול שאלקה על הזכות להיות בשלב הבתים של ליגת האלופות.
מכבי תעפיל אוטומטית לשלב הבתים של הליגה האירופאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 22, 2013 6:28 pm 
Hall of Famer

מכבי חיפה מאחרת את אסטרה, מוליכת הטבלה הרומנית, בקרית אליעזר. הימורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 22, 2013 6:29 pm 
Freshman

לדעתי ניצחון דחוק של חיפה או תיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 22, 2013 8:59 pm 
Junior

ממה שניתן ללמוד משלב כה מוקדם בראשית העונה, מאבק האליפות יהיה בעיקר בין 2 המכביות, כשהחיפאית שבהם תיתן פייט שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 22, 2013 9:27 pm 
Hall of Famer

חיפה שיחקו טוב. קבוצה מאומנת היטב. החלוצים עדיין חלשים יחסית וזה היה ההבדל בין שלושה-ארבעה שערים לבין 2-0 סולידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 22, 2013 9:41 pm 
Freshman

מכבי נראו יותר טוב מחיפה לדעתי, אבל העונה עוד ארוכה ואני מאמין שחיפה תשתפר. הפועל כרגע לא רלוונטית.
אנחנו נצטרך לבנות על זה שמכבי וחיפה ייגמרו באירופה, למרות שלמכבי יש יתרון עם הסגל הארוך שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 12:01 am 
Junior

באמת שאני לא רואה יציע העיתונות בד"כ, גם אם יש לי זמן אני פשוט מזפזפ.
קשה לי להתמודד עם התוכנית הגסה הזאת שגם אם כבר והיא כזאת, היא לא נושכת ועוקצנית אלא סתם זורקת סיסמאות.
במקרה זפזפתי והיה אייטם קצר על אבי לוזון, יושב אלי אוחנה ומגן בחירוף נפש על אבי לוזון. "כולם אומרים הוא מעולה, רק אנחנו לא מבינים..."
במקום שאחד הפאנליסטים יקום ויגיד שלום אדון אוחנה, שב בכיסא ועכשיו באייטם הזה תסתום את הפה כי לוזון הוא האחראי הבלעדי לכך שלמרות שנכשלת בכל קבוצה שבה אימנת, כבר איזה חמש שנים מגיע בכל חודש הצ'ק על העשרה ימים האלו שאתה עובד בקושי בנבחרת וגם שם אתה עושה בושות.
ואז אני מסתכל, מי יגיד לו את זה בדיוק? ברקוביץ'? שרואים עליו שהכעס שלו על לוזון על זה שלא לקח אותו למאמן הנבחרת עדיין מקנן בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 12:43 am 
Hall of Famer

אוחנה גם ביציע העיתונות לא עושה עבודה מי יודע כמה :)
מאמן חלש מאוד עם יכולת קמבון מרשימה.
ראית את המשחק של חיפה, יואב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 1:18 am 
Junior

האמת שראיתי מאוד לסירוגין דקות מהמשחק.
חיפה ממשיכים לשחק כדורגל טוב. צירופי מסירות, המון תנועה ללא כדור.
ההשתתפות של המגינים מהאגף במשחק ההתקפה והתנועה של השחקנים שבאים מאחורה ללא כדור מצוינת. אני, אגב, חושב שהרומנים קבוצת כדורגל לא רעה, ככל הנראה הטובה ביותר שפגשו הנציגות שלנו העונה שהיא לא באזל.
ראיוס ממשיך להרשים, אנחנו רגילים שמגיע שחקן עם סט יכולות התקפיות כאלו אז הוא מוותר לעצמו בהגנה ובדברים הקטנים, הבחור לא מוותר לעצמו בשום דבר. מאוד זריז, עבודת רגליים מצוינת בהגנה, כושר גופני מעולה.
אני מניח שחיזוק בדמות חלוץ יגיע או לפחות שחקן אגף שיוריד את תורג'מן לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 2:24 am 
Junior

עם זאת אני רוצה לומר כמה דברים שכדאי לחשוב עליהם -
בשיטה של בנאדו ובה הוא נותן למגינים חופש פעולה והצטרפות קדימה כמעט בכל התקפה, נוצרת איזו תחושה כאילו בהגנה של חיפה עומדים שני בלמים מושלמים ובלי חסרונות כלל. הדחיפה קדימה של המגינים מכריחה את קינן וצ'וצ'ליץ לצמצם רווחים ולדחוף את קו ההגנה קדימה. גם קינן וגם צ'וצ'ליץ' בלמים מצוינים בהתקפה העומדת, כשהכל סטטי יותר וכדורים מוגבהים לעבר הרחבה. הם מתקשים וימשיכו להתקשות מול הרבה מהשחקנים הזריזים שיש בליגה וכשאין להם גיבוי מהצדדים וקו ההגנה שלהם גבוה הם יהיו בבעיה. הם עוד לא פגשו קבוצה שיודעת לשחק משחק מעבר בצורה סבירה העונה - מכבי ת"א, ק"ש ובני יהודה אלו קבוצות שכן יודעות לשחק בסגנון הזה. הם יצטרכו לבצע התאמות.
דבר נוסף, בוקולי, השחקן הכי חשוב במכבי חיפה כבר בן 35. מתחיל את העונה מאוד מאוד מוקדם, בנוסף, הוא לא שחקן שיודע לחלק את הכוחות שלו, הוא טוטאלי, הוא נותן את כל כולו כאילו זה המשחק האחרון בקריירה שלו. עכשיו כשתהיה גם אירופה, חיפה תצטרך להכשיר את ידין שלא משחק כדורגל כבר קרוב לשנה וחצי בשביל הרוטציה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 8:31 am 
Freshman

