מארק כתב:
nadav_hacohen כתב:
נורטון כתב:
מה שמזכיר לי קאלימי, אני יודע שזה לא קשור לת׳רד אבל יצוין לזכותי ששיתפתי בפייס.
באמת מעניין אותי מה אתה חושב. האם נכון שהביקורות ההו כה משתפכות על הזאב הרע, הן בגלל הקרבה לצלחת והברנז׳איות של היוצרים? לא במכוון אולי, אבל כן באופן די מובהק ? כי בניגוד להרבה סרטים שנויים במחלוקת, אני לא יכול להבין איך אפשר להסתכל על הסרט הזה ולא לראות שהוא מגוחך לגמרי
לא ראיתי את הזאב הרע, אבל ברור לגמרי שבישראל כל מה שקשור להייפ ול"בקורת תרבות" הוא אוטומטי ובעל קשר מובהק למידת הקרבה בין אנשי התקשורת ליוצרים. יש יוצאי דופן נדירים של יצירות טובות שמתגלות גם בלי שהיוצר עמוק בברנז'ה, אבל בעיקרון זו ביצה לא פחות מסריחה מהפוליטיקה ופרגונים בהחלט יבואו כתוצאה מחברויות ומאינטרסים אישיים.
כן, אבל... איך זה בדיוק מסתדר עם ההשתפכויות המטורפות של מבקרים בחו"ל? גם הם בבראנז'ה?
אני אגב חיבבתי את הסרט, אבל מסכים שההייפ קצת מוגזם.
אני מניח שזה בעיקר בגלל שהוא מה שנקרא "מסוגנן". (הצילום, סיקוונס הפתיחה הבאמת טוב) לא יודע. בכל מקרה, אם הייתי רואה סרט דומה בשפה ותרבות שאני לא מכיר, יש מצב שהייתי אוהב אותו יותר (אם כי לא נראה לי, למען האמת), ובכל מקרה, אני די בטוח שהייתי שונא אותו פחות משאני שונא אותו כרגע. הבעיה הכי גדולה של הסרט הזה (אחת מני רבים ,ועדיין) היא שהוא פשוט מזויף לחלוטין. כלומר, אנשים בישראל לא מתנהגים כך, לא מדברים כך, לא חושבים כך ובאופן כללי פשוט לא.
בשיפוט אקסטרנלי, יכול להיות שלא רואים את כל זה. לא יודע.