בוקולי השחקן הכי חשוב בחיפה? נו באמת, ראיתי את רוב המשחק אתמול ואני יכול לומר שהתרומה שלו לא הייתה כזאת משמעותית.
ראיוס שחקן פשוט מעולה, אינטיליגנט וכישרוני מאוד. גם קטן מביא הרבה חכמה למשחק למרות שאני לא אוהב אותו בעיקר בגלל העניין הפיזי. אבו חצירא החמיץ אתמול על ימין ועל שמאל, עזרא נתן כמה הברקות אבל הרבה פעמים הנסיונות שלו באחד על אחד לא צלחו. תורג'מן לא ממש רלוונטי באגף.
ההצטרפות של המגנים, בעיקר של טוואטחה, בהחלט טובה מאוד.
בסה"כ חיפה שיחקה כדורגל טוב אבל אסטרה לא הייתה יריבה כזאת טובה, הם לא סגרו את המגרש בצורה מרשימה במיוחד וגם לא לחצו יותר מידי כך שלחיפה לא היה יותר מידי קשה להניע כדור.
יהיה קרב טוב בין חיפה למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 9:21 am 
Junior

אני לאו דווקא מדבר על המשחק האחרון בהקשר של בוקולי. הרבה פעמים כשמדברים על חשיבות של שחקן מסוים, צריך לתהות אם במקרה של היעדרות או ירידה בכושר, הקבוצה יכולה לפצות על כך. חיפה לא יכולה להרשות לעצמה להגיע עם בוקולי שוב למצב שבו אין לו רגליים בפלייאוף, תהיה חייבת להיות רוטציה.
הוא מסוג שחקני הכספית שבשיטה כמו של חיפה הם מאוד חשובים ובכלל. כבר אין כמעט שחקנים כאלו ובליגה לא ראיתי אחד נוסף. הוא מחלץ כדורים ומצמצם רווחים כל הזמן.
לדעתי בהחלט מדובר בשחקן החשוב ביותר במכבי חיפה. בעונה הקודמת(עם כמה שאפשר לקחת אותה כמדגם מייצג) כשבוקולי חזר להרכב נרשמה השתפרות עצומה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 9:37 am 
Junior

אפשר מילה על הקהל?

חייב להגיד שבכל המשחקים שהיו באירופה השנה, הקהלים של הפועל, מכבי וחיפה היו פשוט אבל פשוט מדהימים. נראה שהקהל של חיפה מוכן לסמי עופר. מעניין לראות אם זה משהו שימשיך לתוך העונה ואם הכדורגל של הליגה הישראלית יצליח לייאש אותם או לא.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 9:41 am 
Freshman

מסכים שאין כמעט שחקנים מסוגו של בוקולי בליגה, אבל אביחי ידין יעשה גם עבודה טובה בתפקיד הזה. בסופו של דבר התפקיד הזה יותר מסתמך על אינטליגנציה וכושר גופני ופחות על כישרון ככדורגלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 10:57 am 
Junior

הרסי, לראות את בלומפילד במשחק של הפועל היה מעט מביך. הוא לא היה קרוב להיות מלא.
אצל חיפה אתמול גם-כן היו קרחות. אני נוטה לחשוב שהמתקן האיכותי יביא איתו המון קהל חדש, השאלה כמה זה יכול להחזיק ואם לא נראה באיצטדיון של שלושים אלף מקומות, שבעת אלפים צופים כשעכו או רמת השרון תגיע.

בנוגע לתמיכה והעידוד של הקהלים, אנחנו אוהבים להלקות את עצמנו אבל שהקהלים מתפנים רגע להתעסק בעיקר וזה עידוד ותמיכה ולא בשטויות, יש פה אירגונים נפלאים שאחראים על אווירה יוצאת מן הכלל בהמון מגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 4:08 pm 
Junior

דיברתי על מה ששמעתי, לא על מה שראיתי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 23, 2013 5:29 pm 
Hall of Famer

יואב כתב:
אני לאו דווקא מדבר על המשחק האחרון בהקשר של בוקולי. הרבה פעמים כשמדברים על חשיבות של שחקן מסוים, צריך לתהות אם במקרה של היעדרות או ירידה בכושר, הקבוצה יכולה לפצות על כך. חיפה לא יכולה להרשות לעצמה להגיע עם בוקולי שוב למצב שבו אין לו רגליים בפלייאוף, תהיה חייבת להיות רוטציה.
הוא מסוג שחקני הכספית שבשיטה כמו של חיפה הם מאוד חשובים ובכלל. כבר אין כמעט שחקנים כאלו ובליגה לא ראיתי אחד נוסף. הוא מחלץ כדורים ומצמצם רווחים כל הזמן.
לדעתי בהחלט מדובר בשחקן החשוב ביותר במכבי חיפה. בעונה הקודמת(עם כמה שאפשר לקחת אותה כמדגם מייצג) כשבוקולי חזר להרכב נרשמה השתפרות עצומה בקבוצה.

אני גם חושב שהוא השחקן החשוב ביותר בקבוצה ונדהם בכל פעם מחדש מהאיכויות וההשקעה שלו.
אם גולסה לא יחתום ויישאר, ראיוס יהפוך לשחקן שקשה מאוד להחליף גם כן.
אסטרה קבוצה די מסוכנת מבחינה התקפית. הם היו ביום לא טוב אתמול ככל הנראה ובבית יהיה לא פשוט לעבור אותם. אפשר לקוות לשער מהיר של חיפה שיחייב את הרומנים להבקיע רביעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 24, 2013 12:36 pm 
Hall of Famer

יואב כתב:
עם זאת אני רוצה לומר כמה דברים שכדאי לחשוב עליהם -
בשיטה של בנאדו ובה הוא נותן למגינים חופש פעולה והצטרפות קדימה כמעט בכל התקפה, נוצרת איזו תחושה כאילו בהגנה של חיפה עומדים שני בלמים מושלמים ובלי חסרונות כלל. הדחיפה קדימה של המגינים מכריחה את קינן וצ'וצ'ליץ לצמצם רווחים ולדחוף את קו ההגנה קדימה. גם קינן וגם צ'וצ'ליץ' בלמים מצוינים בהתקפה העומדת, כשהכל סטטי יותר וכדורים מוגבהים לעבר הרחבה. הם מתקשים וימשיכו להתקשות מול הרבה מהשחקנים הזריזים שיש בליגה וכשאין להם גיבוי מהצדדים וקו ההגנה שלהם גבוה הם יהיו בבעיה. הם עוד לא פגשו קבוצה שיודעת לשחק משחק מעבר בצורה סבירה העונה - מכבי ת"א, ק"ש ובני יהודה אלו קבוצות שכן יודעות לשחק בסגנון הזה. הם יצטרכו לבצע התאמות.
דבר נוסף, בוקולי, השחקן הכי חשוב במכבי חיפה כבר בן 35. מתחיל את העונה מאוד מאוד מוקדם, בנוסף, הוא לא שחקן שיודע לחלק את הכוחות שלו, הוא טוטאלי, הוא נותן את כל כולו כאילו זה המשחק האחרון בקריירה שלו. עכשיו כשתהיה גם אירופה, חיפה תצטרך להכשיר את ידין שלא משחק כדורגל כבר קרוב לשנה וחצי בשביל הרוטציה איתו.

נראה שקרית שמונה יבחנו כבר במשחק הראשון של העונה את קו ההגנה הגבוה של חיפה, עם שלישיה קדמית מהירה (כולל מנגה שלא ברור לי למה חיפה לא הלכו עליו). מקווה שהמבחן הזה יעבור בשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 9:37 pm 
Hall of Famer

אחרי משחק ראשון מצוין של חיפה שביטלה את הקבוצה הרומנית ברוב שלבי המשחק והגיעה להמון הזדמנויות, כולל פנדל מוחמץ של ראיוס, חיפה תשחק מחר בחוץ. יתרון 2 השערים הוא מקדמה נחמדה אבל זה לא מבטיח עלייה. אני אישית קצת מתוח לקראת המשחק. חיפה לא מתכוונת לשחק סגור ונראה שהמשחק יכול להתפתח לכל כיוון. נקווה לשער חוץ של חיפה שיסגור בתקווה את העניין.

הימורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 9:41 pm 
Freshman

לא יודע מה יהיה אבל כמו שזה נראה אין שום סיבה שחיפה לא תעלה. במשחק בשבוע שעבר חיפה היו ברמה מעליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 10:16 pm 
Junior

חיפה קבוצה טובה יותר. בנאדו עשה רוטציה נכונה עם המשחק ליגה שהיה תקוע לו כמו עצם בגרון.
אין סיבה שלא יעלו, הרומנים קבוצה נחמדה שממוקמת כרגע במקום השני של רומניה בעיקר כי פגשה קבוצות חלשות בליגה עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2013 10:53 pm 
Hall of Famer

חיפה עם הגנת ברזל עד עכשיו , "אמורה" לא לספוג 2 שערים מחר .
שער חוץ כמובן יסגור את הסיפור .
מעניין עם בנאדו יעבה את מרכז המגרש עם "קשר הורס" נוסף לצד בוקולי . אני הייתי הולך על זה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3 ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: